Angel, la 02 January 2012 - 03:05 AM, a spus:
Moatzo ce-mi place tunsoarea ta. super marfa iti sta. tare micuta esti
la multi ani, Mirela!
Tunsoarea e aia facuta de coafeza care incerca sa-mi intre in gratii

dar sunt in plin proces de transformare. Ma cam chinui cu coafatul... si da, is mica, am 158cm.
Lizura, la 02 January 2012 - 08:01 AM, a spus:
Moatzo ca de obicei la inaltime!!!
Brava, imi place ca stii sa traiesti viata cu voie buna!
Liz, la multi ani!
am ajuns la faza in care iau viata mai relax. daca n-am facut averi pana acuma, nici de=acuma nu cred ca mai fac. am baiatu' mare, ceva-ceva tb sa faca si el cu viata lui, sa zicem ca asta ar mai fi grija. in rest, doar neputinta parintilor ma mai ingrijoreaza, dar zic ca asta-i ceva normal, asa-i cursul vietii. deci nu-mi doresc decat sanatate, restul cumpar.
Daniella, la 02 January 2012 - 02:57 PM, a spus:
Moatza esti mai bine cu piciorusele?
ooo, l-am bagat pe om in niste sesiuni de masaje
mignona.gif (8.14K)
Number of downloads: 0si-s noua. as putea s-o iau lejer de la-nceput. si nu la munca ma refer.
Daniella, la 02 January 2012 - 04:08 PM, a spus:
Nici eu nu am inceput, de pe 9 (dupa Sf Ion - ca-i ziua lui taticul meu) sper sa am destul elan, de aia va tot indemn si pe voi

auzi, stii ce zic eu, hai incepe de maine si pe 7 sa se cheme exceptie.
eu mi-am propus sa renunt cat pot de mult la dulciuri. ieri si azi -sugar free. doamne-ajuta!
stella, la 02 January 2012 - 05:20 PM, a spus:
Daniella .... m-ai descris pe mine

. prefer sa fac de mancare pentru un batalion de oameni, decat sa fac curat sau sa calc

+1
Geany, la 02 January 2012 - 05:53 PM, a spus:
maio din 4 galbenuse fierte ,3 nefierte,asta ca sa va dati seama de cantitate
Geanino, maio din 7 galbenusuri? mama mea!
care-i proportia corecta, din carte, galbenus/ulei ptr maioneza?
la cata cantitate ai zis tu, juma de mar ras e fix nimic. pune macar unul mai marisor, eu as incepe cu unul din ala ptr diabetici, la mine in piata se gasesc. si l-s pune taiat cubulete mici.
Bub ce face? e bine? ce-o fi cu virusurile astea? e cald si n-au starpit deloc. si-ai mei, ai batrani, sunt loviti.
V-ati antrenat ptr marele inceput de maine? eu nu prea am tragere, da' trebe!