Geany, cu sau fara zabaluta, tot al nostru.i cel mai frumos si mai mandru din grupa! imi place poza aia cand parca joaca, Calusarii
Fox si Moaztzo, ce clame mai? am scapat ... ?
Moatzo a dat in mine o vrei sa mai vad si io casa in mare ordine si curatenie, cum de 1 an nu mai e din cauza de coipchil mic!
Habar nu am ce gust are gansacul, ca nu cred ca am mancat de cand eram mica la mama, si aia poate 1-2 ori ... nu stiu. Anyway cu metoda mea de macerat in vin cu balsamico si condimente inainte, jur ca iti va placea orice carne. Inclus aia de miel/oaie nu mai are gust de oaie si se face frageda de se topeste in gura ... Am decis sa fac gasca si sa o feliez apoi dupa metoda lui Gordon, pe care mi-a pus-o Olguta intru salvarea mea

Singuradiferenta ca eu tot o marinez ... nu ma las ...
Nu am luat brad, nu am facut cumparaturi, nu am impachetat cadouri, sunt care pe unde ascunse prin dulapuri si sifoniere...
Maine vrem sa luam brad si sa-l si impodobim, sa asteptam maine seara picea cu el deja si cadoul de mos, ca nu stie ea ca vom fi d.abia pe 23, ca apoi vin bunicile duminica cu alte cadoaie la fata si sa se bucure pe rand (probabil sambata mergem noi la frati-miu si gasim si la el sub brad ceva pt copilul cel cuminte). O fi pagan sa ii pun cadoul pe 23?
am uitat sa va spun: mamaie mi se plange de 2 zile ca e prea cuminte fata

Se mira si sora lui tati: "asa copil cuminte ... sa tot ai"! Bine ca e spiridus fuge de la un dulap la altul, scoate, care, mai rastoarna, ieri a bagat piciorul in castronul cu apa al catelusului nepoatei ... chestii rezon pt un bebel de 1 an si 3 luni juma', ca doar nu o sta smirna ..., dar cica ii distreaza de e mare show in fiecare seara cand sunt toti acasa

. Mi-e un dor de ea

in fiecare seara ma plang cu tati de lipsa jucariei

. Sper sa termin pana vineri cand vine (mai am azi si maine seara) cu cumparaturi (alimentare si rest de cadouri), brad, cadouri de pachetat, ordine si dereticat, pus toate cele spalate la loc si ce mai e princ asa omului de facut ... noroc ca mi s-a luat lumina aseara ca altfel iar chiauneam de colo colo pana la 3.