Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 425
  • 426
  • 427
  • 428
  • 429
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#8521 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 December 2011 - 02:36 PM

Zoazo' te iubesc si te pupez! :) La multi ani la toti Stefanii si Stefaniile :)

Am dat cu ocheanele de pregatirile lui Any,si mi s-a facut o pofta de pateuri cu foietaj (dealea cum a pus candva zoaza ,uns cu sos de rosii branza topicioasa ,deshtia :) )si ca tot vb. si albacazapadaaa!! :)

Ia mai bine-mi dau 2 palme sa-mi revin,halesc o clementina si trag pe dreapta,sa-mi fac somnul de frumusete cu bub',ca azi ''nici iarba nu creste'' :)

#8522 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 27 December 2011 - 03:11 PM

hello, hello!
Zozo, sa-ti traiasca Stefanu' si sa fiti sanatosi amandoi!

Trecu si Craciunul asta, prea repede, ca tot anul de altfel. Am cam lenevit azi, da' ce-mi place! Am facut miscarea obisnuita, cu mancarea tre' s-o las mai usor pana la Revelion, ca am o rochie cam mulata si nu tre sa am burta. E buna metoda asta cu plecatu' de Craciun, nu faci prea multa mancare si n-ai un sac de resturi prin frigider. Resturi care trebuie consumate. Am cam multe dulciuri in schimb, cred ca dupa amiaza voi face niste vizite la doua vecine care au copii mai micuti.
In oras e agitatie, cred ca la supermarketuri s-a dat iar startul...mancai mai suntem!

#8523 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 27 December 2011 - 04:21 PM

Salut fetelor!!

Am venit aseara acasuca dupa 7 zile de umblat pe drumuri. A fost f frumos, vremea super, nu se mai putea mai bine de atat. Am sa vin cu detalii dupa ce mai termin de pus toate la loc...
Inca nu am citit ce ati scris, ce ati facut, dar imi voi face timp pt asta si debea astept sa vad cum ati pregatit masa de Craciun, mie imi place sa ma uit la poze.

La multi ani Stefan si Stefania!!
La multi ani, Zoazo pt jumatatea ta.

Va pupic si revim mai spre seara.
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#8524 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 27 December 2011 - 05:28 PM

Vezi postareamoatza, la 26 December 2011 - 10:58 PM, a spus:

Vezi postareacerra, la 26 December 2011 - 10:05 PM, a spus:

Foarte bine arata torturile!!!!!!!!!!!

Spune`ne si noua ce au inauntru. :)

zisei, cerrulino! ganache in care am mai aduagat de la mine putere 2linguri de cacao neagra, olandeza+visine alcoolice+biscuiti pensulati cu visinata aromata si dulce. asta-i combinatia preferata a omului. si pe margine le-am tapetat cu pralin de nuci.
cu decorul stau f prost, da' esti tu draguta si n-ai observat!

Multumesc !

Cred ca am scapat eu raspunsul tau. Sunt frumos ornate :) cred ca tot asa ceva o sa fac si eu tortul ptr revelion. Ornat simplu.

#8525 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 27 December 2011 - 10:28 PM

Izuk, cei care le-au primit au fost foarte bucurosi si le-au apreciat.Azi am fost intrebata daca am facut eu totul inclusiv casuta din turta dulce.
Si sotul s-a intalnit azi cu alt vecin care le-a laudat, au spus ca au mancat pe langa cafea.La ambii vecini carora le-am facut cadou cosulete cu fursecuri le-am facut cadou si cozonac cu rahat.Nu ma asteptam sa fie asa incantati si sa le laude atat.
Pt mine asta e o mare fericire.

Cozonacul intotdeuna mi-a fost laudat, mai ales ca de fiecare data se stie ca la Craciun si Paste in grupul nostru de amici, eu sunt cea care aduce, dar cand vine din parte unor necunoscuti si mai ales nemti creste inima in mine :hug:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#8526 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 December 2011 - 11:25 PM

Vezi postareaOana S, la 27 December 2011 - 04:21 PM, a spus:

Salut fetelor!!

Am venit aseara acasuca dupa 7 zile de umblat pe drumuri. A fost f frumos, vremea super, nu se mai putea mai bine de atat. Am sa vin cu detalii dupa ce mai termin de pus toate la loc...

Bine ai venit! Abia astept impresiile si pozele! Sa va fie de bine plimbarea si relaxarea! Ai bateriile incarcate?
SArbatori fericite in continuare!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#8527 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 December 2011 - 11:54 PM

Vezi postareaIoana, la 27 December 2011 - 10:28 PM, a spus:

Izuk, cei care le-au primit au fost foarte bucurosi si le-au apreciat.Azi am fost intrebata daca am facut eu totul inclusiv casuta din turta dulce.
Si sotul s-a intalnit azi cu alt vecin care le-a laudat, au spus ca au mancat pe langa cafea.La ambii vecini carora le-am facut cadou cosulete cu fursecuri le-am facut cadou si cozonac cu rahat.Nu ma asteptam sa fie asa incantati si sa le laude atat.

Cozonacul intotdeuna mi-a fost laudat, mai ales ca de fiecare data se stie ca la Craciun si Paste in grupul nostru de amici, eu sunt cea care aduce, dar cand vine din parte unor necunoscuti si mai ales nemti creste inima in mine :hug:

Asa si pe mine cand m-a vazut fratele socrului ca aduc la masa tava cu prajituri si zic ca-s facute de mine, m-a mai intrebat si el de vreo 2 ori: cum, le-ai facut tu pe toate?!??

#8528 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 27 December 2011 - 11:57 PM

Fetelor ,

Eu sunt cu bagajele la usa .
Maine o taiem spre granita .
Ne revedem in 5 Ianuarie .Imagine postata

Va pup pe toate si va doresc petrecere faina de Revelion oriunde v-ai afla .Imagine postata
Dati muzica mai tare si petreceti la maxim !

[url="http://www.youtube.com/watch?v=WvatkQ_1Ejc"]http://www.youtube.c...h?v=WvatkQ_1Ejc[/url]
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#8529 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 12:01 AM

Vezi postareaIoana, la 27 December 2011 - 10:28 PM, a spus:

Brava Ioana! asta e placerea de a darui - sa simti apreciere in a primi! Felicitari pentru pregatiri!

#8530 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 12:02 AM

Vezi postareaPiscotel, la 27 December 2011 - 11:57 PM, a spus:

Fetelor ,

Piscotel vacanta placuta si petrecere maxima! Un an nou fericit si sa te intorci la noi cu bine!

#8531 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 12:02 AM

Vezi postareaPiscotel, la 27 December 2011 - 11:57 PM, a spus:

Fetelor ,

Ne revedem in 5 Ianuarie .Imagine postata

Va pup pe toate si va doresc petrecere faina de Revelion oriunde v-ai afla .Imagine postata
Dati muzica mai tare si petreceti la maxim !

Liuta draga, drum bun si distractie placuta!!!!!!!!

#8532 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 12:05 AM

Ellani, referitor la ce ai scris pe topicul de Craciun al lui Any: acestui gen de persoane nu trebuie sa incerci sa le gatesti ceva pe placul lor. Tu fa ce iti place tie sa gatesti, ce crezi ca se potriveste cu ocazia respectiva si cu stilul tau, acestor persoane nu le place sa manance, si da: exista! Atitudinea lor nu e referitoare la stilul tau de a gati, pregati, servi si nu le poti multumi nicicum, sunt genul carcotas si nemultumit de orice. Trebuie sa faci abstractie. Crede-ma ca vorbesc in cunostinta de cauza. De foame nu vor muri la tine si nici sanse sa le intri in apetit nu ai. Nu stiu daca ma fac inteleasa, dar stiu pera bine despre ce e vorba! Nu-ti bate capul!

#8533 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 12:07 AM

Vezi postareaDaniella, la 28 December 2011 - 12:05 AM, a spus:

Ellani, referitor la ce ai scris pe topicul de Craciun al lui Any: acestui gen de persoane nu trebuie sa incerci sa le gatesti ceva pe placul lor. Tu fa ce iti place tie sa gatesti, ce crezi ca se potriveste cu ocazia respectiva si cu stilul tau, acestor persoane nu le place sa manance, si da: exista! Atitudinea lor nu e referitoare la stilul tau de a gati, pregati, servi si nu le poti multumi nicicum, sunt genul carcotas si nemultumit de orice. Trebuie sa faci abstractie. Crede-ma ca vorbesc in cunostinta de cauza. De foame nu vor muri la tine si nici sanse sa le intri in apetit nu ai. Nu stiu daca ma fac inteleasa, dar stiu pera bine despre ce e vorba! Nu-ti bate capul!

Pentru mine sunt insuportabile genul asta de persoane. Te fac sa-ti treaca pofta de gatit si tot avantul :hug: .

#8534 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 12:37 AM

Vezi postareaany_annette, la 28 December 2011 - 12:07 AM, a spus:

Pentru mine sunt insuportabile genul asta de persoane. Te fac sa-ti treaca pofta de gatit si tot avantul :hug: .

Asa e, dar cand il ai in casa ... trebuie sa te obisnuiesti. :hug: . Insa da, iti trece pofta de gatit si elanul :hug: Din fericire are alte calitati, care surclaseaza lipsa placerii de a manca.

Ellani din propriile lui cuvinte, legate de o masa festiva: nu te gandi la mine, prepara meniul pe care il doresti, eu ma aranjez cu ceva, nu mor de foame...

#8535 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 12:39 AM

Vezi postareaDaniella, la 28 December 2011 - 12:37 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 28 December 2011 - 12:07 AM, a spus:

Asa e, dar cand il ai in casa ... trebuie sa te obisnuiesti. :hug: . Insa da, iti trece pofta de gatit si elanul :hug: Din fericire are alte calitati, care surclaseaza lipsa placerii de a manca.

Ellani din propriile lui cuvinte, legate de o masa festiva: nu te gandi la mine, prepara meniul pe care il doresti, eu ma aranjez cu ceva, nu mor de foame...

Da mai, cand il ai in casa e una, cand te duci in vizite si faci nazuri e alta. Zic eu.

#8536 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 28 December 2011 - 12:42 AM

Na ca m-ati facut sa vin si-aici cu vorbitul.Recunosc ca am mai citit pe aici, :hug:, dar parca imi era oarecum sa intru asa in discutie.
Acuma n-am de-ales si ies la inaintare :hug:

Daniella,inteleg bine ce spui.Mie ma rog,mi-e incomod ca gazda,ca na,vine omul la mine,iar eu n-am cu ce sa-l primesc.Nu pretind sa manance din toate,chestie de gust si pot sa-nteleg,dar cand gatesti mai multe feluri si omul sta cu tacamul aproape curat si farfuria goala in fata...... Dar ai dreptate,n-am alta solutie oricum.

Any,n-am mai scris dincolo,dar zic aici multumesc pentru bunavointa.
Aia e,ca si mie-mi taie din elan sa mai pregatesc ceva,plus ca am avut o situatie cand au fost doar ei la masa,apoi sincer,pot sa zic ca mai degeaba am 'pune masa -stringe masa'.Noi cu sotul nu prea eram flaminzi,copiii lor n-au mancat deloc,iar din ei doi,doar sotul a mancat.Noroc macar de un om multumit.

Piscotel,calatorie si distractie placuta si un An Nou plin de bucurii!

#8537 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 12:46 AM

Vezi postareaEllani, la 28 December 2011 - 12:42 AM, a spus:

Na ca m-ati facut sa vin si-aici cu vorbitul.Recunosc ca am mai citit pe aici, :hug:, dar parca imi era oarecum sa intru asa in discutie.

Daniella,inteleg bine ce spui.Mie ma rog,mi-e incomod ca gazda,ca na,vine omul la mine,iar eu n-am cu ce sa-l primesc.Nu pretind sa manance din toate,chestie de gust si pot sa-nteleg,dar cand gatesti mai multe feluri si omul sta cu tacamul aproape curat si farfuria goala in fata...... Dar ai dreptate,n-am alta solutie oricum.

Any,n-am mai scris dincolo,dar zic aici multumesc pentru bunavointa.
Aia e,ca si mie-mi taie din elan sa mai pregatesc ceva,plus ca am avut o situatie cand au fost doar ei la masa,apoi sincer,pot sa zic ca mai degeaba am 'pune masa -stringe masa'.Noi cu sotul nu prea eram flaminzi,copiii lor n-au mancat deloc,iar din ei doi,doar sotul a mancat.Noroc macar de un om multumit.

Piscotel,calatorie si distractie placuta si un An Nou plin de bucurii!

Mai eu inteleg cand omul face mofturi acasa la el, dar cand mai merge pe la altii mai lasa nazurile acasa.

#8538 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 12:48 AM

Vezi postareaany_annette, la 28 December 2011 - 12:39 AM, a spus:

Da mai, cand il ai in casa e una, cand te duci in vizite si faci nazuri e alta. Zic eu.

face si la restaurant si in vizite, dar mai discret sa nu observe gazda (imi paseaza mie ce nu ii place si de altfel mananca extrem de putin si toata lumea il stie ca asa e). Declaratia lui: as fi foarte fericit daca nu ar fi necesar sa mananc deloc.

#8539 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 12:52 AM

Vezi postareaany_annette, la 28 December 2011 - 12:46 AM, a spus:

Mai eu inteleg cand omul face mofturi acasa la el, dar cand mai merge pe la altii mai lasa nazurile acasa.

Mama lui ii facea 5 oale de mancare pe zi lui tata-su si nici una nu era buna: ca in aia ai pus ceva, ca in aia altceva etc ... A doua zi le arunca si facea altele si tot asa ... A prins si fiu-su cate ceva din practicile vazute ...
Asta e situatia, cu ea defilam ...
In vizita nu prea isi permite ... :hug:

#8540 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 12:54 AM

Vezi postareaEllani, la 28 December 2011 - 12:42 AM, a spus:

Ai o singura alternativa: nu iti face griji. Dar nici nu ii invita doar pe ei la masa. Cand chemi familionul mare pur si simplu ignora, asa e persoana si nu are legatura cu tine.
Numai eu stiu cat m-am enervat si inca ma mai enervez, dar ma tratez ... :hug:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 425
  • 426
  • 427
  • 428
  • 429
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic