Hazel, la 18 January 2012 - 09:25 AM, a spus:
carmaw, la 18 January 2012 - 09:13 AM, a spus:
Hazel, la 18 January 2012 - 06:27 AM, a spus:
In alta ordine de idei, ce dimensiuni avea geanta ta de nu ti-au primit-o la bagaj de mana la Blue Air?
Mai aia de la BA sunt de evitat...parerea mea!
Uite HAZEL nu stiu citi cm are dar e valiza cea mai mica de la CIAK...si auzi trebuie sa intre cu roti si minerul inaltat(nu tija)
Parerea mea este ca daca puneam colo 20E in pasaport imi ziceau ca totul e OK
O alta doamna a patit o mai rau ...adica la fofilat pina la poarta de imbarcare ...da, dar acolo a intimpinat o cerberul platit sa hinghereasca pasagerii....deci a trebuit sa dea 50e fara chitanta asa la negru pt a calatorii cu valijoara ei care era cam cit a mea
Hotia cu amprenta locala!
ps in acelasi timp au calatorit tovarasi cu valize impresionante...de ei stiau 'jocul'
In orice caz avem gust amar si tocmai cind eu ma strofoc sa i arat omului ca R e minunata si oamenii sunt prietenosi si cinstiti
Carmen, eu tot nu inteleg
Eu, cu low cost, am zburat doar cu Wizzair, dar sunt norme clare, bagajul de mana trebuie sa aibe 55x40x20 cm , maxim 10 kg.
La BA nu e tot asa? Nu ti-ai cantarit / masurat valiza? Ca daca imi ziceau ceva aia de la wizz ii luam de gat!
La kile m am incadrat dar nu la dimensiuni cu miner ridicat(deci nu tija)...unde mai zici ca tipa sa uitat chioris si la geanta mea de umar iar cind am fost la ghiseu tipa de acolo m a respins ca nu aveam banii potriviti sau accept sa nu mi dea restul corect
....
Binenteles ca a gasit restul ca mai aveam putin si o mincam de vie
========================================================================
Eu eram deja stresata pt Choupy, toate celelalte au venit in ...EXTRA!
Nu e de mirare ca am alergie...ma maninca tot corpul (spate fata)
Va pup astept 'vizitatori'
ps si noi am facut chekingul in linie