Geany, la 01 January 2012 - 06:37 PM, a spus:
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 01 January 2012 - 06:51 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 01 January 2012 - 06:57 PM
Azi am facut friptura frageda si delicioasa a la Daniella
Postat 01 January 2012 - 06:57 PM
Geany, la 01 January 2012 - 06:37 PM, a spus:
Daniella, la 01 January 2012 - 06:32 PM, a spus:
1. mi-am gasit cheile pierdute din 23 noiembrie: in buzunar la 1 palton, desi pipaisem tot sifonierul de geci la bozonare
2. pantofii aia de catifea ii aveam in doua culori: negri si violet. M-am incaltat in cei negri. Dimineata la usa erau cei violeti. Am intrebat uimita pe tati cu ce pantofi am fost aseara ...a zis ca nu a bagat de seama sa fie violeti. Dovezile ce zice? Dar chiar asa de la 21 la 5 jum dimineata sa-i vad negri si pe 1 ianuarie violeti?
Din ce vad io' in boze daca ma chiorasc bine parca is violeti
In prima poza si mie imi par violeti , acum ca ati spus voi .
Frumoasa ca o printesa Dani . Bebelusa ta o scumpa , ce fericita este ...
Vad ca anul a inceput cu dureri pentru multa lume , printre care si eu cu o durere de cap ( desi la mine e cam la ordinea zilei , difera doar intensitatea ). Nu ...nu e mahmureala , am baut azi noapte doar 1/2 pahar de vin dulce , jur pe rosu
Postat 01 January 2012 - 06:58 PM
Postat 01 January 2012 - 06:59 PM
La multi ani! Sa fiti sanatosi, s-aveti si nitzcai gologani prin buzunare si-oleac' di noroc in toate si sigur va fi bun 2012!
Noi ne-am distrat super, am dansat de-am febra si la picioare si pe sub coaste! Omu' nu prea se baga la traditionale, dar mie chiar imi face placere sa ma-nvarta un dansator care le stie! asa ca am bagat si invartite si valsuri si tangouri si sarite/tzopaite si de-alea de club de dai doar din mana. Am avut meniu traditional -ma rog, si niste somoane -bun, proaspat, cald, servit la timp. Prea multa abundenta si risipa, da' asa tre sa fie la un eveniment de-asta. Bautura-garla! dar pe mine nu prea ma pasioneaza, iar dulciuri -doar o bucatica de tort, numai bine sa-ncep corespunzator meniul de anul asta. Mi-a placut, ceea ce va doresc si dvs
ia, sa vedeti ce ma-nvarte Telu, un prieten de-al nostru
DSC06930.JPG (883.38K)
Number of downloads: 0
la odihna, pauza de-o cafea
DSC06860.JPG (514.33K)
La multi ani!
DSC06900.JPG (876.81K)
Postat 01 January 2012 - 06:59 PM
Postat 01 January 2012 - 07:03 PM
Dani' sa ma pici cu ceara si cele 12 kg. nu le vad nici eu mai degraba pantofii violeti...
Daca nu ai fi zapacita nu ai fi tu
Postat 01 January 2012 - 07:06 PM
sissi, la 01 January 2012 - 06:57 PM, a spus:
Azi am facut friptura frageda si delicioasa a la Daniella
merci
si cum ti.a iesit friptura?
Postat 01 January 2012 - 07:10 PM
Moatza o frumoasa si o vesela si o eleganta ! sa-ti fie de bine dansurile ! am crezut ca ne arati pe domnul Moatza, dar il tii abscons ... La multi ani!
si la voi cu mancat de la piftii, sarmale pana la dulciuri. La noi 5 finger food si joc de glezne, voie buna ...
Postat 01 January 2012 - 07:13 PM
Geany, la 01 January 2012 - 07:03 PM, a spus:
Dani' sa ma pici cu ceara si cele 12 kg. nu le vad nici eu mai degraba pantofii violeti...
eeei, nu mai zic ca daca dau jos hainele o sa le vezi
sunt destul de disperata, ca zapacenia mi-a aparut numai de 2 ani de cand cu sarcina, nu trebuia sa ma scap de ea de acu?
sunt omul care tine minte toate detaliile, care planifica totul in amanunt, prevede 10 mutari inainte etc ... , dar la chestii pe care el consider neimportante sunt cascata: uit tel acasa, uit laptop acasa, uit chei la serviciu si altele de genul ...
Postat 01 January 2012 - 07:16 PM
Imi pare rau ca n-am nicio poza cu mine intreaga
Care sunteti suferinde...sa treaca repede! nu prea-ti vine bine de Anul Nou.
Felicitari celor care-au mai gatit, eu anul asta am fost tare relaxata. Adica am avut de toate, dar n-am simtit vreo apasare. maine iar ceva relax ca dupa aia trecem iar pe metereze. A venit bine petrecaciunea asta, parca aveam nevoie!
Postat 01 January 2012 - 07:20 PM
koral, la 01 January 2012 - 05:49 PM, a spus:
Eu sunt la"tamponate", ca ieri, dupa ce am venit de la artificii, mi/a picat o plomba de la o masea si am impresia ca mi/e nervul descoperit, nu mi-a mai ars de nimic, nici de mancat, nici de dansat, nici de poze. Iar stomatologul meu revine in tara in 8 ianuarie:((((((
Acum ma duc pana la mama sa-i duc niste ciorba de burta si piftie, ca eu si asa nu pot sa mananc nimic...
Koralico ne luam de mina...dar eu il omor pe dentistul grec ca el mi a facut o reconstructie de masea fara radiografie.....
Acum mai am si alte probleme legate de stomacel caruia nu i place nici apa....o sa i dau tarie caci cu antibiotice face 'minunat'
Postat 01 January 2012 - 07:21 PM
Daniella, la 01 January 2012 - 07:13 PM, a spus:
Geany, la 01 January 2012 - 07:03 PM, a spus:
eeei, nu mai zic ca daca dau jos hainele o sa le vezi, ca apoi cer baietii de forum dovezi
sunt destul de disperata, ca zapacenia mi-a aparut numai de 2 ani de cand cu sarcina, nu trebuia sa ma scap de ea de acu?
sunt omul care tine minte toate detaliile, care planifica totul in amanunt, prevede 10 mutari inainte etc ... , dar la chestii pe care el consider neimportante sunt cascata: uit tel acasa, uit laptop acasa, uit chei la serviciu si altele de genul ...
Apoi Dani' daca vrei parerea mea fara sa te superi,ca stii ca eu sunt sincera si spun cu drag
Postat 01 January 2012 - 07:24 PM
moatza, la 01 January 2012 - 07:16 PM, a spus:
Imi pare rau ca n-am nicio poza cu mine intreaga
nici tu? si eu am dansat pana la 5 jum dimi si tati a fost si el in forma maxima ...
Postat 01 January 2012 - 07:31 PM
Geany, la 01 January 2012 - 07:21 PM, a spus:
I wish I could! Macar vreo 5 kg sa se mute, sa vad ceva pe acul cantarului ca ma innebuneste de 2 ani incoa, nu vrea deloc in jos ... Macar burta sa o dau jos ...
cum sa ma supar, doamne fereste!
Postat 01 January 2012 - 07:43 PM
Tu areţi grozav, eu încă eram pufoasă( şi frumoasă, după standardele ardeleneşti
Burta nu se dă jos decât cu gimnastică, ascultă la una care a încercat toate metodele. Abdomene. 400 pe zi. Treptat, până ajungi la numărul ăsta. Apoi, în câteva luni, rămâne groapă...
Cu măseaua încă e bine, sunt pe antialgice, doar că nu pot mânca nimic...
Nu ştiu dacă am poze la toate, că deja mă durea de zgâriam pereţii, o să văd ce am făcut şi poate pun zilele următoare. Pupăm pe prinţesă, foarte zvârlugă şi happy este...
Postat 01 January 2012 - 07:48 PM
carmaw, la 01 January 2012 - 07:20 PM, a spus:
koral, la 01 January 2012 - 05:49 PM, a spus:
Eu sunt la"tamponate", ca ieri, dupa ce am venit de la artificii, mi/a picat o plomba de la o masea si am impresia ca mi/e nervul descoperit, nu mi-a mai ars de nimic, nici de mancat, nici de dansat, nici de poze. Iar stomatologul meu revine in tara in 8 ianuarie:((((((
Acum ma duc pana la mama sa-i duc niste ciorba de burta si piftie, ca eu si asa nu pot sa mananc nimic...
Koralico ne luam de mina...dar eu il omor pe dentistul grec ca el mi a facut o reconstructie de masea fara radiografie.....
Acum mai am si alte probleme legate de stomacel caruia nu i place nici apa....o sa i dau tarie caci cu antibiotice face 'minunat'
Carmen , la mine nu-i vinovat doctorul, că el mi-a zis în toamnă că trebuie schimbată plomba aia, da" eu am zis că o să-l caut când mă deranjeazăăă- mnoa bine , conform legilor lui Murphy, tocmai în 1 ianuarie m-a deranjat...
Postat 01 January 2012 - 07:51 PM
Postat 01 January 2012 - 07:54 PM
Ferice de cine are posibilitatea sa mearga la sala si cu antrenor ce lucreaza pe corpul respectiv conform conformatiei si nr. de kg. ce trebuiesc pierdute
Postat 01 January 2012 - 08:05 PM
zoazorel, la 01 January 2012 - 06:36 PM, a spus:
Mi-e mila de piciorutele tale! O baie cu apa calda si sare face minuni!
Acum, hai sa ne distram putin: luati de felicitati lumea!
http://artaculinara....i-la-multi-ani/
Subscriu si eu la ce a spus ZOAZORICA:Daniella arati super!!!

Ajutor