Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 345
  • 346
  • 347
  • 348
  • 349
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#6921 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 18 November 2011 - 10:15 AM

Salutare , mucosi primiti la han? Sunt knock-out , varza ...abia imi tin capul sus , m-o pleznit bine si pe mine .Si ma doare o ureche ..
.Iza cand mai bine , cand mai putin bine . Face ravagii virusul asta cu noi .
Maine vine "mosu' " la mall , sper sa fim capabile sa iesim din casa , desi saptamana trecuta am fost intr-un oras vecin , am dat peste Mos acolo , iar Iza s-a speriat , nu a vrut sa mearga la el , ca toti ceilalti copii :scratch:

#6922 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 18 November 2011 - 10:41 AM

'neata. multa sanatate izuk.
eu m-am mai pus pe picioare intre timp. doar capul mai doar inca...

hai sa bem ceai fierbinte, cu lamaie, miere si scortisoara. face bine Imagine postata
Fisier atasat  hot-tea.jpg (71.74K)
Number of downloads: 3

#6923 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 18 November 2011 - 11:00 AM

Buna dimineata! Multa sanatate "racitilor" si o zi buna tuturor. Am luat si eu o cana cu cei, bun tare.
Va citesc din umbra de mult timp, dar acum simt nevoia sa si vorbesc cu voi, daca ma primiti.

#6924 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 18 November 2011 - 11:04 AM

Vezi postarea2ut, la 18 November 2011 - 11:00 AM, a spus:

Va citesc din umbra de mult timp, dar acum simt nevoia sa si vorbesc cu voi, daca ma primiti.

Cum sa nu te primim, se poate! :floare: :floare:

Si sanatate multa, vorba lui 2ut, "racitilor"!
GEORGIA

#6925 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 November 2011 - 11:04 AM

Vezi postareaboni, la 18 November 2011 - 10:41 AM, a spus:

hai sa bem ceai fierbinte, cu lamaie, miere si scortisoara. face bine Imagine postata

'Neata! (la amiaza) :floare:
Eu ma servesc c-un ceai (si plec cu ceasca si farfurie cu tot, ca arata prea bine!). :floare:
Multa sanatate tuturor raciturilor! :floare: Si un inceput de sfarsit de saptamana cat mai frumos!

#6926 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 18 November 2011 - 11:05 AM

Buna dimineata! Multa sanatate "racitilor" si o zi buna tuturor. Am luat si eu o cana cu cei, bun tare.

Daaaaaa! Cum sa nu te primim??!!! :floare:
Ia iesi la inaintare si povesteste ce ai pe sufletica! :floare:

#6927 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 18 November 2011 - 11:16 AM

Fetelor va citesc si va pup pe toate :floare: ma pregatesc pt dentist:))))))))

#6928 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 18 November 2011 - 11:31 AM

Buey, voiam si io un ceai, dar a furat Foxyy ceasca :floare:
Sanatate la cei raciti, si TGIF (Thank God It's Friday) la cei ce muncesc :floare:
Imagine postata

#6929 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 November 2011 - 11:32 AM

Multumesc de primire, sunteti niste dragute.
Adevarul e ca trecem printr-o perioada destul de grea, unde ma uit vad doar boala si suparare (socrul meu, cumnata mea, eu....). Chestia e ca daca ma ingrozeste ceva pe lumea asta, aia e boala, intotdeauna mi s-a parut ca daca esti sanatos toate celelate se rezolva pana la urma. Nu pot sa zic ca e ceva foarte grav, doar ca s-au tot adunat si parca incepe sa ma copleseasca.
Cam asta e, dar...capul sus, ne scuturam de praf si mergem inainte.

#6930 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 18 November 2011 - 11:40 AM

Vezi postarea2ut, la 18 November 2011 - 11:32 AM, a spus:

Multumesc de primire, sunteti niste dragute.
Adevarul e ca trecem printr-o perioada destul de grea, unde ma uit vad doar boala si suparare (socrul meu, cumnata mea, eu....). Chestia e ca daca ma ingrozeste ceva pe lumea asta, aia e boala, intotdeauna mi s-a parut ca daca esti sanatos toate celelate se rezolva pana la urma. Nu pot sa zic ca e ceva foarte grav, doar ca s-au tot adunat si parca incepe sa ma copleseasca.
Cam asta e, dar...capul sus, ne scuturam de praf si mergem inainte.

Nu degeaba se zice: sanatosi sa fim, ca restu' trec! :floare:
E greu sa ai atatia bolnavi in jur, sa mai ai si tu diverse, da' ia de-aci ceva de beut si capul sus!

Fisier atasat  6.jpg (92.91K)
Number of downloads: 1

#6931 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 November 2011 - 12:51 PM

Aoleu, nici nu stiu ce sa aleg din atatea, dar suna bine si-mi pare si cald si bine, asa ca...multam.

#6932 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 18 November 2011 - 03:43 PM

Vezi postareaboni, la 18 November 2011 - 10:41 AM, a spus:

Atasament hot-tea.jpg

Cescuta mea favoriiitttaa!!! :drool:

#6933 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 November 2011 - 03:51 PM

Bun venit!!! :hug:

Azi am avut zi cu peripetii! :mad: Nu am avut curent pana acu',ca au schimbat astia contuarele pe apartamente :drool: asa ca am luat sotu' de-o aripa la cumparaturi si am cumparat deja o parte din cadoo' pt. bub' de mos :santa: ...nu o sa ghiciti in veci si pururi ce, asa ca va dezvalui :P ''masina de spalat de jucarie'' :drool: ...au una la gradi si Ema' febletea lui,l-a invatat sa puie batistute, se fac ca le spala apoi le calca (fier de calcat de jucarie are)si pune ursuletii si papuselele sa se culce...asa ca mereu zicea ca vrea cadou o masina de splat ''mov'' :P ,i-am gasit ,i-am luat...mai vrea un servici de ceai,dar am zis pana aici...,un trenulet ca nu sa mai poate...nor-mea asta mi-l invata gospodar depeacu'...Hhhmmm!!! :P

#6934 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 18 November 2011 - 04:48 PM

Geanino, ma facui sa rad, bre!

Si noi am luat mare parte din cadouri pt copii. Nu vreau sa mai trec prin ce am trecut anul trecut. Am bantuit impreuna cu soata, ca disperatii, prin toate magazinele inainte de Craciun sa le luam la fete ce vroiau ele. Da, cum sa nu... tocmai ce vroiau ele nu mai era la vanzare. Parinti mai harnici si cu mintea la cap (nu ca noi) au cumparat din timp necesarul... noi ne-am trezit la jumatatea lui decembrie. Se vede treaba ca era cam tarziu.
Asa ca anul acesta, ca Stan Patitul, am luat deja cadourile... ca sa fiu sigura ca am de inde sa aleg. Mi-am luat si gandul. Imi mai ramane sa le impachetez si gata.
Bun... ma duc sa-mi iau fetele de pe la autobuze. Va pupacesc! O zi buna in continuare!
Sorina

#6935 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 19 November 2011 - 03:57 AM

2ut, bine ai venit!! Multa sanatate!!
Geany, tare draga imi mai esti!! M-ai facut sa rad . Pup la tine!!Asteptam poze cu bubulet cand se bucura de cadou.
Sotul a lut cadou de craciun pt fetita cea mare, o camera digitala la $15, este foarte pasionata sa faca fotografii, oare de la cine e asa!!? ha,ha!! Cred ca ma vede pe mine fotografiind mancare .... :unsure:

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#6936 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 November 2011 - 09:02 AM

Buna dimineata. Bubu gospodar ca si mamutza lui :-h,o zi faina la tot hanul,
eu pe baricade toata ziua :-h. ia ca sa va dixtrati...mai am un injiner pe aici :unsure:

o cafelutza , un kelkeshoz???

Fisiere atasate

#6937 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 November 2011 - 09:10 AM

O zi faina si voua va urez sa aveti!
La noi e tare intunecat si urat :-h

Da!!! bub' o sa faca o fatza deabea astept,o sa fie tare incantat,ca si-o doreste mult :unsure:

Asta-i...

Fisier atasat  jucarii-universale-masina-de-spalat~12992101.jpg (16.15K)

#6938 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 19 November 2011 - 09:30 AM

Buna dimineata!
Vin si eu la cafeluta ,ceai si ce so mai gasi pe aici :unsure: La noi e ceata si chiciura pe copaci.
Daca pina acum nu aveam timp de net din cauza piciului acum chiar ca nu mai am deloc, de o saptamina am inceput lehrberuf ceva gen lucruscoala ,vreau sa ma fac cofetar, ma reprofilez :-h ,dureaza in jur de trei ani si dupa ai diploma de cofetar,trei luni pe an fac scoala restu practica, cam 38,5 de ore pe saptamna.Imi place ceea ce fac ,singurul disconfort e ca ma dor piciorarele foarte tare,mi-au dat pantfoi de lucru dar dupa o zi am renuntat la ei,mi sau invinetit citeva unghii de la degetele de la picioare si ma dor, stiti voi ceva remedii pt dureri de picioare, laba piciorului ma doare si degetele de la picioare parca is amortite

#6939 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 November 2011 - 11:15 AM

Vezi postareasissi, la 19 November 2011 - 09:30 AM, a spus:

Buna dimineata!
Vin si eu la cafeluta ,ceai si ce so mai gasi pe aici ;) La noi e ceata si chiciura pe copaci.
Daca pina acum nu aveam timp de net din cauza piciului acum chiar ca nu mai am deloc, de o saptamina am inceput lehrberuf ceva gen lucruscoala ,vreau sa ma fac cofetar, ma reprofilez ;) ,dureaza in jur de trei ani si dupa ai diploma de cofetar,trei luni pe an fac scoala restu practica, cam 38,5 de ore pe saptamna.Imi place ceea ce fac ,singurul disconfort e ca ma dor piciorarele foarte tare,mi-au dat pantfoi de lucru dar dupa o zi am renuntat la ei,mi sau invinetit citeva unghii de la degetele de la picioare si ma dor, stiti voi ceva remedii pt dureri de picioare, laba piciorului ma doare si degetele de la picioare parca is amortite

Draga Sissi,ce ma bucur ca v-om avea o cofetareasa printre noi,sa ne dezvalui retete si tipsuri pliz cand ai tu timp :-h :-h
Despre picioruse :( nu ma pricep dar cred ca sa le tii in apa calda cat suporti,eventual in care ai dizolvat sare mare (asa facea bunica pt. bataturi),olea de masaj usor si sa porti pantofi comozi un timp pana-ti trece,mai mult nu ma duce bibilica :unsure: poate stiu fetele ceva,sau dute si zi si tu la farmacie vezi ce-ti spune :-h

#6940 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 November 2011 - 11:20 AM

Si cum eu trec de la un subiect la altul cu viteza luminii :-h ca tot se apropie sarbatorile,ia ce idee faina am vazt' eu pe net :-h

Pui umplut cu sarmalute (nu am facut niciodata :unsure: )cica se dezoseaza un pui de piept si coaste,oase de pe spate,pastrand aripile si pulpele,si se indeasa cu sarmalute (in foi de vitza)pana isi recapata el forma ca la pui umplut si se coace 40 de min...
Poze de pe net(ca idee)...

Fisier atasat  pui umplut cu sarmalute in foi de vita526.jpg (36.29K)

Fisier atasat  251.1._PUI_UMPLUT_CU_SARMALE_.jpg (22.68K)

Nu-i interesant?! :-h

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 345
  • 346
  • 347
  • 348
  • 349
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou