Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 376
  • 377
  • 378
  • 379
  • 380
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#7541 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 07 December 2011 - 08:47 PM

Vezi postareacarmaw, la 07 December 2011 - 08:42 PM, a spus:

Cine tine harta? sau generalu' are incredere in gps?
Deci voi sunteti de ris ...noi de plins....in fine daca ajungem cu bine facem strigare....

ooooo, se poate si mai rau, noi suntem de rasu'-plansu'. :rolleyes:

#7542 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 07 December 2011 - 08:53 PM

Vezi postareaDestiny, la 07 December 2011 - 07:56 PM, a spus:

Vezi postareacarmaw, la 07 December 2011 - 07:34 PM, a spus:

Bine a ti venit de la Napoli:))))
vreau si eu niste taietei facuti de micutul vrajitor....
So la mine e multa treaba de facut,bagaje,organizat casa pt inchidere pina la sf lui martie,pisic,ceva sandvisuri(merci dragele mele pt idei)....acum miine trebuie sa luam masa cu o noua french family ce si au tras casuta p'acilea.....ouff nu am timp de coafor....trebuie sa fac si biscuitii aia...am de cules mandarine lamii grapefruturi din copaci...azi am primit si 3 kg de masline verzi ca sa le preapar in stil cretan(daca reusesc va cinstesc la o intilneala intr o duminica pina in 15 ian )
Da le oi face pe toate....nu mai fac planuri sa ajung in Ro ca al meu nu ma ajuta deloc si n loc sa faca rezervari la hoteluri sta pe situ' lui.
Mama lor de berbanti!! :rolleyes:

Carmen,nu te enerva asa rau,Campina te asteapta plina de beculete luminoase :(( .Poate in drumul tau,gasesti niste zapada sa aduci. =))

De la grecili zapada??
Doar dac n o capia vremea.....Noi naucii trebuie sa ajungem la Romanica avem pomeni primim musafiri etc!
Mai sa nu dea vreo zapada ceva ca al meu habar nu are de montat lanturi....ne papa lupii!!ps lanturile le am luat azi dar nu sa uitat la dimensiuni...lasa ca se uita cind va trebuii sa le monteze
:hug: :sad1:
E vre un numar special daca ne inconjoara lupii prin Bulgarica??
Merge asta 112?
PS stai ca acuma deschisei ochii....tu stti la munte... unde tot la Campina?
Na ca om fi vecine!
:((

#7543 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 07 December 2011 - 09:10 PM

Imagine postata Imagine postata Imagine postata Opriti-ma ca mor de ras!Imagine postata Imagine postata Imagine postata
Geany si Carmaw, sunteti de coma, bre!Imagine postata Imagine postata Imagine postata
Si eu am militar in dotare, dar de bagaje ma ocup eu! Recunosc sincer ca ma ajuta, mai da si idei, mai verifica de 10 ori, dar eu ma ocup!
Carmen, si daca-s mici? Hai, ca mari...ar mai putea fi stranse, dar daca-s mici?
Da, din cate stiu eu, tot 112 e, dar eu sper sa nu fie cazul!
Masline nu-mi doresc, dar taaare-as culege si eu o mandarina sau o portocala direct din copac!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#7544 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 07 December 2011 - 10:05 PM

dau buna ziua si aici, aproape la miez de noapte :rolleyes:

Dani, bine ai venit. m-ai terminat cu pizza aia!!!! Imagine postataImagine postataImagine postata

asa ca si tine, de 5 zile tot vreau sa scriu cate ceva, dar pana ajung la sfarsit cu cititul uit ce vroiam sa scriu, sau raman de multe ori cu impresia ca am scris.Imagine postata

#7545 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 07 December 2011 - 10:36 PM

[
Na ca om fi vecine!
:rolleyes:
[/quote]

Nu ,de la greci ,zapada,ma gandeam ca in drumul spre casa gasesti pe undeva :sad1:
Da,din Campina sunt...
Prietenii advarati sunt rari

#7546 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 07 December 2011 - 10:38 PM

Buna seara, buna seara! iaca vin cu sanioara si cu daruri proaspete, bucurosi de oaspete?

asta mi-a rams scris de aseara

Deci Nicoletooo (Tanti Cuieta, zis si Zozo), La multi ani! ia spune: ”S-a dat Sf. Nicolae jos din cui”?

Fisiere atasate

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#7547 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 07 December 2011 - 10:41 PM

'Mna seara!
Daniella, bun revenit in garnizoana. Faine impresiile, mai ales fazele cu adrenalina ridicata! :D
Io ma cam pregatesc de nani. Sunt cam obo. Azi am avut de umblat putintel, maine cre'ca facem ochisori devreme, ca vrea jupanu' sa merem cu masina la scarbi. Numa' bine ca plec repede, ca sa am timp de ciumparaturi, pentru iesirea la munte... :toothy9;

#7548 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 December 2011 - 10:52 PM

ce iesire la munte bre? ai zis ceva de munte ca am uitat cate am citit ...

carma si geany am ras cu tati citind iscusinta si organizarea militarului, dar si de nepasarea civilizatiei grece, insa aici tati a ras dar nu era rasul sau, ca doar si el e tot cu nasu'n site ori vizioneaza meci cand io nu-mi vaz cap de trebi ...

ia zi moatzo e de ras si la voi?

#7549 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 07 December 2011 - 11:09 PM

Vezi postareaDaniella, la 07 December 2011 - 10:52 PM, a spus:

ce iesire la munte bre? ai zis ceva de munte ca am uitat cate am citit ...

N-am zis, da' zic acu': vineri, de la scarbi plecam direct spre munte. Neste pretini o rezervat o pensiune si ne ducem trupa lu' papuc sa ne destrabalam. No c-am zis-o! :toothy9;
Apropo de impachetat: noi ne cam facem singurei bagaju'. Fiecare-si ia ce sosoni vrea. Ca ne iscodim unu' pe altu' si ne cerem parerea, e alta mancare de peste! :D

#7550 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 07 December 2011 - 11:24 PM

ce frumos, foxulica! :toothy9;

asa, ca mi-am amintit ce mai vroiam sa scriu :D si-a schimbat lumea avatarele si acu' tre' sa fiu si mai atenta cine si ce a scris. am ametit de tot Imagine postata

#7551 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 December 2011 - 11:33 PM

Super, Foxyy! Sa aveti un weekend fabulos cu multa distractie si voie buna!

si noi la fel, fiecare isi prepara propriul bagaj (eu si pe al piciulinei) si ne mai consultam. Modelul meu e cam asa: eu habar nu am sa fac un bagaj :D , adica mai mai ca nu leg (vorba lui frati-miu de pe vremea cand ma ducea/lua el de la aeroport) sifonierul cu chingi si plec cu el. Deci eu pun si de vreme rea, si de vreme buna, si de serata eleganta si casual, si sport, inot, plaja si de dispozitie vesela si de nevoie de melancolie si de fericire, sau tristete. La toate astea, asortez incaltari pe culori si stil, se cam strang... + posete + accesorii. Idem si bagajul bebelusei (10 sepci asortate, 5 per pantofi, 10 dresuri etc :toothy9; . De fiecare data insa in Italia inainte de plecare merg la hipermarket sa fac cumparaturi ca suntem indragostiti de produsele lor traditionale. Si bine inteles ca nu prea mai am unde baga prea multe (Adica o valiza mare goala e cam neincapatoare pentru toate ce as vrea eu sa iau...., invariabil tb sa mai renunt la cate ceva. Oricum de fiecare data vin cu multe valize budusite si grele ca pamantul! Acu, cand am plecat la Napoli, primul meu bagaj facut corect: am purtat tot (de regula nu apucam sa port decat jum) si mi-am luat doar un trolley mic la dus, e mare performanta pt mine.
Tati ia minim necesar si ma bate la cap sa fac la fel, dar eu nu reusesc prea bine ...

In schimb eu sunt cu planificarea pana in cel mai mic amanunt (rezervari, obictive, plan de vizite/obiective pe zile, ore, locuri. Tati are grija doar de pasapoarte si da aprobarile finale :D Adica eu caut variantele cele mai bune el isi da acordul, da?
Acum la Napoli nu am avut timp, ca am fost plina de treburi pana in ult moment....si l-am pus pe tati ...de aia ne.am descurcat asa de "bine"

#7552 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 December 2011 - 11:34 PM

Vezi postareaboni, la 07 December 2011 - 11:24 PM, a spus:

asa, ca mi-am amintit ce mai vroiam sa scriu :D si-a schimbat lumea avatarele si acu' tre' sa fiu si mai atenta cine si ce a scris. am ametit de tot Imagine postata

daaaa! dupa ce aveam de citit o gramada, mai erau o gramada de "figuri noi"...

ma duc la nani ca pic de somn ... :toothy9;

#7553 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 December 2011 - 11:37 PM

any, te-am vazut si te salut! am mancat calamarata, noroc ca mi-ai zis, deliciu! o sa pun sper maine foto ... Poate am un pic mai mult timp si fac un topic de culinareala in vacante (o fi existand deja?), desi se anunta o alta zi din acelea ... asa ca nu promit nik... :toothy9;

#7554 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 07 December 2011 - 11:39 PM

Ha ha ha! Ce ma bucur ca v-am amuzat...deci chiar e amuzant nu ca mi sa nazare numa' mie' :toothy9; tre' sa-i zic sotului asta'... :D

Ma nush' daca are binoclu,cred ca la serviciu are (cu masca de gaza cu pusca si astea'...tre' sa-l intreb ca n-o fi siecret national acu')da acasa are un intreg arsenal,cert e ca are lanterna si mare scandal si cearta a iesit cu lanterna(v-am mai povestit eu)acu' sa zic paia dreapta cred ca avea si el dreptatea lui atunci da nu mai spuneti la nimeni ca eu o tin pa mea nu stiu nu cunosc...Aveam prostul obicei ca-i luam din ranita de misiuni baterii de la lanterna si mini radio sa pun la bub la jucarii,da' cand stiam ca am facut pozna luam repedea a doua zi altele indarat si el nu stia,cum o fost cum n-o fost trebuia sa plece o data in misiune si da sa aprinza lanterna baerii mortus',da vina pe je',io' ca nu,era tarziu ,ne-am certat rau ,am izbit lanterna fisurat cadranu,el sa imbraca nervos si umbla ca bezmeticu' sa caute baterii,a gasit le-a pus a mers rapanu' de lanterna si dupa ce am izbito io',(rezistenta nene daia buna)am dormit cur in cur in noaptea aia,si a plecat,moama ce dor ne mai era unu dealtu si ne pupaceam prin telefon pana s-a intors :D ,daia zic,olea de telenovica,olea de zbatut din pleoape,olea di botic,si ce frumoasa e inpacarea dupaia :D si aici ajungem la partea cu cine conduce (el cred ca el ...pfff!!! s-o creada el... :D )
Gata am bla bla distul Dani' mi-ai facut o pofta de pizzette fripte si de pizza...Va ofer si voua is fierbinti...

Fisier atasat  SAM_1808.JPG (54.01K)
Number of downloads: 0

Pizza nu-i ca a lui Dani da e buna si asta...

Fisier atasat  SAM_1812.JPG (71.67K)

Hai va pup (si eu is cu capu' asa ca aveti intelegere)

#7555 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 December 2011 - 11:57 PM

Vezi postareaDaniella, la 07 December 2011 - 11:37 PM, a spus:

any, te-am vazut si salut! am mancat calamarata, noroc ca mi-ai zis, deliciu! o sa pun sper maine foto ... Poate am un pic mai mult timp si fac un topic de culinareala in vacante (o fi existand deja?), desi se anunta o alta zi din acelea ... asa ca nu promit nik... :toothy9;

Bine-ai revenit Daniella, chiar vroiam sa te intreb ce ti-ai luat de la Napoli in materie de culinareala si ce ai mancat bun :D ?
Am citit rapid asa, ca fac biscuiti la ora asta, citesc mai pe indelete mai acus.

#7556 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 08 December 2011 - 12:14 AM

Vezi postareaDaniella, la 07 December 2011 - 11:33 PM, a spus:

Super, Foxyy! Sa aveti un weekend fabulos cu multa distractie si voie buna!

Sar'naa! :toothy9;
Acu' chiar trec la nani. Am vazut un film, da' halt, ca tre' sa dorm si io putel.

Somn usor tuturor! :D

#7557 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • LocationDown Under

Postat 08 December 2011 - 12:31 AM

Buna dimineata la han
Un breakfast tropical si de la mine
Fisier atasat  24771_1246155826.jpg (185.35K)
Bine ai revenit Daniella - ma bucur pentru tine ca ai avut un concediu fain. Bea cum s-a comportat?
Carmaw si Geany mi-ati amintit ca trebuie sa incep sa impachetez si eu - noi plecam peste 12 zile si vom fii plecati pentru 10 zile. Conducem 2000km dus 2000km intors si oprim de-a lungul coastei de est a Australiei unde ne place. Eu nu am vrut nici un booking, nimic pentru ca nu vreau sa depindem de nici un program. In schimb m-am ocupat de traseu in amanunt. La dus oprim si vizitam 1-2 prieteni pe drum , facem Craciunul cu unul din ei, apoi revelionul noi trei pe o insula tare faina si apoi ne intoarcem prin interiorul tarii ca drumul e mai scurt.
Azi trebuie sa merg sa ne luam costume de baie :toothy9;

Aseara ne-a dus The Husband la restaurant ca am fost 2 sarbatorite - sfanta de mine :D si Annabelle a facut 19 saptamani. Annabelle a fost in elementul ei ca aveau acolo un brad mare cu muuulte luminite si ea nu se mai satura sa le admire.

#7558 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 08 December 2011 - 04:23 AM

[quote name='Destiny' date='07 December 2011 - 10:36 PM' timestamp='1323290169' post='114501']
[
Na ca om fi vecine!
:floare:
[/quote]

Nu ,de la greci ,zapada,ma gandeam ca in drumul spre casa gasesti pe undeva ;)
Da,din Campina sunt...
[/quote]
Gata punem de o intilneala nu ??....ourra!
scriem pe pm da?
Caci nu cred ca mai exista cineva din campina sau facem o strigare la INTILNELI??
Cum zici. :floare:

#7559 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 08 December 2011 - 07:23 AM

Vezi postareaCristina, la 08 December 2011 - 12:31 AM, a spus:

Buna dimineata la han
Un breakfast tropical si de la mine

Buna dimineata!
Buna mancare! :floare: Mai aduc si eu cate ceva, in caz ca se termina micul dejun adus de Cristina:

Fisier atasat  1.jpg (222K)

Fisier atasat  2.jpg (90.63K)

Am sosit devreme la scarbi', da' o sa si plec devreme, sa fac ceva ciumparaturi.
O zi frumoasa tuturor! :floare:

#7560 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 08 December 2011 - 07:47 AM

Buna dimineata, am ciugulit rapidulescu cate ceva, si calare pe matura ;
Drum bun calatorilor si calatorie placuta.
eu stau la mine-n sat si vin prietenii pe aici :floare:, ca eu mi-s de garda la cântàri.
o zi faina la *tulemond*.
Cristina , te invidiez :floare: pentru cumparatul de costum de baie si revelion pèe insula ;) mai ales ca aici e friiiiiiig, si ieri am avut si incalzirea "in pana" aaaaaa., facui eu foc la semineu, dar noroc de nenea reparatorul ca a venit si a facut ceva, musai se reintoarce azi, sa mai verifice una alta.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 376
  • 377
  • 378
  • 379
  • 380
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

12 useri citesc topicul