Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 448
  • 449
  • 450
  • 451
  • 452
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#8981 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 01 January 2012 - 06:51 PM

Vezi postareaGeany, la 01 January 2012 - 06:37 PM, a spus:

Din ce vad io' in boze daca ma chiorasc bine parca is violeti :biggrin:

:-* deci am fost imbracata cu pantofi violeti de anul nou? asta in materie de superstitii ce sa insemne? ca o sa fiu cascatzenie aiurita tot anul ? :pupic:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#8982 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 01 January 2012 - 06:57 PM

Daniella, sunteti frumosi toti 3 si nude ziceai ca ai pitulat alea doischpe kile :biggrin: ca eu nu le vad.In poze vad si eu ca ai pantofi negru cu violet .
Azi am facut friptura frageda si delicioasa a la Daniella :pupic:

#8983 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 01 January 2012 - 06:57 PM

Vezi postareaDaniella, la 01 January 2012 - 06:32 PM, a spus:

2 faze tari la sfarsit si inceput de an:
1. mi-am gasit cheile pierdute din 23 noiembrie: in buzunar la 1 palton, desi pipaisem tot sifonierul de geci la bozonare
2. pantofii aia de catifea ii aveam in doua culori: negri si violet. M-am incaltat in cei negri. Dimineata la usa erau cei violeti. Am intrebat uimita pe tati cu ce pantofi am fost aseara ...a zis ca nu a bagat de seama sa fie violeti. Dovezile ce zice? Dar chiar asa de la 21 la 5 jum dimineata sa-i vad negri si pe 1 ianuarie violeti? :-*

In prima poza si mie imi par violeti , acum ca ati spus voi .
Frumoasa ca o printesa Dani . Bebelusa ta o scumpa , ce fericita este ...

Vad ca anul a inceput cu dureri pentru multa lume , printre care si eu cu o durere de cap ( desi la mine e cam la ordinea zilei , difera doar intensitatea ). Nu ...nu e mahmureala , am baut azi noapte doar 1/2 pahar de vin dulce , jur pe rosu :pupic:

#8984 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 01 January 2012 - 06:58 PM

Vezi postareaDaniella, la 01 January 2012 - 06:51 PM, a spus:

:-* deci am fost imbracata cu pantofi violeti de anul nou? asta in materie de superstitii ce sa insemne? ca o sa fiu cascatzenie aiurita tot anul ? :pupic:

Ti-ai pus "flacara violet " asa ca iti va merge bine :-*

#8985 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 01 January 2012 - 06:59 PM

hello, hello!

La multi ani! Sa fiti sanatosi, s-aveti si nitzcai gologani prin buzunare si-oleac' di noroc in toate si sigur va fi bun 2012!
Noi ne-am distrat super, am dansat de-am febra si la picioare si pe sub coaste! Omu' nu prea se baga la traditionale, dar mie chiar imi face placere sa ma-nvarta un dansator care le stie! asa ca am bagat si invartite si valsuri si tangouri si sarite/tzopaite si de-alea de club de dai doar din mana. Am avut meniu traditional -ma rog, si niste somoane -bun, proaspat, cald, servit la timp. Prea multa abundenta si risipa, da' asa tre sa fie la un eveniment de-asta. Bautura-garla! dar pe mine nu prea ma pasioneaza, iar dulciuri -doar o bucatica de tort, numai bine sa-ncep corespunzator meniul de anul asta. Mi-a placut, ceea ce va doresc si dvs :biggrin:
ia, sa vedeti ce ma-nvarte Telu, un prieten de-al nostru

Fisier atasat  DSC06930.JPG (883.38K)
Number of downloads: 0

la odihna, pauza de-o cafea

Fisier atasat  DSC06860.JPG (514.33K)

La multi ani!

Fisier atasat  DSC06900.JPG (876.81K)

#8986 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 01 January 2012 - 06:59 PM

Vezi postareaDaniella, la 01 January 2012 - 06:51 PM, a spus:

Nuuuu se zice ca e bebefica culoarea violet, cascatzenie aiurita ,e cronica :-* la noi astia berbeci si tauri

#8987 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 01 January 2012 - 07:03 PM

Moatzo' frumoaso ce petrecareata esti :pupic:

Dani' sa ma pici cu ceara si cele 12 kg. nu le vad nici eu mai degraba pantofii violeti...

Daca nu ai fi zapacita nu ai fi tu :biggrin: :-*

#8988 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 07:06 PM

Vezi postareasissi, la 01 January 2012 - 06:57 PM, a spus:

Daniella, sunteti frumosi toti 3 si nude ziceai ca ai pitulat alea doischpe kile :pupic: ca eu nu le vad.In poze vad si eu ca ai pantofi negru cu violet .
Azi am facut friptura frageda si delicioasa a la Daniella :-*

merci :-* ! te pup si La Multi Ani cu sanatate si tot ce va doriti la toata familia! :biggrin:

si cum ti.a iesit friptura?

#8989 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 07:10 PM

Izuk, Sissi va pup de vestea buna! deci e de bine cu flacara violet! bun asa! nu am gresit chiar rau si se pare ca lipsa de asortare nu a fost observata de nimeni, datorita luminii de seara ...

Moatza o frumoasa si o vesela si o eleganta ! sa-ti fie de bine dansurile ! am crezut ca ne arati pe domnul Moatza, dar il tii abscons ... La multi ani! :biggrin:
si la voi cu mancat de la piftii, sarmale pana la dulciuri. La noi 5 finger food si joc de glezne, voie buna ... :pupic:

#8990 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 07:13 PM

Vezi postareaGeany, la 01 January 2012 - 07:03 PM, a spus:

Moatzo' frumoaso ce petrecareata esti :-*

Dani' sa ma pici cu ceara si cele 12 kg. nu le vad nici eu mai degraba pantofii violeti...

Daca nu ai fi zapacita nu ai fi tu :pupic: :-*

eeei, nu mai zic ca daca dau jos hainele o sa le vezi :biggrin: , ca apoi cer baietii de pe forum dovezi :-*

sunt destul de disperata, ca zapacenia mi-a aparut numai de 2 ani de cand cu sarcina, nu trebuia sa ma scap de ea de acu?
sunt omul care tine minte toate detaliile, care planifica totul in amanunt, prevede 10 mutari inainte etc ... , dar la chestii pe care el consider neimportante sunt cascata: uit tel acasa, uit laptop acasa, uit chei la serviciu si altele de genul ...

#8991 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 01 January 2012 - 07:16 PM

Daniello, daca au fost pantofii cu putin mov...e de bine! Ai fost f eleganta! Manusile, manusile...
Imi pare rau ca n-am nicio poza cu mine intreaga :biggrin: sa vedeti ce pantofi argintii am avut...vai, vai picioarele mele! da' nu m-am lasat! Si-mi pare rau ca n-am nicio poza reusita cu omu', ca nu s-au priceput deloc pretenii astia sa manevreze camera noastra.

Care sunteti suferinde...sa treaca repede! nu prea-ti vine bine de Anul Nou.
Felicitari celor care-au mai gatit, eu anul asta am fost tare relaxata. Adica am avut de toate, dar n-am simtit vreo apasare. maine iar ceva relax ca dupa aia trecem iar pe metereze. A venit bine petrecaciunea asta, parca aveam nevoie!

#8992 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 01 January 2012 - 07:20 PM

Vezi postareakoral, la 01 January 2012 - 05:49 PM, a spus:

Ce poze frumoase! Iar doamnele din ele CELE MAI FRUMOASE!
Eu sunt la"tamponate", ca ieri, dupa ce am venit de la artificii, mi/a picat o plomba de la o masea si am impresia ca mi/e nervul descoperit, nu mi-a mai ars de nimic, nici de mancat, nici de dansat, nici de poze. Iar stomatologul meu revine in tara in 8 ianuarie:((((((
Acum ma duc pana la mama sa-i duc niste ciorba de burta si piftie, ca eu si asa nu pot sa mananc nimic...

Koralico ne luam de mina...dar eu il omor pe dentistul grec ca el mi a facut o reconstructie de masea fara radiografie.....
Acum mai am si alte probleme legate de stomacel caruia nu i place nici apa....o sa i dau tarie caci cu antibiotice face 'minunat':biggrin:(

#8993 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 07:21 PM

Vezi postareaDaniella, la 01 January 2012 - 07:13 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 01 January 2012 - 07:03 PM, a spus:

Moatzo' frumoaso ce petrecareata esti :-*

Daca nu ai fi zapacita nu ai fi tu :pupic: :-*

eeei, nu mai zic ca daca dau jos hainele o sa le vezi, ca apoi cer baietii de forum dovezi :-*

sunt destul de disperata, ca zapacenia mi-a aparut numai de 2 ani de cand cu sarcina, nu trebuia sa ma scap de ea de acu?
sunt omul care tine minte toate detaliile, care planifica totul in amanunt, prevede 10 mutari inainte etc ... , dar la chestii pe care el consider neimportante sunt cascata: uit tel acasa, uit laptop acasa, uit chei la serviciu si altele de genul ...

Apoi Dani' daca vrei parerea mea fara sa te superi,ca stii ca eu sunt sincera si spun cu drag :biggrin: :-* Eu vad in poze o doamna f. frumoasa,eleganta si sofisticata (oi fi eu mai chioara dar eu asta vad :D ),tu ca sa-ti impui sa dai jos 12 kg. eu cred ca ceri prea mult de la tine si nu are rost...Daca mai poti sa dai jos vreo 2 kg. f. bine,dar trebuie sa tinem cont ca avem o anumita varsta si ca am nascut,nu mai suntem copchilele de la 18 ani,si daca atunci ne-ar fi stat bine cu acea greutate ,acum s-ar putea chiar sa ne urateasca(la 18 ani pielea este ferma,pieptul si tot,acum la varsta asta si dupa nastere daca slabesti mult,posibil sa te uratesti,degeaba esti slaba si cu pieptul lasat,fata trasa si cu cearcane,riduri etc)tu pe masura ce slabesti sa fii atenta cum iti sade si sa stii sa te opresti la timp,ca esti f. frumoasa asa ,sincer :-*

#8994 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 07:24 PM

Vezi postareamoatza, la 01 January 2012 - 07:16 PM, a spus:

Daniello, daca au fost pantofii cu putin mov...e de bine! Ai fost f eleganta! Manusile, manusile...
Imi pare rau ca n-am nicio poza cu mine intreaga :pupic: sa vedeti ce pantofi argintii am avut...vai, vai picioarele mele! da' nu m-am lasat!

nici tu? si eu am dansat pana la 5 jum dimi si tati a fost si el in forma maxima ... :biggrin:

#8995 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 07:31 PM

Vezi postareaGeany, la 01 January 2012 - 07:21 PM, a spus:

Apoi Dani' daca vrei parerea mea fara sa te superi,ca stii ca eu sunt sincera si spun cu drag :biggrin: :pupic: Eu vad in poze o doamna f. frumoasa,eleganta si sofisticata (oi fi eu mai chioara dar eu asta vad :-* ),tu ca sa-ti impui sa dai jos 12 kg. eu cred ca ceri prea mult de la tine si nu are rost...Daca mai poti sa dai jos vreo 2 kg. f. bine,dar trebuie sa tinem cont ca avem o anumita varsta si ca am nascut,nu mai suntem copchilele de la 18 ani,si daca atunci ne-ar fi stat bine cu acea greutate ,acum s-ar putea chiar sa ne urateasca(la 18 ani pielea este ferma,pieptul si tot,acum la varsta asta si dupa nastere daca slabesti mult,posibil sa te uratesti,degeaba esti slaba si cu pieptul lasat,fata trasa si cu cearcane,riduri etc)tu pe masura ce slabesti sa fii atenta cum iti sade si sa stii sa te opresti la timp,ca esti f. frumoasa asa ,sincer :-*

I wish I could! Macar vreo 5 kg sa se mute, sa vad ceva pe acul cantarului ca ma innebuneste de 2 ani incoa, nu vrea deloc in jos ... Macar burta sa o dau jos ...
cum sa ma supar, doamne fereste!

#8996 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 01 January 2012 - 07:43 PM

Io zic, Daniello, că o să dai jos aproape cât ţi-ai propus, doar că fetiţa încă este destul de mică, 1 an , o să vezi că pe la 3-4 ani ai ei vei fi mai suplă, eu la ambele sarcini am avut surplus cam până la 4 ani ai copiilor... Bine, nici acum nu am cât înainte de sarcină, adică 48 de kile, ci 52, dar şi Geany are dreptate, nu se mai poate şi nici nu ştiu dacă mi-ar mai sta...
Tu areţi grozav, eu încă eram pufoasă( şi frumoasă, după standardele ardeleneşti :biggrin: ) , aveam 64 de kile la 1 an a băieţilor, la înălţimea de 1,62.
Burta nu se dă jos decât cu gimnastică, ascultă la una care a încercat toate metodele. Abdomene. 400 pe zi. Treptat, până ajungi la numărul ăsta. Apoi, în câteva luni, rămâne groapă... :-*
Cu măseaua încă e bine, sunt pe antialgice, doar că nu pot mânca nimic... :pupic: - ajung şi eu ca-n bancu" de-l puse Moatza, " câtă ambiţie"....
Nu ştiu dacă am poze la toate, că deja mă durea de zgâriam pereţii, o să văd ce am făcut şi poate pun zilele următoare. Pupăm pe prinţesă, foarte zvârlugă şi happy este... :-*
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#8997 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 07:48 PM

Vezi postareacarmaw, la 01 January 2012 - 07:20 PM, a spus:

Vezi postareakoral, la 01 January 2012 - 05:49 PM, a spus:

Ce poze frumoase! Iar doamnele din ele CELE MAI FRUMOASE!
Eu sunt la"tamponate", ca ieri, dupa ce am venit de la artificii, mi/a picat o plomba de la o masea si am impresia ca mi/e nervul descoperit, nu mi-a mai ars de nimic, nici de mancat, nici de dansat, nici de poze. Iar stomatologul meu revine in tara in 8 ianuarie:((((((
Acum ma duc pana la mama sa-i duc niste ciorba de burta si piftie, ca eu si asa nu pot sa mananc nimic...

Koralico ne luam de mina...dar eu il omor pe dentistul grec ca el mi a facut o reconstructie de masea fara radiografie.....
Acum mai am si alte probleme legate de stomacel caruia nu i place nici apa....o sa i dau tarie caci cu antibiotice face 'minunat':pupic:(

Carmen , la mine nu-i vinovat doctorul, că el mi-a zis în toamnă că trebuie schimbată plomba aia, da" eu am zis că o să-l caut când mă deranjeazăăă- mnoa bine , conform legilor lui Murphy, tocmai în 1 ianuarie m-a deranjat... :biggrin:

#8998 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 07:51 PM

Moatzo, cred că suntem surori, şi eu mor de drag să dansez... şi bărbaţii noştri-s fraţi, că şi eu trebuie să apelez la prieteni şi rude... :biggrin:

#8999 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 07:54 PM

Asa e Koral,trebuie lucrat la burtica abdomene,intai cateva si tot pulsat incet incet pe masura ce trec zilele ca sa nu facem febra musculara,cat se poate,la fel pozitia culcat picioarele apropiate si ridicate la 90 de gr. (ca la lumanarea) sus jos de cate ori se poate,pt. brate flotari,tot asa la inceput cateva apoi tot pulsat...macar dimineata si seara(si dieta normal)pe mine din pacate ma omoara spatele dar tre' sa ma apuc si eu :pupic: Mers pe jos cat se poate,urcat pe scari cine sta la bloc destia...

Ferice de cine are posibilitatea sa mearga la sala si cu antrenor ce lucreaza pe corpul respectiv conform conformatiei si nr. de kg. ce trebuiesc pierdute :-* la fel ar spune si un nutritionist ca nu se potriveste nici o dieta la fiecare...bine sunt reguli de baza dar... :biggrin: Eu cred ca se pot obtine rezultate dar asa,lucrat cu seriozitate .

#9000 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 01 January 2012 - 08:05 PM

Vezi postareazoazorel, la 01 January 2012 - 06:36 PM, a spus:

Daniella, esti frumusica foc! Nici nu s-ar zice ca ai copil (si ce copil!Imagine postata )
Mi-e mila de piciorutele tale! O baie cu apa calda si sare face minuni!
Acum, hai sa ne distram putin: luati de felicitati lumea!Imagine postata
http://artaculinara....i-la-multi-ani/

Subscriu si eu la ce a spus ZOAZORICA:Daniella arati super!!!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 448
  • 449
  • 450
  • 451
  • 452
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul