neata.
s-o luam in ordine. nu am dus fetele la dr ca nu e de doctor, stiu cand se ingroasa treaba dar acum de din cauza schimbarilor de vreme (spre ex de la 16 cu vant la 23 cu soare si ele in maneca scurta

). azi e bine Ada, merge la pijama party la scoala, de la 6 in picioare, o aud la ea in camera

...le dau vitamina C eu de obicei, nu m-am uitat dupa polen, daca este cum il ia socru nu il pun pun in gura in veci fetele. vitamina o mesteca, e buna la gust.
numarul doi: nuggets care arata ca si 'tocate' sant sintetice cred, arata la fel cu cele de jucarie ale fetelor, au gust de cauciuc (parerea mea, care nu cumpara de obicei). La noi KFC si Mc au nuggets facut din piept de pui, cand rupi bucata vezi pieptul de pui cum se desface felii, la fel ca snitelul meu de acasa. stiu ce vb ca altfel nu le-as da. data viitoare cand vor mai avea tratatie o sa fac poza.
alta chestie care ma dipsera este cu un fel de cremvusti, frankfurts le zice aici, arata ca ai nostri dar sant infasurati intr-un plastic rosu care iese culoarea cand ii fierbi. sant absolut oribili. numai de-astia vezi la chefuri de copii

...
cum sa tii copii sa nu manance?? eu nu as da banii pe alea nici sa ma bati. copii vad hot dog si vor. mai bine ar cumpara carnati de pui ca aia se dau la copii aici si ar pune pe o felie de paine si ar fi mai bine decat porcariile alea.
v-am mai zis, nu ma simt vinovata ca le dau, nu mananca in fiecare zi junk food si oricum cand vor creste vor manca ce vor, nu or sa fie cu mine 24/24 ca acum. stiu si ele ce se mananca pt sanatate si ce iti face rau daca abuzezi. 3nuggets si o mana de chips ocazional nu o sa le schimbe metabolismul.
geany, Sara are 16.8 kg, ieri am cantarit-o cand m-am cantarit eu la spital(btw am pus 1,9kg si eu

)...o sa faca 4 ani in decembrie. Ada are 20.3 kg si are 6 ani in decembrie. sant lungane si slabanoage (adica asa le vad eu

)...al tau e mai slab ca ea