Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 378
  • 379
  • 380
  • 381
  • 382
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#7581 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 08 December 2011 - 11:12 AM

Rimacinata e faina de grau dur.Pun la painea de casa , si e super buna...cand sunt in italia , o folosesc la orice, chiar si la snitzele pané :happy4:

http://www.google.ch...COsnKtAb0o-juCA

#7582 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 08 December 2011 - 11:15 AM

Vezi postareaGeany, la 07 December 2011 - 11:39 PM, a spus:

Gata am bla bla distul Dani' mi-ai facut o pofta de pizzette fripte si de pizza...Va ofer si voua is fierbinti...
Pizza nu-i ca a lui Dani da e buna si asta...
Hai va pup (si eu is cu capu' asa ca aveti intelegere)

Geany, iar ai fost speedy mai fata! esti di groaza! te si vad ca un titirez prin bucatarie! ce ti.as mai calca io o vizeta sa iti mananc pizoancele!

mai fata, nu am vazut nici o pizza fripta? si nici cu blat inalt?! Exista Any as ceva?
in general, adica la pizzariile alea antice, coca de pizza era aici la Napoli subtire ca si coca de clatite pe partea centrala, numai marginea avea olak de coca mai substantiala. De aia zic ca era destul de diferita (mai ales gustul, forma neregulata, dar si ca era subtire ca o trotilla pe centru).

era una cu margine inalta de o manca tati la un restaurant /pizzerie, uite ashiasta quatro formagi (asta e preferata lui):

Fisiere atasate

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#7583 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 December 2011 - 11:17 AM

Vezi postareastella, la 08 December 2011 - 11:12 AM, a spus:

Rimacinata e faina de grau dur.Pun la painea de casa , si e super buna...cand sunt in italia , o folosesc la orice, chiar si la snitzele pané :happy4:

http://www.google.ch...COsnKtAb0o-juCA

dadadadada! de faina de grau dur vroiam sa ma uit si eu, dar nu stiam ca ii zice asa. Si de semolino si de faina speciala de pizza (banuiesc ca e un amestec). Dar ...data aviatoare.... Cat tin astea? 1 luna -2 ?

#7584 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 December 2011 - 11:21 AM

Vezi postareasissi, la 08 December 2011 - 09:05 AM, a spus:

Salutare la toata lumea :) :)
Si la noi e frig, ba ninge ba ploua, azi am liber ca e sarbatoare si niste vecini sau apucat de la 6 dimineata sa lucreze cu bormasina :) :happy4:

Sissi, ce faci cu Patrick cand mergi la cursuri? acum si lucrezi, sau doar cursuri? l-ai dat si pe el la cresa?

#7585 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 December 2011 - 11:24 AM

Vezi postareazoazorel, la 08 December 2011 - 09:41 AM, a spus:

De unde ai tu sanioara si pe unde te plimbi cu ea? Ca-i uscat-toaca!

Io-te nu am, dar urmarim sa dea zapada si cumparam, dar nu pare ca avem motiv anul asta, desi astia spusesera ca de joi incep zapezile, dar nu prea vaz sa se intrevada ceva ...
Am zis ca daca bag o cantare cu tema, poate se indura ... :happy4:

#7586 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 December 2011 - 11:31 AM

Vezi postareaDaniella, la 08 December 2011 - 11:15 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 07 December 2011 - 11:39 PM, a spus:

Gata am bla bla distul Dani' mi-ai facut o pofta de pizzette fripte si de pizza...Va ofer si voua is fierbinti...
Pizza nu-i ca a lui Dani da e buna si asta...
Hai va pup (si eu is cu capu' asa ca aveti intelegere)

Geany, iar ai fost speedy mai fata! esti di groaza! te si vad ca un titirez prin bucatarie! ce ti.as mai calca io o vizeta sa iti mananc pizoancele!

mai fata, nu am vazut nici o pizza fripta? si nici cu blat inalt?! Exista Any as ceva?
in general, adica la pizzariile alea antice, coca de pizza era aici la Napoli subtire ca si coca de clatite pe partea centrala, numai marginea avea olak de coca mai substantiala. De aia zic ca era destul de diferita (mai ales gustul, forma neregulata, dar si ca era subtire ca o trotilla pe centru).

era una cu margine inalta de o manca tati la un restaurant /pizzerie, uite ashiasta quatro formagi (asta e preferata lui):

Dany,sper sa nu ma insel eu numa ce am auzit sau am vazut la tv., :happy4: daa...la bucatarie sunt super rapida,si daca mi-e pofta sau imi pun ceva in cap,fac in momentu unu :)

Mooaa...cum arata pizza aia cu branza ...ee suuppeerr...

#7587 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 December 2011 - 11:32 AM

Ha ha! Sissi ce scumpi sunt... :happy4:

#7588 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 December 2011 - 11:36 AM

Oare Maya unde o fi? In primul rand sa-ti traiasca Denise sa fie sanatoasa, norocoasa si sa va aduca multe bucurii! :happy4:
In al doilea rand am o kind intrebare la tine: cum faci topicuri asa de frumoase cu text bold, centrat etc poza, iar text, bold, centrat etc iar poza. faci asa muncitoreste fiecare operatiune manual? Sau exista varianta sa scrii in word si copy paste etc ... eu am incercat asa dar bullets, bold, italic, center, font nu mi le ia. As vrea sa fac un topic cu foto-text mai multe si nu stiu daca ar fi o varianta mai simpla ca ama omoara timpul si nu'sh daca nu ma apuca pastele ... Multumesc :)

Sau poate foxyy ma ajuta ca e pe receptie? :) :)

#7589 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 December 2011 - 11:42 AM

[quote name='Geany' date='08 December 2011 - 11:31 AM' timestamp='1323336681' post='114620']

[/quote]
Dany,sper sa nu ma insel eu numa ce am auzit sau am vazut la tv., :happy4:
Mooaa...cum arata pizza aia cu branza ...ee suuppeerr...[/quote]

Aaaa posibil sa fie vorba de frigitorria, aaaaa
am gasit asa ceva, dar nu am incercat ca nu prea ne era foame (noi mancam doar dimineata si seara, dar in ziua aia mancaseram si o pasta la pranz si nu ne era foame deloc,a sa ca am luat doar pizza, mai ales ca io nu sunt fun prajeli). Anyway io am inteles ca sunt niste chestii prajite de genul gogsi sarate si umplute cu diverse. Ah ne-.am masi servit din partea casei la un estaurant cu niste chestii fripte, dar nu mai stiu daca am foto ...mda am verificat nu am. Deci era coca de pizza cu busuioc inauntru facuta o gogoasa si prajita si mai era un rulou de piure de cartofi cu mozzarella la mijloc dat prin pesmet si prajit (gen godon bleu dar inauntru era la mijloc mozza si de jur imprejur piure pe cat mi.am dat seama).

Fisiere atasate

#7590 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 08 December 2011 - 11:44 AM

Vezi postareaDaniella, la 08 December 2011 - 11:36 AM, a spus:

Oare Maya unde o fi? In primul rand sa-ti traiasca Denise sa fie sanatoasa, norocoasa si sa va aduca multe bucurii! :happy4:
In al doilea rand am o kind intrebare la tine: cum faci topicuri asa de frumoase cu text bold, centrat etc poza, iar text, bold, centrat etc iar poza. faci asa muncitoreste fiecare operatiune manual? Sau exista varianta sa scrii in word si copy paste etc ... eu am incercat asa dar bullets, bold, italic, center, font nu mi le ia. As vrea sa fac un topic cu foto-text mai multe si nu stiu daca ar fi o varianta mai simpla ca ama omoara timpul si nu'sh daca nu ma apuca pastele ... Multumesc :)

Pai ai tot ce-ti trebe exact deasupra casetei unde scrii un raspuns. Incepand cu stanga (catre dreapta) ai asa: ingrosat, italic, subliniat, taiat, indice subsol, indice superior, lista cu bulina, lista cu cifre, mutunici, insereaza link, insereaza link catre poza, inserare e-mail, inserare citat, introducere cod si multimedia. Deasupra lor ai posibilitatea sa selectezi fontul, marimea, culoarea....
In partea dreapta, ai tot 2 randuri. Pe cel de jos, in ordinea numerelor de pe tricou, de la stanga la dreapta: creezi aliniat, asezi totul in partea stanga, centrezi textul sau scrii totul in dreapta. Pe randul de deasupra, ai Undo si Redo, help, marire si apoi micsorare caseta unde scrii, verificarea ortografiei si apoi vin mutunicii desfasurati.

Daca vrei sa bolduiesti ceva, selectezi cuvantul / fraza / textul (sau chiar literele) si apoi te duci pe B. Idem pentru restul - fie ca vrei sa centrezi textul, fie ca vrei sa faci o lista (de ingrediente, locuri, idei....). Atentie la lista!!! Selectezi tot textul si apoi dai list. Daca-ti mai vine vreo idee, tre' sa pui tu * la inceputul fiecarui rand nou inserat.
Te-am lamurit, sau vrei lamuriri suplimentare? :)

#7591 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 December 2011 - 11:53 AM

m-ai lamurit, totul e muncitoreste, dureaza mult, asa stiam, dar vroiam ceva mai rapid hocus pocus
stii la ce ma refer, de ex daca pe facebook vreau sa urc un album si sa pun comentarii la fiec foto e foarte simplu (urci tot deodata, dupa care te duci sub fiecar si scrii ce vrei, poti muta ordinea fotografiilor doar cu click-drag) ...asa as fi vrut sa fac, ca e vb de mai multe foto si cate o mica descriere, dar pana nu pun pozili, nu stiu ce sa scriu, d-aia mi se pare oleak complicat pe forum, dar sigur inteleg ca aici asa e ... , dar stii si matali ca nici pana acusica nu ai reusit sa faci post din vacanta, tot d.aia ... ca ia timp ...

#7592 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 08 December 2011 - 11:55 AM

Vezi postareaDaniella, la 08 December 2011 - 11:53 AM, a spus:

m-ai lamurit, totul e muncitoreste, dureaza mult, asa stiam, dar vroiam ceva mai rapid hocus pocus
stii la ce ma refer, de ex daca pe facebook vreau sa urc un album si sa pun comentarii la fiec foto e foarte simplu (urci tot deodata, dupa care te duci sub fiecar si scrii ce vrei, poti muta ordinea fotografiilor doar cu click-drag) ...asa as fi vrut sa fac, ca e vb de mai multe foto si cate o mica descriere, dar pana nu pun pozili, nu stiu ce sa scriu, d-aia mi se pare oleak complicat pe forum, dar sigur inteleg ca aici asa e ... , dar stii si matali ca nici pana acusica nu ai reusit sa faci post din vacanta, tot d.aia ... ca ia timp ...

Ie grele timpurile.... Mai ales alea ce lipsesc din inventar. Sau care zboara pur si simplu pe langa noi...... :happy4:

#7593 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 December 2011 - 12:27 PM

Vezi postareaFoxyy, la 08 December 2011 - 11:55 AM, a spus:

Ie grele timpurile.... Mai ales alea ce lipsesc din inventar. Sau care zboara pur si simplu pe langa noi...... :happy4:

:) merci! hai ca le-om duce toate ... nu se stie cand ... :) , dar le ducem ...
iote niste branzici italiene sa-ti treaca amocu

Fisiere atasate

#7594 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 08 December 2011 - 12:31 PM

Vezi postareaDaniella, la 08 December 2011 - 12:27 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 08 December 2011 - 11:55 AM, a spus:

Ie grele timpurile.... Mai ales alea ce lipsesc din inventar. Sau care zboara pur si simplu pe langa noi...... :)

:) merci! hai ca le-om duce toate ... nu se stie cand ... :) , dar le ducem ...
iote niste branzici italiene sa-ti treaca amocu

:) Ce-mi facusi....... Mi-e foame si tu-mi pui branzeturi in fata. Vrei sa le halesc pe toate deodata????? Trebuia sa scoti si tu o feliuta-doua la interval. :happy4:

#7595 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 08 December 2011 - 12:37 PM

Vezi postareaFoxyy, la 08 December 2011 - 12:31 PM, a spus:

:) Ce-mi facusi....... Mi-e foame si tu-mi pui branzeturi in fata. Vrei sa le halesc pe toate deodata????? Trebuia sa scoti si tu o feliuta-doua la interval. :happy4:

las' ca n-apuci, ca mai suntem si noi pe aici. in branzuri ma infig si eu, asa, virtual Imagine postata

#7596 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 December 2011 - 12:46 PM

branza buna neamuleeee, poftiti la branzeturi!

Stella/Any suino ce e ? vreun porc castrat? spuneti-mi, va rog, ce fac cu carnatii aia uscati micuti? fac ceva deosebit, sau doar folosesc de mezel?

#7597 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 December 2011 - 12:52 PM

sunt distrusa, tel meu a ramas prajit, nu mi s-a putut recupera nici o data, nu mai am nici un contact, nu am habar cine ma suna si nu pot suna pe nimeni, am pierdut agenda din ult 10 ani :) contacte de serviciu milioane, tot
daca mi.a cazut in wc, se cheama ca o sa am noroc ? :happy4:

#7598 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 08 December 2011 - 12:56 PM

Vezi postareaDaniella, la 08 December 2011 - 12:46 PM, a spus:

branza buna neamuleeee, poftiti la branzeturi!

Stella/Any suino ce e ? vreun porc castrat? spuneti-mi, va rog, ce fac cu carnatii aia uscati micuti? fac ceva deosebit, sau doar folosesc de mezel?

Suino e porc :happy4: .
Daniela eu n-am mancat pana acum pizza cu margini asa inalte, tre' sa fi fost buna.
Hai ca ai avut o vacanta faina, ai vazut o gramada de locuri frumoase, cu peripetii sau nu, cred ca merita!

#7599 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 08 December 2011 - 12:58 PM

Vezi postareaDaniella, la 08 December 2011 - 12:52 PM, a spus:

sunt distrusa, tel meu a ramas prajit, nu mi s-a putut recupera nici o data, nu mai am nici un contact, nu am habar cine ma suna si nu pot suna pe nimeni, am pierdut agenda din ult 10 ani :) contacte de serviciu milioane, tot
daca mi.a cazut in wc, se cheama ca o sa am noroc ? :)

Tu poti sa crezi asta, daca asa vrei! :happy4:

#7600 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 08 December 2011 - 01:18 PM

Vezi postareaDaniella, la 08 December 2011 - 11:36 AM, a spus:

Draguta, Daniella!
Bun venit pe meleagurile Artei Culinare! :)

Eu scriu în word, dar si aici direct, depinde cum vine pe moment, apoi incarc pozele, pe care le introduc printre rînduri/adica daca prezint în etape...etc, apoi vezi sus, avem botoane draga. Nu facem aia, apoi ai'lalta, centram, scriem si iar centram... dupa ce am scris si introdus imaginile, luam butonasele la rînd :D

În jumatatea stînga(vezi imaginea de jos) bolduim, inclinam, subliniem, listam, numerotam, schimbam fonturi, culori, marimi... etc, etc, iar în jumatatea dreapta vezi formatarile. Probeaza butoanele cu încredere.

Fisier atasat  Daniella.png (21.51K)
Number of downloads: 0

Later Edit :)

Io-s în urma, observarati si voi, nu?
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 378