Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 282
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#5661 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 11 October 2011 - 08:54 AM

Algocalmin fiole nu se mai da de mult fara reteta , comprimatele nu se mai dau nici ele de ceva timp , dar depinde si de farmacista , ca poate e induplecabila si da macar cateva bucati . Nu stiu de ce natura e durerea ta Giorgiana , dar poate te va ajuta vreun antiinflamator , pe care , fantastic , il poti cumpara fara probleme .

#5662 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 October 2011 - 08:54 AM

Vezi postareaFoxyy, la 11 October 2011 - 08:50 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 11 October 2011 - 08:47 AM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 11 October 2011 - 08:42 AM, a spus:

O fi gripat. De la frigul de afara.... :notworthy:

Daca ar fi fost cald ziceam ca o fi molesit de la caldura,acu' ca-i frig e gripat,poate-i dau vreo 2 dupa ceafa :71:

L-arunc di pi jeam maaiii!!! :D

Pai ce? Nu-i si el om? Normal ca-i influentat de starea vremii! :D
Si sa nu-l arunci pe geam, ca dupa aia nu mai ai de pe ce sa ne scrii! ;)

Ai sha tu dreptati! :D I-am dat un restat si parca merge mai bine :D

#5663 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 11 October 2011 - 09:11 AM

eu am spalat geamurile, am facut minestrone (Sara a si mancat o portie pe la ora 13 cand a fost gata), am spalat si rufe ca e superb afara si se usuca imediat....e destul.
a, am apucat sa-mi fac si eu copitele si unghiile la maini. la picioare cred ca nu o sa le mai pot face in curand, si-asa se facuse bebe cocolos sub sani cum imi tot strangeam eu picioarele :D spre deliciul Sarei ca-l simtea si ea ca lumea :D

a facut o prostie insa: a lasat iepurii afara si eu nu pot sa-i prind :(...de cand le-am facut baie nu mai vin la mine nici de nebuni, Ada le prindea si le punea in cusca. Sara nu poate asa ca sa vezi ras iar cand o veni seara. mi-e groaza. acum o saptamana cea mai micuta a dormit sub deck, nici de nebuna n-a vrut sa iasa, acolo a stat toata noaptea.

mi-e teama de serpi sau vreo pisica sa nu le atace peste noapte. :(

asta e acuma, nu am ce sa fac

#5664 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 11 October 2011 - 09:13 AM

Vezi postareaGeany, la 11 October 2011 - 08:54 AM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 11 October 2011 - 08:50 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 11 October 2011 - 08:47 AM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 11 October 2011 - 08:42 AM, a spus:

O fi gripat. De la frigul de afara.... :(

Daca ar fi fost cald ziceam ca o fi molesit de la caldura,acu' ca-i frig e gripat,poate-i dau vreo 2 dupa ceafa :(
L-arunc di pi jeam maaiii!!! :(

Pai ce? Nu-i si el om? Normal ca-i influentat de starea vremii! :D
Si sa nu-l arunci pe geam, ca dupa aia nu mai ai de pe ce sa ne scrii! :(

Ai sha tu dreptati! :( I-am dat un restat si parca merge mai bine :D

Stiu ca am dreptate! :(

#5665 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 11 October 2011 - 09:16 AM

Vezi postareaAngel, la 11 October 2011 - 09:11 AM, a spus:

eu am spalat geamurile, am facut minestrone (Sara a si mancat o portie pe la ora 13 cand a fost gata), am spalat si rufe ca e superb afara si se usuca imediat....e destul.
a, am apucat sa-mi fac si eu copitele si unghiile la maini. la picioare cred ca nu o sa le mai pot face in curand, si-asa se facuse bebe cocolos sub sani cum imi tot strangeam eu picioarele :D spre deliciul Sarei ca-l simtea si ea ca lumea :(

a facut o prostie insa: a lasat iepurii afara si eu nu pot sa-i prind :D...de cand le-am facut baie nu mai vin la mine nici de nebuni, Ada le prindea si le punea in cusca. Sara nu poate asa ca sa vezi ras iar cand o veni seara. mi-e groaza. acum o saptamana cea mai micuta a dormit sub deck, nici de nebuna n-a vrut sa iasa, acolo a stat toata noaptea.

Da' ce harnicuta ai fost!!!!! :(
Iepurasii nu vin la voi, daca-i ademeniti cu ceva morcovi, sau varza? :( Si apoi valea in cutiuta cu ei!

#5666 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 11 October 2011 - 09:54 AM

Vezi postareaFoxyy, la 11 October 2011 - 09:16 AM, a spus:

Vezi postareaAngel, la 11 October 2011 - 09:11 AM, a spus:

a, am apucat sa-mi fac si eu copitele si unghiile la maini. la picioare cred ca nu o sa le mai pot face in curand, si-asa se facuse bebe cocolos sub sani cum imi tot strangeam eu picioarele :( spre deliciul Sarei ca-l simtea si ea ca lumea :(

a facut o prostie insa: a lasat iepurii afara si eu nu pot sa-i prind :D...de cand le-am facut baie nu mai vin la mine nici de nebuni, Ada le prindea si le punea in cusca. Sara nu poate asa ca sa vezi ras iar cand o veni seara. mi-e groaza. acum o saptamana cea mai micuta a dormit sub deck, nici de nebuna n-a vrut sa iasa, acolo a stat toata noaptea.

Da' ce harnicuta ai fost!!!!! :(
Iepurasii nu vin la voi, daca-i ademeniti cu ceva morcovi, sau varza? :D Si apoi valea in cutiuta cu ei!

nu vin la mine :( ca eu sant aia de le face baie si URASC amandoua apa. cand ma vad fug mancand chibrite, doar sa-mi faca in necaz cred :(
a incercat Sara sa le prinda dar ele cred ca vor sa se joace cu ele si alearga si topaie de numa.

#5667 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 11 October 2011 - 10:06 AM

neata la tot hanul.incepusem mai devreme sa scriu un mesaj si s-a pierdut.
iau setul de ceai de la foxy si rasnita de cafea si-mi savurez cafeluta.

izuk sa ne luam de mana ca si pe mine ma doare spatele.da de la carat cutii:)).vad ca iara incep sa ma trezesc tespana de spate si cu degetele amortite la maini.

la voi azi se anunta vreme mai frumoasa.soarele timid se arata.numa ca bate alizeul.

ar tb sa ma duc la ce ma enervez ca inca n-am telefon si internet acasa si simt ca ma urc pe pereti .mai ales ca fam mea nu prea intra pe net ca sa ma pot conversa. iar eu eram obisnuita sa vb macar odata per sapt cu toti:(
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#5668 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 11 October 2011 - 12:07 PM

Vezi postareaGeany, la 11 October 2011 - 08:11 AM, a spus:

Nashpa rau! :D Si nu iei nimik ?!

E adevarat ca nu mai dau astia la facmacie fara reteta algocalmin?!

Vezi sa nu se infecteze ca tre' sa iei antibiotice :D

Ba da, am luat Ketonal, care este un antiinflamator, m-a mai lasat si azi noapte am luat o fiola de algocalmin, (am reusit sa-mi fac o rezerva), dar spre dimineata iar ma luase durerea. Asta este viata!
GEORGIA

#5669 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 11 October 2011 - 01:12 PM

Ralu sa-ti traisca fetita, sa fie sanatoasa si sa aiba noroc in viata! LA MULTI ANI! :D Faina dixtractia. De la anul si noi tot asa o sa facem, la parcul de distractii, e bine pt puturosi: nu tu deranj ...ca doar se stie ce ar face copiii in casa si chiar in curte intr-o astfel de ocazie :D

Fetele merci de idei cu pulverizatorul, nu stiam ca e de cumaprat, credeam ca trebuie ca e o improvizatie. O sa ma uit de el.

Moaaaa ce v-ati mai batut pe cesti si servicii de ceai, ba chiar si pe rasnita :( Io nu tin la lucruri, beau ceiutul cu lamaie si dau cescuta inapoi :( , ca vaz ca de cafea nu a mai pus nimeni d-azi dimineata si ati golit butoiul!

Izuk si Ioana sa va treaca care spatele, Giorgianei maseaua. Giorgiana ce fain e avatarul, ma amuza teribil! deci intr-adevar e molipsitor azi rasul!

Geany vaz ca ai rezolvat si fara mine :( problema cu PM, cat si cea cu melcul, deci esti fata mare si de-acu te dscurci singurica. Ii tot zic si Beatricei asta in fiecare zi, dar ea tot intinde mainile sa o car in brate!

Steluta, Geany si Angel sa va fie de bine pedichiurile si tratamentele, eu ca si stelluta tb sa merg la magazin sa mi le fac, de mult m-a luat lenea aia mare si nu mai am rabdarea sa le fac acasa...intre timp cred ca am pierdut si dexteritatea, desi nu-mi place cum imi fac alea pedi+mani deloc! De epilat acs nici nu ma gandesc, chiar si cu 1 zi inainte de a naste mi-am carat burtoiul la epilat.

Angel da-i morcovei/varza Sarei sa-i ademeneasca pe dintosi.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#5670 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 11 October 2011 - 01:33 PM

Da,da Daniella, mie imi plac chestiile astea, mai antice, de ex mi-as dori si un fier din ala de calcat vechi de se umplea cu carbuni :D .

Adevarul e ca daca as avea bani acum mi-as schimba mobila si mi-as lua mai spre rustic din lemn masiv.

Georgiana tare naspa e cu durerile de dinti, mie acum mi s-a rupt o fateta la o masea si cand clatesc si intra apa acolo doare.Urasc genul asta de dureri, eu am avut mica fiind dureri groaznice, la vreo 15-16 ani aveam deja 4 masele lipsa si cel mai groaznic a fost cand a incercat sa-mi scoata una fara anestezie.Oricum ajunsesem la statiul ca nici antibioticele nu-si mai faceau efectul.De atunci evit medicamentele.
Am si eu niste agocalmin fiole, tot asa le-am luat pt caz de urgenta.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#5671 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 October 2011 - 01:46 PM

Ioana uite o poza pentru tine de pe insulele Eolie, din fata unui magazin de antichitati

Fisiere atasate

#5672 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 October 2011 - 01:50 PM

si am uitat sa va servesc cu prajiturile fara Euri luate de tati

Ps: Foxy pozele astea sunt micsorate sau nu e bine? Iau castanele de nu o fi bine, SI AICI SI LA CE GATIM AZI :( ! Anyway te indulcesc: iti recomand cofetaria. Nu des ca e scump, dar 1 data la trimestru merita :D
Foxy, va rog o intrebare de gâga: nu se paote ca softul artei sa micsoreze automat pozele cele punem noi la dimensiunea max acceptata de site? Iertati ignoranta cu care intreb, dar asa poate as posta si eu mai des cu poze. Altfel nu e chip sa se lege si de mine ceva legat de micsorari. :D ...mie de fapt imi plac maririle ... de salariu, de vanzari, de buze LOL LOL LOL

Fisiere atasate

#5673 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481

Postat 11 October 2011 - 01:53 PM

Daniella, iau eu ciocolatoasa, primul venit-primul servit da? :D
Si multumesc pentru banutii aruncati la fantana :D

#5674 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 October 2011 - 01:57 PM

Cu draga inima, ca si io tot ciocolatoasa as fi ales, dar azi nu mai am voie de la silueta! s-a adjudecat :D

#5675 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 October 2011 - 02:02 PM

geany :D "mancati-as" ghebele, :( ca nu mai rezist sa nu spun vorba asta urata, ca mi-ai distrus silueta si mie!
Oana, te inteleg perfect si eu fac la fel: ma tin tare in preparate sanatoase, diete, ingrediente doar permise si odata ma smucesc in te miri ce parjoala/pizza/paste/dulciuri/bere/oleak de vin :D Dati cu oua si cu rosii ca tot nu am de nici unele in frigider ... :(

Arminaaaaaaa! mi-e dor de tine de numa!

#5676 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 11 October 2011 - 02:03 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 October 2011 - 01:50 PM, a spus:

si am uitat sa va servesc cu prajiturile fara Euri luate de tati

Ps: Foxy pozele astea sunt micsorate sau nu e bine? Iau castanele de nu o fi bine, SI AICI SI LA CE GATIM AZI :D ! Anyway te indulcesc: iti recomand cofetaria. Nu des ca e scump, dar 1 data la trimestru merita :(
Foxy, va rog o intrebare de gâga: nu se paote ca softul artei sa micsoreze automat pozele cele punem noi la dimensiunea max acceptata de site? Iertati ignoranta cu care intreb, dar asa poate as posta si eu mai des. Altfel nu e chip sa se lege si de mine ceva legat de micsorari. :D ...mie de fapt imi plac maririle ... de salariu, de vanzari, de buze LOL LOL LOL

Pe forum pozele se micsoreaza cat sa se incadreze in pagina. Dar marimea lor ramane aceeasi (4-5 MB, depinde de poza). Tre' sa gasesti un soft cu care sa te impaci....
Acu' te-astept la interval cu plata, pentru informatiile pretioase furnizate! :( Unde si la ce ora ziceai ca ne intalnim, ca sa ma duci la cofetaria aia minunata? :(

#5677 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 11 October 2011 - 02:10 PM

Vezi postarearalesu, la 11 October 2011 - 03:17 AM, a spus:

Uitati si sarbatorita :

sa fie sanatoasa si fericita si sa va bucurati impreuna.
La multi ani Imagine postata

Vezi postareaFoxyy, la 11 October 2011 - 06:19 AM, a spus:

Dar va dau si voua, ca avem destul. Luati si-o prajitura:

oai ce-mi place masa asta. e asa de .... linistitoare Imagine postata

Dani, arata minunat praji alea Imagine postata
hi hi, ce ma distreaza etichetele Imagine postata

salutari la tot poporul Imagine postata
multa sanatate celor care au nevoie. am vazut in fuga ca sunteti cateva cu probleme. sa va treaca cat mai iute :D

am fugit iar

#5678 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 October 2011 - 02:12 PM

Boni tie tb sa-ti fac si o dedicatie cu mare drag ...pe unde or umbla piciorusele tale ...
mi-au placut mult instructiunile si parca auzeam povata ta ... A SMALL PIECE ... da??? :D

Fisiere atasate

#5679 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 October 2011 - 02:15 PM

Vezi postareaFoxyy, la 11 October 2011 - 02:03 PM, a spus:

Pe forum pozele se micsoreaza cat sa se incadreze in pagina. Dar marimea lor ramane aceeasi (4-5 MB, depinde de poza). Tre' sa gasesti un soft cu care sa te impaci....
Acu' te-astept la interval cu plata, pentru informatiile pretioase furnizate! :D Unde si la ce ora ziceai ca ne intalnim, ca sa ma duci la cofetaria aia minunata? :D

astea sunt facute cu tel si au doar 400 si ceva de k, nu-s mari decat in latime si lungime nu si in k/MB. Nici asa nu e ok? alea de lae fac cu aparatul ies de 2-3 Mega si ceva. Am intels ce zici tu, dar nu poate forumul sa le micsoreze automat si megalaii?
Ciocolat e una pe mosilor mergand de la Obor spre centru, pe dreapta, dupa intersectia cu Eminescu. Sunt bune, bune dar circa 15 lei bucata (14, 15, 16) aiaiaiai. Io te scot la o prajiturica, cu mare drag in we daca o sa fiu acasa, desi se prevede o iesire la Breaza.

#5680 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 11 October 2011 - 02:21 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 October 2011 - 02:15 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 11 October 2011 - 02:03 PM, a spus:

Acu' te-astept la interval cu plata, pentru informatiile pretioase furnizate! :D Unde si la ce ora ziceai ca ne intalnim, ca sa ma duci la cofetaria aia minunata? :(

astea sunt facute cu tel si au doar 400 si ceva de k, nu-s mari decat in latime si lungime nu si in k/MB. Nici asa nu e ok? alea de lae fac cu aparatul ies de 2-3 Mega si ceva. Am intels ce zici tu, dar nu poate forumul sa le micsoreze automat si megalaii?
Ciocolat e una pe mosilor mergand de la Obor spre centru, pe dreapta, dupa intersectia cu Eminescu. Sunt bune, bune dar circa 15 lei bucata (14, 15, 16) aiaiaiai. Io te scot la o prajiturica, cu mare drag in we daca o sa fiu acasa, desi se prevede o iesire la Breaza.

Pai tocmai, ca nu poate micsora megii. Tre' s-o facem noi, manual. Altfel.... multe dureri de cap ar fi fost rezolvate!
Poti sa ma scoti in oras si alta data, nu e musai acu'. Timp ar fi, noi sa fim sanatosi!
Distractie placuta la Breaza! :D

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 282
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic