fetele sper ca am scapat. ne tratam intensiv toti

imi venea sa-l bat pe dansul dimineata ce usor si-a facut tratamentul si noi ne pensulam si pieptanam cate 2 ore. eu singura m-am facut, vai mama mea ce greu e sa te piepteni cu ala micut, parca e facut pt papusi frate. nesimtitii.
le-am spalat iar cu smapon dar nu le mai dau cu solutie. la 7 si 14 zile se mai da, sa fii sigur ca nu mai raman. ne curgeau ochii de ce mentolata e solutia, am luat naturala de plante sa pot sa-mi dau si eu cu ea, nu mi-au dat de-aia cu cgimicale de la farmacie.
paduchioasa la batranete, n-am luat la scoala cat am fost, am acum

nici ca le mai spal cu altceva si cand sant la scoala, tot de-asta iau, preventiv. mi-e frica
am facut un gratar in seara asta, avem 1 sapt cu 35 de grade si nici mancarea nu intra prea bine.
maine nici nu stiu ce sa mai fac de mancare, cred ca vreo placinta cu spanac sau quiche ceva iar, alea le digeram cel mai usor langa o salata. cald!
maya, o tarie ar merge acum, te-ar pune pe picioare.
fox, cum a fost concediul?
daniela pupa fata bolnavioara. cand are temperatura si o tii pe tine mai rau creste, de la caldura ta corporala. asa faceau si ale mele si mereu imi zicea dr sa nu le mai tin. da da, parca eu ascultam, instinctul e mai puternic decat ratiunea. pune-i capsorul doar pe perna in poala ta, sa nu-i tii tot corpul, la ale merge si acum. sanatate multa