Maneki Neko, la 01 January 2012 - 08:22 PM, a spus:
Acestea fiind spuse, va doresc o seara de exceptie! Si noi am petrecut azi noapte, s-a lasat cu karaoke, de-astea!
Maneki, la multi ani, frumoaso! Ia pune si tu o poza!
eas vrea eu sa am curajul sa cant la un karaoke! Tare-mi place sa fredonez, numai ca nu am voce deloc. Si nuy ma alint ca altii, chiar n-am voce! Da'n urechea mea interioara -o exista? -imi suna asa de bine tot ce ganguresc...
Daniella, la 01 January 2012 - 08:24 PM, a spus:
Carmen, Moatza, are ceva nashpa pielea daca slabesti 10-12 kg in 4 luni?
Daniella, sa dea DD sa slabesti tu 15kg pana la Pasti si-ti garantez ca n-ai nimica-nimicuta cu pielea. Tre sa fii perseverenta sa folosesti creme bune dupa fiecare dus, daca poti sa bagi si-un masaj profesionist - zana esti!
Corina, adica tu ai 52 de kg??? Wow! Pai ce faci tu cu toate gatelile tale? Doar adulmeci? Zi si noua - te rugaaaaam!- ce mananci tu intr-o zi? Cantitati? Si parintii tai sunt slabi?
Auzi, 52 de kg!!! OMG! OMG! Deci la noapte te visez!
Stellino, cum fu concertul de-aseara? Special ceva de Anul Nou? Cum e lumea la spectacolele voastre? Eleganta? Cam cat dureaza un astfel de concert? Si cat e un bilet la voi in sat? Adica e ceva la indemana oricui? Se obtin usor bilete? Pe mine m-ar interesa, nu c-as ajunge eu vreodata, dar, de fapt, nu se stie.
Cerra baga Rev2. Eee, pe vremuri, cand ne organizam noi, asa faceam, trei zile tinea petrecerea si mai luam si la pachet. Distractie faina, Cerra!