Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 402
  • 403
  • 404
  • 405
  • 406
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#8061 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 16 December 2011 - 06:38 PM

Carmaw, macroul il dai prin faina si-l prajesti in ulei.Pur si simplu.Imagine postata
Sau poti sa-l faci la cuptor, ca si pastravul.
Ai ajuns la coafor pana la urma?
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#8062 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 16 December 2011 - 06:40 PM

Vezi postareaizuk, la 16 December 2011 - 06:07 PM, a spus:

Eu va pup pe toti/toate , nu stiu cand o sa am acces la internet , sper sa rezolv repede . Maine dimineata plecam spre Romania . Sa ne revedem cu bine .

drum bun si zile frumoase alaturi de cei dragi Imagine postata

#8063 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSibiu

Postat 16 December 2011 - 06:44 PM

Vezi postareazoazorel, la 16 December 2011 - 06:36 PM, a spus:

Angel, iar ai trecut la avatarul cu HotMama? Ca io p-asta-l vad! Burtica era mai faina! Semana cu-n globulet!Imagine postata

eu vad tot burtica, si am dat refresh de mai multe ori. nu cred sa-l fi schimbat Imagine postata

#8064 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 16 December 2011 - 06:49 PM

Vezi postareaizuk, la 16 December 2011 - 06:07 PM, a spus:

Eu va pup pe toti/toate , nu stiu cand o sa am acces la internet , sper sa rezolv repede . Maine dimineata plecam spre Romania . Sa ne revedem cu bine .

Drum bun Izuk si revedere frumoasa cu ai tai!
Sa ai parte de cele mai frumoase sarbatori alaturi de cei dragi!
Sa ne reintalnim cu bine!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#8065 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 December 2011 - 07:07 PM

Zoazo' mi-am luat ghete fattaaa !! dealea de care mi-ai spus tu (ca ne vorbiram) = Geany, ma bucura fiecare veste buna de la tine! Sa porti sanatoasa ghetutele si sa te tina, ca prea ti le-ai dorit!Imagine postata

Merci frumos Zoazo! :pupic:

#8066 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2011 - 07:09 PM

Daniella, bucura-te cat poti, chiar si de momentele astea.NU te vei mai intalni cu ele!

Ma bucur, ma bucur, ca e tare dulce, dar tare grea e emisiunea asta ! :pupic:

Geany sa porti cu placere ghetele si sa te tina cat mai mult!

#8067 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2011 - 07:11 PM

Izuk drum bun! =))

Dani' ce dulce ee!!!

Bub si acum e obsedat de gatit si am furculite si cutite pe blatul de la chiuveta de la bucatarie ca nu ajunge, ca din sertar le-ar taxa in momentu' unu sa faca el'' ceva bun'' :lol: asa ca bucataria pare mereu dezordonata dar sa fie el sanatos si sa nu se raneasca asta e cel mai important :pupic:

#8068 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSibiu

Vezi postareaGeany, la 16 December 2011 - 07:07 PM, a spus:

Zoazo' mi-am luat ghete fattaaa !! dealea de care mi-ai spus tu (ca ne vorbiram) = Geany, ma bucura fiecare veste buna de la tine! Sa porti sanatoasa ghetutele si sa te tina, ca prea ti le-ai dorit!Imagine postata

na' ca am sarit pagina si am scapat ghetutele lui Geany.
daca le-ati udat e bine. te vor tine mult :lol: sa le porti sanatoasa Imagine postata

#8069 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Vezi postareaDaniella, la 16 December 2011 - 07:09 PM, a spus:

Daniella, bucura-te cat poti, chiar si de momentele astea.NU te vei mai intalni cu ele!

Ma bucur, ma bucur, ca e tare dulce, dar tare grea e emisiunea asta ! :pupic:

Geany sa porti cu placere ghetele si sa te tina cat mai mult!

Daa! Merci frumos :lol:

#8070 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2011 - 07:12 PM

Vezi postareaboni, la 16 December 2011 - 07:11 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 16 December 2011 - 07:07 PM, a spus:

na' ca am sarit pagina si am scapat ghetutele lui Geany.
daca le-ati udat e bine. te vor tine mult =)) sa le porti sanatoasa Imagine postata

Hi hi hi! Sar-na,sar-na :lol: =))

#8071 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2011 - 07:13 PM

Vezi postareaGeany, la 16 December 2011 - 07:11 PM, a spus:

Dani' ce dulce ee!!!

Bub si acum e obsedat de gatit si am furculite si cutite pe blatul de la chiuveta de la bucatarie ca nu ajunge, ca din sertar le-ar taxa in momentu' unu sa faca el'' ceva bun'' :lol: asa ca bucataria pare mereu dezordonata dar sa fie el sanatos si sa nu se raneasca asta e cel mai important :pupic:

cred ca e singura varianta

merci si bub e cel mai dulce! =))

#8072 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2011 - 07:14 PM

io cu Bea suntem maine singure ... , tati pleaca sa duca pe mamaie la tara sa ia vitel, carnuri ...
sa vedem ce program ne facem ..., iar nu fac nik prin casa ... doar ceva dezordine eventual ... :pupic:

#8073 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 16 December 2011 - 08:53 PM

Izuk, drum bun si sarbatori fericite alaturi de cei dragi.

Cristina, hai ca ai avut o zi memorabila.La multi ani! cu intarziere.

stiu ca ati scris nu gluma, eu ieri am picat lata, plecata de la 6,30 dim mai m-am intors pe la 21 acasa, am mancat ceva si m-am ininins in canapea, pe la 10.30 deja motaiam.
Azi iara pe drumuri, sper sa nu mai adorm ca vreau sa vad Vocea Romaniei.

Geany, vezi ca se rezolva treburile, important e sa fi pozitiv.

Vezi postareaDaniella, la 15 December 2011 - 12:25 AM, a spus:

In 2h faci curatenie saptamanala? Femeia sta la mine 8h/la 10 zile si nu face nici o pauza (nici nu mai calca, nu are timp... la inceput cand era casa aproape goala mai calca ... ) ... e drept ca de fiecare data imi spala si geamurile ... , faianta in bucatarie ..., da paturi, canapele la o parte! Si a doua zi e praf iar! E teroare la noi cu praful! De cate ori nu am spus: occidentalii astia nici praf nu au! ;)
Eu in 2 ore nu apuc nici sa dau cu aspiratorul si mopul peste tot, decat daca fac asa mai de suprafata ...
Insa stiu in Italia prietena mea stergea praful la 2 saptamani, dar asa de kiki! nu era nici urma de praf pe mobila. La noi a doua-treia zi scrii pe mobila ... ;) ...desi acum nu mai stau la bulevard (si) cu tramvai...
Doamna asta care face la mine curat, chiar munceste si face bine. Singura chestie ca nu citeste (sau nu prea stie, ca maj sunt in engleza) etichetele si mai foloseste detergentii si alte materiale si instrumente gresit. :icon_fessee:

Eu bag aspiratorul la o saptamana, dar intre aspirari dau cu matura in bucatarie, hol, sufragerie, la fel si cu mopul ca vine matza de afara uda pe labutze si tb sa sterg.Norocul meu e ca nu am covoare pe nici unde(mai nou acum am pus unul in camera de oaspeti),plus ca faianta in bucatarie o sterg cam la 2-3 zile, iar noi oricum suntem 2 si o pisica, asa ca f mult nu se face.Faianta in bai o sterg cam la luna,dar dupa ce fac dus eu o sterg cu paletuta din aia de geamuri,ca sa nu ramna stropi.Dar in genere cam 2 max 3 ore imi ia saptamanal sa fac curatenie si sincer nu am decat 140 mp de curata :violent1:

Vezi postareaizuk, la 15 December 2011 - 04:50 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 15 December 2011 - 04:03 PM, a spus:

imi placeau si aia dinainte, dar pantofii astia m.au lovit drept la lingurica! de vreo 5 ani imi doresc pantofi si geanta rosii, asortate cu margele din pietroaie rosii

naspa cu masina, sa vorbesti cu proprietarul, poate mai e in garantie?

Sorry , fara intentie , da' si mie imi placeau si , intamplator , si eu imi doresc pantofiori /sandalute rosii, un rosu indraznet , dar nu-l gasesc sau daca gasesc , nu-mi place modelul.

si mie imi plac, imi place rosul,eu niste cisme mi-as dorii rosii ca astea imi lipsec si vazusem ceva drgut, nu elegante ci mai mult de zapada

Vezi postareaFoxyy, la 15 December 2011 - 05:18 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 14 December 2011 - 05:27 PM, a spus:

intrebam ce statie de la Tefal ai, sau ai fier normal de la ei?

Am bagat si io nasu' pe la Flanco. Au o multitudine de fiare. Cele cu rezervor incorporat si cu talpa gaurita aproape integral costa intre 160 si 300 lei. Statiile, sunt cam pe la 500 - 550 de lei. Nu le-am puricat chiar pe toate, dar zic si cateva marci: Tefal, Bosch, Gorenje.
Ioana, mi se pare mie sau preturile-s o idee mai mici decat in nemtia?
Pe net, cred ca se pot gasi si mai ieftine fierataniile. Flanco nu e scump, da' sunt destule magazine on-line cu preturi mai mici.

Eu ce am gasit aici variaza intre 150€ si 300€
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#8074 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 16 December 2011 - 09:01 PM

Cum sa va mai scriu? Daca voi scrieti atata si nu mai apuc sa scriu ca am de citit sute de pagini :icon_fessee: Glumesc...bine ca puteti conversa, e bine sa ai cine te asculta, mie una imi prinde bine de multe ori.

Geany draga. scuze de neglijare, dar greu cu timpul la mine si doar am ajutoare si tot nu-mi ajunge timpul. Sotul face niste cursuri si zilele astea are examenul final, eu cu decorarea prin casa, gradina, serbari la gradi si la biserica...si etc si amd..sunt prea multe ...
Trag tare sa termin pana luni sa fac 5 feluri de prajituri/fursecuri ca sa pot da la prieteni si vecini cadou, asa fac eu in fiecare an, prefer sa dau ceva facut de mine. Pana luni trebuie sa facem curatenie generala, apoi sa pregatim bagajele si sa mai facem ceva parjolute/chiftelute pt drum si marti de dimineata o luam la drum intr-o excursie pt 5 zile, asa ca, nu o sa avem timp sa facem mancare si altele pt Craciun, doar o masa pt noi cu ce am vrea sa mancam.Noi preferam sa ne plimbam :toothiiy9;

Bubulet e un scump, seamana cu mami! Ochios si zambaret!

Daniella, prea frumos copil ai!! E o dragalasa! Fii tare acum cu dragalasa, asta e o faza prin care trece si o sa tina pana la 2 ani si ceva.. :violent1: Asa a tinut si la prima mea fetita, acum cu a 2-a e alta chestie, e mai usor cu ea, nu mi-a mai facut dezordine, aranjeaza jucariile ,le pune la loc, nu umbla unde nu este voie, face asta ca vede la sora mai mare, daca nu era ea, avem si eu de umblat dupa ea.

In privinta calcatului...urasc sa calc! Sotul a invatat sa calce ca nu stia si a trebuit sa invete, vrad,nevrad. Orcum nu calcam blugi, tricourile ...cum le scot din masina de uscat ,le pun pe toate pe umeras si apoi in dulap si le scot ca si calcate. Sotul meu isi cumpara camasi care nu trebuie calcate, doar pantalonii de stofa trebuie calcati si cate o data o rochita de a mea..

Izuk, drum bun si sa ai parte numai de bucurii cu cei dragi de acasa!

Selectez niste poze si va pun cu bradutul...

Va pup!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#8075 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 16 December 2011 - 09:16 PM

Cateva poze cu bradutul si fetitele mele...Bradul nu era finalizat in poze. Am facut multe poze cu fetitele la brad ca sa fac felicitari, greu imi mai este sa le pozez, una se uita intr-o parte , alta radea si tot asa...

Fisier atasat  IMG_0495.JPG (45.01K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  IMG_0483.JPG (57.31K)

Fisier atasat  IMG_0452.JPG (69.46K)

Fisier atasat  IMG_0448.JPG (50.98K)

Fisier atasat  IMG_0390.JPG (50.39K)

Fisier atasat  IMG_0387.JPG (39.73K)

Fisier atasat  IMG_0348.JPG (51.26K)

Cand am sa mai am timp , voi mai face poze si cu alte ornamente.

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#8076 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 16 December 2011 - 09:32 PM

Superbe fetitele si bradul! :icon_fessee:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#8077 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 16 December 2011 - 09:48 PM

Dorina, drum bun si s-auzim de bine!

Geany, sa porti sanatoasa ghetele, treci la motan!

Oana, frumusele fete ai, parca-s niste pufuleti, blondute si fragile, asa par! Vacanta frumoasa si voua!

Carmen, ai razbit cu pregatirile? Da' cu gateala? :icon_fessee:

Daniella, maine sunteti intre voi, fetele :violent1:

Eu maine am iar musafiri. Nepotu'meu, baiatul fratelui, e tare destept si nu rateaza niciun concurs de matematica. Maine are unul la Buzau, asa ca-i vom tine pumnii impreuna.

#8078 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2011 - 09:51 PM

mvaaaai Oana! ce dragalase si frumoase sunt fetiteleeee si le-ai imbracat la fel! very cute! amandoua blondine imbracate cu tematica de Craciun: in verde :violent1: si cu fundita rosie in par ... scumpe foc! abia astept sa vad felicitarile pe care le faci!

imi place ghirlanda pe care ai pus-o la scara, te rog sa faci foto de detaliu, ca imi trebuie si mie ceva pt scara, desi nu cred ca anul asta, ca acum e pericol pt tot... Imi place ernom suportul de brad, ce e, cum e ? sa dai si pe asta de taliu! si imi place of course si bradul, e super!

si eu calcatul fix ca tine, le scot din dulap de juri ca sunt calcate
si
"asa ca, nu o sa avem timp sa facem mancare si altele pt Craciun, doar o masa pt noi cu ce am vrea sa mancam.Noi preferam sa ne plimbam :toothiiy9; "

super! brava! :icon_fessee: gatesti oricum tot anul, macar acum sa te plimbi ca sunt si la sotul cateva zile libere cred ...

imi place cum ai ales sa faci, te rog sa ne povestesti unde va plimbati ...precis mergeti si pe la parcuri de distractie cu fetitele ;)

#8079 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2011 - 10:12 PM

Vezi postareamoatza, la 16 December 2011 - 09:48 PM, a spus:

Daniella, maine sunteti intre voi, fetele :violent1:

Eu maine am iar musafiri. Nepotu'meu, baiatul fratelui, e tare destept si nu rateaza niciun concurs de matematica. Maine are unul la Buzau, asa ca-i vom tine pumnii impreuna.

s-a amanat pe poimaine. Da, cred ca o sa ne ducem ca fetele la cumparaturi, ca nu am apucat sa iau nimic pt nepoti... n.am scos nasul la cumapraturi deloc! desi duminica cred ca va fi omor!

deci esti iar in pregatiri si gateli! ia sa vedem ce ne mai pregatesti ? :icon_fessee: poate inceppi sa te mobilizezi sa ne pui poze. Ia mergi de incarca bateria camerei ;)

#8080 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 16 December 2011 - 10:23 PM

Vezi postareaDaniella, la 16 December 2011 - 10:12 PM, a spus:

deci esti iar in pregatiri si gateli! ia sa vedem ce ne mai pregatesti ? :icon_fessee: poate inceppi sa te mobilizezi sa ne pui poze. Ia mergi de incarca bateria camerei :violent1:

ei, nu cine stie ce, ca acuma nu i-am invitat eu, s-au autoinvitat, asa ca nu ma simt obligata la prea multe. mai am niste medalioane de somon in congelator, ca astia postesc, am 2 avocado, rosii, ardei ptr vreo salsa...si le fac si-o salata de fructe. sau le dau niste felii de ananas proaspat la peste, si pe post de garnitura si pe post de salata si-opresc avocatzii ptr mine, ca-mi plac cu iaurt gras sau smantana. cafele, alune, suc, dac-or vrea sa bea alcoale -ca unul tb sa conduca- am de toate...ma descurc, nu-s stresata.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 402
  • 403
  • 404
  • 405
  • 406
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul