Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 512
  • 513
  • 514
  • 515
  • 516
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#10261 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 13 January 2012 - 01:25 AM

Vezi postareastella, la 13 January 2012 - 01:15 AM, a spus:

Notte Gianino; cerra, nici asta pe care ai pus-o nu o vad :floare:

arata intr-un mare fel...brava

Muream de foame daca nu faceam asta :rolleyes: amu pot dormii linistita. Burta plina , numai este nod in lingura chieptului. Deci o fo bun.

O noapte linistita va doresc!

#10262 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 January 2012 - 01:29 AM

Noapte buna tuturor :rolleyes: !

#10263 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 13 January 2012 - 08:39 AM

Vezi postareaGeany, la 13 January 2012 - 12:40 AM, a spus:

Maii eu nu mananc mult da' sa fie bun,mai bine excelent si mai bine perfect! :rolleyes:

pai daca e bun cum sa te mai opresti dupa 2 furculite? invata-ma si pe mine ....

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#10264 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 13 January 2012 - 08:50 AM

Hai că-ţi spun io: iei o linguriţă de lapte praf şi o laşi să se topească în gură. Apoi după 15 minute bei un pahar mare de apă călduţă. Taie muuult din pofta dde mâncare. Apoi ciuguleşti , aşa, delicat, ca o vrăbiuţă, dar dacă eşti în vizită n-o să le prea placă gazdelor. :rolleyes:
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#10265 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 13 January 2012 - 09:13 AM

Buna dimineata!

Si un mic dejun + o cafea, la doamnele!

Fisier atasat  4.jpg (22.06K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  cafea.jpg (24.11K)
Fisier atasat  mic-dejun-frantuzesc.jpg (42.69K)
Fisier atasat  TurkishCoffee.jpg (38.32K)
GEORGIA

#10266 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 13 January 2012 - 09:50 AM

Noa, Koralino, sa te vaz acuma ce faci ...eu asta cu lapte praf exclus...eu am oroare de gustul de lapte :rolleyes:
Imi place doar " laptele de pasare " sau *buldineji* cum se mai zicea in urbea mea natala , si asa cam 1-2 x/an , o cana de lapte cu muuuuuuuulta cacao.in schimb mananc iaurt sau branzeturi in cantitati ...respectabile....
o zi faina la tulemond , e vineri, bate wendul la usa ...

#10267 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2012 - 09:50 AM

Vezi postareakoral, la 13 January 2012 - 08:50 AM, a spus:

Hai că-ţi spun io: iei o linguriţă de lapte praf şi o laşi să se topească în gură. Apoi după 15 minute bei un pahar mare de apă călduţă. Taie muuult din pofta dde mâncare. Apoi ciuguleşti , aşa, delicat, ca o vrăbiuţă, dar dacă eşti în vizită n-o să le prea placă gazdelor. :)

Asta nu am mai auzit-o. Are vreo explicatie ?
maine ma duc la ziua nepotilor si incerc metoda ta, sa vedem . OOOppps nu am lapte praf in casa?! exista vreun inlocuitor?

Geanino :rolleyes: tu nu raspunzi la intrebari??? Ti s-o pus aici o intrebare, mai fata, mai! :hungry: Deci, dc e bun/perfect asu impecabil: cum faci sa te opresti la putin???? No ce te-as altoi oleak, tu cre'k esti croita ca tati :floare: ! ia nu vrei sa il iei la tine o perioada sau sa vii sa va planjeti pi umar? :lol:

#10268 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2012 - 09:58 AM

Vezi postareastella, la 13 January 2012 - 09:50 AM, a spus:

Noa, Koralino, sa te vaz acuma ce faci ...eu asta cu lapte praf exclus...eu am oroare de gustul de lapte :floare:
Imi place doar " laptele de pasare " sau *buldineji* cum se mai zicea in urbea mea natala , si asa cam 1-2 x/an , o cana de lapte cu muuuuuuuulta cacao.in schimb mananc iaurt sau branzeturi in cantitati ...respectabile....
o zi faina la tulemond , e vineri, bate wendul la usa ...

Mie îmi place laptele, da" gustul de lapte praf mă şi anume aproape doboară! Eu nici cioco de casă sau rafaello de casă nu mănânc , că nu-mi place gustul de lp. Dar o linguriţă reuşesc , cu greu , mai ales că am văzut că e eficientă.
Buldinej am mâncat noi ieri la mami....Pfoaaaaaai.... :rolleyes:

#10269 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2012 - 10:00 AM

Vezi postareaDaniella, la 13 January 2012 - 09:50 AM, a spus:

Hai că-ţi spun io: iei o linguriţă de lapte praf şi o laşi să se topească în gură. Apoi după 15 minute bei un pahar mare de apă călduţă. Taie muuult din pofta dde mâncare. Apoi ciuguleşti , aşa, delicat, ca o vrăbiuţă, dar dacă eşti în vizită n-o să le prea placă gazdelor. :(

maine ma duc la ziua nepotilor si incerc metoda ta, sa vedem . OOOppps nu am lapte praf in casa?! exista vreun inlocuitor?

Geanino :floare: tu nu raspunzi la intrebari??? Ti s-o pus aici o intrebare, mai fata, mai! :lol: Deci, dc e bun/perfect asu impecabil: cum faci sa te opresti la putin???? No ce te-as altoi oleak, tu cre'k esti croita ca tati :hungry: ! ia nu vrei sa il iei la tine o perioada sau sa vii sa va planjeti pi umar? :)

Daniella , are o explicaţie ştiinţifică, doar că nu mai am eu memorie... :rolleyes: Cică ar conţine ceva substanţă care diminuează apetitul...

Înlocuitor nu ştiu, dar poţi încerca măcar un pahar de apă cu oţet de mere măcar să accelereze metabolismul...

#10270 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 13 January 2012 - 10:04 AM

Buna dimineata .
Koral , tre sa incerc metoda cu lapte praf , mai ales ca eu as manca si-un kil asa gol , atat de mult imi place . Chiar ma uitam ieri la niste lapte praf , putintel ramas pe aici , insuficient pentru a face ceva din el , ma gandeam "ce pana corbului sa fac cu el ?". Iaca , ai venit tu cu raspunsul "sa-l inghit " :rolleyes:

#10271 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 13 January 2012 - 10:14 AM

Hai că-ţi spun io: iei o linguriţă de lapte praf şi o laşi să se topească în gură. Apoi după 15 minute bei un pahar mare de apă călduţă. Taie muuult din pofta dde mâncare. Apoi ciuguleşti , aşa, delicat, ca o vrăbiuţă, dar dacă eşti în vizită n-o să le prea placă gazdelor. :(

Geanino :floare: tu nu raspunzi la intrebari??? Ti s-o pus aici o intrebare, mai fata, mai! Deci, dc e bun/perfect asu impecabil: cum faci sa te opresti la putin???? No ce te-as altoi oleak, tu cre'k esti croita ca tati :hungry: ! ia nu vrei sa il iei la tine o perioada sau sa vii sa va planjeti pi umar?

No' ma!!! Ci tzapi asa?! :( ca n-am avut loc la calc. a stat sotul ...

La intrebarea ta ,ie' siecret :(.. e chestie de vointa :rolleyes: ...Aiurea :) ...Sa-ti esplic,eu am 2 handralai la masa baiatul cel mare si sotul care-i diatai omu',fac un pachet de paste,impart 2 portii mici mici pt. mine si pt. bub',restul dau juma,juma' lor asa ca eu chiar daca asi mai vrea dupaia :''NU MAI IE'' :) ashea ca joc de glezna...Dar mie imi ajunge asa putin da bun' ma satisface...sa vezi ce ma mai ia Alex sau Dex acu' in balon cu satisfacutul... :(
Va pup' ca plec cu bub' si sot in oras cu trebi,tre' sa-l tund pe bub',abea steapta sa mealga la tanti' la flizelie'' :lol:

#10272 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2012 - 10:36 AM

Vezi postareakoral, la 13 January 2012 - 10:00 AM, a spus:

Înlocuitor nu ştiu, dar poţi încerca măcar un pahar de apă cu oţet de mere măcar să accelereze metabolismul...

Dar am citit eticheta pe otetul de mere si zice ca sunt doar arome :hungry: de mar si arome :floare: de miere , deci nu mai cumpar, ca sunt aditivi, am ales sa achizitionez in loc otet de vin :rolleyes:

#10273 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2012 - 10:38 AM

Vezi postareaGeany, la 13 January 2012 - 10:14 AM, a spus:

La intrebarea ta ,ie' siecret :(.. e chestie de vointa :rolleyes: ...Aiurea :( ...Sa-ti esplic,eu am 2 handralai la masa baiatul cel mare si sotul care-i diatai omu',fac un pachet de paste,impart 2 portii mici mici pt. mine si pt. bub',restul dau juma,juma' lor asa ca eu chiar daca asi mai vrea dupaia :''NU MAI IE'' :) ashea ca joc de glezna...Dar mie imi ajunge asa putin da bun' ma satisface...sa vezi ce ma mai ia Alex sau Dex acu' in balon cu satisfacutul... :)
Va pup' ca plec cu bub' si sot in oras cu trebi,tre' sa-l tund pe bub',abea steapta sa mealga la tanti' la flizelie'' :lol:

1 pachet o data? 500 g? olelelei, sunt 4 portii babanoase!
si eu cre'k ma duc sa o tund pe bea chilug :floare: ia ca imediat o sa aud acum parerile contra :hungry: Are par firav si scurt, crescut in toate directiile ... ma gandesc ca i.ar face bine, oricum e mica, dc nu acum, cand?

#10274 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 13 January 2012 - 10:42 AM

Salut!
Mey Dextere meyyy! Imi place cand am ce citi, dar cu nevorbitele-astea e greu tare.Si eu am timp putin si ochi batrani si minte scurta si-s la birou si mor de ras dar nu ma pot manifesta!
Mai tusesc, ma mai sterg la ochi...aia-i!

am ales sa achizitionez in loc otet de vin = si p-ala nu scrie "arome de vin"? Imagine postataImagine postataImagine postata

geany, poze cu bub tuns vom avea?
Fug, ca vine shefu'!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#10275 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 13 January 2012 - 11:08 AM

Hai că-ţi spun io: iei o linguriţă de lapte praf şi o laşi să se topească în gură. Apoi după 15 minute bei un pahar mare de apă călduţă. Taie muuult din pofta dde mâncare. Apoi ciuguleşti , aşa, delicat, ca o vrăbiuţă, dar dacă eşti în vizită n-o să le prea placă gazdelor. :rolleyes:

cu lapte praf nu o stiam,eu stiu o lingurita de tarate si apoi bei apa.Taratele se unfla si-ti dau impresia de satietate.
Chiar vazusem ieri la Dr. Oz chestia cu otetul de vin rosu.Intr-un pahar cu apa minerala, putin otet de vin rosu baut la masa(nu intre,nu inainte sau dupa ci in timpul) iti faci o bautura super .

Buna dimineata si un inceput de we mirific.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#10276 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2012 - 11:10 AM

'Neata tututot.
Nu stiam nici eu de metoda cu laptele praf. Buna. Mie laptele praf imi place.
Geanino..joc de glezna :rolleyes: !
Bubuletzul dragul de el, imi aduc aminte acum ceva vreme cum plangea el ca nu vroia tuns!

#10277 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 13 January 2012 - 11:43 AM

Buna dimineata
Eu ma servesc din bunatatile de pe aici si fug la treburi.
Cat ati mai scris.
Trufele Stellei le-am facut si eu de revelion , foarte bune si mereu ma intreaba fii-mea cand le mai fac .
Stella :rolleyes: :floare: :hungry:
O zi buna va doresc
La noi e tare intunecat afara de iti vine sa dormi sau sa numeri banii,....depinde :lol:

#10278 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 13 January 2012 - 12:08 PM

Vezi postareaDaniella, la 13 January 2012 - 08:39 AM, a spus:

Maii eu nu mananc mult da' sa fie bun,mai bine excelent si mai bine perfect! :appl:

pai daca e bun cum sa te mai opresti dupa 2 furculite? invata-ma si pe mine ....

Pana vine Geany , iti zic eu cum: pui cele foua furculitze de spaghetti pe o farfurioara de la ceasca de cafea si vei obtine o farfurie cu varf. AAsa ca ......... te gandesti ouuuuuu, am papat o farfurie plina si te opresti ca a doua este deja in plus :angryfire:

#10279 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2012 - 12:13 PM

Mi s-a taiat maioneza si nu-si mai revine nici cu ordinul procuraturii :angryfire:

#10280 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2012 - 12:14 PM

Vezi postareacerra, la 13 January 2012 - 12:08 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 13 January 2012 - 08:39 AM, a spus:

Maii eu nu mananc mult da' sa fie bun,mai bine excelent si mai bine perfect! :appl:

Pana vine Geany , iti zic eu cum: pui cele foua furculitze de spaghetti pe o farfurioara de la ceasca de cafea si vei obtine o farfurie cu varf. AAsa ca ......... te gandesti ouuuuuu, am papat o farfurie plina si te opresti ca a doua este deja in plus :angryfire:

Aşa e, am folosit şi eu metoda asta, când încercam să-mi reduc porţiile de mâncare. În plus, e bun şi trucul cu farfuriile de culoare f. închisă: negru, albastru-cobalt, verde închis.

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 512
  • 513
  • 514
  • 515
  • 516
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul