Buna seara la han!
Geany, merci de tratariseala. Eu iau salate de vinete si de ciuperci, desi abia abia s-a facut oleak de loc.
Noi am fost la ziua tatalui meu ca e Ion si ne-a tratat mama ca pe imparati. Am facut si la ea munca voluntara de chinez cu 3 platouri enorme de tartine din bagheta pe care am prajit-o felii subtiriubtiri uns cu unt si adaugat somon/salam Sinaia//sunca crud-uscata de la Sibieni, pe care f course inainte le-am feliat f subitiri de marimea feliutei de bagheta.
Am si cateva poze, dar acu mi-e o lene maxima sa mai caut sa micsoerez, sa postez, ca pana am adormit picea, am dormit si eu cu ea vreo 2 ore..., daca tot nu am dormit azi noapte, sper sa trag azi parleala, desi vroiam sa bag niste carne la marinat pt maine, dar mi-e lene... Am mai servit: piftie de curcan, salata boeuf adevarata, la aperitive. Ceafa de porc la grill, piept curcan (reteta mea), carnati curcan, carnati porc, cu muraturi si ciuperci murate de mama. Apoi tiramissu, panettone cu inghetata si in final ananas proaspat ... sa ne dregem
Any, keep in touch. E cea mai buna friptura ever, o sa vezi. Si mama a avut 3 feluri, tot reteta mea (piept de curcan a avut ea, dar pulpa e si mai buna) a fost cea mai cea. Se topeste in gura, ce sa mai....ceafa de porc feliata la grill a iesit f buna, dar a ramas nemancata ...
Koral, Doamne ajuta! bine ca nu a fost mai grav! insanatosire grabnica si sa-ti treaca de sperietura.
In rest, salutari la tutlemond

, vorba Stellinei! Sa aveti o noapte buna si o dumica frumoasa!