Buna seara tarzie doamnelor. De vreo 2-3 zile citesc pe apucate in timpul liber, doar doar ajung la zi. Vad ca se dezbat tocineii, eu ii stiiu din zona Bucovinei ca fiind un fel de chiftelute din cartof ras, ou,faina, usturoi, sare piper si prajiti in ulei, serviti ca atare sau cu smantana. Am facut si eu ieri si pana sa ii termin de prajit imi venea sa plang... niste labute m-au furat de aproape tot ce reusisem eu sa combin:)
Frumosi copii aveti. Geany, bub imi aminteste de un verisor de-al meu cu fatzuca aia ranjita si cu gropita din barba.(ador gropitele di barba).
Oana, daca vezi ca fetita e inclinata spre gimnastica ar fi pacat sa nu incerci sa obtii ceva productiv din asta.
Fiu-meu e pasionat de dans.... danseaza de pe la 9 luni(bine.. atunci doar se batzaia in patut)... ii place muzica asta de.. strada, hip hop, rap... si l-am dat la dansuri, imi salta inima cand imi spun instructorii ca e un talent nativ... In magazinele unde este muzica, mai ales daca e ceva ce ii place lui, incepe sa danseze si imi zice... "mamiii, nu pot sa ma opresc", suntem deja cunoscuti aici in urba pentru copilul meu miscaret.
Daniela si Foxy.. dati carti si la altii, oropsiti de sorti:) ca sa mai scot si eu la iveala cate-o bucata de minte:)
Fetelor cucuietelor... Gelutza, Sorina cu fetita, va doresc sanatate. As vrea sa va nominez pe toate.... caci va cunosc atat de bine... Moatza, Any, Lili, Stella, Zozo cea vesnic zambitoare si care se considera o norocoasa chiar si cu trezitul la 4:30(sa-mi dezvalui din secretul tau... sa-mi gasesc si eu multumiri de genul asta:)), Boni si celelalte care mai sunteti... va trimit un gand bun si-o imbratisare virtuala! V-am pupat... si ca de fiecare data, imi doresc sa fiu ceva mai activa pe forum... timiditatea insa nu ma lasa:)
Edit.: Posed si eu un Kenwood, pe care mi l-am luat din primii bani castigati de mine in Italia:) si de care sunt mandra, singurul inconveninent e ca fuge cand are cantitate mare de aluat si viteza mare... dar de altfel, este adorabil.