Mirela , chiar pe cand e prevazuta Anastasia
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 14 February 2012 - 02:12 AM
Postat 14 February 2012 - 03:00 AM
stella, la 14 February 2012 - 02:12 AM, a spus:
Aha tu zici ca e fetita
Postat 14 February 2012 - 06:48 AM
Trec pe repede inainte, c-ati facut numai bunatati si eu am intrat la o lejera dieta, de lunea, ashea
Va pup pe toate pe rand, va urez o zi buna, sanatate la bolnaviori. Si abia astept si eu sa vad fetitza lui Angel
PS
M-am uitat pe geam si am vazut doar dune albe! De mult nu am mai vazut atata zapada. Si inca o sa mai ninga. Tare ma tem si eu de inundatiile de care zicea Carmen, daca se incalzeste brusc si se topeste repede zapada
Fisiere atasate
-
2cafea.jpg (6.17K)
Number of downloads: 0 -
1hot-tea.jpg (90.11K)
Number of downloads: 0 -
1breakfast.jpg (1.12MB)
Number of downloads: 0
Postat 14 February 2012 - 07:39 AM
Oana S, la 13 February 2012 - 10:14 PM, a spus:
carmaw, la 13 February 2012 - 10:10 PM, a spus:
Glazura ceva??
Ai te rog vreo idee??
Multumesc
Edit
Uite aici la poza Cuibusoare de Paște cu ouțe aromate cu o idee de a mea ...
si aici este linck-ul: http://artaculinara....erse-sarbatori/
Neata fetele hangice,
ce mai faceti voi?? A mai nins??
Ouffff...
Oana sunt moarta 'sigur'!!
Gata sunt la pamint fara suflare.....esti o MAIASTRA!!
Nici nu mai am cuvinte,cite feluri ce frumoase sunt si cit de gustoase trebuie sa fi fost!!
Superb...chiar ma intreb de ce nu te lansezi tu pe drumul asta....ca ai idei,maiestrie,rabdare...ce nu ai patalama?Daca s bune si recunoscute cele romanesti vino la Romanica ...am multe cunostinte in domeniu!!(matusa mea de care stie tot maiestrul bucatar/patiser roman)
Zau asa, ai impleti pasiunea ta pt arta culinara cu independenta mai ales financiara caci sunt convinsa ca i ai lasa lati pe americani!
Deci bref....multumesc mult de link il voi studia serios cind ajung in Creta caci se profileaza o masa mare plina de francezi si belgieni.
Postat 14 February 2012 - 09:11 AM
Si daca tot sunt fotoreporter sa va arat cum ningea aseara la mine in curte:
IMG_1267.JPG (200.58K)
Si ce frumos era azi dimineata in parcul din fata institutiei:
IMG_1268.JPG (197.59K)
IMG_1269.JPG (112.89K)
Postat 14 February 2012 - 09:14 AM
Eu stau si azi acasa! Ninge iar si ma gandesc la cum ma voi trezi maine, ca azi nici n-am auzit telefonul!
Acum beu o cafea cu voi, care mai sunteti pe-aici!
cafeaua-de-dimineata.jpg (69.62K)
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 14 February 2012 - 09:15 AM
valentina.jpg (113.7K)
Si o mica tratatie ca tot este Sf.Valentin astazi!
Picnic_Cu_Bunatati_big.jpg (80.58K)
Picture41.jpg (56.93K)
201102_Bunatatea_rasplatita_cu_un_cos_de_bunatati_2.jpg (155.34K)
cos-cu-trandafiri-rosii-si-bunatati.jpg (85.17K)
salonul-de-bunatati-prima-editie-i18078.jpg (14.48K)
146090-prajitura-cu-prune-si-alune.jpg (39.28K)
Postat 14 February 2012 - 09:16 AM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 14 February 2012 - 09:20 AM
zoazorel, la 14 February 2012 - 09:16 AM, a spus:
Normal ca stie, primul lucru azi dimineata operatiunea "lopata"!
Postat 14 February 2012 - 09:25 AM
Angel, la 13 February 2012 - 03:58 PM, a spus:
Iti multumesc mult!
Am sa-mi dau toata silinta... ce va iesi, nu mai stiu...
Daniella, la 13 February 2012 - 07:03 PM, a spus:
Sorina o idee care mie mi-a placut enorm, pentru ca manutele si piciorusele bebelusilor sunt impresionant de mici este o cutie cu amprenta manuta- piciorus, cauta pe net si daca iti place ideea daruieste-i asta, mamaica tanara nu are timp si bani de asa cumparaturi, dar sunt sigura ca toate mamicile sunt naucite cand vad asa niste talpite si palmute mici, incat sa le placa ideea de a le pastra amintirea forever!
E cam tarziu... e vorba de botez. Cadoul asta mergea mai bine atunci cand a nascut...
Ramane ca idee pt urmatoarea curajoasa din grup...
Stella, la multi ani pt Vale! Odihneste-te daca tot stai acasa...
Numai bunataturi pe aici... da' Gelutza m-a dat gata cu ritmul ei de a coace. Esti fenomenala!
Nu uita ca ai promis sa faci poze cand faci urmatoarea data aluatul acela destept.
Parca as vrea sa-l fac si eu, doar ca mi se pare tare complicat...
Noi suntem mai bine. Giulia continua sa-mi spuna ca-i face rau genunchiul drept, merge in schimb fara probleme. Probabil doar o deranjeaza. Nu mai are febra.
Imi place ca-si mesteca linistita pastiluta... se mai stramba ea, da' nu protesteaza. Nu de alta, da' daca nu as fi reusit sa o conving ar fi trebuit sa faca injectii de penicilina.
Azi, azi am inceput deja sa ne certam... ametitele astea de la 'distretto' nu vor sa mi-o primeasca dimineata pt analiza care trebuie sa o faca pe stomacul gol. Mi-au programat-o azi la h12,30. Asa ca i-am dat sa manance bine la micul dejun si apoi i-am explicat ca nu mai poate sa pape nimic pana la pranz. A zis ea DA, mami... da' deja a inceput sa-mi ceara de mancare. Ce ma fac eu cu ea pana la h12???
Ea e invatata sa manance... nu mananca mult, in schimb mananca putin si des. Trebuie sa o tin ocupata, ca sa nu se mai gandesca la mancare...
Maine mergem iar la pediatru ca sa vedem daca am scapat de bronhita. Daca totul e OK, joi ar putea sa mearga la scoala. Ce bine ar fi, ca tare mi-e mila de ea. S-a saturat si de jucarii si de desene animate...
Eu inca nu m-am gandit ce voi face sau daca voi face ceva special pt Sf Valentin... inca nu prea am intrat in spiritul sarbatorii, pe ziua de azi. Daca ma loveste mai incolo, am sa improvizez ceva si gata...
Va pupacesc! O zi buna!
Postat 14 February 2012 - 09:29 AM
Giorgiana, la 14 February 2012 - 09:11 AM, a spus:
Si daca tot sunt fotoreporter sa va arat cum ningea aseara la mine in curte:
Si ce frumos era azi dimineata in parcul din fata institutiei:
Waw, Giorgiana... frumos de vazut in poze...
Cam greu cu traitul inconjurat de asa ceva. Adevarul e ca la un moment dat te saturi. Poate sa placa pt cateva zile...
Postat 14 February 2012 - 09:34 AM
Postat 14 February 2012 - 09:36 AM
zoazorel, la 14 February 2012 - 09:14 AM, a spus:
Eu stau si azi acasa! Ninge iar si ma gandesc la cum ma voi trezi maine, ca azi nici n-am auzit telefonul!
Acum beu o cafea cu voi, care mai sunteti pe-aici!
Stii tu ceva ce eu nu stiu?
Atunci la multi ani jumatatii lui Geany si de la mine!
Postat 14 February 2012 - 09:38 AM
Hazel, la 14 February 2012 - 09:36 AM, a spus:
Atunci la multi ani jumatatii lui Geany si de la mine!
Atunci, LA MULTI ANI!!! si jumatatii lui Geany!
sparkling_champagne_holidays.jpg (220.47K)
Postat 14 February 2012 - 09:51 AM
Hazel si Georgi, bune tratatii, eu cred ca incep cu un ceai fierbinte si continui cu clatitele, ca doar nu ingrasa asa.
Oana, arata super inimoarele, foarte faina ideea.
Stella, sa-ti traiasca Valentina, sa fie sanatoasa si fericita!
Noi nu prea le avem cu Sf. Valentin, dar m-am distrat cu sotul meu ca l-am sunat mai-nainte, el era ingrijorat ca nu stia daca am ajuns cu bine la servici, in timpul asta dadea de zor la lopata sa curete zapada si printre toate astea i-am zis si eu: Hei, Happy Valentine's day! Si cu asta cred ca am cam terminat de sarbatorit
#13378 Guest_Gelutza_*
Postat 14 February 2012 - 09:56 AM
Nu ne-am putut duce la munca, efectiv nu aveam cum sa iesim din curte!Si unde mai pui ca aveam control, nu le-a ajutat DD. tara arde si baba...si-a modificat viziunea, acum umbla dupa spagi!
A nins ca in povesti, cu fulgi mari( ca in pozele Giorgianei)eu nu mai fac nicio poza cu nametii ca nu vreau sa-i mai vadddddddddd, am zis!
stella, sa-ti traiasca fata si sa-ti aduca numai bucurii!
Sa vedem cu ce iesi la interval..."coci" tu ceva daca stai si acasa si cam taci, inseamna ca le faci!
Angel, vreau si io sa vin "cu plocon"(asa se numeste in zona mea vizita la un nou nascut), sa nasti sanatoasa, ca... macar virtual si tot vin, nu o sa scapi de mine!
Sorina, ma intristez sa aflu ca la tine problemele nu se mai termina, Iti vand si eu un pont cumparat de la un medic basarabean foarte batran si cu leac: pune-i fetitei la genunchi compresa calda cu tarate de grau umectate in apa calda (cam la 40 de grade).
Carmaw, se apropie data la care va trebui sa merg la un eveniment ce va avea loc la biserica in care a slujit si bunicul tau, o sa fac multe poze in zona, abia astept sa-ti fac o micuta bucurie!
Giorgi, la noi operatiunea "lopata" a inceput la 6,45 si inca nu a luat sfarsit, fu doar o pauza de lapte cald, asta e dezavantajul curtii, dar daca stau sa ma gandesc si la iarba verde, wowww, incep sa cant "Iarba verde de acasa" si mi se face dor de iarba si de verde si de soare...
http://www.youtube.c...h?v=G9fXbJ1tFIg
M-am rasfatat cu cafele: zoaza, hazel, Giorgi, pur si simplu sunt motorizata cu atata cafeina la bord, ce-o urma, va zic la pagina doi, asta prea e fulll!
Postat 14 February 2012 - 09:58 AM
2ut, la 14 February 2012 - 09:51 AM, a spus:
Pot sa-ti spun ca te iubesc? M-ai dat gata... imi curg lacrimile pe obraji de atata ras...
#13380 Guest_Gelutza_*
Postat 14 February 2012 - 10:04 AM
deci,un "la multi ani!" calduros si de la mine pentru domnul Geany
2Ut in legatura cu Valentinul si la noi e la fel, ce sa facem, noi ne-am nascut mai hacana, in zodia Dragobetelui si il asteptam, de regula primeam primii ghiocei din an la ziua asta, dar acum, cu atatatea tone de zapada, mi-am luat gandul de la ei pana prin mai!
Ma roade gandul ca am uitat pe cineva, ma duc sa inventariez, dar io oricum va

Ajutor