cerra, la 10 January 2012 - 06:34 PM, a spus:
tre sa va dezvatz de bunatatzuri
adica astea nu-s bunatatzuri? pai eu as manca unu' si cu ochii! gogaltz!
hello, hello!
is ocupata la munca, is ocupata acasa, help! si voi ziceti muuuulte pe-aicea, nu mai am tmp s-ajung la zi!
s-o salut pe Fox: la multi ani, sireato, sa ai un an bun cu bucurii multe! ai auzit strigarile pana la urma!
Mi-e mila de mititica de Beutza, sunt asa de fragili cand sunt bolnavi! s-ar putea sa fie de la dinti, sa urle de durere parca n-ar fi de la gat. ce sa zic, sa-i treaca cat mai repede, ca nimic nu-ti merge bine cand sunt picii astia bolnavi.
Stella, ce lume civilizata in satul tau! la noi a aratat la tv ca la boboteaza au furat tzigancile si cetina si icoanele de pe butoaiele de apa sfintita. io nu-s rea, da' am o mare pb cu unele specimene din etnia asta!
Giani, sa-tzi vina gandul cel bun si sa te-apuci de abdomene. Eu stiu cum e sa scapi fraiele!
Maya, bine ca ti-ai revenit! restul familionului n-au avut nimic? nici sa n-aiba!
Corina, baiatul tau ce face?
Dorina, cred ca-i asa de frumos la voi! ai facut cornuletele omului?
Eu am facut azi si drumuri si smotru si gateli , niste fasole verde cu pui si somon cu legume trase la tigaie. si-am inlocuit avocado cu o salata de sfecla rosie cu kiwi

super combinatie, fusion, nu? ma duc sa vad cum sta sfecla cu caloriile. omu' ma enerveaza ca el vrea dulciu

da, da!

ne vedem peste 10kile -la el!