Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 430
  • 431
  • 432
  • 433
  • 434
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#8621 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 28 December 2011 - 11:27 PM

Vezi postareaGeany, la 28 December 2011 - 08:24 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 28 December 2011 - 04:31 PM, a spus:

De aia ziceam ca poate tu ai vreo reteta pt ea ...

Ha ha! Am fost am citit(am dat iar cu ocheanele-n pateuri =)) )pot sa spun ca sunt cumnata lui Ellani din cap pana-n picioare :-* m-a descris complet(si nici eu ce gatesc nu mananc,servesc musafirii da nu mananc doar ciugulesc putin sa le tin companie) :)

Daniella,se pare ca pe Geany o dam incet pe brazda,tu cu pestele eu cu ciupercile :wub:

Geany,daca nu te-asi fi vazut si n-as fi stiut tara unde stai,mai ca ma gandeam daca nu cumva suntem rude :)
Eu mai stiu din citite de la tine ca tu te restrictionezi la mancare din punct de vedere al siluetei,dar nu e cazul cumnatei mele.Ea o face pur si simplu,fara vreun motiv.
Dar ia,ca mi-ai starnit curiozitatea,zici ca nu mananci din alte maini,daca nu-i secret ma lamuresti si pe mine,te rog, de ce?Din motive de igiena sau nu ai incredere in metoda pregatirii?

#8622 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 28 December 2011 - 11:33 PM

Vezi postareacerra, la 28 December 2011 - 04:38 PM, a spus:

Tu, mai ai de asteptat ceva vreme :) dar.....

Dar poate ca se vor schimba vremurile si copilitza ta va sta aproape de tine (dar si atunci te gindesti la ea)

la dar .... acesta nici nu vreau sa ma gandesc! :-*

pt obisnuinta: Bea e iar de azi la sapamanal: mamaie nu mai poa' sa vina sapamana asta, incepand de azi, asa ca picea e in deplasare ... a fost mai devreme tat'su sa-i duca si bagaju ... nici nu a interesat-o de el ...
maine o luam ca e invitata la party ... dupa care o lasam pana pe 1 sau 2 ...doar cu o mica vizita ... sambata ... ufff ce greu e fara bebelusa ... ohhh ce bine e fara copil mic agatat de sertare ... =)) hai sa fim si sinceri ... :wub:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#8623 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 11:35 PM

Vezi postareaizuk, la 28 December 2011 - 07:12 PM, a spus:

Cerra :wub: Eu vad totul prin prisma fetei care pleaca de langa mama si crede-ma , e greu si pentru noi . Stiu ca mama plange dupa ce plecam , mi se sfasie sufletul . As plange si eu mereu , dar ma abtin , ma tin tare sa nu ma vada pentru ca stiu ca-i va fi si mai greu . Eu ma gandesc mereu cu teama la ziua despartirii , cu mult timp inainte de plecare . Mai ales de cand nu mai este tata , pentru ca stiu ca o las singura . , in casa goala.

eu nu am plecat de acasa pana mai acusi, venetica sau pe aici ... nu cred ca e bine nici asa ... pentru ca mama s-a plans mereu sa nu plec ... si m-am simtit obligata intr-un fel ...

#8624 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 11:37 PM

Vezi postareaizuk, la 28 December 2011 - 07:12 PM, a spus:

Eu vad totul prin prisma fetei care pleaca de langa mama si crede-ma , e greu si pentru noi . Stiu ca mama plange dupa ce plecam , mi se sfasie sufletul . As plange si eu mereu , dar ma abtin , ma tin tare sa nu ma vada pentru ca stiu ca-i va fi si mai greu . Eu ma gandesc mereu cu teama la ziua despartirii , cu mult timp inainte de plecare .

Exact la fel si eu.Ultima oara ma staduiam sa nu intorc capul dupa ce trecusem toate verificarile,ca sa nu ma vada toata in lacrimi.
Ba mai mult,de vreo 2 ori,cand s-a ivit ocazia sa vizitez parintii pentru 1 zi,doua,am renuntat s-o fac pentru ca stiu ca-i voi starni mai mult.Poate ca n-am facut corect,dar decat sa le dau un motiv in plus de-a plinge...

Ceea ce pot sa zic e ca si unii barbati,oricat de puternici ar fi,nu se pot tine tari in momente din astea.Astfel,tatal meu,un om puternic si rezervat mereu nici gand sa se abtina din plans atunci cand am plecat pentru prima oara din tara.

Despartirile sunt grele pentru ambele parti,indiferent de cate lacrimi sunt la mijloc,dar din pacate de multe ori copiii nu reusesc si sa-si urmeze drumul vietii si sa fie si alaturi de parinti. :wub:

#8625 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 28 December 2011 - 11:39 PM

Vezi postareaEllani, la 28 December 2011 - 11:27 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 28 December 2011 - 04:31 PM, a spus:

De aia ziceam ca poate tu ai vreo reteta pt ea ...

Ha ha! Am fost am citit(am dat iar cu ocheanele-n pateuri :) )pot sa spun ca sunt cumnata lui Ellani din cap pana-n picioare :) m-a descris complet(si nici eu ce gatesc nu mananc,servesc musafirii da nu mananc doar ciugulesc putin sa le tin companie) :)

Daniella,se pare ca pe Geany o dam incet pe brazda,tu cu pestele eu cu ciupercile :wub:

Geany,daca nu te-asi fi vazut si n-as fi stiut tara unde stai,mai ca ma gandeam daca nu cumva suntem rude :-*
Eu mai stiu din citite de la tine ca tu te restrictionezi la mancare din punct de vedere al siluetei,dar nu e cazul cumnatei mele.Ea o face pur si simplu,fara vreun motiv.
Dar ia,ca mi-ai starnit curiozitatea,zici ca nu mananci din alte maini,daca nu-i secret ma lamuresti si pe mine,te rog, de ce?Din motive de igiena sau nu ai incredere in metoda pregatirii?

Nici poveste,igiena sau daca e cu e-uri sau destea nu ma intereseaza absolut,pt.mine conteaza doar ce am eu in fata in farfurie,bag in gura si nu-mi place,is cusurgioaica rau,trebuie sa fie corect echilibrata de sare de picant de grasime (nici prea prea nici foarte foarte)sincer nu mi s-a intamplat decat f. rar sa-mi placa ceva pe unde am mancat,inclusiv restaurant,in plus sunt genul ''stracacioasa'' cum ar zice bunica ,dau cu furculita prin farfurie,si imping toate cele in colo si in coace si mananc putin,mai mult smotocesc ashea,lucru f. urat dealtfel =))

#8626 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 December 2011 - 11:42 PM

Geaninoooooooo n-as fi zis fata ca esti asa de mofturoasa :wub: !

#8627 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 11:44 PM

Vezi postareastella, la 28 December 2011 - 08:15 AM, a spus:

Despre cei ce nu mananca sau stiu fara sa guste ca "asta" nu le place...stiu si eu cate unii, dar nu ma strofoc mai mult de-atat.
copila mea cand era mititica, numai pe degetele de la o mana ce manca, restul nu si nu...ei s-a mai dat pe brazda ..am trecut la doua maini si acum...mananca mult mai multe...iar in vizite mananca lucruri de carte acasa nu se atinga :wub:.

Eu la copii deja nici nu mai am sperante.Baiatul cumnatei a fost doar o data convins de noi si de tatal sau sa guste din ceva gen shaorma(intr-un fel tot fast-food,dupa care el e innebunit).A facut copilul o fatza de parca i-am dat otrava sa manance.
Asa ca mi-am zis ca-i ultima data cand mai insist.

Si cred ca asa urmeaza sa fac si cu mama sa,pentru ca,asa cum spuneti, n-am ce-i face altceva.

#8628 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 11:51 PM

Vezi postareaany_annette, la 28 December 2011 - 11:42 PM, a spus:

Geaninoooooooo n-as fi zis fata ca esti asa de mofturoasa :wub: !

Pai nu-ti povestii Anuta ?!la mancarica de ardei copti de tanti Aneta ca si-a pus mainile-n cap' si ti-am zis ca nu m-am schimbat prea mult deatunci,am ras cu lacrimi atunci zau ashea... =))

#8629 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 11:52 PM

Vezi postareaGeany, la 28 December 2011 - 11:39 PM, a spus:

Nici poveste,igiena sau daca e cu e-uri sau destea nu ma intereseaza absolut,pt.mine conteaza doar ce am eu in fata in farfurie,bag in gura si nu-mi place,is cusurgioaica rau,trebuie sa fie corect echilibrata de sare de picant de grasime (nici prea prea nici foarte foarte)sincer nu mi s-a intamplat decat f. rar sa-mi placa ceva pe unde am mancat,inclusiv restaurant,in plus sunt genul ''stracacioasa'' cum ar zice bunica ,dau cu furculita prin farfurie,si imping toate cele in colo si in coace si mananc putin,mai mult smotocesc ashea,lucru f. urat dealtfel :wub:

Tu macar bagi in gura ca sa vezi de-ti place.Altii stiu ca nu le place, cred, inca de cand eu abia ma gandesc ce sa pregatesc.

Bun,hai s-o luam pe alta parte.Ca tu ai o astfel de relatie de 'prietenie' cu mancarea am inteles.Aia e,nu suntem toti la fel. Dar ma intereseaza atunci ce se-ntampla cand mergi in vizita si nu maninci nimic?Gazdele nu se simt incomod?Sau deja cunosc situatia si nu mai insista?

#8630 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 11:53 PM

Vezi postareaEllani, la 28 December 2011 - 11:44 PM, a spus:

Vezi postareastella, la 28 December 2011 - 08:15 AM, a spus:

Despre cei ce nu mananca sau stiu fara sa guste ca "asta" nu le place...stiu si eu cate unii, dar nu ma strofoc mai mult de-atat.
copila mea cand era mititica, numai pe degetele de la o mana ce manca, restul nu si nu...ei s-a mai dat pe brazda ..am trecut la doua maini si acum...mananca mult mai multe...iar in vizite mananca lucruri de carte acasa nu se atinga :wub:.

Eu la copii deja nici nu mai am sperante.Baiatul cumnatei a fost doar o data convins de noi si de tatal sau sa guste din ceva gen shaorma(intr-un fel tot fast-food,dupa care el e innebunit).A facut copilul o fatza de parca i-am dat otrava sa manance.
Asa ca mi-am zis ca-i ultima data cand mai insist.

Si cred ca asa urmeaza sa fac si cu mama sa,pentru ca,asa cum spuneti, n-am ce-i face altceva.

Ba sa stii ca si copii se mai schimba,eu am inceput sa mananc salata beof la 21-22 de ani,la fel usturoi,mustar,muraturi...Conserva de tonno ca si peste de vreo 10 ani doar deci se mai schimba gusturile zau...

#8631 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 28 December 2011 - 11:56 PM

Vezi postareaEllani, la 28 December 2011 - 11:44 PM, a spus:

Si eu stiu pers de genul asta, doar ca m`am obisnuit sa nu imi mai pese. Adica , pregatesc ce imi pun im plan si daca le place maninca si daca nu e treaba lor. Eu am un nepot la care este bun numai c eface maica`sa si la noi cind vine bea suc. Saramlele mele nu`s bune ca`s cu legume, friptura nu`i de la macelaria cutarica si nu cree ca`i buna si tot de astea. La inceput ma strofocam toata sa `i pregatesc ce stiam ca`i face maica`sa. Am vazut ca nu`i chip, nici nu imi mai fac probleme. Sa manince acasa atunci.Eu pun pe masa cine vrea maninca si cine nu sa se uite.

Deci: ptr nimik in lume nu ma abat de la ce mi `m propus ptr masa respectiva, egal ca place sau nu cuiva.Sa ne intelegem moftangii am putini si nu bag in seama. La pers respective este bine si bun numai macelaria sau alimentul cutarica cumparat dintr`un anume loc. Adica de unde cumpara ei. Asa ca nu bag la cap.

Binenteles ca tin cont de gusturi, dar cind vad ca esti chiar gica viteazul iti dau pace si e treaba ta .pina si la mititei comentarii, care ii cumpar eu sunt cu E-uri si care ii cumpara ei sunt fara ca asa le`a zis macelaru. Eu nu ma iau dupa ce zice macelaru , tot ce zice macelaru. Dar de.....daca fac cremes eu acasa si ii zic ca am facut eu nu maninca, daca ii zic ca l`am cumparat mananca. De fapt este acelasi cremes facut de mine. De aici mi am dat seama ca nici nu stie face diferenta.Cartofii mei nu`s buni fripti ca nu`s in fripteuza si nu`s cu oloi de palmier si chestii de astea. Asa ca maninci ce este pe masa daca vrei daca nu..... bei apa.

#8632 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2011 - 12:08 AM

Vezi postareaEllani, la 28 December 2011 - 11:52 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 28 December 2011 - 11:39 PM, a spus:

Nici poveste,igiena sau daca e cu e-uri sau destea nu ma intereseaza absolut,pt.mine conteaza doar ce am eu in fata in farfurie,bag in gura si nu-mi place,is cusurgioaica rau,trebuie sa fie corect echilibrata de sare de picant de grasime (nici prea prea nici foarte foarte)sincer nu mi s-a intamplat decat f. rar sa-mi placa ceva pe unde am mancat,inclusiv restaurant,in plus sunt genul ''stracacioasa'' cum ar zice bunica ,dau cu furculita prin farfurie,si imping toate cele in colo si in coace si mananc putin,mai mult smotocesc ashea,lucru f. urat dealtfel :wub:

Tu macar bagi in gura ca sa vezi de-ti place.Altii stiu ca nu le place, cred, inca de cand eu abia ma gandesc ce sa pregatesc.

Bun,hai s-o luam pe alta parte.Ca tu ai o astfel de relatie de 'prietenie' cu mancarea am inteles.Aia e,nu suntem toti la fel. Dar ma intereseaza atunci ce se-ntampla cand mergi in vizita si nu maninci nimic?Gazdele nu se simt incomod?Sau deja cunosc situatia si nu mai insista?

Nu sa poate sa nu mananc nimik,vad ca nu mi-a placut una alta tot gasesc eu ceva sa rontai cu un coltuc de paine sa nu fac omu sa se simta prost,daca e peste sau oiaie miel destia eu le zic din prima ca nu mananc ,nu sunt nici prima si nici ultima ,in rest o fi vreun aperitiv (stii cum e la noi )o maslina o ceva ..

Un exemplu la noi se face peste prajit cu mujdei si mamaliga,nu mananc pestele da mujdei si mamaliga bobinez de numa,o fi el miel dar tre sa aiba vreo garnitura de cartof sau salata sa pot manca si eu de exemplu,chestia e ca eu si mananc f. putin frunzaresc asa ,am facut sa se simta prost vreo cateva persoane(chiar mi s-a intamplat des) dar apoi s-au invatat cu mine si ma accepta asa cum sunt,am noroc ca se trece cu vederea pt. ca am alte calitati,sunt f. vorbareata,si glumeata intretin mereu atmosfera la mese si la petreceri si daca cineva ma lasa sa-i dau o mana de ajutor sunt mai mult decat fericita ,asa ca mi se iarta multe lipsuri =)) Sa-mi fie rusine,imi promit incet incet sa ma schimb :-*

Nici macar nu sunt vreo cine stie ce rafinata in materie de gusturi,de ex. branzeturi preferatele mele sunt: aia cu gauri'',crema philadelfia,si cubulete cu smantana sau ciuperci...deci ...no coment...

Salamuri imi plac alea crud uscate...

Sunca nu mananc dar mi-a adus sotul invreo 2 randuri preparata mama ei,deci frageda,usturoiata cat trebiue afumata cum trebuie,excelenta,eii aia da,mananc da' nu ca porcu' un pic..Ma duc la unii si pune o sunca de sincer eu nu pot sa o mananc ,tare, gumosa,prea afumata sau marog...nu ,nu pot..ce sa-i spun ca e nashpa!?...spun ca-s la dieta... :)

#8633 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2011 - 12:22 AM

Cerra,hai ca vad ca ti-a mers si tie de numa'.Doar ca tu ai mai multa experienta si poti sa nu mai bagii in seama toate chichitele.

Geany,ia,ia, ca tu la cate-ai enumerat deja ca maninci sau gusti,esti deja off-topic cu 'lauda' zau ashea :wub: Aicea se vorbeste de lumi care stau cu bratele-n crushi sha nish gand sa vada daca plashi ori ba.

No' io dara dau cu clopu' ghe pamant shi ma dau batuta in a intra la 'pretenie'cu gusturile complicate ale cumnatei mele.Am dzas? Am dsaz! =))

#8634 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 29 December 2011 - 12:26 AM

Mai, va spun eu ceva despre astia care nu le place nimic si stiu asta înainte de a gusta. Sînt de fapt niste cacaciosi!
Nu am nimic cu nimeni, dar pîna sa nu-ti placa, tre' sa bagi ceva la ghiozdan si apoi sa-ti dai cu parerea. Si daca nu-ti place, ca doamne fereste, nu-i nimeni obligat sa le manînce pe toate de pe lumea asta, spune dom'le de ce nu-ti place. Ce atîta coiala, scuzemoiti va rog!
Ma uitam la masa (de Craciun) a lui Any. Pai la cîte feluri a facut femeia asta merita un premiu. Si daca ar nimeri tot ce nu-mi place(ceea ce este imposibil la mine =)) ), as mînca cîte ceva din respect pentru munca depusa, si mi-as tine pliscul. Doar cacaciosii comenteaza sau nu maninca ca nu le place fara sa stie macar ce gust are ceea ce este servit la masa!
Fiecare dintre noi nu manînca una sau cealalta din anumite motive, dar cînd ti se pun enshpe feluri în fata si nu-ti place niciunul fara sa gusti, sigur ai o problema de tartacuta sau una ascunsa. Poate nu-ti plac oalele respectivului, sau vorba Cerrei macelaria sau ce stiu eu... atunci bea apa si te uita pe pereti. So!

Eu daca nu stiu exact ce este în farfurie, întreb înainte sa gust, sa ma asigur ca nu e pe undeva vreo urma de crusatcee, ca e cu bai apoi! În rest, traiasca Republica! :wub:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#8635 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2011 - 12:34 AM

Vezi postareastella, la 28 December 2011 - 08:23 PM, a spus:

Anutza, faina halca de friptana, daca mai lasa Daniella ceva , oi lua si eu sa gust :)

Las! cum nu? abia astept sa impart! doar nu o sa umflu doar eu burdihanul ... :-*

#8636 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 29 December 2011 - 12:34 AM

Maya :-* , bine ai zis. toti avem cate o bucata care nu ne place , dar facem in asa fel cand suntem in vizita sa treaca cat mai neobservat, sau spui nene din prima, inainte de a fi servit...warningggggggg ...eu din motive de religie/dieta/ buba la cap /etc nu pot/vreu sa mananc cutarica bucata. macar saraca gazda nu ramane cu bucate in farfurie, pe care apoi sa le arunce , la cat a lucrat sa le faca .
Din principiu , eu pun bucatele toate pe masa, si zic sa se serveasca cine cu ce vrea :). si zau ca nu ma supar daca unul sau altul salta cate ceva .

#8637 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2011 - 12:35 AM

Ha ha! Am fost am citit(am dat iar cu ocheanele-n pateuri :-* )pot sa spun ca sunt cumnata lui Ellani din cap pana-n picioare :) m-a descris complet(si nici eu ce gatesc nu mananc,servesc musafirii da nu mananc doar ciugulesc putin sa le tin companie) :)

te iubesc pentru ca esti sincera :) ... printre altele ...

#8638 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2011 - 12:37 AM

Vezi postareaGeany, la 28 December 2011 - 08:29 PM, a spus:

Vezi postareastella, la 28 December 2011 - 08:23 PM, a spus:

Geaninooooooooooooo , iar pizza &foccacia bre???

Ci salata?!Pff, Mi-o trecut,s-o vindecat si locu' :)

pfuoaaai! plec la Bacau? :) nu plec la Bacau :-* ?! vreau pizza si foccacia alla Geany :) !

#8639 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 29 December 2011 - 12:38 AM

Maya, daca nu mancau cred ca-mi faceam harakiri, chiar asa, la cat am muncit si cat m-am straduit sa fie toate bune si frumoase.
Numai ca la mine in familie suntem mancaciosi, ne place sa mancam bine , deci nu e pericol.
Fratele socrului e extrem de traditionalist, insa a mancat de i-au sarit capacele la gustari, a mancat din absolut tot.

Acum sa va povestesc de tata care nu manca fructe de mare, crostacei, midii, de astea.
Prima data mi-a zis ca se simte rau si nu poate manca (scuza, ca sa nu manance pastele care erau cu midii, creveti, calamari).
Apoi mi-am dat seama si mi-a zis ca el nu poate manca asa ceva. Buuuuunnnnn.
Mama n-are treaba, e curioasa, incearca, gusta, abia dupa aia zice daca-i place sau nu.

Am inceput eu usor usor sa fac paste cu midii fara carapace si taiate mai marunt asa, tata manca, cerea si bis, dar nu stia ce manca (stia doar ca e ceva peste), abia dupa aia ii ziceam :-*
Am inceput cu creveti decojiti si au urmat apoi crevetii pe care a invatat el sa-i decojeasca singurel, sa se "lupte" cu ei.
La fel cu calamarii, a ajuns sa-i manance la gratar, in paste, etc.

La final a zis : cate-am pierdut!!!!

#8640 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2011 - 12:40 AM

De la Anutza luam ashea:'1 curmala,1 smochina,1 rondica lamaie cu ton,salata beof ,branza,PATTEEUURII cu branza si nuci :) ,am auzit de ghebe cu maio(chiar am si eu ghebe la congi si vinete :-* ) si salata de vinete cu maio,si zacusca :) ,anghinare,tortelini in supa,rulada de iepure,iar la dulciuri din toate :)

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 430
  • 431
  • 432
  • 433
  • 434
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul