Forecast for Sunday
A shower or two, increasing to showers and the risk of a thunderstorm early
afternoon and continuing through the evening. Light NW/NE winds becoming
moderate to fresh SW in the afternoon and evening.
UV Alert: 9:10 am to 3:10 pm, UV Index predicted to reach 7 [High]
Fire Danger: Coastal Plain: NOT RATED
Hills: NOT RATED
Monday Shower or two, easing. Min 11 Max 20
Tuesday Partly cloudy. Min 9 Max 23
Wednesday Partly cloudy. Min 9 Max 25
Thursday Chance of a shower. Min 11 Max 23
Friday Chance of a shower. Min 12 Max 23
Saturday Shower or two later. Min 12 Max 23
asta e la noi. ieri a ajuns la 24 desi telefonul zicea 27
mie mi-a fost extraordinar de rau ieri, am dus fetele la party (tipul e boyfriendul Adei

)...au o casa super si 3 acres de pamant, am ramas impresionata.
curtea misto, solar....numai ca dupa ce am plecat trebuia sa merg la markets sa iau fructe si legume. credeti ca am putut sa conduc?
am venit acasa si am realizat ca nu am cheia de la usa de la garaj ca sa intru in casa, aveam telecomanda dar nu si cheia de la usa de da in laundry sa intru

....de condus nu puteam ca durerea imi lua mintile, pana si umarul imi amortise.
fetele s-au jucat in spate cu bicicletele (credeam eu) si eu am scaunul de la masina pe spate sa ma intind putin. am stat vreo jumate de ora cred ca am luat niste morfina(dr a zis ca pot lua pana in ultimul trimestru, 1/4 din cantitatea ce luam inainte) si asteptam sa-si faca efectul. nu si-a facut decat peste mult timp cand am luat si paracetamol
Ada a venit si mi-a zis ca Sara a gasit niste culori si a scris pe perete dar in ameteala mea nu am dat importanta. am plecat la magazin intr-un final si am luat legume, fructe, etc....am stat pe iarba in parc eu, ele s-au alergat putin,...am condus iar acasa si am vazut ce facuse Sara. colorase zidul cu mov si albastru (culori de-alea cerate)...gardul intre noi si vecini....cand i-am zis ca tati nu o sa fie deloc impresionat de ce a facut a zis ca spune sorry si trece.
nu va spun ce criza a facut tati

...nu e nevoie sa le atinga el (nu se enerveaza de obicei dar cand o face tremura amandoua, doar din felul cum vorbeste si le spune ca l-au dezamagit.

)...a pus-o sa spele cu apa si detergent dar credeti ca iese?....
a curatat pana la urma dar tot mai are o tenta de mov si albastru zidul
a stat numai pe langa el cu lugu lugu, sorry, never again, bla bla bla ...
azi vad ca ma simt mai bine, am reusit sa dorm pana la 8 acum dimineata....nu am chef de nimic insa...trebuie sa cam pun lucrurile la punct dar se poate si maine. azi cred ca ies cu ele la plaja putin sa mai fac putina miscare....
cred ca le fac o pizza diseara ...
hai ca v-am ucis cu cat am scris...imi spun oful si eu