Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 417
  • 418
  • 419
  • 420
  • 421
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#8361 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 22 December 2011 - 09:46 AM

Vezi postareaMutti, la 22 December 2011 - 09:44 AM, a spus:

Buna dimineatza!
Moatzo , ma tzin de promisiune:

Elena de Mos Nicolae :)

( rochitza e de anul trecut , a tricotat-o mami din fericire mai mare , ca anul asta TIMP IOC :). E mulata dar...na ja...:) )

:) E veselia-ntruchipata! :)

#8362 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 22 December 2011 - 09:51 AM

Gasise o cutie cu sticle de vin aruncata-n coltz ( se vede in poza) si d-aia era asa de fericita! De cate ori face o prostie e veselia intruchipata!

#8363 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 December 2011 - 10:07 AM

Buna dimineata...mai mai ce frumusheatza de copila si este si vesela nevoie mare.Mutti, sa va traiasca , e un deliciu.
Eu aseara am facut inca o serie de trufe ( compozitia) o parte, le-am pus in niste forme, asa la marele rasol, si restul le fac azi gogoloaie.
Am facut si islerele Andradei, doar sa le umplu cu ganache, carte e si aia facuta de aseara...poate ma incumet la cateva cornulete de vanilie ale Mayei si petunella, si am o portie de ciocolatosii anutzei...ca s-or gatat restul, si mai vor unii si altii..plus sa fie pentru casa.
am decis ca nu fac cozonac, am cumparat un pannetone , si am luat 6 mango babane sa fac salata de mango si pun mandarine pe masa, plus trufe&biscuitii casei.
nu mai fac salata buf , voi face o *shuba* ca peste prut, cu cartofi rasi, maioneza, peste afumat ceapa, morcv ras, maioneza, dfecla rasa maioneza , si am inteles ca on the top vine ou fiert ras fin , sa fie ca o suba incarliontzata :),piftia de porc si curcan ovcors si ratza cu sarmale pe *pat* de varza ramane; poate fac niscai coaste de porc glazurate...ca vazui o reteta ispititoare.
iaca meniul foxulina, daca te inspira

#8364 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 22 December 2011 - 10:26 AM

Mutti e o dulce si jumatate Elena. Ieri era cat lingura si ia uite acum.

#8365 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 22 December 2011 - 10:27 AM

Vezi postareaMutti, la 22 December 2011 - 09:44 AM, a spus:

Buna dimineatza!
Moatzo , ma tzin de promisiune:

Elena de Mos Nicolae :)

( rochitza e de anul trecut , a tricotat-o mami din fericire mai mare , ca anul asta TIMP IOC :). E mulata dar...na ja...:) )

Elena-i o bombonica dulce! Si-are si dinti, ce haioasa-i! Iar rochia mulata e sexi, draga...

Vezi postareaFoxyy, la 22 December 2011 - 09:45 AM, a spus:

Io as vrea ca azi sa fie ultima zi!

is ametita rau, si eu sper ca tot azi sa fie ultima zi.
da' gura pacatosului...nu se stie daca am norocul asta!

#8366 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 December 2011 - 10:32 AM

Ce dulci sunt copii astia! :) cred ca anume i-a facut d-zeu asa,ca la cate nazbatii fac :) daca nu ne-ar fi dragi.... :)

Elena e o dulce :D

Eu am raciturile la fiert,le tot spumui si mai trec sa vad ce faceti,din mers asa,compozitia de sarmale e gata,sa le sucesc,sotul e pe drum cu bradul,l-a achizitionat deabea astept sa-l vad :) bub sta pregatit pe pozitie a scos,bonfaier,ciocan,secure ,suport ,sa-l ajute la montat...sa vezi dea munci pe ei :)

#8367 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 December 2011 - 10:33 AM

Vezi postareastella, la 22 December 2011 - 10:07 AM, a spus:

Buna dimineata...mai mai ce frumusheatza de copila si este si vesela nevoie mare.Mutti, sa va traiasca , e un deliciu.
Eu aseara am facut inca o serie de trufe ( compozitia) o parte, le-am pus in niste forme, asa la marele rasol, si restul le fac azi gogoloaie.
Am facut si islerele Andradei, doar sa le umplu cu ganache, carte e si aia facuta de aseara...poate ma incumet la cateva cornulete de vanilie ale Mayei si petunella, si am o portie de ciocolatosii anutzei...ca s-or gatat restul, si mai vor unii si altii..plus sa fie pentru casa.
am decis ca nu fac cozonac, am cumparat un pannetone , si am luat 6 mango babane sa fac salata de mango si pun mandarine pe masa, plus trufe&biscuitii casei.
nu mai fac salata buf , voi face o *shuba* ca peste prut, cu cartofi rasi, maioneza, peste afumat ceapa, morcv ras, maioneza, dfecla rasa maioneza , si am inteles ca on the top vine ou fiert ras fin , sa fie ca o suba incarliontzata :),piftia de porc si curcan ovcors si ratza cu sarmale pe *pat* de varza ramane; poate fac niscai coaste de porc glazurate...ca vazui o reteta ispititoare.
iaca meniul foxulina, daca te inspira

Stella, jos palaria!!!! :) Citind ce-ai scris, parca ai face si io o suba d-aia. Ca sa nu mai zic de ©racituri! :)
Am si io o lista lunga cat o zi de post, da' nu stiu daca reusesc sa le fac chiar pe toate pana duminica. Sper ca da. Maine vine mama si, desi nu prea vreau, parca as ruga-o sa ma ajute cu cate ceva. Sa vedem daca chiar e nevoie sau o sa ma descurc singurica. Io uitasem ca sambata am oares'ce vreme de facut mancaruri si pregatit platoaie cu aperitive, eventual si alea cu prajituri. Duminica si luni as vrea sa stau linistita, sa fac efectiv strictul necesar: pus platourile pe masa, incalzit mancarea si atat! Nu mai vreau sa coc / fierb / aranjez in strachini de nici o culoare. Sa fiu si io oares'cum motafir la mine-n casa! :) Nici nu vreau multe, asa-i? :)

#8368 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 December 2011 - 10:34 AM

Vezi postareamoatza, la 22 December 2011 - 10:27 AM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 22 December 2011 - 09:45 AM, a spus:

Io as vrea ca azi sa fie ultima zi!

is ametita rau, si eu sper ca tot azi sa fie ultima zi.
da' gura pacatosului...nu se stie daca am norocul asta!

Ia sa mai zic si io de vreo 2-3 ori, poate am iara gura aurita... :) Cateodata, se indeplineste ce zic. Poate-poate iese si acu'. :)

#8369 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 December 2011 - 10:35 AM

Vezi postareaGeany, la 22 December 2011 - 10:32 AM, a spus:

Ce dulci sunt copii astia! :) cred ca anume i-a facut d-zeu asa,ca la cate nazbatii fac :D daca nu ne-ar fi dragi.... :)

Elena e o dulce :)

Eu am raciturile la fiert,le tot spumui si mai trec sa vad ce faceti,din mers asa,compozitia de sarmale e gata,sa le sucesc,sotul e pe drum cu bradul,l-a achizitionat deabea astept sa-l vad :) bub sta pregatit pe pozitie a scos,bonfaier,ciocan,secure ,suport ,sa-l ajute la montat...sa vezi dea munci pe ei :D

Alta harnicuta la interval!!! :)
Spor la pregateli!

#8370 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 22 December 2011 - 10:48 AM

Elena esti o frumoasa si o vesela si imi place ca ne arati si dintisorii! Scumpa!

geany asteptam poze cu bubul fericit la brad

giorgi o elfita tare frumoasa! lasa ca e cuminte cody tot anul ... , nu mai tb sa fie si acum...

am fost si eu dimi la mamaie sa-mi vad ingerasul meu, dar nu prea ne-a bagat in seama, e tare ocupata cu bradul sa culeaga globurile sa le duca pe canapea sa se joace cu ele. in caz ca nu reuseste sa le traga din pom se enerveaza si o da in miorlaiala. In rest mare veselie pe ea pe acolo bantuie ca un titirez si ii trage suturi lui Ricky catelusul nepoatei de caste ori vine si el bucuros de vizitatori.
Mutti, noi suntem in continuare cracanici, voi? s-or mai indrepta?

in rest, azi mi-am propus cumparat si montat brad, cumparaturile pt masa de Craciun (legume, fructe, chestii proaspete si ce mai trebuie) si daca dupa toate astea (Facute dupa 19 cand plec de la serv) mai apuc sa fac si eu o portie de trufe, pe langa cina pt seara asta, atunci aleluia, adica slava DD ... sunt mare! Daca nu reusesc cu trufele ...raman iar cu gandul la ele ...
maine seara dupa serviciu imi iau picea si:
sambata program cu ea ... ca nu.i loc de altceva ...
si duminica dumineata pregatit masa de Craciun pana la 12:30
dupa care receptia si masa
luni la buni la masa

eu cadourile nu le impachetez ca am vrut sa o fac aseara, dar ar insemna nebunie: am 10 cadouri, fiecare destinatar avand 4-5 obiecte de dimensiuni f variate ...apai as avea de impachetat nu gluma. Prin urmare anul asta iau pungi de cadou (De hartie) si le pun fiecaruia in punga si arivederci, ciao :)

foxyy, moatza si restul lumilor spor la treburi si bafta sa va dea liber cat mai degraba azi si maine sa va lase acs!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#8371 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 22 December 2011 - 11:02 AM

Mutti,Elena e tare, tare dulce, varsta asta e grozava, cand incepi sa te mai intelegi cu ei.

#8372 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 December 2011 - 11:10 AM

Vezi postareaDaniella, la 22 December 2011 - 10:48 AM, a spus:

foxyy, moatza si restul lumilor spor la treburi si bafta sa va dea liber cat mai degraba azi si maine sa va lase acs!

Sar'na! Sper sa fie asa, desi cam slabe sanse. Da' na, speranta moare ultima! :)

#8373 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 22 December 2011 - 11:11 AM

Mutti, sa-ti traiasca mandretea de fata si voi pe langa ea!

Ma bucur ca v-a placut de Mos Craciunul lui Cody si de ajutorul elf! :)
GEORGIA

#8374 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 22 December 2011 - 11:18 AM

Daniela, cate supermodels ai vazut pe podium cu picioare drepte? le numeri pe degete, restul toate au picioarele putin cracanate, face parte din farmecul lor.
am o verisoara in Ro, cea mai cracanata fata din cate am vazut. frumoasa, facuta bine, desteapta rau tipa...in pardon a durut-o de chestia asta. nu are nici in clin nici in maneca cu sarmul :)

aveti 2 fetite super si sanatoase. bucurati-va de ele, restul e irelevant.

a intrat toata lumea in priza vad :)...eu am terminat aproape. mai am o salata de facut si un cheesecake si gata. salata o fac la locul faptei, torul maine si ornat sambata. DONE!
ma duc la soacra'mea si sta cu burta-n sus ca greieru :)...nimic nu mai fac.

#8375 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 December 2011 - 12:08 PM

E f. frumos bradul :) dar nu il impodobim inca,desi e gata cioplit pregatit ,da e prea devreme...Mac' sa impletesc sarmale :)

#8376 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 22 December 2011 - 12:19 PM

Elena nu-i cracanata de loc....are niste picioare drepte-drepte , dar la cresa am vazut multe/ multzi cracanatzi. Se indreapta mai incolo. Mie mi-e drag de ei cand ii vad umbland ca niste ratzuste. Smecheria mea fuge de rupe pamantul :) Motoric e foarte fit , d-ra. Cred ca o sa stam mai prost cu limba ca ea creste bilingva.
Daca-i e dor de tat'su se duce la birou si bate-n usa: TA-TA , TA-TA. Si daca vede ca nu raspunde schimba limba: PA-PA , PA-PA.
Cand ii deschid usa sa-i arat ca nu-i acasa , se uita cu jale inspre usa de la intrare TA-TA........:)

#8377 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 December 2011 - 12:28 PM

Vezi postareaFoxyy, la 22 December 2011 - 11:10 AM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 22 December 2011 - 10:48 AM, a spus:

Sar'na! Sper sa fie asa, desi cam slabe sanse. Da' na, speranta moare ultima! :D

Deeeeeeeeci...... DAAAAAAAAAAAA! :D
N-am cobit noi chiar degeaba. Taman ce-a trimis sefu' scrisorica de amor ca ne putem invoi incepand cu ora 14. Bun s-asa rau! :D

#8378 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 22 December 2011 - 12:38 PM

Vezi postareaFoxyy, la 22 December 2011 - 12:28 PM, a spus:

Deeeeeeeeci...... DAAAAAAAAAAAA! :D
N-am cobit noi chiar degeaba. Taman ce-a trimis sefu' scrisorica de amor ca ne putem invoi incepand cu ora 14. Bun s-asa rau! :D

Bravo voua! Aveti sef bun, la noi nu se aude nimic pt.maine, ca astazi in nici un caz.
Spor la munca!
GEORGIA

#8379 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 22 December 2011 - 12:49 PM

Daniella, la noi inca nu se aude nimic ptr maine, nimic bun, adica. dar eu am si-un plan b, ca mai am 3 zile co si-oricum nu vin maine si-n a 3-a zi de Craciun. Imi mai tin una ptr Revelion.

Ca sa faci si cumparaturi si trufe dupa ora 19...nu stiu ce sa zic. Mi-a zis un coleg ca era omor aseara pe la magazine. Si daca la noi e asa, la voi e si mai si.
Da' bea si tu o cafea beeeeton cand pleci de la munci si-ti impui sa faci ce ti-ai propus, mai ales ca nu-i Bea sa-ti dea scularea dis de morning. Trufele nu s-ar face greu, te-apuci imediat ce vii din oras si cat despachetezi,mananci, alea/alea se raceste compozitia si o modelezi repede. As face si eu, da' dupa aia le mananc, nu-i asa? Ca asta-i ordinea previzibila.
Of, eu ma chinui c-un pomelo acru ca dracu' si colega mea baga a doua suta de grame de Joe cu ciocolata. Si tot ea are 45 de kile. Drept-ii? :D

#8380 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 22 December 2011 - 01:48 PM

Ziua buna . V-am citit si eu rapid . Am salivat putintel pe aici , ca de obicei . Bunatati la greu . Desi gura mea ar trebui legata , m-am ingrasat :D Am simtit eu ca nu mai intra usor hainele pe mine , dar ma gandeam ca poate-poate ma insel . :D Ieri am alergat dupa cadouri prin Timisoara , am fost putin dezamagita , preturi destul de mari , comparabile cu cele din Finlanda . Imi pare rau acum ca nu am cumparat de acolo mai multe , dar nu prea aveam loc in bagaj. Acum fug sa ma apuc de fursecuri , vreau sa fac fursecurile cu nuca ale L.Laurentiu si chocolate crinkles a la Any . Cozonac cumparam , cuptorul mamei arde rau cozonacii , nu ne mai chinuim ca sa ne suparam la final .Am vazut astazi la un magazin aici in cartier la mama nuci , prajiturele cum mancam cu ani in urma , nu stiu cat or fi de bune dar am sa iau sa incerc. Mi-e atre dor de ele si nu am forme pentru nuci .

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 417
  • 418
  • 419
  • 420
  • 421
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul