Buna dimineata si din unghiul meu de hibernare!
M-am sculat mai tantosa, dar toba o bat la fel de bine.
Mi-e foame intruna, lasa-ma cu ceaiurile ca-s bune si-alea, dar nu pana la saturatie...un gand interior imi spune"baga ceva tare, Gelooo!"!Adicatelea, consistent, da?(unde naiba v-ati gandit?)
Si ma mana asa un dor de shopinguiala, cum nu va puteti imagina...a venit o colega si mi-a adus salariul meu pe ianuarie, adica ceea ce a mai ramas din el, ca am fost in medical aproape toata luna si vreau sa-l fac praf, nu mai am verzitura/ prospatura in casa, in rest traiasca beciul si cocoseii de la tara, apropos, care vii la o claca de taiat, fiindca avem o generatie de pui de prin iunie, din care sunt 12 cocosi;s-a mai facut loc in lada, intrucat s-au mai diminuat ramasitele porcesti si io cand chem chilerul, ca nu taiem noi, doar portionam, sa stiu pentru ce-l platesc!
No, v-am impartasit gandurile, acum sa vedem, care cum s-o implini, dar din moment ce le-am pus pe tapet, io sper sa le bifam pe toate, daca nu azi, ne mai ajuta si maine, ca e tot zi!
Mai am un ghimpe...cum o fi traficul in micutzul nostru city, (cu strazi inguste ) nici nu mai stiu de cand nu am iesit din casa...
Io am baut cafeaua cu lapte azi, si cu ce am plusat de la voi, sunt numai inima, devastez magazinele!

Daca mai pun la socoteala si placintele Oanei...
Dar nu mai scriu in postul asta ca am terminat capitolul, ii dau stellei prea mult de lucru