Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 370
  • 371
  • 372
  • 373
  • 374
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#7421 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 03 December 2011 - 06:50 PM

Mnnee! O feliuta de branza deaia cu gauri asi vrea si eu... :105:

Sar-na Stelino!... :occasion14:

#7422 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 December 2011 - 07:02 PM

Ia cu incredere Geanino. :occasion14:

#7423 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 December 2011 - 07:18 PM

Sar-na ..dau la schimb,bub' si mici' :occasion14:

Fisier atasat  SAM_1700.JPG (47.87K)
Number of downloads: 1

Fisier atasat  SAM_1699.JPG (50.75K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  SAM_1713.JPG (76.61K)

#7424 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 03 December 2011 - 07:36 PM

Ihaaaaaaaaaaaaaa ce Bub frumos...nici micii nu-s de lepadat, da Bubu face toti gologanii

#7425 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 03 December 2011 - 08:36 PM

Alimocanu, treci mai des pe-aici, fetele sunt tonice, esti binevenita oricand. Stella e-asa de grijulie, mereu vine c-o tratatie.
Ce-o fi cu iarna asta seaca, Izuk spune ca la ea nu ninge, la tv ziceau ca austriecii sunt catraniti rau ca-s partiile uscate, la noi seceta cat cuprinde...
Fi-miu a venit de la munte, soareee - parca vine primavara. Bine ca ne-au pus sa ne luam cauciuce de iarna!
La mine-n targ s-a deschis o piata cu produse de Craciun, ce scoruri, tata! Trece lumea, se uita...si cam atat! saracie mare! Am facut ceva prospectiuni la alimente, toate s-au scumpit. saptamana viitoare preconizez sa iau ceva porc, sa vedem...

#7426 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 03 December 2011 - 09:31 PM

'Mna seara! :occasion14: Daca Stella ne-a servit cu bunataturi, aduc si io ceva fructe si legume:

Fisier atasat  1.jpg (141.2K)

Fisier atasat  2.jpg (31.35K)

Si neste vin:

Fisier atasat  3.jpg (55.59K)

Sau chiar vin fiert, pentru cine-i mai inghetat!

Fisier atasat  4.jpg (68.51K)

#7427 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 03 December 2011 - 11:11 PM

Ce de minunatii de la voi , Stella, m-ai daramat cu branza!

Si ce de buburuze frumoase, sa va traiasca copilasii dragi! Mor de drag sa-i vad razand, apare soarele cand ii vezi asa veseli!

Izuk, azi se pare ca am avut amandoua program de muzeu, am fost si noi la ROM (Royal Ontario Museum) -au o expozitie speciala despre civilizatia Maya. Ne-am dus destul de dimineata, era plin muzeul, o gramada de pusti!
La etaj au o sala numai a lor (plus tot asa cu dinozauri si alte animalute) unde se pot ascunde prin trunchiuri de copac, in tunele speciale :occasion14: Fericire mare pe ei!

Ati fost recent la Antipa? Vreau sa-mi duc piciu cand ma duc in tara, e la varsta de dinozauri (si stie denumirile mai bine decat noi!) si sunt sigura ca o sa-i placa. La fel vreau sa-l duc si la Muzeul Militar, are in sange bataliile si soldatii (deh' de 3 generatii de ofiteri in familie, se pare ca se transmite gena....l-a sarit doar pe fratelo:))
A cat is a friend fur-ever !

#7428 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 December 2011 - 11:39 PM

Fox! M-ai zbart,mi-i pofta di popsoi!!... :(( La ora asta de unde?!

Tenks pt. complimente bub' el e un cupil tare vesel,rade din tot sufletul...hi hi hi! Cui o fi semanand?! :occasion14: =))

Acolo la geam eram azi la mama si incercam amandoua sa spunem cu el poezia pt. mos,da' el avea glume in brogram'...

Ezemplu':

Hai copii cu totii...bub:eu nu' :D

Vine Mos Craciun...bub: ba nu vine mocio' :P

Si ne-aduce-n tolba...Bub: ale' sac :)

Tot ce este bun...Bub:...lau... :sm:

Cai si jucarii...Bub:masina di' spalat mov :D :D :105:

Cozonaci gustosi...Bub:...stlicatzi ...

Mandre papusele...Bub: ...fala cap' ...

Toti sa fim voiosi..Bub: ..ulatzi'...

Sa-i iesim 'nainte ...Bub; ieci afala' ...

Mosului iubit ...bub: mociu e bratran...

Si sa strigam tare...Bub:.. e suld...

BINE AI VENIT:...Bub: pa ci putzi!...

Si radea ca bezmeticu' ca facea mishto de mine, maica-mea si taicamiu ce voiam sa-l invatam poezia...

Cum am zis,familia Bundy e minciuna pe langa a mea ...

#7429 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 December 2011 - 12:10 AM

Boza' cu tata,tot azi... :D

Fisier atasat  SAM_1707.JPG (56.11K)

Sa nu-l credeti pe bub' nici o secunda :occasion14: e mare, tare si cucosh,ca lui nu-i pasa de mosh'!...Cucu' cand il vede se moaie tat' ,ii tremura manutele si spune poezia ca pe banda ...

Anul trecut, si anul asta se face tata ,are costum trimis de sor-mea din Italia cu cisme, barba tot ,si eu daca-l vedeam nu-l recunosteam.
Ii tremurau manutele si vocea cand l-a vazut,tata i-a zis cu voce groasa:''adu-i lui moshu un pahar de apa,ca mosul e batran si-i e sete''...a fugit bub' si i-a adus cu manutele tremurande apa,noi radeam de ne stricam...Abea astept anul asta ... :105:

#7430 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 04 December 2011 - 12:45 AM

Vezi postareaGeany, la 03 December 2011 - 11:39 PM, a spus:

Fox! M-ai zbart,mi-i pofta di popsoi!!... :105: La ora asta de unde?!

Di la mini din congelatoriu! :D Ast' vara am dat iama-n papusoii matusa-mii s-am adus o tolba-ncoa', pe care i-am zavorat bine-n congelator. Si, la vreme de restriste.... mai ies cativa ciucalai la interval.. :occasion14:

#7431 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 04 December 2011 - 12:51 AM

Vezi postareaUma, la 03 December 2011 - 11:11 PM, a spus:

Ati fost recent la Antipa? Vreau sa-mi duc piciu cand ma duc in tara, e la varsta de dinozauri (si stie denumirile mai bine decat noi!) si sunt sigura ca o sa-i placa.

Io am fost! Da' e aglomerat rau! Da' rau!! Se sta ore-n sir la coada, indiferent ca esti copil sau adult... Au 3 nivele, e drept (subsol, parter si etaj), dar parca ma asteptam la mai mult. Sunt relativ exponate, puse in vitrine, lumina e doar in acele vitrine, pe culoar mai putin.... Dar parca ma asteptam la mai mult, sincera sa fiu. Dinozaurei.... slabut (din punctul meu de vedere). E drept ca si eu ma asteptam sa fie plin de schelete de dino acolo, dar sunt mai mult fosile (chetroaie, dar si alea sunt reproduceri).
Oricum, per total, e interesant!

#7432 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 04 December 2011 - 01:02 AM

neata fetele.
iar m-am trezit la 6 ca idiotii de construiesc in fata ema au bagat bormasina. nu ai voie sa faci asa ceva, ii reclam tu-i pastele mamii lor de nemernici :occasion14:

am dat drumul la aer cond ca sant 37 si azi. deja se simte arsita la ora asta. am facut curat ieri, am spalat, ne-am gratarit aseara, cupcakes pt scoala luni doar sa le ornez azi dupa masa...ieri am fost albinuta. mai au 1 sapt jumate de scoala si iau vacanta mare, abia astept.

azi le ducem la indoor play area cu 2 prieteni pt ziua lor, nu le serbez cu copii multi. fetele nu s-au suparat (am fete bune trebuie sa recunosc). Ada e fericita doar cu cupcakes la scoala. I-a luat ninteno DS Adei ca de 1 an cere, nu vrea nimic decat asta.
i-a luat desi e scumput. Are si pt Sara saptamana viitoare la fel nintendo dar este mai putin performant al ei. sant cu tehnoligia in varful degetelor copii astia, mie mi-a luat ceva sa deslushesc i phone-ul lui, ele....zici ca s-au nascut cu el in mana. =))

aseara am facut gratar cu frigarui de 2 feluri(am facut unele cu marinada de coconut, lime si coriander, cea mai buna marinada ever)...in seara asta e balci si film in aer liber. nu gatesc. :sm:
am facut si pomul aseara :105:

ma duc sa impachetez cadoul fetii :D

o zi frumoasa sa aveti

#7433 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 04 December 2011 - 01:25 AM

Vezi postareaAngel, la 04 December 2011 - 01:02 AM, a spus:

aseara am facut gratar cu frigarui de 2 feluri(am facut unele cu marinada de coconut, lime si coriander, cea mai buna marinada ever

Sari repede cu reteta duamna! :occasion14: !
Mai Mirela, esti gospodina de gospodina! N-ai zice ca esti insarcinata (sa nu ma intelegeti gresit, cu toatele sunteti harnice, dar madam Ingerica are fasolica in burtica si nu sta locului!)

Foxicescule, mersi de raspuns, deci ideal e sa ma duc cu el la prima ora?

Sper macar ca muzeul militar sa nu se fi schimbat..amintiri tare frumoase am eu de acolo cu tatal meu (eu am vrut sa fiu ofiter, dar tatal meu intelept a stiut sa-mi puna intrebarea cheie -daca e sa-ti spuna cineva sa faci ceva si stii ca nu e bine, ce faci? Eu repede-NU FAC! Bine fata tatii, atunci armata nu e de tine...si a stiut el bine ce a stiut!)
A cat is a friend fur-ever !

#7434 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 04 December 2011 - 09:15 AM

Buna dimineata . Mamma mia ce vrenice sunteti.la mine e posomorat, cre'ca fac un foc in semineu, si visez la caldura de la Mirela:).
Geanino , tare sugubatz e Bubul tau, dar vad ca stie cum sa va "invaluie" de dragoste si dragalasenie, si taicasàu "nici nu-i mandru" de Bubul lui :occasion14: , da deloc nene, si nici nu-i seamana :sm:
diseara am musafiri, le fac neaos ( salata buf, salata vinete, ardei copti si sarmalute in foi de vita, iar ca desert mai hacana la talieni...o panna cotta pe care o s-o servesc cu sos de fructe rosii)
Fiocco si cu mine ce suntem pe baricade, restul soilesc.
o zi faina tuturor, si nu uitati sa va curatati ghetutzele maine seara :D .
ps pentru cele ce au sansa de a lenevi...am adus un mic dejun livrabil la pat :105:

Fisiere atasate

#7435 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 December 2011 - 09:17 AM

Neata'...

Fisier atasat  7.jpg (36.13K)

Fisier atasat  images.jpg (8.52K)

#7436 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 04 December 2011 - 10:00 AM

http://userealbutter...ressing-recipe/

dressingul(marinada) e pe josul paginii. e demential cu pui si peste. eu l-am avut la sticla si am vazut ce contine si dupa aia l-am cautat pe net. am primit sticla drept cadou si m-am indragostit iremediabil. iese la fel si daca-l faci acasa dar daca gasesti de cumparat nu ezita.

asa arata daca gasesti pe la markets
http://www.efarmersm...r-marinade.html

am avut o zi tare naspa, am fost cu fetele si prietenii la indoor play area si eu m-am simtit tare aiurea. am avut niste dureri de stomac de nu spun. am luat un paracetamol intr-un final ca nu mai puteam.
am realizat acum de ce am dureri. azi este exact o luna de la infuzie. au inceput durerile acum vreo 2 zile. abia astept sa ma duc la dr pe 15. daca nu se opresc sun si ma duc mai devreme. naspa.

acum ma duc sa mai ornez niste cupcakes inainte sa plecam.

#7437 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 04 December 2011 - 11:02 AM

Injer intunecos, am citit si eu reteta, si am pus-o la tartacutza s-o fac odata.merci.
Sanatate si sa-ti treaca rapid durerile.

#7438 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 December 2011 - 11:44 AM

Multa sanatate ingeras! :D

La noi e intunecos frig si urat...n-am chef de nimik azi :sm: nu ma duc la mama ,o sa ma certe :105:

Ma bag in bucatarie o sa fac gogosi umplute cu dulceata si mai pe seara pizza ,si o sa si dorm la amiaza :occasion14:

Ce ma chiama patul =)) .... :(( Cred ca-s ''depresata''...

#7439 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 December 2011 - 11:58 AM

Vezi postareastella, la 04 December 2011 - 09:15 AM, a spus:

Geanino , tare sugubatz e Bubul tau, dar vad ca stie cum sa va "invaluie" de dragoste si dragalasenie, si taicasàu "nici nu-i mandru" de Bubul lui :D , da deloc nene, si nici nu-i seamana :sm:

Stelinooo e taica-miu,adica bunic-su si seamana cu mine tata sau mai bine zis eu cu el :105:

Bine ca ai zis de ghetute maine seara ca eu credeam ca poimaine sa pune =)) :((

Phii da ce depresata sunt,parca am cazut in butoiul cu melancolie bre :occasion14: ...Cine-mi da 2 palme sa-mi revin?!

#7440 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 04 December 2011 - 12:14 PM

Geanino , ia invioreaza-te matale oleac'.Fa-ti somnul de frumusete la pranz cu Bubu, bot in bot...

Fisiere atasate

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 370
  • 371
  • 372
  • 373
  • 374
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic