Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 429
  • 430
  • 431
  • 432
  • 433
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#8601 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 28 December 2011 - 04:31 PM

Vezi postareaGeany, la 28 December 2011 - 01:18 PM, a spus:

Da unde a postat Elani?! :hug: Eu am vazut la ce gatim azi o rulada si ciupercute (alea-mi plac) :pupic:

Ellani s-a plans intristata la Any pe topic (nah ca tot tb sa te intorci acolo :( ) ca are o cumnata mofturoasa care ii taie cheful sa pregateasca o masa festiva, ca nu se atinge de nimic. Sfatul meu a fost sa pregateasca normal ce ar dori ea si ce i se potriveste ei, facand abstractie de cumnata ca oricum nu i.ar putea face pe plac... ca stiu si eu din experienta de la mine din casa ... . De aia ziceam ca poate tu ai vreo reteta pt ea ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#8602 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 28 December 2011 - 04:38 PM

Vezi postareaDaniella, la 28 December 2011 - 04:17 PM, a spus:

Vezi postareacerra, la 28 December 2011 - 04:02 PM, a spus:

Nu, nu o pisez. Asa am invatat`o sa nu ii placa pisata. Deci......... nu pisam. Povestim frumos si facem schimb de pareri.

deci tu stii tot ce trebe si mai mult de atat, doar te alinti ca o mamuca cu dor de copila :( Draga mea :pupic: Nici nu vreau sa ma gandesc si eu cnum va fi ... :(

Foarte faina ideea ta de tort, mi-l imaginez ca pe o cutie de cadou ... insiropata cu rom si ciocolatoasa :hug:

Tu, mai ai de asteptat ceva vreme :(( dar.....

Dar poate ca se vor schimba vremurile si copilitza ta va sta aproape de tine (dar si atunci te gindesti la ea)

Ma gandesc ca se potriveste nu? simplu zic eu.

#8603 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 05:14 PM

Vezi postareacerra, la 28 December 2011 - 04:38 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 28 December 2011 - 04:17 PM, a spus:

Vezi postareacerra, la 28 December 2011 - 04:02 PM, a spus:

Nu, nu o pisez. Asa am invatat`o sa nu ii placa pisata. Deci......... nu pisam. Povestim frumos si facem schimb de pareri.

deci tu stii tot ce trebe si mai mult de atat, doar te alinti ca o mamuca cu dor de copila :( Draga mea :pupic: Nici nu vreau sa ma gandesc si eu cnum va fi ... :((

Foarte faina ideea ta de tort, mi-l imaginez ca pe o cutie de cadou ... insiropata cu rom si ciocolatoasa :hug:

Tu, mai ai de asteptat ceva vreme :( dar.....

Dar poate ca se vor schimba vremurile si copilitza ta va sta aproape de tine (dar si atunci te gindesti la ea)

Ma gandesc ca se potriveste nu? simplu zic eu.

vremurile astea nu prea se schimba in bine in ultima vreme :(

daca asa e cererea e clar ca e un tort fooooarte bun! deci mergi la sigur cu el :(

#8604 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 December 2011 - 05:58 PM

Vezi postareaDaniella, la 28 December 2011 - 04:19 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 28 December 2011 - 01:46 PM, a spus:

Ia de-aici Geany

Atasament DSCN1815 (Medium).JPG

vad ca Geany nu se inghesuie, deci pot sa iau eu pulpa ? :hug:

Ia Daniella, cu mare drag :pupic: !

#8605 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 28 December 2011 - 07:12 PM

Nevorbiteeelooorrr! Doamnee, cat ati mai scris!
Am ajuns pe la 18 in Bucuresti si m-am apucat sa dezghet frigiderul.
De Revelion stam acasa, doar noi doi, deci nu fac nimic.Ne-a dat mama o tona de mancare si nici nu cred ca vom putea manca jumate din cat ne-a dat, asa ca...
Mai am si stelute albe-fursecuri.Sa vad daca mai fac ceva, desi nu cred!
Fug la treaba si mai vin!
Cerra, fruntea sus, ca fata e la mai bine, nu la mai rau!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#8606 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 28 December 2011 - 07:12 PM

Cerra :pupic: Eu vad totul prin prisma fetei care pleaca de langa mama si crede-ma , e greu si pentru noi . Stiu ca mama plange dupa ce plecam , mi se sfasie sufletul . As plange si eu mereu , dar ma abtin , ma tin tare sa nu ma vada pentru ca stiu ca-i va fi si mai greu . Eu ma gandesc mereu cu teama la ziua despartirii , cu mult timp inainte de plecare . Mai ales de cand nu mai este tata , pentru ca stiu ca o las singura . , in casa goala.

#8607 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 28 December 2011 - 07:32 PM

Vezi postareaizuk, la 28 December 2011 - 07:12 PM, a spus:

Cerra :pupic: Eu vad totul prin prisma fetei care pleaca de langa mama si crede-ma , e greu si pentru noi . Stiu ca mama plange dupa ce plecam , mi se sfasie sufletul . As plange si eu mereu , dar ma abtin , ma tin tare sa nu ma vada pentru ca stiu ca-i va fi si mai greu . Eu ma gandesc mereu cu teama la ziua despartirii , cu mult timp inainte de plecare . Mai ales de cand nu mai este tata , pentru ca stiu ca o las singura . , in casa goala.

Izuk :hug: !
Nu te gandi deocamdata, profita de zilele frumoase si traieste-le in plin alaturi de mama ta si cei dragi tie.

#8608 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 28 December 2011 - 08:23 PM

Chiar zoazo, ai dreptate "nevorbitelooooooooooor"
deci pe rand, cu Mirela, nici nu vorbesc...auzi la ea oscilari la peste 36+ C...la mine dimineata erau -4° bleah, si maine au anuntzat ninsoare , pe care eu o urasc in oras ( prietenii stiu de ce )
Cerra, eu am plecat de ma mamutza mea la 8 ani ( in clasa 2a ) m-am dus sa fac scoala de muzica la capitala =)) , veneam acasa doar in vacante, asa ca la 20 de ani cand am plecat in cele strainatatzuri...a fost la fel, doar ca se vorbea o alta limba. Fiimea a plecat prima data in schimb lingvistic la 14 ani ( pe 10 zile ) dar am trimis-o singura , avea de schimbat de 3x trenul...apoi a plecat pe 8 saptamani, iar acum ca e la fac pleaca duminica seara , si vine vineri seara ...that's life...e mai bine pentru ea sa fie independenta.
oricum cu sms, skype, si tel e mereu usor de stiut daca e totul ok, daca e bine, daca a mancat...noa asta e copiii ii facem si-i indrumam sa le fie bine, nu ca sa ne fie sprijin noua :-*. capul sus si traje aer in kiept , si acompaniaz-o cu gandul pe tot drumul sa-i fie bine si sa fie fericita.
Geaninooooooooooooo , iar pizza &foccacia bre??? parca ziceai ceva de salata, alea alea :wub:. eu azi am mancat in deplasare la o prietena, si diseara comanda fetei e de crevetii lui titirimundi , cu mult usturoi si patrunjel :).
Anutza, faina halca de friptana, daca mai lasa Daniella ceva , oi lua si eu sa gust :)
seara faina la tot hanul.

#8609 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 28 December 2011 - 08:24 PM

Vezi postareaDaniella, la 28 December 2011 - 04:31 PM, a spus:

Da unde a postat Elani?! =)) Eu am vazut la ce gatim azi o rulada si ciupercute (alea-mi plac) :wub:

Ellani s-a plans intristata la Any pe topic (nah ca tot tb sa te intorci acolo :) ) ca are o cumnata mofturoasa care ii taie cheful sa pregateasca o masa festiva, ca nu se atinge de nimic. Sfatul meu a fost sa pregateasca normal ce ar dori ea si ce i se potriveste ei, facand abstractie de cumnata ca oricum nu i.ar putea face pe plac... ca stiu si eu din experienta de la mine din casa ... . De aia ziceam ca poate tu ai vreo reteta pt ea ...

Ha ha! Am fost am citit(am dat iar cu ocheanele-n pateuri :) )pot sa spun ca sunt cumnata lui Ellani din cap pana-n picioare :) m-a descris complet(si nici eu ce gatesc nu mananc,servesc musafirii da nu mananc doar ciugulesc putin sa le tin companie) :-*

#8610 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 08:29 PM

Vezi postareastella, la 28 December 2011 - 08:23 PM, a spus:

Geaninooooooooooooo , iar pizza &foccacia bre??? parca ziceai ceva de salata, alea alea :wub:. eu azi am mancat in deplasare la o prietena, si diseara comanda fetei e de crevetii lui titirimundi , cu mult usturoi si patrunjel :-*.
Anutza, faina halca de friptana, daca mai lasa Daniella ceva , oi lua si eu sa gust :)
seara faina la tot hanul.

Ci salata?!Pff, Mi-o trecut,s-o vindecat si locu' =))

Fisier atasat  SAM_2124.JPG (76.47K)
Number of downloads: 1

#8611 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 28 December 2011 - 09:49 PM

[quote name='zoazorel' date='28 December 2011 - 05:12 PM' timestamp='1325092331' post='118212']

[/quote]

Multumesc zoazo! asa este dar ce sa fac........ asa`s mamucile astea =))

[quote name='izuk' date='28 December 2011 - 05:12 PM' timestamp='1325092372' post='118213']
Cerra :wub: Eu vad totul prin prisma fetei care pleaca de langa mama si crede-ma , e greu si pentru noi . Stiu ca mama plange dupa ce plecam , mi se sfasie sufletul .
[/quote]

Stiu ca si ptr voi este greu! :)

[quote name='any_annette' date='28 December 2011 - 05:32 PM' timestamp='1325093530' post='118214']

[/quote]

Esti cea mai tare! :) :) :) eu stiu de cele mai multe ori sa fiu tare cu altii, dar acum.....chis ochianele. Da las ca trece.

[/quote]

[quote name='stella' date='28 December 2011 - 06:23 PM' timestamp='1325096609' post='118218']

Cerra, eu am plecat de ma mamutza mea la 8 ani ( in clasa 2a ) m-am dus sa fac scoala de muzica la capitala :) , veneam acasa doar in vacante, asa ca la 20 de ani cand am plecat in cele strainatatzuri...a fost la fel, doar ca se vorbea o alta limba. Fiimea a plecat prima data in schimb lingvistic la 14 ani ( pe 10 zile ) dar am trimis-o singura , avea de schimbat de 3x trenul...apoi a plecat pe 8 saptamani, iar acum ca e la fac pleaca duminica seara , si vine vineri seara ...that's life...e mai bine pentru ea sa fie independenta.
oricum cu sms, skype, si tel e mereu usor de stiut daca e totul ok, daca e bine, daca a mancat...noa asta e copiii ii facem si-i indrumam sa le fie bine, nu ca sa ne fie sprijin noua :). capul sus si traje aer in kiept , si acompaniaz-o cu gandul pe tot drumul sa-i fie bine si sa fie fericita.
.
[/quote]

Asa am facut stelluta draga!

Am tras aer bine`n plamin si .... am tras un ropot dupa ce a plecat copila si omu sa apucat de aspirat prin casa, de parca aveam praful prafurilor si gata. Cica tatii is mai breji :-* tot aia numa ca ei chisa ochii sa nu ii vezi. No o plecat copila si am plecat si eu la lucru si...... am fost foarte dezamagita de gestul pacientei mele. Putina depresie(sub tratament) si a facut o prostie mai mare ca ea. Are sotul putin mai mult gelos si a facut vineri bine tare si a baut tratamentul de xanax pe 10 zile odata. Nu ma sunat nimeni ....... am aflat azi si am fost asa foarte dezamagita.Este groaznic sa recurgi la asemenea gesturi (desi parca asa ma asteptam ca va fi in stare sa faca ceva rau totusi) in timpul sedintelor de terapie imi mai zicea ca asa ii vine sa faca ceva sa moara. Nu vreau sa va intristez cua sta doar ca m`am intors cu susul in jos cind am vazut iesirea din spital.D-ne ajuta ca este bine acum.

#8612 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 28 December 2011 - 09:51 PM

Vezi postareaGeany, la 28 December 2011 - 08:29 PM, a spus:

ma apuca foameaaaaaaaaaa

Fi atenta: daca nu incap in haine de revelion tu esti di`vina auzi? :wub:

#8613 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 10:05 PM

Vezi postareacerra, la 28 December 2011 - 09:51 PM, a spus:

ma apuca foameaaaaaaaaaa

Hi hi hi! Fa ca mine,doar gusti din ce iti place important e sa nu te saturi,eu am mancat fix un triunghi de pizza si unul de foccacia la fel si bub' restul o incalzesc maine la huni ca acum nu-s acasa...

Asta seara eu cu bub' am impartit o felie de cozonac facut de io' ceva iaurtel,panetone cu crema(stracciatella)trimis de sorela,o clementina,cipsuri de ciocolata cu portocale si 1 ferrero rocher (astea de cioco am mancat eu ca bub a papat un batonas kinder),nu e putin pe toata ziua dar nici enorm ma simt grozav =))

Fisier atasat  SAM_2127.JPG (77.83K)
Number of downloads: 0

#8614 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 28 December 2011 - 10:16 PM

Vezi postareaGeany, la 28 December 2011 - 10:05 PM, a spus:

Vezi postareacerra, la 28 December 2011 - 09:51 PM, a spus:

ma apuca foameaaaaaaaaaa

Hi hi hi! Fa ca mine,doar gusti din ce iti place important e sa nu te saturi,eu am mancat fix un triunghi de pizza si unul de foccacia la fel si bub' restul o incalzesc maine la huni ca acum nu-s acasa...

Asta seara eu cu bub' am impartit o felie de cozonac facut de io' ceva iaurtel,panetone cu crema(stracciatella)trimis de sorela,o clementina,cipsuri de ciocolata cu portocale si 1 ferrero rocher (astea de cioco am mancat eu ca bub a papat un batonas kinder),nu e putin pe toata ziua dar nici enorm ma simt grozav =))

Tu, chiar o cauti cu de`a musai asai? adik vi cu triunghiurile, apoi vi cu cozonaci?????? ei, ei geanny geanny.

#8615 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 10:20 PM

Off! Cerulina,sunt singura cu bub',ce mi-ar place sa vii la mine sa stam la cioace pana se crapa de ziua :wub: =))

#8616 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 28 December 2011 - 10:28 PM

[quote name='Geany' date='28 December 2011 - 08:20 PM' timestamp='1325103604' post='118238']
[quote name='cerra' date='28 December 2011 - 10:16 PM' timestamp='1325103402' post='118237']
[quote name='Geany' date='28 December 2011 - 08:05 PM' timestamp='1325102734' post='118236']
[quote name='cerra' date='28 December 2011 - 09:51 PM' timestamp='1325101905' post='118234']
[quote name='Geany' date='28 December 2011 - 06:29 PM' timestamp='1325096940' post='118221']

[

[/quote]

Tu, chiar o cauti cu de`a musai asai? adik vi cu triunghiurile, apoi vi cu cozonaci?????? ei, ei geanny geanny.
[/quote]
Off! Cerulina,sunt singura cu bub',ce mi-ar place sa vii la mine sa stam la cioace pana se crapa de ziua =)) :-*
[/quote]

Si mie! eu stau ici la calculator, iar tatuca sta in dormitor. Fiecare cu ale lui. Eu ii zic ca mii foame el zice : nu a sunat copilu? m`am intors inapoi la calculator.

Distanta geanny, sa sti ca am avea ce povestii amindoua. :wub:

#8617 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 10:39 PM

[quote name='cerra' date='28 December 2011 - 10:28 PM' timestamp='1325104139' post='118240']
[quote name='Geany' date='28 December 2011 - 08:20 PM' timestamp='1325103604' post='118238']
[quote name='cerra' date='28 December 2011 - 10:16 PM' timestamp='1325103402' post='118237']
[quote name='Geany' date='28 December 2011 - 08:05 PM' timestamp='1325102734' post='118236']
[quote name='cerra' date='28 December 2011 - 09:51 PM' timestamp='1325101905' post='118234']
[quote name='Geany' date='28 December 2011 - 06:29 PM' timestamp='1325096940' post='118221']

[

[/quote]

[/quote]
Off! Cerulina,sunt singura cu bub',ce mi-ar place sa vii la mine sa stam la cioace pana se crapa de ziua =)) :)
[/quote]

Si mie! eu stau ici la calculator, iar tatuca sta in dormitor. Fiecare cu ale lui. Eu ii zic ca mii foame el zice : nu a sunat copilu? m`am intors inapoi la calculator.

Distanta geanny, sa sti ca am avea ce povestii amindoua. :wub:
[/quote]
Daa!! Imi pare tare rau sa te stiu trista :-*

Deabea astept sa-ti vad tortul...

Sa stii ca la mine a functionat o chestie,nu voiam nici un fel de mancare ,ba chiar am o capatana mare faina de salata,si am zis ca azi tot is singura ma detoxifiez,cu branzica,iaurt,mere,citrice...Nu am putut ca sunt sarbatorile si mi se pusese pata pe ceva sarat dar care sa-mi placa ,de la rulourile cu foietaj a lui Alexandru,la pateurile lui Any,pachetul ce-l vazusem la prova del cuoco,ma bantuiau,am facut pizza asta doar cu ce am avut eu rapid si focaccia cu ceapa si sarat picantul asta,gata mi-a taiat pofta,acum nu-mi mai trebuie.
Inca nu stiu daca vrea mama sa fac eu tort sau face ea sau cum,azi am vb. cu ea la telefon si era obosita de la munca si nervoasa ,asa ca nu am mai batut-o la cap cu prostiile mele,om vedea,daca ar fi asi face ceva rapid..mai vedem...Oricum programul cu salata si fructele ramane pe maine,la huni le incalzesc pizza si focacia,apoi ce o fi cererea lor pe seara,eu imi vad de ale mele :)

#8618 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 28 December 2011 - 11:13 PM

Da unde a postat Elani?! =)) Eu am vazut la ce gatim azi o rulada si ciupercute (alea-mi plac) :wub:

Deja un plus,bine ca macar ciupercile iti plac :-*

#8619 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 11:20 PM

Vezi postareaEllani, la 28 December 2011 - 11:13 PM, a spus:

Da unde a postat Elani?! :-* Eu am vazut la ce gatim azi o rulada si ciupercute (alea-mi plac) =))

Deja un plus,bine ca macar ciupercile iti plac :)

Nu nu si rulada-mi place daca nu e cu oiule' :wub:

#8620 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 11:26 PM

Vezi postareazoazorel, la 28 December 2011 - 07:12 PM, a spus:

Am ajuns pe la 18 in Bucuresti si m-am apucat sa dezghet frigiderul.
De Revelion stam acasa, doar noi doi, deci nu fac nimic.Ne-a dat mama o tona de mancare si nici nu cred ca vom putea manca jumate din cat ne-a dat, asa ca...
Mai am si stelute albe-fursecuri.Sa vad daca mai fac ceva, desi nu cred!
Fug la treaba si mai vin!

Draga! Il felicitasi pe Stefan din partea mea? :wub:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 429
  • 430
  • 431
  • 432
  • 433
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic