Buna dimineata, la amiaza!
Deschid io un ochi, trag storu'si ce vad...zapezile!!!
Nu alea de alta data, alea de acum,care ma tin cantonata la domiciliu, noroc cu PC-ul, ca iaca, il deschisei si gasii cafeaua facuta de voi, buna si asta virtuala, ma ajuta sa deschid si celalalt ochi si din acest moment ma pot confrunta cu realitatile zilei...care zi o vreau lenesa, cu saratele (pe care urmaeza sa le coc, am facut destul aluat ieri pentru tot ce-or pofti muschii mei)si mult vin fiert, mai am zoazo, mai am, ce-ti ziceam eu candva, vezi, cine pastreaza are

!
Omu e binedispus, sa nu credeti ca am adormit daca m-am dus la nani, nuuuu, legitimu se inviorase dupa megaportia aia de tarta si nu mai avea somn si a trebuit sa-i povestesc pedagogic totul si nu va spun ce mandru a fost cand a aflat cu lux de amanunte ca scula lui fu la mijloc, nu de codru des,

de chef de chef cu femei de gasca, ba chiar mi-a promis ca-si acordeaza scula si azi imi face niste surprize muzicale cu ea,le astept...ma gandesc, de n-ar fi asa frig, sa ma imbrac ashea, precum fetele-alea de faceau gimnastica(puse de moatza)si sa ma misc in ritmul impus de sculisoara lui pe care nu as da-o pe nicio scula asemanatoare din lumea muzicala!
Va multumesc pentru cafea, mi-a ridicat tonusu', merg sa gust si eu tarta aia,la cafea, de-o fi buna, va aduc si voua o felie, de nu, alta la rand...saratele fac sigur, ceva dulce, nu stiu, omu vrea sarmalutze(am la congi) cu mamaliguta, , sa le dezghet mai repede...
Las hanul in grija voastra,mai puneti cate-un lemn la foc, sa gasesc cald, o sa vin cu vinu' fiert, mi-a casunat pe anson, e nebunie.