Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 449
  • 450
  • 451
  • 452
  • 453
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#9001 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 01 January 2012 - 08:18 PM

Vezi postareakoral, la 01 January 2012 - 07:43 PM, a spus:

Io zic, Daniello, că o să dai jos aproape cât ţi-ai propus, doar că fetiţa încă este destul de mică, 1 an , o să vezi că pe la 3-4 ani ai ei vei fi mai suplă, eu la ambele sarcini am avut surplus cam până la 4 ani ai copiilor... Bine, nici acum nu am cât înainte de sarcină, adică 48 de kile, ci 52, dar şi Geany are dreptate, nu se mai poate şi nici nu ştiu dacă mi-ar mai sta...
Tu areţi grozav, eu încă eram pufoasă( şi frumoasă, după standardele ardeleneşti :-* ) , aveam 64 de kile la 1 an a băieţilor, la înălţimea de 1,62.
Burta nu se dă jos decât cu gimnastică, ascultă la una care a încercat toate metodele. Abdomene. 400 pe zi. Treptat, până ajungi la numărul ăsta. Apoi, în câteva luni, rămâne groapă... :-*

Pai tu zici fix, fix dimensiunile mele! pai si eu m-as multumi cu 52, doar ca acu am 62-63.
Deci tb sa ma pun pe abdomene!
Succes la noapte cu maseaua. Daca maine nu sunt semne bune, sa mergi la urgenta, tb sa existe ...
Ce fac baietii tai, s-au distrat cu pocnitorile azi noapte?

Mie mi s-a facut teama ca au trecut 16 luni de la nastere si eu tot mai am kg sus :pupic: , credeam ca pana acum ce era de dus trebuie sa fie dus :biggrin:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#9002 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 08:21 PM

Vezi postareaGeany, la 01 January 2012 - 07:54 PM, a spus:

Asa e Koral,trebuie lucrat la burtica abdomene,intai cateva si tot pulsat incet incet pe masura ce trec zilele ca sa nu facem febra musculara,cat se poate,la fel pozitia culcat picioarele apropiate si ridicate la 90 de gr. (ca la lumanarea) sus jos de cate ori se poate,pt. brate flotari,tot asa la inceput cateva apoi tot pulsat...macar dimineata si seara(si dieta normal)pe mine din pacate ma omoara spatele dar tre' sa ma apuc si eu :-* Mers pe jos cat se poate,urcat pe scari cine sta la bloc destia...

Ferice de cine are posibilitatea sa mearga la sala si cu antrenor ce lucreaza pe corpul respectiv conform conformatiei si nr. de kg. ce trebuiesc pierdute :-* la fel ar spune si un nutritionist ca nu se potriveste nici o dieta la fiecare...bine sunt reguli de baza dar... :biggrin: Eu cred ca se pot obtine rezultate dar asa,lucrat cu seriozitate .

abdomene faceam si eu 400 in vremurile cand aveam 45 kg (sub 3 0ani), flotari nu am putut sa fac niciodata ... de altfel se vede pe bratele mele ca musculatura nexam ...
ei lucrat cu seriozitate se pare ca nu mai sunt in stare, ca 10 ore serviciu e deja suficient sa lipsesc de langa copil ...
dar 400 andomene se pot face si acasa ... vointa sa fie ! :pupic: Trebuie sa-mi pun mintea, dupa sf Ion !

#9003 Useril este offline   Maneki Neko 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 01 January 2012 - 08:22 PM

La Multi Ani si toate dorintele sa vi se indeplineasca in 2012!
Scuzati ca ma bag in discutie, (scriu eu mai rar, dar va citesc zilnic) dar trebuie sa lamurim trei treburi in legatura cu pozele pe care le-ati pus:
1. Geany, veselia ta binedispune pe oricine, ma amuza copios dulcele tau grai moldovenesc
2. Moatzo, esti ca o raza de soare, ai asa o lumina in jurul tau, arati absolut minunat
3. Daniella, alea 12 kile sunt numai si numai in capul tau, arati foarte bine, esti o lady si impreuna aratati foarte bine sunteti o familie frumoasa

Acestea fiind spuse, va doresc o seara de exceptie! Si noi am petrecut azi noapte, s-a lasat cu karaoke, de-astea! N-am apucat in schimb sa vedem artificiile, am fost undeva in afara Bucurestiului si era o ceata deasaaa! Ei, nu-i nimic, la anul!
p.s. ma duc pe la fantana sa mai arunc un banut, chiar functioneaza fantana aia, mai!!! :biggrin:

#9004 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 08:24 PM

Vezi postareacarmaw, la 01 January 2012 - 08:05 PM, a spus:

Subscriu si eu la ce a spus ZOAZORICA:Daniella arati super!!!

Sunteti prea bune si inchideti ochii la sunculitele de pe ici pe colo! dar saru'manusitele de complimente :biggrin: , ca femeilor asa le place sa auda si ce bine ne mai pica :pupic:

An nou, avatar nou, asa o silueta sper, bag niste poze si pe frigider de dinainte de a lua proportii, pe monitor, sa vad ce masuri mai iau ...

Carmen, Moatza, are ceva nashpa pielea daca slabesti 10-12 kg in 4 luni?

#9005 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 08:50 PM

Maneki Neko Un an nou fericit si tie si celor dragi, cu sanatate, bucurie si indeplinirea dorintelor inca neimplinite! :biggrin:
Da... pai de la cap se trag toate ... :pupic:
Dar pisica Maneki Neko functioneaza? mi-am pus si eu una pe monitor la serviciu, acum vreo cateva saptamani si tare as vrea sa se simta diferenta!

#9006 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 01 January 2012 - 08:54 PM

Vezi postareaDaniella, la 01 January 2012 - 08:24 PM, a spus:

Sunteti prea bune si inchideti ochii la sunculitele de pe ici pe colo! dar saru'manusitele de complimente :biggrin: , ca femeilor asa le place sa auda si ce bine ne mai pica :pupic:

An nou, avatar nou, asa o silueta sper, bag niste poze si pe frigider de dinainte de a lua proportii, pe monitor, sa vad ce masuri mai iau ...

Fac o paranteza...MOATZA WOWWWW!!
Daniella in cazul meu nu am avut nici o problema cu pielea si iti jur ca nu am innotat si nici masaje nu am facut...oi fi eu superelastica m ai stii??
De slabit 10 sau 12 kile TU???....

#9007 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 January 2012 - 08:58 PM

Moama cat ati scris...nevorbitelorrrrrrr, dar aveti o scuza sunteti tare frumoase.
Koral, te compatinesc...asta imi aduce aminte sa dau tel sa iau rendez-vous la igienista .
ca asa ea vede daca ceva nu e un regula, si mintenas imi da data ptr domn dentist :pupic:
eu am fost tare vrenica azi :-* ...intr-o veselie de facut ordine, alea alea....aranjat unele si altele...
la pranz am facut si behehe ( oleava) imborcanat...sa stiti ca e super yummi...ne-a placut grozav.
eu cre'ca pana si Gianina ar papa miel asa :biggrin:

Moatza&Daniella aratati minunat de eleganta si veselie. Sa va fie de bine petrecerea.

#9008 Useril este offline   Maneki Neko 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292

Postat 01 January 2012 - 09:01 PM

Vezi postareaDaniella, la 01 January 2012 - 08:50 PM, a spus:

Maneki Neko Un an nou fericit si tie si celor dragi, cu sanatate, bucurie si indeplinirea dorintelor inca neimplinite! :occasion14:
Da... pai de la cap se trag toate ... :71:
Dar pisica Maneki Neko functioneaza? mi-am pus si eu una pe monitor la serviciu, acum vreo cateva saptamani si tare as vrea sa se simta diferenta!

Sigur ca functioneaza! Am avut si eu una pe birou, dar pentru ca fostul birou era expus ca sa zic asa publicului, toti copiii care treceau impreuna cu parintii pe la birou urlau dupa ea si am ascuns-o ca mi-era tare draga si nu voiam sa raman fara ea.

#9009 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 01 January 2012 - 09:10 PM

La multzi ani !!!! Un 2012 cat mai bun , asa cum si-l doreste fiecare!

#9010 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 01 January 2012 - 09:18 PM

Vezi postareaManeki Neko, la 01 January 2012 - 08:22 PM, a spus:

Acestea fiind spuse, va doresc o seara de exceptie! Si noi am petrecut azi noapte, s-a lasat cu karaoke, de-astea!

Maneki, la multi ani, frumoaso! Ia pune si tu o poza!
eas vrea eu sa am curajul sa cant la un karaoke! Tare-mi place sa fredonez, numai ca nu am voce deloc. Si nuy ma alint ca altii, chiar n-am voce! Da'n urechea mea interioara -o exista? -imi suna asa de bine tot ce ganguresc...

Daniella, sa dea DD sa slabesti tu 15kg pana la Pasti si-ti garantez ca n-ai nimica-nimicuta cu pielea. Tre sa fii perseverenta sa folosesti creme bune dupa fiecare dus, daca poti sa bagi si-un masaj profesionist - zana esti!

Corina, adica tu ai 52 de kg??? Wow! Pai ce faci tu cu toate gatelile tale? Doar adulmeci? Zi si noua - te rugaaaaam!- ce mananci tu intr-o zi? Cantitati? Si parintii tai sunt slabi?
Auzi, 52 de kg!!! OMG! OMG! Deci la noapte te visez!

Stellino, cum fu concertul de-aseara? Special ceva de Anul Nou? Cum e lumea la spectacolele voastre? Eleganta? Cam cat dureaza un astfel de concert? Si cat e un bilet la voi in sat? Adica e ceva la indemana oricui? Se obtin usor bilete? Pe mine m-ar interesa, nu c-as ajunge eu vreodata, dar, de fapt, nu se stie.

Cerra baga Rev2. Eee, pe vremuri, cand ne organizam noi, asa faceam, trei zile tinea petrecerea si mai luam si la pachet. Distractie faina, Cerra!

#9011 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 01 January 2012 - 09:33 PM

Dani' vad noul avatar =))

Maneki' ma bucur ca nu sunt antipatica,sa ne mai scrii cand ai timp =))

Stelino eu te cred pe cuvant de miel,zau ca asi gusta preparat asa,cine stie poate mi-o placea(da' tre' sa fie perfect preparat ca sa-mi placa :71: )

P.S Fac paste :occasion14:

#9012 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 01 January 2012 - 09:35 PM

Vezi postareaGeany, la 01 January 2012 - 09:33 PM, a spus:

P.S Fac paste :71:

la ora asta? :occasion14:

#9013 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 09:41 PM

Vezi postareamoatza, la 01 January 2012 - 09:35 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 01 January 2012 - 09:33 PM, a spus:

P.S Fac paste =))

la ora asta? :occasion14:

Dap acum s-au adunat ai mei acasa... :71:

#9014 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 09:54 PM

Ulei maslinos,sos de rosii, 1 catel usturoi,fulgi de ardei iute ,putin zahar putin vin alb,piper,busuioc,masline.

Fisier atasat  SAM_2230.JPG (67.32K)
Number of downloads: 0

Si eu.

Fisier atasat  SAM_2232.JPG (36.8K)

#9015 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 01 January 2012 - 10:07 PM

Vezi postareakoral, la 01 January 2012 - 07:51 PM, a spus:

Moatzo, cred că suntem surori, şi eu mor de drag să dansez... şi bărbaţii noştri-s fraţi, că şi eu trebuie să apelez la prieteni şi rude... Imagine postata

+1, ca nici io n-am avut noroc in viata(de barbati dansatori, zic!).Uuuf, o invidiez pe mama!Tata are 73, dar nu exista petrecerea sa nu danseze.Si-mi place si mie sa dansez cu el! Dar Stefan...Imagine postata Eiii, noi sa fim sanatosi, ca de dansat am eu cu cine!

Sunteti prea bune si inchideti ochii la sunculitele de pe ici pe colo! dar saru'manusitele de complimente Imagine postata , ca femeilor asa le place sa auda si ce bine ne mai pica Imagine postata

Daniella, si eu tot pantofi mov vad si asortata si tat ce vrei tu.Frumusei, eleganti...Nus ce mai vrei de la tine? Ai vazut cam multe filme!

Bai, sa va zic: eu nici macar n-am masea acolo unde s-a umflat.Acolo era maseaua de minte care a cazut acum 22 de ani, intr-o sesiune de iarna la facultate.Ce s-a umflata colo...ea stie.Dar gata, a trecut, am terminat si cu antibioticele, de maine pot sa beau de sa sparg!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#9016 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 01 January 2012 - 10:16 PM

Wow,ce Doamne cu 'D' majuscul vad pe aici si frumoase,ce sa mai!
Si ca tot ziceti ca nu prea ati gatit de Revelion(si bine ati facut ca v-ati distrat) poftiti la masa,poate asa nu va mai ganditi ca trebuie sa slabiti,pentru ca va sade bine asa cum sunteti:

Fisier atasat  SDC12004ell.jpg (107.9K)

#9017 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 January 2012 - 10:31 PM

Vezi postareamoatza, la 01 January 2012 - 09:18 PM, a spus:

Stellino, cum fu concertul de-aseara? Special ceva de Anul Nou? Cum e lumea la spectacolele voastre? Eleganta? Cam cat dureaza un astfel de concert? Si cat e un bilet la voi in sat? Adica e ceva la indemana oricui? Se obtin usor bilete? Pe mine m-ar interesa, nu c-as ajunge eu vreodata, dar, de fapt, nu se stie.

Moatzo , aseara am avut spectacol de opera, ca noi facem si simfonic si opera , ceea ce mie imi convine...
Biletele is al dreaq de scumpe ...la opera ceva mai scumpe , lasa mai bine iti pun link ( 1 iuroi e 1,2 franci )

http://www.geneveopera.com/opera_250

la simfonic mai ieftine ca la opera ...dar nu grozav...
tu vina, ca fac eu rost de bilet la simfonic ( mai usor ) la opera nu suntem "la noi" , suntem la dispozitia teatrului, fiind subventionati de oras, care subventioneaza si opera...sper ca ai inteles ceva :occasion14:

#9018 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 10:43 PM

Vezi postareacarmaw, la 01 January 2012 - 08:54 PM, a spus:

Daniella in cazul meu nu am avut nici o problema cu pielea si iti jur ca nu am innotat si nici masaje nu am facut...oi fi eu superelastica m ai stii??
De slabit 10 sau 12 kile TU???....

Pai de la 47 am ajuns la 51-52, dupa care am sarit la 63 in doi ani, macar pe la 52 sa scad. Stii care e probl, ca am predispozitie si daca nu imi pun acum frana, tot se aduna 2-3 kg/an ... apoi tu cred ca stii unde se ajunge asa cu pasi mici dar siguri. De aceea imi doresc sa dau jos ce am luat in ultimii 2 ani.
Daca zice Koral ca mai am sanse, eu credeam ca ce pui in 9 luni dai jos in 9 luni, de aceea am inceput sa ma impacientez mai tare ... . In primavara am luat ceva masuri, dar nu am avut succes decat sa opresc cresterea, desi m-am privat de multe nu am slabit.

#9019 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 01 January 2012 - 10:43 PM

Vezi postareastella, la 01 January 2012 - 10:31 PM, a spus:

tu vina, ca fac eu rost de bilet la simfonic ( mai usor )
...sper ca ai inteles ceva =))

am inteles esentialul! :71: te pup, Stellino!

Ellani, ce masa frumoasa si colorata ai! eu vreau crevetii aia din coltul salatei+o frunza de rucola, suficient! :occasion14:

#9020 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 10:46 PM

Vezi postareaManeki Neko, la 01 January 2012 - 09:01 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 01 January 2012 - 08:50 PM, a spus:

Maneki Neko Un an nou fericit si tie si celor dragi, cu sanatate, bucurie si indeplinirea dorintelor inca neimplinite! :occasion14:
Da... pai de la cap se trag toate ... :71:

Sigur ca functioneaza! Am avut si eu una pe birou, dar pentru ca fostul birou era expus ca sa zic asa publicului, toti copiii care treceau impreuna cu parintii pe la birou urlau dupa ea si am ascuns-o ca mi-era tare draga si nu voiam sa raman fara ea.

Deci imi cumpar si eu una ca de inceput de 2012! Ma bucur sa aud ca functioneaza feng shui-ul! Cred ca o poti pune intr-o cutiuta de plexy? sau undeva pe un raft in spatele biroului. Stiu ca trebuie sa fie expusa vederii.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 449
  • 450
  • 451
  • 452
  • 453
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic