Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 492
  • 493
  • 494
  • 495
  • 496
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#9861 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 09 January 2012 - 08:00 PM

Sa va rasfat putin acum la inceput de an
http://www.youtube.c...h?v=39AIK-WIWAs
Oare dna udrea nu ar fi putut sa uite ede amarita aia de frunza si sa ia elicopterul??? sau nu a avut buget??? :)

#9862 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 January 2012 - 08:11 PM

Maya , sanatate

#9863 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 09 January 2012 - 08:18 PM

Vezi postareastella, la 09 January 2012 - 08:11 PM, a spus:

Maya , sanatate

Sa fie! La toata lumea, ca de asta avem nevoie! :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#9864 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 09 January 2012 - 08:27 PM

Vezi postareaMutti, la 09 January 2012 - 01:19 PM, a spus:

Deci , se poate ca analizele pe care trebuia sa le faca el sa nu fie in pachetul gratuit.

da, asta e posibil.

Dar oare ce-mi povesteste el cu chestia aia ca daca a fost la un anumit spital , a ales un anumit tip de asigurare? Exista mai multe case de sigurari in Ro anul asta?

nu cred ca sunt mai multe case de asigurari, dar mai multe firme, da!
s-ar putea sa fi fost la vreun spital privat care nu functioneaza pe baza asigurarii obligatorii la Casa Nationala de Asig de Sanatate. Adica acolo intri numai daca ai si o asigurare privata sau daca platesti. nu prea stiu cum e cu astea ca eu n-am decat asig obligatorie. Cred ca 95% din populatia activa si pensionarii au doar asig obligatorie

Daniella, cum se mai simte Bea? Sanatate, lasa ca n-o fi grav, copiii mici fac des febra.

Maya, sanatate si odihna multa!

Stella, nu performezi la ora asta, succes!

Cerra, ce de mancare, parca ai un batalion la masa! Tu esti prea harnica!

Giani, nici nu mai stiu de cand n-am mai mancat o gogoasa! da' am mancat altele :)

Destiny, daca tot ai adus, niste fursecuri m-ar tenta.

#9865 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 09 January 2012 - 08:36 PM

Moatzo gogoasele au fost cererea de la bub' :)

Dani' cum se mai simte Bea?! :)

Un vin fiert asi vrea eu :) dar mai bine asi opta pt ceai :)

#9866 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 09 January 2012 - 08:57 PM

Sanatate mamicilor si micutilor!
Cu toate antibioticele pe care le iau iarasi ma ataca gripa:(

#9867 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 09 January 2012 - 10:42 PM

Va pup! merci de grija! 39,5 ...luam antitermice la 4h si tantrum verde pt gat. Nu mai stiu dc am zis: am fost la dr si are un rosu in gat si probabil o viroza inca in faza de debut ...
daca are febra peste 39 mai mult de 48 de ore de la debut, intram pe antibiotic =(( ...adik maine pe dupa amiaza. Dar sper ca Bea mea se redreseaza pana atunci :drunken: Asa sa ne ajute DD! Si pe toti bolnaviorii!

Maya, Piscotel multa sanatate! la fel si celorlalti bolnaviori si bolnavioare mici si mari!

zozo si eu as fi mers cu tine la opera! :D Tb sa ma organizez si eu de bilete de teatru, opera ...ca jumatatea sta numai in baza mea ..., daca stept dupa el ... :D

De la Destiny iau ceaiul!

de la cerra mai iau si azi niste chiftele reci!

trec si pe la moatza prin boxa ... iau supa de galusti :D si o scrumbie la gratar :rolleyes:

Stelluta multumim de tratatie si arcus acordat! (oare asa se ureaza la voi? :rolleyes: )

Geany ce face Bub? multumit de gogoase?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#9868 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 09 January 2012 - 11:36 PM

Off! Rosu in gat deci a fost pana la urma! :D stai cu ochii pe ea ca pe butelie,bub' in primele zile si mai ales nopti ,sufera se ridica febra pe neasteptate :( Multa sanatate lui Bea' :rolleyes: sa-i spui ca am spus io' sa se faca bine repede,sa asculte de mami si sa ia medicamentele :D

Bub' e f. incantat de gogoasele lui mereu imi mai cere sa-i mai aduc una,ii place sa i-o tai pe jumate sa o umplu cu nutella si sa i-o tavalesc prin zahar pudra...De fiecare data are impresia ca l-am tras in piept si ca nu i-am pus destula crema si zahar :drunken:

:D :D

Pana la urma nu am rezistat si am mancat si eu una simpla fara zahar cu o cescuta de lapte batut,iar pe seara 2 cartofi copti,fara paine,si iaurt , o clementina mare si asta a fost pe toata ziua ,nu e de slabeala din pacate =(( am baut apa si facut cateva abdomene de incalzire,cred ca ma voi apuca serios de treaba saptamana care vine asta incerc sa reduc portiile de mancare,si painea ,sa introduc un fruct ca gustare si sa nu mananc mai tarziu de 19,30(cum eu ma culc tarziu nu pot sa mut masa de seara mai devreme),sa beau mai multa apa si salate si sa incerc sa fac cateva abdomene,ca atunci cand m-oi apuca serios de lunea care vine sa nu fie gen shoc,sa nu fac febra musculara,cam asta e in mare planul meu de bataie,azi nu se pune la socoteala :rolleyes:

#9869 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 January 2012 - 11:46 PM

eu azi:
dimineata o mandarina,
pranz 2 cafele si 10 samburi de migdale cruzi + 1 ceai verde...(nu am reusit sa inghit nik pn m.am intors cu picea de la dr.)
pe la 16 o salata mare verde cu de toate (un pic de peste afumat, 2 oua fierte, 10 masline, seminte de in, ulei EV, zeama de lamaie, 1 rosioara cherry),
cina suf de tarzie (20:00), varza cu coaste de porc (mamaie is back in garnizoana! :rolleyes: )
of course no bread or others, doar 2 ceaiuri peste zi si acu sa recuperez cu apa.
No sport, stres maxim... :drunken: mai ales de Bea... combinat cu mami la serviciu :rolleyes: , nedormit azi noapte ....

#9870 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 09 January 2012 - 11:49 PM

Daniela, sanatatea Beutzei

Maya, sanatate si tie

Vezi postareastella, la 09 January 2012 - 02:16 PM, a spus:

Hello, venii de la repetitie.
Daniella, se poate sa fie de la dinti...eu aveam un sirag de chihlimbar special ptr dinti ca sa-l mozoleasca/muste etc.
basca parca sunt niscai pomade ptr durerile astea de la dinti.
sau pe vremea fiimei erau niste cerculete care se tineau in congelatir, si i le dadeam sa le mozoleasca, si frigul mai calma durerea ( asa tin minte, ca trecura ceva ore de zbor de atunci :rolleyes: )

Ioana, sa stii ca antibioticul , e valabil si dupa data de expirare ( mi-a zis dr meu ) e poate mai lent efectul, dar principiile de baza sunt acolo :drunken:. sanatate si refacere rapida. daca tusesti...sirop de ceapa ( taiata felii si presarata cu zahar ;de trestie si mai bine, daca nu normal, si se bea zeama/siropul pe care il lasa)

Vezi postareacerra, la 09 January 2012 - 04:35 PM, a spus:

Vezi postareastella, la 09 January 2012 - 02:16 PM, a spus:

Hello, venii de la repetitie.

Cred ca esti si obosita nu?

Ioana, sa stii ca antibioticul , e valabil si dupa data de expirare ( mi-a zis dr meu ) e poate mai lent efectul,

Data de expirare al medicamentelor, este trecuta cu 6luni mai repede pe ambalaj. Se poate folosii chiar daca este expirata data pe ambalaj , dar nu mai mult de 6 luni. Vorbesc acum de antibioticile cu termen lung nu de picaturi care sunt valabile 15 zile de la desfacerea flaconului.

Si in spital se folosesc antibioticile cu termenul expirat.

stiam si eu ceva ca mai merge o perioada dupa expirare,daca nu ma insel le-am aruncat saptamana trecuta cand cautam ceva medicamente pt na`Sul meu (nu ala de pe fata si cel care m-a cununat :D).Le aveam de acu 2 ani cand am fost ultima data bolnava si cred ca expirasera prin toamna.Erau oricum niste antibiotice puternice si prefer sa nu iau nimic dupa ureche.Urasca medicamentele si daca e sa le iau prefer sa o fac dupa sfatul medicului.Oricum am fost in farmacie si mi-a dat ceva,nu stiu cat efect are,vad maine cum ma comport, oricum acum am o voce tare sexi :rolleyes:
Oricum vineri cand ma duc la ortoped trec si pe la dr de fam .

Geany, m-as infige si eu in gogosi,desi nu pot manca mai nimic
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#9871 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 09 January 2012 - 11:57 PM

Gata sunt si eu pe aici putin si sa nu ma infatisez cu manutza`n buzunar vin si eu cu...lozinca aia care suna cam asa: Gata cu pasteturile si treceti la meniu de toata ziua.

fasolica cu scaritza si sorici

Fisier atasat  IMG_1738 (Medium).jpg (78.16K)
Number of downloads: 0

cremes si ptr voi ptr noi si ptr prietenii mei

Fisier atasat  IMG_1742 (Medium).jpg (92.35K)

Fisier atasat  IMG_1754 (Medium).jpg (70.7K)

moatzo, nu fac ptr mine atata papa dar am prieteni si...... nu pot inghitii daca nu ma gindesc si la ei , ptr ca si ei se gandesc la mine :rolleyes:

scuzati castronul l`am clatinat prea tare si sa manjit marginea

#9872 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 10 January 2012 - 12:06 AM

Cerra, pot sa iau eu gogonelele si conopida?restu las la fete :rolleyes:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#9873 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2012 - 12:25 AM

dupa un post al cerrei, ma duc sa sparg frigiderul ... :drunken:
eu nu pot sa nu gust din toate ... pofticioasa! :rolleyes: incerc cu greu sa ma decid: iau doar castravetele murat si gust o lingurita de cremsnit :rolleyes:

#9874 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Stella mi-ai adus aminte de mojarelul de acasa de la mama tot asa e mic si aurit.
Chiar o sa-i zic sa mi-l trimita mie daca nu-l mai foloseste.

Cum a fost la concert?

#9875 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Eu cred ca bag o felie de panettone :rolleyes: .

#9876 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 10 January 2012 - 12:28 AM

Sanatate Beautzei mici. Cerra eu iau o bucata de pita si castraveti...restul las la doritori.
Mai am primit sambata seara de la mosafiri niste ciocolata wow...e un chocolatier sau cum se zice ( de aici din urbe, dar vad ca oficiaza si la paris :) ) care face niste chestii incredibile...cioco neagra ( preferata mea) si crema ganache e cu iz de :rozmarin, thym, lavanda, ceai de bergamota sau altele...absolut incredibil de delicioase...ia serviti va rog.

Fisiere atasate

#9877 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2012 - 12:30 AM

Vezi postareastella, la 10 January 2012 - 12:28 AM, a spus:

Sanatate Beautzei mici. Cerra eu iau o bucata de pita si castraveti...restul las la doritori.
Mai am primit sambata seara de la mosafiri niste ciocolata wow...e un chocolatier sau cum se zice ( de aici din urbe, dar vad ca oficiaza si la paris :) ) care face niste chestii incredibile...cioco neagra ( preferata mea) si crema ganache e cu iz de :rozmarin, thym, lavanda, ceai de bergamota sau altele...absolut incredibil de delicioase...ia serviti va rog.

Iau cate una din fiecare, eu sunt deschisa la gusturi din astea noi.
Acu' ceva vreme am luat ciocolata cu gust de iasomie. Minunata.

#9878 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 10 January 2012 - 12:32 AM

Vezi postareaany_annette, la 10 January 2012 - 12:25 AM, a spus:

Stella mi-ai adus aminte de mojarelul de acasa de la mama tot asa e mic si aurit.

Cum a fost la concert?

A fost foarte fain...a fost si o faza care m-a distrat copios...este asa numitul concert de anul nou, organizat de prietenii orchestrei...si in asociatia asta sunt tot felul de bancheri blabla, doamne chicoase etc etc....si dupa pauza a venit presedinta asociatiei, sa anunte publicul ca a fost gasita o bratara de diamante ( era lata numa' de fro 3 dejte asa....si batuta toata in diamante...a aparut imediat cea ce o pierduse...dar nu garantez ca in alt loc ar fi fost "gasita" si s-o recupereze :).
satul meu mai nou a devenit foarte ...folcloric.

#9879 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2012 - 12:37 AM

Vezi postareaany_annette, la 10 January 2012 - 12:30 AM, a spus:

Iau cate una din fiecare, eu sunt deschisa la gusturi din astea noi.

me too!
am primit si eu 1 cutioanta de ciocolata DOMORI, cu fel si fel de specialitati. Ma uit cu jind cu ele ... as manca si n.as manca ... :) am gustat vreo 3-4 tipuri pana acum ... sunt ceva de groaza!

#9880 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2012 - 12:37 AM

Vezi postareastella, la 10 January 2012 - 12:32 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 10 January 2012 - 12:25 AM, a spus:

Cum a fost la concert?

A fost foarte fain...a fost si o faza care m-a distrat copios...este asa numitul concert de anul nou, organizat de prietenii orchestrei...si in asociatia asta sunt tot felul de bancheri blabla, doamne chicoase etc etc....si dupa pauza a venit presedinta asociatiei, sa anunte publicul ca a fost gasita o bratara de diamante ( era lata numa' de fro 3 dejte asa....si batuta toata in diamante...a aparut imediat cea ce o pierduse...dar nu garantez ca in alt loc ar fi fost "gasita" si s-o recupereze :).
satul meu mai nou a devenit foarte ...folcloric.

N-as fi vrut sa fiu in pielea celei care-a pierdut bratara, da' nici intr-a lui barbatasu :) !
Important e ca s-a recuperat.

Mama a pierdut odata un cercel, in drum spre casa finilor. Ajunsi acolo ne-am dat seama ca are numai un cercel din 2.
Am luat o lanterna si ne-am intors pe drum. Nu va zic ca am gasit cercelul :) !

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 492
  • 493
  • 494
  • 495
  • 496
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul