Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 588
  • 589
  • 590
  • 591
  • 592
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#11781 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 01 February 2012 - 08:30 AM

Buna dimineata! Frig rau si la noi! :)

#11782 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 February 2012 - 08:46 AM

Aseara nu am mai intrat sa va servesc cu pizza (ca aveam program de relax cum v-am zis :) )

Fisier atasat  SAM_2455.JPG (64.83K)
Number of downloads: 0

Contine sos de rosii picant,fasii de ceapa rosie ,ardei gras rosu,ciupercute ,oregano,branza,feliute de masline. :)

Inca nu stiu ce fel de zama sa fac pt. azi la pranz: supa alba,supa de rosii,bors de pui ?! :) sa vad ce o vrea sotosenia,dupa cum il cunosc spune sigur : borsh'' :D ...ha ha ha! :)

#11783 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,781
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 01 February 2012 - 09:52 AM

Vezi postareakoral, la 31 January 2012 - 09:29 PM, a spus:

La cizme am prins reduceri! La poseta nu cred ca mai am norocul , dar mai caut.
no' las' ca poti sa iei poseta din banii pe luna a-2-a. sau chiar adunati pe 2-3 luni :)
era sa uit ce era mai important: felicitari, Corina!

Vezi postareaDaniella, la 31 January 2012 - 10:19 PM, a spus:

Sunt sigura ca problema e doar de depresie. Cum nu am avut depresie postpartum si se spune ca orice femeie are, cica as avea una de aia nasola si pe perioada lunga de timp ... Sa fie asta?
nu Dani, nu-i depresie. nu orice femeie trebuie sa aiba depresie, nu-i ca ciclul :)
e doar oboseala. o cunosc si eu prea bine. si trece. ca viata e frumoasa si are ce sa-ti ofere.

am trecut si eu prin faza cand credeam ca se sfarseste lumea daca nu imi termin treburile atunci cand mi-am propus. tot asa ca Dani, nu stiam sa ma relaxez, doar zaceam in weekend. nu mai stiam ce sa fac cu timpul liber. si am picat o data la datorie (o "simpla" raceala, grea de tot, cu zacut in pat vre-o 3 zile) si lumea nu s-a sfarsit. Imagine postata asa ca am inceput sa planific mai lejer munca si sa le rezolv pe toate pe rand. cred ca tine foarte mult si de meseria fiecaruia, si de locul de munca. eu am proiectele mele, de care raspund doar eu, si e mai usor asa de organizat. iar seful meu (un sef/patron cum putini cred ca mai exista) mi-a dar mana libera in relatia mea cu clientii. asa ca acum ma consider o norocoasa din punctul asta de vedere.
si noroc si cu Maia mea care, dupa ce a mai crescut, a stiut ce sa imi ceara in timpul liber. si uite asa ne facem program "obligatoriu" impreuna in weekend. avem "atelier de creatie", cu orar pe usa de la camera ei Imagine postata. sa stiti ca poate fi destul de greu sa inveti din nou sa te joci. dar e al naibi de frumos. Imagine postata

Vezi postareaDaniella, la 31 January 2012 - 11:40 PM, a spus:

Io visez sa castig la loterie, sa-i anunt, dar sa continui sa lucrez tot aici, cu fundul pe contul de bani, sa le iau banutul in continuare ... probabil ceva mai relaxata ... :D si cu mai dese si mai speciale vacante ... :)
se pare ca visul asta cu loteria e ceva generalizat Imagine postata
si eu tot asa ma imaginez castigand o groaza de bani pe care sa-i pot imparti dupa bunul plac si care sa-mi ofere ceva mai mult timp liber. (ar mai trebui sa si joc la loterie :) ) de lucrat clar ca tot as mai lucra. nici eu nu pot sta degeaba. dar as putea sa fac (pentru altii si pentru mine) o groaza de lucruri pe care acum nu mi le permit. nu tanjesc dupa lucruri materiale dar mi-ar placea sa pot aduce bucurie pentru unii si altii.

n-am dat inca buna dimineata, m-am grabit iute sa raspund ca iar pierd ideile la cat am de citit din urma.
e frig iar tare. dar e soare si frumos. poftiti la o bautura calda
Fisier atasat  Cider Cup.jpg (22.6K)

#11784 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 01 February 2012 - 11:30 AM

Buna dimineata
Pfai , cum arata pizza ta Geany? :)

Aseara am facut shaorma, dar intre timp am ramas fara apa ca s-a stricat bateria la chiuveta din baie, care baterie era aproape noua ,nu avea mai mult de 2 luni si curgea apa ca la tasnitoare cand ii dadeai drumul.Si am cumparat alta mult mai scumpa acum sper sa fie mai buna ca prima si pana a montat-o sotul a durat si a trebuit sa opreasca apa peste tot si am facut-o mai mult in graba ca daca stiam ca dureaza asa mult montatul nu ma apucam de ea.

In legatura cu stressul ar fi bine daca am putea sa fim mai nepasatori dar din pacate cel putin in cazul meu nu pot,am incercat dar pur si simplu nu pot.
Tot asa amanam ,amanam si chiar trece viata pe langa noi si nu ne alegem cu mai nimic.Mie mi-e dor de un concediu , ca n-am avut de vreo 6 ani , doar munca,munca si iar munca
Acum e adevarat ca de 2 ani muncesc pentru mine si familie si e si mai stresant si greu.

Fisiere atasate

#11785 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 February 2012 - 11:42 AM

Sa va bobestesc!
:) Mi-am dat intalnire cu sotul (ca el de la munci' :) )

Si am achizitionat o sunca buna,buna, moale si frageda,usturoiata si afumata chiar buna,si am gasit si fideliciosu'(coptii vor fi incantati de asta)...

Fisier atasat  SAM_2464.JPG (73.49K)

Si piept de pui oferta ,asa ca schimbare de plan schimbatoare' sa vad ce incropesc :)

La sonca deja am atentat,e optima :D (si eu rar dau calificative deastea :) ,e de la un producator local deaicea de la noi ''de la Iosca'')

#11786 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 01 February 2012 - 01:12 PM

Vezi postareaGeany, la 01 February 2012 - 11:42 AM, a spus:

Sa va bobestesc!
:) Mi-am dat intalnire cu sotul (ca el de la munci' :) )

Si am achizitionat o sunca buna,buna, moale si frageda,usturoiata si afumata chiar buna,si am gasit si fideliciosu'(coptii vor fi incantati de asta)...

Si piept de pui oferta ,asa ca schimbare de plan schimbatoare' sa vad ce incropesc :)

La sonca deja am atentat,e optima :D (si eu rar dau calificative deastea :) ,e de la un producator local deaicea de la noi ''de la Iosca'')

Deci ai gasit Fidelicios ca la reclama, sa ne spui si noua cum sunt la gust. Si sunca arata bine.
GEORGIA

#11787 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 February 2012 - 01:23 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 01 February 2012 - 01:12 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 01 February 2012 - 11:42 AM, a spus:

Sa va bobestesc!
:) Mi-am dat intalnire cu sotul (ca el de la munci' :D )

Deci ai gasit Fidelicios ca la reclama, sa ne spui si noua cum sunt la gust. Si sunca arata bine.

Cutzu'!!!... Giorgi',am prestat,daca vrei parerea mea,e pe principiul reclama e sufletul comertului...nu-i nimik de capu' lor,ezact' ca alea de la rolton :) dealea am in casa o caruta :)
Acuma eu din osul de la pieptul de pui si pielea cea grasa am facut o supa cu ceapa,morcov,rad. de telina si de pastarnac si la sf. am pus fideaua asta...Pt. copchii e ok. ca lor li se pare cine stie ce,dar pt. babosheniile de sot si io' tot mai buna o galusca sau un taitel de casa..Mi-o zis sotu' ca n-am ce face :)

#11788 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 February 2012 - 01:35 PM

Faina slana ai luat Geany!

#11789 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 01 February 2012 - 01:49 PM

Eu va tot citesc de azi dimineata , acu' va si salut .
La mine e frig rau , pe net spun -14 , dar termometrul din geamul meu spune -16 . Afara e un soareee , ca vara , dar daca scoti nasul pe geam , iti ingheata. Azi noapte a si nins putin . Eu nu-s prea bine dispusa , asa ca prefer sa vorbesc mai putin astazi .

#11790 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 01 February 2012 - 01:52 PM

V-am citit, am ajuns la zi, va salut pe toate, va pupacesc, da' am intrat sa va zic doar ca la mine NINGEEEEEEEEEEEEEEEEE cu niste fulgi maaaariii, imensi, nu am vazut niciodata asa ceva.
Ma duc sa-mi iau rufele de afara.
Sorina

#11791 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 February 2012 - 02:15 PM

Heii! Una peste alta nu-i o idee chiar ashea de rea!O zama calda pe frigul asta!! :71:

Hmm???!!! :floare:

Fisier atasat  SAM_2466.JPG (72.21K)

#11792 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 01 February 2012 - 03:03 PM

Pe frigul asta merge o supa de minune
Trebuie sa fac si eu ca nu am mai facut demult

#11793 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 01 February 2012 - 03:14 PM

Vezi postareaGeany, la 01 February 2012 - 02:15 PM, a spus:

Heii! Una peste alta nu-i o idee chiar ashea de rea!O zama calda pe frigul asta!! :71:

Hmm???!!! :floare:

Da, arata bine cu ce legume ai pus tu pe langa, ca altfel nu prea avea ce sa arate supa asta, decat ca are multi taitei. Asa e!?
GEORGIA

#11794 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 01 February 2012 - 03:22 PM

Eu am zis de la inceput ca astia sunt ofticati ca Vifon si Rollton vand mai multe supe cu taitei si au facut si ei!! :floare:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#11795 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 01 February 2012 - 03:25 PM

Ce as bea acum o ciocolata calda!!!!!!! Dar nu am!!!!!!! :floare:

Fisier atasat  ciocolata-calda.jpg (35.36K)
GEORGIA

#11796 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 February 2012 - 03:27 PM

Vezi postareazerda, la 01 February 2012 - 03:22 PM, a spus:

Eu am zis de la inceput ca astia sunt ofticati ca Vifon si Rollton vand mai multe supe cu taitei si au facut si ei!! :floare:

Ce-i vifon?! :D Ca destia nu am auzit ...Nu de alta dar imi vin idei :71:

Rolton am in casa ca ii plac lui ''maroiu'' ,acum era fixat pe astia,dar vifon?! e tot la fel?!

#11797 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 01 February 2012 - 03:32 PM

Vezi postareaGeany, la 01 February 2012 - 03:27 PM, a spus:

Ce-i vifon?! :71: Ca destia nu am auzit ...Nu de alta dar imi vin idei :floare:

Ote!

Fisier atasat  ambalaje.jpg (218.25K)
GEORGIA

#11798 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 01 February 2012 - 03:34 PM

Vezi postareaizuk, la 01 February 2012 - 01:49 PM, a spus:

Eu va tot citesc de azi dimineata , acu' va si salut .
La mine e frig rau , pe net spun -14 , dar termometrul din geamul meu spune -16 . Afara e un soareee , ca vara , dar daca scoti nasul pe geam , iti ingheata. Azi noapte a si nins putin . Eu nu-s prea bine dispusa , asa ca prefer sa vorbesc mai putin astazi .

Iti trimit eu ceva caldura de pe la noi..nu de alta, dar m-am trezit ca sunt 8 grade...caldura de primavara si nu alta.
Pentru stare :floare:
A cat is a friend fur-ever !

#11799 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 February 2012 - 03:38 PM

Cred ca o fi aceeasi mancare de..supa.. :D

Ai mei coptii sunt pe principiul:'' Nu stiu altii cum sunt..'' :D dar cred ca toti sunt la fel,ca doar nu or fi ai mei mai cu mot =)) daca vad la tv. sau la altii e jale deaia vor ,si deaia... :D

Acuma bub' e fixat'',e inebunit dupa nu stiu ce fel de titirez care e cica f. la moda acum printre pici' :floare: voi stiti despre ce e vb.?!,ca eu abar' n-am...A vazut la gradi :71:

M-a inebunit:''imi iei titilez,imi iei titilez,imi iei titilez?!'' :D :D

Are titirez dar cica nu deala ,mi-a zis mama ca e o moda acum dar nici ea nu stie cu ce sa mananca si cum e titirezu' cel nou :71:

#11800 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 01 February 2012 - 04:16 PM

Geany , e ceva din gama beyblade poate , ca am vazut si eu la cineva cand am fost acasa .

Editez , sa intreb ceva : stie cineva cam care-i situatia in Egipt acum?Tot "balamuc" sau s-au mai potolit?

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 588
  • 589
  • 590
  • 591
  • 592
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

19 useri citesc topicul