Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 474
  • 475
  • 476
  • 477
  • 478
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#9501 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 January 2012 - 09:28 PM

Vezi postareamoatza, la 05 January 2012 - 09:24 PM, a spus:

Vezi postareazoazorel, la 05 January 2012 - 09:18 PM, a spus:

ca omu' meu poarta brainconf = ce mandra-s! Moatzo! Se mai gasesc? Nu de alta, dar fabrica e cam pe duca! Din 4 etaje+parter, mai lucra doar parterul!

da, i-am luat una chiar inainte de revelion, rosie!

ooo rosie, frumos! a imbracat-o de Revel (era sa zic si-a pus-o dar nenene nu arunc eu la fileu ... :sad3: )? ce mandra ai fost de el cred ...

da, de ce i.ai luat Brainconf si nu no-name ? :sad3:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#9502 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 05 January 2012 - 09:31 PM

pai inceputurile lui in ale camasilor s-au facut cu brainconf si-a ramas fidel brandului. si-apoi astia-s seriosi si-au si marimea 45-46 :sad3: , nu doar s, m, l, xl...de-astea. omu' zice ca astea nu-s masuri, sunt nebuneli de cap.

#9503 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 January 2012 - 09:35 PM

Vezi postareamoatza, la 05 January 2012 - 09:31 PM, a spus:

pai inceputurile lui in ale camasilor s-au facut cu brainconf si-a ramas fidel brandului. si-apoi astia-s seriosi si-au si marimea 45-46 :sad3: , nu doar s, m, l, xl...de-astea. omu' zice ca astea nu-s masuri, sunt nebuneli de cap.

:sad3: asa ne-am obisnuit

auziti, dar voi stiti ca la mine nu a venit preotul cu botezul ca nu a fost nimeni acasa ?
Stiti ca dupa ce vine preotul cu botezeul, tb sa.l pui la masa pregatita cu 12 feluri de mancare si poti manca si tu din bucatele sfintite, de dulce? acu citii ca unul din cele 12 feluri e bors de fasole alba.
la mine daca nu a venit, cum ramane ? la anul ?

#9504 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 January 2012 - 09:45 PM

Vezi postareamoatza, la 05 January 2012 - 09:15 PM, a spus:

buey, voi ati vazut ce se petrece aici? Fox a aparut pe firmament, da' nu da niciun raport la han. s-a-ntamplat ceva?
Fox! :sad3:

Eii Fox o ia sistematic (am ajuns sa o cunosc :sad3: ) inainte sa posteze tre' sa ceteasca tot si are ceva de cetit' la han :105:

Ia sa o mai ademenesc cu un Stratan..

http://www.youtube.c...h?v=L_L5qaen3Zg

#9505 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 January 2012 - 10:01 PM

Vezi postareaGeany, la 05 January 2012 - 09:45 PM, a spus:

Eii Fox o ia sistematic (am ajuns sa o cunosc :rolleyes: ) inainte sa posteze tre' sa ceteasca tot si are ceva de cetit' la han =))

seamana cu mine, ca si io intai tb sa ajung la zi si apoi pot saluta si posta! lasati fata sa-i tihneasca lectura, ca va baga ea in seama cand ajunge la capatul ei, aici la noi B)

#9506 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 05 January 2012 - 10:03 PM

Vezi postareaDaniella, la 05 January 2012 - 09:35 PM, a spus:

la mine daca nu a venit, cum ramane ? la anul ?

Se duce muntele la Mahomet!
Asa ca pune oalele in portbagaj si viaaaaa! :rolleyes:

#9507 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 January 2012 - 10:03 PM

Vezi postareaDaniella, la 05 January 2012 - 10:01 PM, a spus:

Eii Fox o ia sistematic (am ajuns sa o cunosc :rolleyes: ) inainte sa posteze tre' sa ceteasca tot si are ceva de cetit' la han =))

seamana cu mine, ca si io intai tb sa ajung la zi si apoi pot saluta si posta! lasati fata sa-i tihneasca lectura, ca va baga ea in seama cand ajunge la capatul ei, aici la noi B)

Pa noua ne-a luat putin sa scriem ashea toate odata de-a valma,da ea saracuta sa cetesca tot B) ,hi hi hi,ie' mai greu B)

Ia'...

http://www.youtube.c...h?v=0Ry4XEJlvsk

#9508 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 January 2012 - 10:13 PM

Sunt toanta! nici nu stiu in ce data suntem :rolleyes: Da, deci maine e 6, e Boboteaza, maine se sfintesc apele si apa luata maine e miraculoasa si tine tot anul.

#9509 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 05 January 2012 - 10:19 PM

Vezi postareaDaniella, la 05 January 2012 - 11:06 AM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 05 January 2012 - 03:29 AM, a spus:

Eu tot ocupata...acum cu plecarea socrilor, imi vine sa plang cand vad ca mai sunt 12 zile si pleaca..

Aura, reteta se gaseste pe arta culinara aici : http://artaculinara....ra/page__st__20 - trebuie sa te duci mai in jos pe pagina si vei gasi tortul, se cheama Flódni, este foarte, foarte bun se merita incercat, am mancat 2 porti in seara asta si nu am asteptat sa se raceasca de tot, l-am taiat caldut, pun cateva poze dar nu am mai apucat sa fac si la sectiune. Orcum era destul de caldut tortul si debea il taiam, voi reveni maine cu sectiunea.

vai Oana ce de torturi bune si frumoase faci!
interdictie si tie :rolleyes:

multumesc Daniella, esti o dulce.

eu imi voi pune interdictii dupa ce au sa plece socrii mei inapoi in RO, ca asa e naspa. Eu am vrut sa mai mananc mai putin caloric si alea ,alea...dar am vazut ca si socrela mea incepuse sa nu mai manance si ma simteam prost,poate ea ma vedea pe mine ca mananc mai putin si nu vroia sa sare calu si am oprit orice cura, am sa o incep dupa ce pleaca ei. Am sa fac bunataturi pana atunci si apoi...mai vedem =))

Te pupic!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#9510 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 05 January 2012 - 10:33 PM

+ 1 si eu citesc si tot citesc si nu mai ajung sa comentez la ce ati scris.

M-am amuzat f tare cu voi zilele astea, ha,ha!!
Bubulet un scump si ochios norocos, nu alta!! Asa tot sa primesti cadouri, si la Craciun si dupa B).
Hai sa va comentez putin pozele de la revelion, macar atat sa comentez ca alceva nu mai apuc cu voi ,nevorbitelor" o citez pe Zoazo.
Geany, ochioasa si senzuala ca deobicei si iarasi ne-a incantat cu, coditele si pupicul ei senzual.
Daniella finuta, zambareata si sexy.
Moatza, imi place f mult cum isi poarta parul, intr-o zi asa ma voi tunde si eu. Si ea o finuta si imi place genu de rochite care le poarta, mai clasice.
Cerra, copilaroasa si finuta.
Stella, modesta si finuta.
Dupa cum vedeti, toate sunteti finute B) nu va mai ganditi la diete.

Pup!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#9511 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 January 2012 - 10:52 PM

Vezi postareaOana S, la 05 January 2012 - 10:33 PM, a spus:

Te pupam si te asteptam back intre noi! Sper ca ai facut ceva poze la ce tot ai pregatit toata per asta si ca o sa ne delectezi cu ele, da?
sexy, sexy ...cum zice melodia aia? :rolleyes: , uite numai avatare imbracata sumar o sa imi pun tot anul asta ... cred ... pana la un nou mood! =))

#9512 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 06 January 2012 - 12:10 AM

Vezi postareaAlexandru, la 05 January 2012 - 05:52 PM, a spus:

Vezi postareacerra, la 05 January 2012 - 05:45 PM, a spus:

Celeri remoulade.Pana la urma ma enerva chestia dc salata franceza daca nu gasesc asa ceva ca doar nu`i secreta nu?

1 cană (240 g) maioneza, casa sau cumparat de la magazin

2 1 / 2 linguri de mustar Dijon

1 lingurita de sare de mare, plus mai mult, dupa gust

2 linguri de suc de lamaie proaspat stors

piper negru proaspat macinat

2 1 / 4 lire sterline (1 kg) rădăcină de ţelină

1. Se amestecă împreună maioneză, muştar, 1 linguriţă de sare, suc de lamaie, si o macină câteva de piper negru.

2. Peel rădăcină ţelină şi grătar-l grosolan.

3. Se amestecă sosul cu radacina de telina si de gust, adăugând sare suplimentare, piper, muştar, si suc de lamaie, dupa gust.

Notă: În cazul în care salata este prea gros, se poate adăuga o linguri de câteva lapte integral sau scăzut de grăsimi pentru a se subtieze.

Depozit: salata va să păstreze timp de una-două zile în frigider.

asa stie gogu sa traduca....

=)) B) B) B) B) La traduceri, gogu e cam vai de steaua lui... Altminteri, arunca o privire aici

Multumesc frumos!

Am vazut si salata de la mignon si suna bine. Intentionat am pus traducerea gogului. Dar asta era salata
din piersici. Ptr confirmare am intrebat si cumnata care era prezenta si a mancat piersica misterioasa cu salata franceza :rolleyes: ''salata mignon '' o sa o incerc intr-o zi ptr mine.

#9513 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 06 January 2012 - 12:12 AM

Vezi postareaOana S, la 05 January 2012 - 10:33 PM, a spus:

+ 1 si eu citesc si tot citesc si nu mai ajung sa comentez la ce ati scris.

M-am amuzat f tare cu voi zilele astea, ha,ha!!
Bubulet un scump si ochios norocos, nu alta!! Asa tot sa primesti cadouri, si la Craciun si dupa B).
Hai sa va comentez putin pozele de la revelion, macar atat sa comentez ca alceva nu mai apuc cu voi ,nevorbitelor" o citez pe Zoazo.
Geany, ochioasa si senzuala ca deobicei si iarasi ne-a incantat cu, coditele si pupicul ei senzual.
Moatza, imi place f mult cum isi poarta parul, intr-o zi asa ma voi tunde si eu. Si ea o finuta si imi place genu de rochite care le poarta, mai clasice.
Cerra, copilaroasa si finuta.
Stella, modesta si finuta.
Dupa cum vedeti, toate sunteti finute B) nu va mai ganditi la diete.

Pup!!

Multumesc Oana!

Incerc sa ma mai maturizez si eu dar.........

Te pup

#9514 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 06 January 2012 - 12:22 AM

stella, cum e cu andreea?

Poate ca nu am citit eu. Sper sa fie cit mai usor.

#9515 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 January 2012 - 12:31 AM

Draga Oana ,coditele si pupicu senzual B)
Vb. lui Doru Octavian Dumitru despre nevasta-sa ,uriiitaa' B) ,voia parchetu sa plece,tremura pragul de jos ca ala de sus :rolleyes: cand si-a dat ''valuroasa ''valurile..,sa ceara parerea si vecinului,ce cand a vazut-o i-a pierit vocea (o luase pe scari la vale ca era usa deschisa ,s-a lovit de lift ..buf!!!...)a iesit nevasta aluia cu o sticla de lapte in mana,s-a innegrit laptele =)) B) ...au pus anunt pe scara ,fugiiiti nu luati nimik,plecau familiile pe rand cate unu'... B)

http://www.youtube.c...feature=related

B) B)

#9516 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 06 January 2012 - 01:59 AM

Vezi postareamoatza, la 05 January 2012 - 09:31 PM, a spus:

pai inceputurile lui in ale camasilor s-au facut cu brainconf si-a ramas fidel brandului. si-apoi astia-s seriosi si-au si marimea 45-46 :rolleyes: , nu doar s, m, l, xl...de-astea. omu' zice ca astea nu-s masuri, sunt nebuneli de cap.

moatzo, la cat esti tu de mica asa de mare e omul tau? al meu poarta 46 la camasi din cauza ca e lat in spate, vad ca desi slabeste tot la 46 ramane (deocamdata). isi face la comanda mai nou ca nu gaseste sa se potriveasca la spate si sa fie bune si la corp. da al meu are 1.87 inaltime B)

imi place sa va citesc asa intercalat, habar n-aveti ce amuzant e =))...cand esti pe faza mai pierzi sirul dar cand citesti dupa 1 zi (nevorbitilor) e haios tare.
unii cu mielul, altii cu brandul, altii cu piersicile ...ma cracanez de ras B)

#9517 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 06 January 2012 - 08:00 AM

Vezi postareaAngel, la 06 January 2012 - 01:59 AM, a spus:

moatzo, la cat esti tu de mica asa de mare e omul tau? al meu poarta 46 la camasi din cauza ca e lat in spate, vad ca desi slabeste tot la 46 ramane (deocamdata). isi face la comanda mai nou ca nu gaseste sa se potriveasca la spate si sa fie bune si la corp. da al meu are 1.87 inaltime =))

si-a' meu e mare, are 1.84. iar la greutate, e exact dublu cat mine. eu am 57kg :rolleyes: Si-i inca bine, c-a avut cu 20 mai mult. merge la sala de 4/saptamana, o zi la fotbal...da-i greu! daca nu faci foamea, nu se rezolva nika.

hello, hello! scularea! de toate v-as da, numa' ca eu n-am decat o cana cu apa in fata. mai tarziu cafeaua.
azi e Boboteaza la ortodocsi, sarbatoare mare! prevad iar scandal la cozile ptr apa sfintita, cam asa se sarbatoreste in ultimul timp orice eveniment de-asta religios.

Oana, mersi, da' prea ne complimentezi! io-s clasica, da! mi se pare ca mi se potriveste.

Hai, o zi buna tuturor!

#9518 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 06 January 2012 - 08:55 AM

Buna dimineata la han. Oana , merci de complimente. Mirela, si "omu" meu are 1.82 si mai nou a ajuns sub suta pe la 95-96 parca.iar eu am ( ca mai scazui :rolleyes: 1,61). norcul fetii ca a luat de la el si are peste 1,73.
Cerra, Andreea a fost ok ca vant, dar a plouat mocaneste in general, si uneori in rafale...la munte mai abitir..au fost si locuri cu vant la 270 km/h , din fericire nu la mine-n sat...

http://www.tdg.ch/su.../story/30303909

eu azi pe baricade toata ziua, o zi faina la tulemond.

Fisiere atasate

#9519 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 06 January 2012 - 09:11 AM

Stella, ce mai face Floconetz?

#9520 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 06 January 2012 - 09:30 AM

Bine, acuma sta si doarme pe un fotoliu...a mancat e totul ok.
dar a devenit mai salbatec, nu mai vine in pat, nu se mai joaca *bland* , acum daca te prinde te zgarie :rolleyes:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 474
  • 475
  • 476
  • 477
  • 478
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul