Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#7021 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 21 November 2011 - 11:28 AM

Sal'tareee!
Beyyy, da' ce frig poate sa fie! Si ceata!

Foxyy, ne cam rasfeti!

Stellina, ce bine arata cafeaua ta!

Angelico, esti superbissima! Si sexy!

Ce-o fi facand Daniella noastra? Sper ca bine!

Fisier atasat  caf.jpg (125.91K)
Number of downloads: 0
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#7022 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 21 November 2011 - 11:29 AM

Angel, arati beton!!! Cum zic si fetele.... Hot, hot, hot mamma!!! :biggrin:
Daniella, iti tinem pumnii si te asteptam sa deschizi baru', sa ne faci cinste! Precis pica toti pe spate si iese totul perfect! :angryfire:

#7023 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 November 2011 - 11:32 AM

Daniella o sa-i dai gata pe toti la inspectia asta la cat te-ai pregatit :angryfire: !
Asteptam vesti !

#7024 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 21 November 2011 - 12:34 PM

Buna dimineata, sau mai bine zis buna amiaza!
N-am apucat sa citesc tot, dar am vazut poza cu Angel, arati....superb, sexi, tot ce vrei! Esti o graviduta superba!
Izuk, multa sanatate Izei, cel mai groaznic e sa-ti fie puiul bolnav si multa sanatate si tie, ca vad ca ai nevoie.
Daniella, tin si eu pumnii, dar sunt convisa ca o sa fie perfect!
Pup toate fetele, o zi buna sa aveti!

#7025 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 21 November 2011 - 01:19 PM

'Mneatza!

N-am dormit toata noaptea si azi stau la servici pana pe la 6 sau chiar 7 !!!!!!!!!!!

Aseara cand am revenit de la plimbare am baut o cafea la vecina. Maaaaaaaaaare greseala ,ca io nu beau cafea seara. Cred ca am adormit dupa ora 1. Cu putzin inainte de 2 s-a trezit bulina si da-i pe plans....am inceput sa fac ture...pana la urma m-am mutat la ea in camera . Cum ma tot spiona de la ea din pat , am tras patutzul langa patul meu sa facem nani. OK. S-a intins, apoi dupa 5 min ,pe cand sa adorm , se ridica-n picioare si incepe sa bombane. Io ma intorc cu spatele si zic: facem nani , mama doarme. Simt ca-mi arunca papusa pe spate , ma intorc , ii dau papusa..dupa 1 min aud ca arunca suzeta , simt papusa din nou pe spate si apoi o simt pe ea!!!!!!!!!!! S-a aruncat peste gratii pe mine!!!!!!!!! Gratiile ii veneau pana la piept.

Buuuuuuuun , o iau langa mine , nu vrea sa doarma....nu mi-a ramas decat sa-l strig pe tat-su sa mute patutzul mai jos. Asa ca noaptea tat-su bodoganea si demonta. Si pitica se plimba bucuroasa pe la ea prin camera IN SACUL DE DORMIT ! Umbla in sac de parca n-ar avea!!!!

Pe la 3 jumate cred ca am adormit , pana la 7 cand bulinei i-a fost foame si m-a strigat......

Macar am o clipa libera acum. Elevii dau teza si eu ii urmaresc de la calc-ul meu daca fura sau nu :D. Ce bine cu tehnica asta :headbang:

#7026 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 November 2011 - 01:39 PM

Vezi postareastella, la 20 November 2011 - 11:24 PM, a spus:

Injer intunecos, arati wow. Geanino mai rata cu sarmale in varza la Craciun :wacko: scrie la mine-n proiecte,( ca si asa cu alea in dovleac tot nu m-am invrednicit sa le fac

Buna...dimineata era sa spun ,da' deja e aproape 2 deci amiaza, acusi seara :headbang: !

Stelino ma bucur daca te-am inspirat ,sau macar ti-am amintit de vreun pasaroi umplut cu sarmale sau galuste cum iti place tie sa le spui.
Stiu ca se umple dovleac si cu altele torteloni in supa,rizoto tot cu dovleac si parmigeano...Ma rog :D ...

Cam asa...(risotto nella zuca) :wacko:

Fisier atasat  Risotto nella zucca2 004.jpg (25.45K)

Am avut aseara parintii la masa si au fost f.f. incantati de bestia umpluta cu sarmale,ele prind din gustul de la friptura si sunt tare fragede inabusindu-se acolo inauntru :D

Azi am fost cu mama si sotul sa-i luam telefon mobil ca-i murise telefonul vechi asa ca iar ne-am vazut :tongue3: timpul a zburat...

Dani' tin pumnii :D

#7027 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 21 November 2011 - 02:49 PM

Geany, sarmalele s-au fiert suficient doar cat a stat puiul in cuptor sau le-ai fiert putin si inainte? Si aproximativ cate sarmale au intrat, puiul cat de mare a fost?

#7028 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 November 2011 - 05:12 PM

Vezi postareamoatza, la 21 November 2011 - 02:49 PM, a spus:

Geany, sarmalele s-au fiert suficient doar cat a stat puiul in cuptor sau le-ai fiert putin si inainte? Si aproximativ cate sarmale au intrat, puiul cat de mare a fost?

Nu am cantarit ,masurat si numarat nimik ,ca a fost doar un experiment,dar puiul a fost unul mare si frumos,sarmalutele facute mici si conice intra destul de multe in sacul ala de piele ,au intrat vreo 26 sa aproximez asa dar daca asi mai fi avut mai intrau,puiul inainte sa-i scot spatele si pieptul cred ca a avut 1,800 gr,dezghetat,curatat tot fara cap sau gheare.Sarmalutele pot fi prefierte inainte cred vreo 30-40 de min daca se pune orezul crud,eu nu am facut asta dar am obiceiul ca l-a sarmalute eu calesc orezul cu prajeala pana se umfla el,asa ca mi s-au facut bune sarmalutele doar cat am tinut puiul la cuptor tot stropindul cu sosul din tava si cu vin. :D

Eu stiu ca mai e reteta de pui umplut cu orez si ciuperci si daca e sa ne gandim si orezul ala cu ciupercile se face inauntru o data cu puiul cand e bine rumenit...nu?! :notworthy:

Cum am zis a fost un experiment si pt. mine fara reteta fara nimik,si nici nu m-am documentat prea mult am vazut am facut dupa cum m-a manat instinctul,dar cine e curios sa dea cu gogu o cautare de curiozitate''pui umplut cu sarmale ''ca-s multe peacolo,tre' sa ma uit si eu,dar nu am avut timp :)

#7029 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 21 November 2011 - 08:18 PM

Geany, am gasit eu: au dat si pe antena 3!

#7030 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 November 2011 - 08:49 PM

Da merci Zoazo' :scratch: reteta e veche si f. cunoscuta dar eu nu vazusem si mi-a placut ideea ,cine e curios sa dea cautare cu gogu,pui umplut cu sarmale... :thumleft:

#7031 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 21 November 2011 - 09:02 PM

Geanino, sa traiesti! Nu la orez ma gandeam eu, ci la frunza de vita. Dar am niste frunze de podbal, alea-s f fine si se fierb repede. S-ar putea sa incerc si eu!

#7032 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 November 2011 - 09:12 PM

Vezi postareamoatza, la 21 November 2011 - 09:02 PM, a spus:

Geanino, sa traiesti! Nu la orez ma gandeam eu, ci la frunza de vita. Dar am niste frunze de podbal, alea-s f fine si se fierb repede. S-ar putea sa incerc si eu!

Da!!! frunza tre' sa fie frageda daca nu trebuie oparita inainte musai.

Ca si idee sarmalutele conice mici cat o nuca mare :scratch: adica pus inauntru umplutura cat o lingurita cu cocoasa :scratch:

Cum o mai intra sotu' de serviciu si am timp,vad ce boze am (putine) si pun la mancaruri fara pas cu pas topic si mai discutam toate acolo... :thumleft:

#7033 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 21 November 2011 - 09:27 PM

Fetele stiu ca nu e locul aici :thumleft: ...dar as fi dorit si eu reteta cu piureu preten cu ghimbiru dar si a cepei caramelizate.Va rog nu ma lasati sa ma arunc in marea Gugalaului :scratch:
Stau la biciuiala...merci :scratch: :cheers: :D

#7034 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 22 November 2011 - 01:22 AM

Eataly am (doar) 5 luni nu 7. La 7luni poate nu mai incap nici eu in toace , cine stie?

a facut furori cu puiul ala geany. abia astept sa gasesc si eu frunze sa fac o proba. le fac cu orez eu sarmalele nu cu carne sau poate tot cu carne de pui tocata. e de efect oricum si neasteptat :thumleft:

#7035 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 22 November 2011 - 09:04 AM

Saluut!
Vine iarna, ce mai!
O zi buna si calda va doresc!
Si-un mic dejun de intremare-asa!

Fisier atasat  mic.jpg (33.33K)

#7036 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 November 2011 - 09:04 AM

Vezi postareaAngel, la 22 November 2011 - 01:22 AM, a spus:

Eataly am (doar) 5 luni nu 7. La 7luni poate nu mai incap nici eu in toace , cine stie?

a facut furori cu puiul ala geany. abia astept sa gasesc si eu frunze sa fac o proba. le fac cu orez eu sarmalele nu cu carne sau poate tot cu carne de pui tocata. e de efect oricum si neasteptat :-h

Ha ha ha! Ce ma bucur ca v-a placut,ma duc sa strang ce poze am si-l pun la mancaruri fara pas cu pas,dar asa cum l-am facut eu dupa creasta proprie :pupic:

#7037 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 22 November 2011 - 09:07 AM

Buna dimineata la tot hanul.Serviti ceva la micul dejun sa va incalziti

Fisiere atasate

#7038 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 22 November 2011 - 09:19 AM

Buna dimineata tuturor, la mine e frig si ceata, brrrr....
Stella, multumim pentru micul dejun, cred ca eu am sa iau un croissant, ba chiar doua daca ma gandesc mai bine.

#7039 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 November 2011 - 09:22 AM

Azi noapte am avut un ''cosmar'' :pupic: am visat ca era 23 vineri inainte de ajun,si sotul nu gasea brad,cica nu era de nici o culoare,eu nu aveam cumparaturi facute,si erau cozi uriase nu ma apucasem de nimik,trebuia sa ma duc si la serbare la bub',care de obicei e interminabila(cu brad mos si tot tacamul)trebuia sa o mai ajut si pe mama ca i-am promis,si eram disperata...bbrrr! ce vis :sad3:

Asa ca se impune un plan strategic :lol: :

Sotul se ocupa sa achizitioneze bradul,sa faca aprovizionarea cu bauturi,sa ma insoteasca la cumparaturi,si la serbare bub' ca daca nu :sm2:

Tata se va ocupa de spart,curatat si macinat o su' de nuci pt. cozonac si turte(ca dupa experienta de anu' trecut ca mi-a aruncat bub',miejii peste coji la gunoi si mi-a rupt si ciocanul,nu ma mai incumet =)) )

Asa ca in aceste circumstante planul meu strategic devine(doo puncte'):

Miercuri 21 e serbare bub' si-am scapat....

Joi 22 fac cumparaturi cu sot,coc foile pt. turte.

Vineri 23 dimineata coc cozonac,insiropez si asamblez turtele,la amiaza doar invart sarmalele (sambata le dau la foc mic)seara fac racitura.

Sambata 24 dimineata dau sarmalele la foc mic,si pun tot la foc mic tochitura,in acest timp sotul se lupta cu bradul(cioplit pus in soclu,ancorat,pus vf. si instalatia)eu intervin la gloabe' si beteala ajutati de bub'.Pe seara sotul ia bubuletul la o plimbare timp in care eu pun strategic cadoaiele sub brad ,pun de mamaliguta si asez masa in sufragerie sub brad.

Duminica 25 mergem cu colindul la parinti si la masa,apoi rude etc...

Pe 26 astept eu pe toata lumea la masa,dar cu siguranta atunci v-a plange sotul dupa o ciorba acra de dres,asa ca voi fi pregatita sa am totul la indemana sa o comit rapid,atunci pe moment...

Nu stiu unde o sa strecor aici mancarea rece ca asta depinde de mama ca o gatesc la ei,cred ca duminica ma duc de dimineata si o ajut sa fac tot ce mai doreste si mai e de facut :-h
Deasemeni o sa mai am fleici de porc si carnati la congi si in caz de lume multa la noi la masa sa am sa scot,cam asta e asa in mare sper sa-mi iasa tot :-h ... Deabea astept :-h

#7040 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 22 November 2011 - 09:25 AM

Geaninooooooooo , m-ai zbart cu cate gateli si pregateli ai in planurile alea strategice :pupic:.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul