Va pupez in mare graba, nu am avut timp azi deloc!
brad n.am, cumparaturi am, toate rufele curate si puse la loc (mai putin 2 masini de azi si probabil 1 + maine)
trufe n-am
am decorat casa (destul de auster de frica, Ca posibil sambata sa fiu nevoita sa le scot)) sa vedem ce parere va avea copila maine pe seara cand o aducem la culcus. Am cumpaat si 5 plantute +ghivece de portelan. Cum se pun astea fara gaura???
am facut ordine pe terasa si am pregatit sa dau unui coleg scaunul de masa, un tarc...
in rest nu mai stiu ce am facut ... prostii: fost la ikea si cumparat o gramada de prostii de care nu aveam nevoie, inclusiv tavile cu gratar de inox pt mine si mame... . Asta e, daca mi.e groaza sa ajung pe acolo de aglomeratie, cand ajung sparg galantarele ...
tb sa ma decid ce lumanari si unde sa le aprind duminica, pt ca am o multime si tot se strang ...
in rest, am scos gasca, maine seara o bag la fezandat ...
ah, da: brad la carrefour in baneasa 3,5 milioane

Deci nema brad deocamdata, sa vedem maine ce scoruri gaseste tati?!
dimineata am ora la 2 dr cu picea, scap pe la 11, am multa treaba la serviciu
azi am primit 2 vesti relativ proaste pe linie de serviciu, iar de la sefulica doar o felicitare ... pe burta goala

, dar vorbe bune si calde
deci nema bani de costita anul asta, noroc cu socrella!
moatza am uitat sa-ti spun, am facut cu ciupercile precum ai spus sa le congelez, Multam fain!
am facut muschiul de porc al lui Dex si a ramas miscator la mijloc, ceea ce tati nu a apreciat, dupa cum stit la noi nu se poarta decat bine facut ... mai cu seama la porc ... . Nu am avut termometru de carne, dar era cam arsa pe deasupra sa o mai las. De aceea m-a cuprins groaza si in privinta gastei, pt ca reteta e destul de similara, tot pe tava cu gratar e facuta de Gordon ...cred ca schimb macazul pana duminica in privinta sasaitei ...
hai ca m-am lungit cu raportul ... nevorbita ...si la 7 jum tb sa plec la dr!
nb