Postat 30 December 2011 - 06:47 PM
hello, heloo, mai pe seara!
i-am raspuns mai intai Daniellei, ca poate-o inspir.
azi o zi relax. am prestat un tort cu crema gen rafaello, absolut dupa ureche si inspiratie de moment. si niste sarmale, ca la craciun am facut 26 si nu prea le-a ajuns astora. erau asa de bune calde, ca la doua mese -inainte de craciun- le-au terminat.
canarul m-a innebunit de cap azi, a cantat toata ziua. acuma l-am luat cu mine si ma termina de cap. de unde-o avea asa putere o pasare mai mica decat o vrabie? il iubesc!
Izuk, de solutia otica voiam sa-ti zic si eu, e f eficienta. Chiar daca nu vrea, oblig-o si mai toarna-i in ureche, ca-i trece.
Carmen, te-ai dus la pomul laudat. Pe mine m-a apucat plansul cand am vazut cum arata vatra Dornei. Asta vara erau niste transee -datau din anul precedent -si era un praf...parca eram in stepa. Nu mi-a placut deloc, pacat de zona!
Simona, poti congela fursecurile, da' ce fason mai au dupa aia? Mai bine da-le de pomana, c-ai sa poti tu sa-ti faci altele cand vei vrea. Azi i-am dat si eu un pachet femeii de serviciu, si dulciuri si haine si pantofi, tare s-a mai bucurat!