Koralule, cum e Catalin? Sper ca e ok. Pupam si transmitem gînduri bune

Si Denise, a avut un cioc-cioc cu masina acu' vreo doi ani. Denise pe bitiglu vs. batrînel la volan. Denise pe drumul pentru biciclisti în sens INVERS!, iar mosulica, si el cu capu'n cur. Este imposibil sa nu vezi un om pe bicicleta, acolo, la locul accidentului. Eh, ce mai conteaza. S-a întîmplat si gata. Nimic grav. O singura rana deschisa, dar mica, în rest contuzii cît cuprinde, pe picioare. Ma rog, unde vreau de fapt sa ajung... cum spui tu, numai mama sa nu fii!
Cînd a sunat din ambulanta, eu eram în cooru gol în baie, îmi uscam coama, Dan dormea. Am raspuns la telefon, am ascultat am azvîrlit telefonul si am strigat la sot: "Fugi pe pod, Denise a avut accident cu bicicleta!" În timp ce el intra în slapi si geaca, si deja fugea pe usa, am sarit si eu în pantaloni, bluza,palton si papuci, jumatate uda pe cap, fara ciorapi si lenjerie de corp, si am luat-o la goana din urma. S-a întîmplat la 200 metri de casa, de aceea am fugit pe jos amîndoi. Cu masina lua prea mult timp.
Nici nu stiu cum am fugit. Stiu ca în goana aia de un minut îmi tremurau picioarele si toata carnea pe mine... mi-era frica, aveam stomacul cît o o boaba de strugure, nu stiam exact cum si unde s-a lovit, nu stiam nimic, iar în capul meu era cinema cu scenariu de groaza...
Desi nu a fost grav, iar fizic si-a revenit rapid, Denise s-a mai gîndit si a mai vorbit mult de accidentul ala. S-a speriat destul de bine. A avut chiar si cosmaruri la început. Pîna anul asta, în urma cu aproape trei luni, nu a mai mers nici macar cu bicicleta... de aia întrebam cum e Catalin.
În alta ordine de idei... gripa mea s-a dus, dar nu fara urme. Înca îmi "cînta" gîtul cînd respir la orizontala. Ceea ce ma face sa scot fum pe nari, în loc sa pot dormi! Ma trezesc de zgomotele pe care le face gîtul. Si motanii le aud, si se uita ciudat la mine. Nu stiu cine miauna din grumazul meu

Mi-e ciuda ca m-a luat chiar azi cu dureri de cap, cînd am de pregatit una alta. Mîine îmi serbez amantul, care împlineste 22 de ani pe-o parte, pe cînd cealalta jumatate are înca 21
Printre altele "ma încerc" c-o Zuppa Inglese care i-a ramas prin scafîrlie, din Italia, iar premierea va fi entree-ul cu creveti, pe care eu nu i-am gatit niciodata. Îi fac simplu, dupa reteta lui Titirimundi,
Gambas al ajillo. Pentru ca eu nu-i pot hali, fac ca fel principal prepelite la cuptor cu
cartofi sarladaise, dupa reteta lui Alex.
Ioana, a ajuns nebuneala si la tine?
Pisco, tu ti-ai revenit?
Any, altceva mai bun nu ai ce face? Of, mai bine nu aminteai! Si eu tre', dar nu!