Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 392
  • 393
  • 394
  • 395
  • 396
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#7861 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 December 2011 - 01:28 PM

Buna! multumesc frumos! O sa va mai tin la curent cu stiri de pe ''frontul de vest'' pe masura ce se rezolva ,momentan astept vesti :P ca altceva nu pot sa fac...

O sa va mai amuz in stilul meu caracteristic :) aseara a venit preotul cu ajunul,m-am bucurat dar eu cam eram cu gandul la ale mele,si parintele s-a oprit cu ochii in vitrina la o rama cu poze de la nunta si cea cu bub',si zice vai ce frumos,cand ati facut cununia?!...eu:ma balbai, acu 7 ani :lol: ...el: si unde ati facut?!...eu:''la Comalrid''(numele restaurantului) :P ...El:nuuu!,ma refeream cine v-a cununat!!!... :) eu:Aaaa,aici la parohia noastra,d-voastra ne-ati cununat ...Dupa ce a plecat imi venea sa rad de una singura...ci tuanta sunt uneori :D

Asta-i rama...

Fisier atasat  SAM_1873.JPG (58.56K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  SAM_1868.JPG (43.27K)

#7862 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 December 2011 - 02:18 PM

Printre un mail si altul (prietenii stiu de ce) am reusit sa curat piciorul hotei (care atarna din tavan de la 3 metri si e lung 1,20 m) .
L-am facut de 3 ori ca nu-mi placea cum venea, se vedeau urme, deci suie-te pe scara, coboara de pe scara si tot asa.
Acum mai am partea de dedesubt , adica aia care vine la contact cu toti stropii.

#7863 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 14 December 2011 - 02:44 PM

Vezi postareaGeany, la 14 December 2011 - 01:28 PM, a spus:

Buna! multumesc frumos! O sa va mai tin la curent cu stiri de pe ''frontul de vest'' pe masura ce se rezolva ,momentan astept vesti :) ca altceva nu pot sa fac...

tin pumnii sa fie vesti bune Imagine postata

Vezi postareaGeany, la 14 December 2011 - 01:28 PM, a spus:

...ci tuanta sunt uneori :lol:

esti haioasa, nu tuanta Imagine postata

#7864 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 14 December 2011 - 02:57 PM

Vezi postareaMutti, la 14 December 2011 - 09:48 AM, a spus:

Maya , cred ca-i lege peste tot ca la Elternsabend vin numai parintzii copiilor cumintzi :) . Cei cu care am avea o vorba , nu apar :lol:

Hahah, asta mi-a sus si diriga Denisei aseara. Ca aia cu care ar vrea sa vorbeasca nu vin, si astora care nu are ce le spune vor sa auda cît mai multe :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#7865 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 14 December 2011 - 04:19 PM

:lol: Geany, pana si preotul te face sa razi :)

La noi o vreme de toata jena, iesise soarele si-mi aparuse cheful, am pus sa fac pastrama de vita si dintr-o data s-a intunecat si a inceput ploaie si vijelie de ma ia si pe mine pe sus chiar si la tonajul meu.Si ma uitam la geamuri si ma gandeam la Any :) , noroc ca la ea nu ploua.

Chiar asa Any, ai ceva de munca la hota, ai insula?Si a mea e mare, da nu asa inalta, eu am noroc ca sunt chiar mai jos tavanele ca-s imbracate in lemn.

Off, numai iarna nu e asta cu ploaie:(
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#7866 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2011 - 04:26 PM

Vezi postareaIoana, la 14 December 2011 - 04:19 PM, a spus:

:D Geany, pana si preotul te face sa razi :D

La noi o vreme de toata jena, iesise soarele si-mi aparuse cheful, am pus sa fac pastrama de vita si dintr-o data s-a intunecat si a inceput ploaie si vijelie de ma ia si pe mine pe sus chiar si la tonajul meu.Si ma uitam la geamuri si ma gandeam la Any :D , noroc ca la ea nu ploua.

Chiar asa Any, ai ceva de munca la hota, ai insula?Si a mea e mare, da nu asa inalta, eu am noroc ca sunt chiar mai jos tavanele ca-s imbracate in lemn.

Off, numai iarna nu e asta cu ploaie:(

Da Ioana am insula.

:D Pai stii ca e o vorba, dupa ce se spala geamurile si masinile, ploua. Din pacate de multe ori se adevereste.
La mine a fost o zi insorita, imposibil sa ploua :P .

Acum le fac combinate, un pic de treaba, un pic de computer :D, am facut crema ganache ca vreau sa fac polosii azi, sa vad cat unt am mai intai.

#7867 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2011 - 04:31 PM

Noroc ca eu nu le-am spalat.ingurul lucru bun din furtuna asta e ca risipeste norii.
Asa de tare bate vantul ca mi-a trantit tomberonul de gunoi ca tocmai ce au fost gunoierii,da nici ca ies pana nu se potoleste.poate trece careva si se indura sa-l ridice :D

Voiam sa calc,da cred ca acu in prag de sarbatori ma lasa fierul.Voi ati patit sa va curga apa din el cu negreala?L-am curatat cu solutie si cu toate astea dupa 2-3 fol incepe iara sa curga :D

Acasa la mine

#7868 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2011 - 04:35 PM

Vezi postareaIoana, la 14 December 2011 - 04:31 PM, a spus:

Noroc ca eu nu le-am spalat.ingurul lucru bun din furtuna asta e ca risipeste norii.
Asa de tare bate vantul ca mi-a trantit tomberonul de gunoi ca tocmai ce au fost gunoierii,da nici ca ies pana nu se potoleste.poate trece careva si se indura sa-l ridice :D

Voiam sa calc,da cred ca acu in prag de sarbatori ma lasa fierul.Voi ati patit sa va curga apa din el cu negreala?L-am curatat cu solutie si cu toate astea dupa 2-3 fol incepe iara sa curga :D

Da, am patit eu cu celalalt fier. Cre' ca te lasa. Sigur.

#7869 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2011 - 04:40 PM

Vezi postareaany_annette, la 14 December 2011 - 04:35 PM, a spus:

Da, am patit eu cu celalalt fier. Cre' ca te lasa. Sigur.

:D ce incurajare :D .
ma tot uit dupa unul,da nu ma hotarasc.Ca vreau unul cu gaurele pe toata talpa cum are si asta de acum.Ce mi-a plcaut la asta avea si optiunea pt blugi si saracul nici nu e asa batran .abia a face luna asta 4 ani

Acasa la mine

#7870 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 14 December 2011 - 04:43 PM

Si al meu a curs , apoi nu a mai curs , apoi iar a curs ...i-am dat o "auto-clean" si inca functioneaza , sau functiona ca acum e singur acasa , nu stiu ce mai face .
Eu astept sa se trezeasca picea , dam o tura prin magazine , mai luam cate ceva pentru cei de acasa .

#7871 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 14 December 2011 - 04:49 PM

Salutare la tot hanul!
Cupilul se simte mai bine, nu mai are febra, era suspect de pojar (cica ar fi epidemie), dar nu are decat amigdalele inflamate.
In rest avem mult de lucru la scarbici, cica sfarsit de an.
Si este o ceata afara de nu se mai vede cladirea vecina sau de o tai cu cutitul si numai de lucru nu imi arde.
Sanatate la toata lumea, pupici la toata lumea si toate cele bune celor ce frecventeaza hanul! :D

Si o tratatie!

Fisier atasat  masa_festiva_2.jpg (29K)
GEORGIA

#7872 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2011 - 04:50 PM

Vezi postareaizuk, la 14 December 2011 - 04:43 PM, a spus:

Si al meu a curs , apoi nu a mai curs , apoi iar a curs ...i-am dat o "auto-clean" si inca functioneaza , sau functiona ca acum e singur acasa , nu stiu ce mai face .
Eu astept sa se trezeasca picea , dam o tura prin magazine , mai luam cate ceva pentru cei de acasa .

Asa am facut si eu, autoclean, apoi solutie, apoi iara folosit, ara solutie, e enervant, cum il bag in prza si-l pun in pozitie orizontal curge de pun iara la splat ce am vrut sa calc ca ramane dara neagra.Recunosc ca mai las apa in el, da nu e normal, fiinca apa ramane in recipient, nu ajunge la elementi ca sa zic asa.
Vreau eu o statie de calcat, din cea cu recipient de apa separat,da parca n-as sta acum in drum de 200€.

Vreau si eu prin magazine.Cred ca dau si eu maine o fuga dupa ce termin cu doctorul.

Acasa la mine

#7873 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2011 - 05:00 PM

Vezi postareaIoana, la 14 December 2011 - 04:50 PM, a spus:

Vezi postareaizuk, la 14 December 2011 - 04:43 PM, a spus:

Asa am facut si eu, autoclean, apoi solutie, apoi iara folosit, ara solutie, e enervant, cum il bag in prza si-l pun in pozitie orizontal curge de pun iara la splat ce am vrut sa calc ca ramane dara neagra.Recunosc ca mai las apa in el, da nu e normal, fiinca apa ramane in recipient, nu ajunge la elementi ca sa zic asa.
Vreau eu o statie de calcat, din cea cu recipient de apa separat,da parca n-as sta acum in drum de 200€.

Vreau si eu prin magazine.Cred ca dau si eu maine o fuga dupa ce termin cu doctorul.

Ioana pun pariu ca fierul "bolnav" e un Rowenta !
Deci daca vrei sa-ti iei din ala cu recipientul de apa separat, pot sa-ti zic ca eu am un tefal si ma impac bine cu el.

#7874 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 14 December 2011 - 05:05 PM

Vezi postareaany_annette, la 14 December 2011 - 09:42 AM, a spus:

As vrea si eu un masaj, da' o sa-l am de Revelion :D .

Deci faci revelionul la un salon de masaj ? :D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#7875 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 14 December 2011 - 05:11 PM

la noi iar e uraganu' p..... !!!!!! Si de 4 ori a trantit pomul pe terasa!!!!! de 4 ori! Cand i-am spus domnului sa-l lege cu ceva....nehhhhhhhhh , ca doar cum sa cada? Iaca eu mi-am dat silintza si l-am impodobit frumos si acum??????

Ciuda mi-i ca nici n-am apucat sa-i fac poza asa frumos impodobit. Acum e o catastrofa!!!!!

#7876 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2011 - 05:14 PM

Vezi postareaDaniella, la 14 December 2011 - 05:05 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 14 December 2011 - 09:42 AM, a spus:

As vrea si eu un masaj, da' o sa-l am de Revelion :D .

Deci faci revelionul la un salon de masaj ? :D

:D :D
Nu maiiii, masajul o sa-l facem inainte, deja ne-au fixat si ora si apoi mergem sa ne pregatim de rev.
Toate astea intr-un hotel cu spa. Abia astept :D !

#7877 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2011 - 05:14 PM

Vezi postareaany_annette, la 14 December 2011 - 05:00 PM, a spus:

Deci daca vrei sa-ti iei din ala cu recipientul de apa separat, pot sa-ti zic ca eu am un tefal si ma impac bine cu el.

nu, e un Tefal.m-am inteles bine cu el,am fost f multumita,da de cateva luni are pb asta.mai arunca prin gaurelele de jos calcar,da acum efectiv curge negreala din el,desi de la ultima curatare l-am folosit fix de 3 ori :D

Ce state de la Tefal ai?eu am folosit la soara mea una,da nu mai stiu firma si era bunuta,chiar daca gaurele avea doar in varf

Acasa la mine

#7878 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2011 - 05:16 PM

Vezi postareaIoana, la 14 December 2011 - 05:14 PM, a spus:

nu, e un Tefal.m-am inteles bine cu el,am fost f multumita,da de cateva luni are pb asta.mai arunca prin gaurelele de jos calcar,da acum efectiv curge negreala din el,desi de la ultima curatare l-am folosit fix de 3 ori :D

Ce state de la Tefal ai?eu am folosit la roara mea una,da nu mai stiu firma si era bunuta,chiar daca gaurele avea doar in varf

Ioana, scuza-ma, n-am inteles ce ma intrebi :D .

#7879 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2011 - 05:27 PM

Vezi postareaMutti, la 14 December 2011 - 05:11 PM, a spus:

la noi iar e uraganu' p..... !!!!!! Si de 4 ori a trantit pomul pe terasa!!!!! de 4 ori! Cand i-am spus domnului sa-l lege cu ceva....nehhhhhhhhh , ca doar cum sa cada? Iaca eu mi-am dat silintza si l-am impodobit frumos si acum??????

Ciuda mi-i ca nici n-am apucat sa-i fac poza asa frumos impodobit. Acum e o catastrofa!!!!!

la fel si la noi, doar ca eu n-am brad pe terasa.
Il pui pe a au sa-l ancoreze si refaci bradutul si ne arati dupa :D

Vezi postareaany_annette, la 14 December 2011 - 05:16 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 14 December 2011 - 05:14 PM, a spus:

Ce state de la Tefal ai?eu am folosit la roara mea una,da nu mai stiu firma si era bunuta,chiar daca gaurele avea doar in varf

Ioana, scuza-ma, n-am inteles ce ma intrebi :D .

intrebam ce statie de la Tefal ai, sau ai fier normal de la ei?

Acasa la mine

#7880 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2011 - 05:33 PM

asa arata la noi dupa furtuna

Fisier atasat  IMG_2057.JPG (46.93K)