Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#6341 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 31 October 2011 - 02:39 AM

Numai pici adorabili ;) Sa va traiasca si voi pe langa ei(ele) :scratch:
A cat is a friend fur-ever !

#6342 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 31 October 2011 - 04:12 AM

Salutare la Han!!

Angel si mie mi-a curs sange din nas pe perioada sarcinii, este normal.
Geany, prea scump baiat ai!! Iti seamana mult, mai ales la ochi. Pup pe fetisoara lui dragalasa :scratch:
si daca tot te-am pomenit, sa zic ca am facut si gogoselele tale faimoase Bomboloni alla crema...Geany- pot sa zic ca sunt supe,super bune!! Ce aluat aerat mi-a iesit si se inmuia in gura, prea bun!! Am sa mai fac gogoselele si cu alte compozitii sa vad cum ies. Multam de reteta si sa traiesti ,sa-ti faci casa in...- orcum nu mai este la moda, toti fug de orasele zgomotoaze..

Sissi, f dragalasi flacaii tai!!

Hai sa va fac pofta si voua ca eu tot am salivat dupa reteta asta ...

fetita cea mare, a ornat un gogos cu ciocolata ca sa faca un paianjen, in realitate arata mai bine dar in poze...nu prea...

Fisier atasat  IMG_8169.JPG (75.85K)
Number of downloads: 0

si sectiunea...

Fisier atasat  IMG_8074-1.JPG (45.58K)

Va pup!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#6343 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 31 October 2011 - 04:57 AM

Vezi postareaGeany, la 30 October 2011 - 05:26 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 28 October 2011 - 06:57 AM, a spus:

Buna dimineata tuturor! ;)

Vb. cu Oana si mi-a spus ca nu stie cum arat,eu am tot imprastiat poze peaici pe forum vreo 2 sunt la artistii culinari in tuata' splendoarea lor,daca iei de la inceput de la prima pagina gasesti acolo multe fete iaca io',de bruneta m-ai nimerit dar de inalta nexam 1,62 (is' mic ;)) http://artaculinara....or/page__st__80 ;)

Si edit,tot pt.Oana http://artaculinara....a/page__st__420 :scratch: no coment!

Uite aici 2 linkuri...si craciunul http://artaculinara....a/page__st__320

Gata Geanino, te vazui!
Oki frumosi, gene lungi! ;) in ceea ce priveste inaltimea, hai sa facem un targ: iti mai dau eu de la mine chiar si 10 cm da numa` daca-mi dai in schimb par de la tine (din cap, of course) ca tare-mi place asa lung si negru! ce zici?

Editez ca l-am vazut si pe bubu! Pe el il mai vazusem cred ca pe la pozele cu cei mici! A crescut! Sa va traiasca!

#6344 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 31 October 2011 - 05:00 AM

Vezi postareasissi, la 30 October 2011 - 10:31 PM, a spus:

Ralesu cind vrei, te primesc cu placere ;)
Geani nu te mai lauda ca ai facut bilute ;) avem dovada ca bubulet le-a facut ;) pupici pe nasucul poznas :scratch:
Si niste zimbete de la cucuietii mei sa va mearga bine saptamina ce vine
Atasament IMG_0071.JPG

pupam flacaii!

#6345 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 31 October 2011 - 05:01 AM

Vezi postareaOana S, la 31 October 2011 - 04:12 AM, a spus:

Salutare la Han!!

Angel si mie mi-a curs sange din nas pe perioada sarcinii, este normal.
Geany, prea scump baiat ai!! Iti seamana mult, mai ales la ochi. Pup pe fetisoara lui dragalasa :scratch:
si daca tot te-am pomenit, sa zic ca am facut si gogoselele tale faimoase Bomboloni alla crema...Geany- pot sa zic ca sunt supe,super bune!! Ce aluat aerat mi-a iesit si se inmuia in gura, prea bun!! Am sa mai fac gogoselele si cu alte compozitii sa vad cum ies. Multam de reteta si sa traiesti ,sa-ti faci casa in...- orcum nu mai este la moda, toti fug de orasele zgomotoaze..

Sissi, f dragalasi flacaii tai!!

Hai sa va fac pofta si voua ca eu tot am salivat dupa reteta asta ...

fetita cea mare, a ornat un gogos cu ciocolata ca sa faca un paianjen, in realitate arata mai bine dar in poze...nu prea...

Atasament IMG_8169.JPG

si sectiunea...

Atasament IMG_8074-1.JPG

Va pup!!

Eu vreau paianjenul, mi-l da??

#6346 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 31 October 2011 - 08:30 AM

'Neata!
Un inceput de saptamana frumos sa aveti! Si o saptamana minunata sa avem cu totii. N-am prea apucat sa scriu zilele astea, ca am fost pe drumuri mai mereu. Si cand nu eram pe fuga, faceam mancare... sau faceam pe baby-sitter-ul...
Sambata normal ca am intarziat la intalnire, am fost tot pe drum si cum traficul nu e cel mai prietenos sambata dimineata.... am intarziat. :) Dar, bine c-am ajuns! :rolleyes:
Pe Stella am recunoscut-o din poze. O DOAMNA tare draga mie, care mi-a devenit si mai draga stand de vorba cu ea, vazand-o live. Si foarte atenta cu cei din jurul ei! :)
Pe Zoazorel o stiam, ca ne-am mai intalnit de cateva ori. E fata de gasca, vesela si mereu are o vorba buna pentru toata lumea.
Moatza.... jos palaria! Am recunoscut-o si pe ea din prima, dupa poze, normal! Dar sa stiti ca pozele mint! Arata si mai si, in realitate! :pupic: A avut bunavointa sa bata atata drum, ca sa stea de vorba si sa ne intalneasca si asta spune multe despre ea! :floare:
Daniella, e o mamica tare draguta si daca a fost mai "absenta" asta cred ca s-a datorat printesei. Mai mereu tragea cu coada ochiului la telefon si se cam foia pe scaun, cu gandul la cea mica. Dar stie sa fie si un interlocutor minunat, cu care poti discuta muuuuulte! :cheers:
Am avut onoarea s-o cunosc si pe Patrick, care si ea a facut un efort sa vina la intalnire. Desi avea piciorul in ghips, si l-a scos cu cateva zile inainte, ca sa poata face ceva miscare si sa vina sambata sa ne vada. Jos palaria! :-*
Ady e o persoana tare draguta si simpatica. Putin mai timida, dar de treaba! O placere s-o intalnesti si sa discuti cu ea. :105:
Si Cinezee a fost tare draguta ca a venit, desi era racita bocna! Multa sanatate si sper sa ne revedem in conditii mai bune!
Stella, mii de multumiri pentru invitatie! :) M-am simtit foarte bine alaturi de voi si sper sa ne revedem. Mi-ar fi placut sa stam mai mult la palavre, dar problemutele si-au pus amprenta asupra programului meu si n-am reusit sa stau cu voi prea mult. Poate reusim mai mult alta data! :cheers:

#6347 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 31 October 2011 - 08:31 AM

Buna dimineata tuturor! Si o saptamana minunata va urez!
Sissi pup baieteii frumosi! :cheers:

Merci Ral'! Da mie mi-a placut intodeauna parul lung,se infoaie el in pene cand e proaspat spalat dar dupaia ,nu mai sta asa de grozav,mai ales ca-i si usor ondulat natural dar cum e mai rau (sta in toate directiile) :floare:

Oana ce ma bucur ca ti-au placut,de fapt eram sigura ca or sa-ti placa,e f. buna reteta,e a Alessandrei Spisni,de la prova del cuoco rai uno :rolleyes: iar paianjenul e bestial. :)

#6348 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 October 2011 - 08:35 AM

[quote name='ralesu' date='31 October 2011 - 04:57 AM' timestamp='1320029871' post='108968']
[quote name='Geany' date='30 October 2011 - 06:26 PM' timestamp='1319988399' post='108913']
[quote name='Geany' date='28 October 2011 - 06:57 AM' timestamp='1319777872' post='108684']
[/quote]
Gata Geanino, te vazui!
Oki frumosi, gene lungi! :floare: in ceea ce priveste inaltimea, hai sa facem un targ: iti mai dau eu de la mine chiar si 10 cm da numa` daca-mi dai in schimb par de la tine (din cap, of course) ca tare-mi place asa lung si negru! ce zici?

Editez ca l-am vazut si pe bubu! Pe el il mai vazusem cred ca pe la pozele cu cei mici! A crescut! Sa va traiasca!
[/quote]

Fisier atasat  000509.jpg (75K)

Uite Ral' ia cat vrei :rolleyes: :)

#6349 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 31 October 2011 - 08:36 AM

Sissi, sa-ti traiasca baietii! :rolleyes: Sunt superbi. Bucalasi si frumusei! :)

#6350 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 31 October 2011 - 09:00 AM

Buna dimineata!
Beau si eu cafeluta repede , ca tre sa plece cel mare la gradi si al mic inca sforaie.
Geani , foarte fain paru
Oana complimente fetitei si bineinteles si tie :rolleyes: reusit paianjenul gogoasa
Angel, wow cw vis si eu in perioada sarcinii avem tot felul de vise care mai de care mai ciudate, sarcina cit mai usoara :floare:
O saptamina usoara si frumoasa la toata lumea :)

#6351 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 31 October 2011 - 09:12 AM

buna dimineata!

pupici pentru pici, felicitari mamici :)

sa fie o saptamana frumoasa pentru toata lumea.

#6352 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 31 October 2011 - 09:21 AM

Vezi postareaFoxyy, la 31 October 2011 - 08:30 AM, a spus:

Sambata normal ca am intarziat la intalnire, am fost tot pe drum si cum traficul nu e cel mai prietenos sambata dimineata.... am intarziat. :) Dar, bine c-am ajuns! :rolleyes:

Fox, multumesc ptr cuvintele frumoase. Sunt bucuroasa ca am cunoscut sau regasit persoane de calitate pe care oricand le-as vrea aproape. Imi fac placere drumurile astea.

Piticii au primit destule dulciuri aseara?

O saptamana buna tuturor!

#6353 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 31 October 2011 - 09:27 AM

Vezi postareamoatza, la 31 October 2011 - 09:21 AM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 31 October 2011 - 08:30 AM, a spus:

Sambata normal ca am intarziat la intalnire, am fost tot pe drum si cum traficul nu e cel mai prietenos sambata dimineata.... am intarziat. :cheers: Dar, bine c-am ajuns! :cheers:

Fox, multumesc ptr cuvintele frumoase. Sunt bucuroasa ca am cunoscut sau regasit persoane de calitate pe care oricand le-as vrea aproape. Imi fac placere drumurile astea.

Piticii au primit destule dulciuri aseara?

O saptamana buna tuturor!

Moatza, le meriti pe deplin! :floare:
Eu nu ma pricep la scris, asa ca va rog sa ma scuzati ca nu le pot descrie pe aceste DOAMNE in toata splendoarea lor! :)
Daca ma intrebai pe mine de dulciuri, sa stii ca piticul mic (nepotelul) haleste ciucalata cu taraita, ca si asa e plin de energie; iar piticul mare (jupanu') capata si el cu taraita, ca el e-n stare sa le haleasca pe toate si dupa aia vine iar si cere! :rolleyes:

#6354 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 October 2011 - 09:38 AM

Eu cum am mai spus imi pare tare rau ca nu am putut sa ajung la intalneala'' :floare: poate cu alta ocazie oi ajunge si eu. pup toate fetele minunate si mi-a parut tare bine sa va vad (in poza) :rolleyes: :)

#6355 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 31 October 2011 - 09:51 AM

Foxyy, la 31 October 2011 - 09:27 AM, a spus:

Daca ma intrebai pe mine de dulciuri, sa stii ca piticul mic (nepotelul) haleste ciucalata cu taraita, ca si asa e plin de energie; iar piticul mare (jupanu') capata si el cu taraita, ca el e-n stare sa le haleasca pe toate si dupa aia vine iar si cere! :floare:

nu ma refeream doar la dulciurile pe care ni le-a daruit tuturor Stella :rolleyes: , ci, in general, la copilasii care au mers la colindat de Halloween. La noi nu prea se obisnuieste, dar la cat s-au costumat picii din cele strainataturi...asteptam rezultate pe masura. :)

#6356 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 31 October 2011 - 09:56 AM

'Mneatza!

io mi-s pe acasa si azi, cu pitica.....cred ca o ducem de miercuri sau de joi la cresa...Febra nu mai ar dar dr a zis sa o tzinem acasa vreo saptamana . Cred ca o imbarc pe pitica mai tarziu si fug la o cumparatura.

O zi buna va doresc.

#6357 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 31 October 2011 - 10:03 AM

Mutti, da' de ce e liber azi la voi? E vreo sarbatoare nationala sau religioasa?
La noi e sarbatoare azi? E cruce rosie in calendar?

#6358 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 31 October 2011 - 10:25 AM

Vezi postareaIoana, la 30 October 2011 - 03:03 PM, a spus:

Daniella am vazut smochinele, mai ai, arunca si spre mine.

Eu azi am copz vinete si miros ca un turc acum de la fum.Vreau sa fac si pt maine niste vinete sarbesti, in rest zi de leneveala.

mai am 5 bucatele: 2 jum tu, 2 jum io :)

turcii miros a fum?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6359 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 31 October 2011 - 10:34 AM

Vezi postareaDaniella, la 31 October 2011 - 10:25 AM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 30 October 2011 - 03:03 PM, a spus:

Daniella am vazut smochinele, mai ai, arunca si spre mine.

Eu azi am copz vinete si miros ca un turc acum de la fum.Vreau sa fac si pt maine niste vinete sarbesti, in rest zi de leneveala.

mai am 5 bucatele: 2 jum tu, 2 jum io :)

turcii miros a fum?

Buna....nu parca turcii nu miros a fum
Moatza miine e ziua 'mortilor' la catolici...sau gresesc?

#6360 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 31 October 2011 - 10:42 AM

O saptamana buna tuturor :) !!!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 316