pana la urma ieri mi s-a indeplinit dorinta, sa fie ultima zi de munca pe anu' asta. numa' ca tre sa ai grija ce-ti doresti, ca ne-a pus musai sa ne luam 2 zile fara plata. adica stam acasa fara bani! sa le fie de cap! ne-a bagat-o pe aia cu solidaritatea fata de societate, ca-i situatia financiara grea...pai ce, a noastra-i mai buna? sau se rezolva ceva ca stam noi 2 zile fara bani?
n-o sa mi se traga de la asta, da'i nasol sa-ti ia din ceva care oricum e putin...mda!
omu' m-a incurajat, a zis ca tre' sa muncim mai mult ptr noi si sa ne conservam cat mai mult puterile. el e un mare iubitor de meseria lui, chiar pasionat, dar daca nu esti rasplatit ptr asta, tre' sa te orientezi, ca facturile nu se platesc cu devotament prostesc. pacat, ca acuma suntem la varsta la care avem maxima energie si experienta, in loc sa se profite de niste oameni calificati...hm, sunt indemnati sa stea acasa.
mda, cam am un gust amar!
altfel, mi-a mers bine, am reusit sa fac tot ce mi-am propus, chiar mai mult de-atat. cozonacul nu era in plan si nici mersul la cumparaturi. omoru'i la mancare, nu m-a interesat, in rest, ceva popor, mai mult copchii, mai mult cu vizionatu' decat cu cumparatu'. bashca am reusit sa dorm vreo 2 ore, cool!
maine mai prestez sarmalele, caltabosu', poate leber si fac rapid 3 torturi. mi-am luat platouri de-alea de unica folosinta, ce misto-s! 2 le virez catre Focsani, duminica plecam.
copilu' ramane cu mandra, deci e pe maini bune, sper sa aiba timp si de canar