Eu am venit pusa pe raportat... intre timp am aflat ce mai facurati si voi, m-am infruptat si eu in voie acum cu de toate,de la voi, desigur,pentru ca eu la mine mai mult am luptat

ce fain arata tot ce ati facut, wowww, ce fete pricepute si harnice deschisera usa hanului, tine-le DD. sanatoase si voioase!
Oana o fi petrecut si azi, o asteptam si pe ea, ma si gandeam cum a petrecut de Sf. Ion...as vrea sa va iau pe fiecare in parte si sa va bag "in gura presei"v-ati afisat, nu gluma, gagicilor, dar nu ma tine reportofonul, imi cade pur si simplu tensiunea, credeti-ma!
Atat pot sa va mai spun"Brava, brava si iar brava!"
Zoazo, te invidiez,pentru spectacolul vazut, sa nu uit!
Aaaaaaa si apropos de invidie...azi primim telefon de la un prieten de fam, preot(organizator de excursii la locurile sfinte) care ne anunta ca ne face cadou o excursie la Ierusalim, 10 zile (16-26 ian) cadou de ziua casatoriei noastre...noi trebuie sa ne luam doar banii de cheltuiala...cum naiba sa ma descurc cu medicalul pentru doi atatea zile, avem, normal, amandoi acelasi Dr.de fam.credeti ca am sorti de izbanda?
Io daca pun de gand sa-mi iau medical fara sa fiu bolnava, ma imbolnavesc de-a bine-lea...si de odihna nici atat nu pot acum, daca ma aude seful ma face farfurie zburatoare