moatza, la 05 January 2012 - 08:46 PM, a spus:
dar una e sa ai o haina buna pe tina, sa mirosi bine, sa arate pantoful a pantof si alta e sa uiti in mod constant sa tai eticheta de pe maneca si la fiecare doua replici sa spui cat a costat una/alta.
nu ma-nvart intre oameni cu bani, cunostintele mele sunt persoane oneste care traiesc modest.
eu am si-o haina mai buna, dar am si de duzina, vanez promotiile si omu' zice ca exagerez. intre colege -ca barbatii nu conteaza-trec drept cea mai cocheta (si modesta de nu se poate!), dar nu pot fi de-acord cu cei care fac miloaga pe la amaratii de colegi pentru o tigara sau o cafea, iar in timp ce le savureaza explica superior ca butonierele la camasile de firma se cos pe verticala. iote ca nu stiam, ca omu' meu poarta brainconf, de altfel f scumpe si-alea.
cam la asta ma gandeam cand am zis ca urasc snobismul.
Eu am colegi care traiesc din marci/branduri. Nu poarta decat marci, nu se mai suporta altfel ... Vorbesc numai de firme, ce a mai scos ala, celalalt. Sunt tineri ... mai incolo prind vreo rata la casa, vreo matracuca de le cheltuie ultima letzcaie pe la masaje si pe branduri si le trece ...
Sa uiti sa tai eticheta de pe maneca

Asta e tare! Dar mie cel mai tare imi plac tricourile/puloverele alea cu Gucci, Versace etc scris mare cat china, eventual de 3-4 ori pe piept! se vedee sper, da? Ofcourse cred ca pe putin 85% sunt luate din bazar/de la portbagaj ...
dar ati fost in vizita la cineva care la o masa festiva aduce vorba ce bunataturi a luat si cat a costat aia si ailalta ?