Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 694
  • 695
  • 696
  • 697
  • 698
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#13901 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 20 February 2012 - 01:07 PM

Vezi postareaany_annette, la 19 February 2012 - 10:30 PM, a spus:

[

Aia cu perline de care zici e fiocchi di latte?
Am vazut ca ai reparat tortul, intr-un mod mai mult decat satisfacator!

Da, da, fiocchi sunt.
Am reusit, bine ca am reusit ca prea-mi statea pe creier.

Vezi postarea2ut, la 20 February 2012 - 08:54 AM, a spus:

Buna dimineata tuturor! N-am apucat sa citesc nimic din urma, dar am zis sa va salut mai intai si-apoi. Noi am avut un sfarsit de saptamana groazanic, care a inceput de miercuri seara cand a inceput pitica mea cu diaree, varsaturi, febra, 2 zile si ceva n-a mancat nimic, nu s-a ridicat din pat, iar de vineri a inceput si Ale, cea mare....nici acum nu-s chiar bine, sunt acasa cu mama, dar sper ca ce-a fost mai rau a trecut.
N-am mai patit niciodata cu ele chiar asa, mi-a fost tare mila de ele sa le vad asa.
No, v-am salutat, mi-am spus naduful, ma duc sa citesc ce-am ratat pana acum.

Uf, ce rau imi pare... stiu prea bine ce inseamna.
Multa sanatate la fetele frumoase!

Vezi postareaGiorgiana, la 20 February 2012 - 10:49 AM, a spus:

Vezi postareaEataly, la 20 February 2012 - 10:23 AM, a spus:

Mesaj pentru Dl.Cerra si pentru Dl.Giorgyana: Bravos domnilor pentru salata de "buf"! :occasion15:

Ne rasfata, pe mine si pe Alex, in w.e mereu ne face cate ceva bun.

Si tata ne rasfata mereu duminica... acum i-a luat locul soata. Ieri ne-a curatat pestele si ni l-a preparat. Buna rau!

Vezi postarealili, la 20 February 2012 - 11:06 AM, a spus:

Ma asteapta o saptamana grea cu multe chestii de rezolvat si platit.Sper sa pot face fata , of,of
Va pup

Bafta... si nu uita sa gandesti pozitiv! Ai vazut ce zic fetele pe aici.

Dany, faina Bia, imi place de ea... stai sa vezi mai incolo ce-ti face. Tot vei avea ocazia sa pui in practica gandirea pozitiva... mi-e mila de tine cum mi-e mila de mine. Sunt niste hotomani!

Gela, am vazut... iti multumesc mult! Mai ramane sa ma apuc de treaba.

Eu vreau la Angel... mie-mi place caldura. La mine ploua si ninge in acelasi timp.

Si gata, ca nu mai stiu... cer scuze daca am uitat pe cineva...

Am fetele acasa in vacanta, asa ca ma duc sa le dau de mancare, ca sunt capabile sa ma manance pe mine.

Va pupacesc!
A, la noi sambata a fost Carnavalul... a fost super, am avut parte de o zi superba cu un soare de zile mari. Am facut si poze. Dupa ce bag fetele la nani poate reusesc sa le descarc.
O zi buna!
Sorina

#13902 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 20 February 2012 - 02:12 PM

Helau!!!!

La noi e Carnaval si deci...E LIBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fac un album de poze pt pitica, ea e la cresa , costumata in zana :;. Maine merge costmata-n bucuruza. Maine pun si ceva poze.

#13903 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 February 2012 - 02:17 PM

Buna ziua si de la je'! :lol:

Am gasit si i-am luat lui bub' niste dinti de guma cu tot cu gingia aia roz si acum face de zor pe dentistul,monteaza dinti la ursuleti,iepurasi de plus se stramba si el in oglinda :71: =))

#13904 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 February 2012 - 02:43 PM

Mesaj pentru Dl.Cerra si pentru Dl.Giorgyana: Bravos domnilor pentru salata de "buf"! :lol:

Deny cred ca in curand vedem si salata lui Mr.Deny, nu?

de unde ti-a venit ideea, scumpa? =)) Ar fi bine, dar daca iau sa contorizez ce a gatit d-l Deny pt mine si Bea, avem:
- preponderent este responsabil de MD: fresh de greph pt mami, castronel cu fructe proaspete taiate. Banana taiata (Sau doar decojita si oferita direct spre muscat =)) ) pt Bea. Smothie de fructe si/sau legume. Omlete cu sunca si branza, sandwichuri.
- friptura la cuptor sau la gratar cu garnitura de ciuperci gratinate cu mozza, si salata de sezon
- 1 data de curiozitate a facut ciorba de vitel (aveam muncitor in casa eu nu veneam decat la 9 seara) f. buna ...eu daca nu are ingrediente sau proceduri care ingrasa nu sunt pretentioasa ... !
- aranjat platouri cu gustare: de branzeturi si mezeluri :P
Este genul caruia nu prea ii place sa intre in bucatarie, asa ca nu prea il vad facand o salata buf, ca nici nu stie sa curete legumele. -_- Dar ce stiu eu, daca tu asa intrevezi ... inseamna ca imi schimb serviciul peste hotare si invata de nevoie ?... :71:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#13905 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 20 February 2012 - 02:43 PM

Mnaziua si de la mine, cine imi tine companie la o mocca?
Fisier atasat  kofe2958988.jpg (35.52K)
Number of downloads: 0
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#13906 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 February 2012 - 02:45 PM

Buna ziua si o saptamana minunata tuturor va doresc :lol: !

Fisier atasat  ziua.jpg (10.17K)

#13907 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 February 2012 - 02:46 PM

La noi azi e liber, ca e carnaval. De trei saptamani tot desfac cutii si aranjez si ma invart, bag la masina, scot de la masina...nush cum se face ca nu se mai termina de spalat boarfele astea...redecorez, reformulez, rememorez, ma reinventez si ma readaptez.
Am hamalit tot weekendul si acum tre sa imi aranjez cartile si nu am nici un chef!! Mi-am trimis barbatu' sa se dea cu motoreta si eu ma dau huta pe net. Voi ce faceti?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#13908 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 20 February 2012 - 02:49 PM

Fetelor, am uitat sa va spun ca sambata seara am fost cu soanta din dotare la Opera. Pentru soanta a fost prima oara.
Am vazut "Mefistofele" de Boito, este un spectacol superb, ca interpretare muzicala, coregrafie, costume, decor, orchestra, tot. Spectacolul l-a vazut intai Alex cu scoala. Si noi am prins o ocazie, cumparai un bilet si al doilea gratuit. Mi-a placut ca sala era plina de tineri. A fost o seara deosebita si ne-am simtit excelent.
Acum soanta ma intreaba cand il mai duc la un spectacol, vrea ceva mai melodios, gen Verdi.
Adevarul ca nu am mai iesit sa ne mai distram putin, de foarte mult timp.

O imagine din spectacol:

Fisier atasat  mefistofele2.jpg (40.92K)
GEORGIA

#13909 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 February 2012 - 02:52 PM

Vezi postareastella, la 20 February 2012 - 01:13 AM, a spus:

Danielllllllllooooooooooooooooooooo , pe rand fata mea, pe rand...si DD a facut lumea in 6 zile, si a7a s-a hodinit.
Nu te apuca si de cap si de c.. ca nu-i bine. vei fi frustrata si un pachet de nervi .
asa ca daca ai lasat tigara, mananca asa ca de obicei, echilibrat...nu e momentul sa-ti stresezi organismul mai mult decat necesar...
stii prea bine, ca il pacalesti doar odata, apoi invata sa *puna deoparte* , pentru zilele cand e privat ....
e de ajuns stressul de la lasat de fumat, nu aditiona cu restul....parerea mea :71:
Noapte buna, somn usor.

Sa traiti am inteles! Stie Stellina ce stie! Am baut azi cafea natur (due :lol: pana acum, de ani le beau negre). Am bagat dimi un fresh de greph (facut de tati). Putin pateu ca manca el ...si mi-am zis ca e prea mult sa le fac pe toate azi, Stella are dreptate! La serviciu tocmai am servit la pranz o salata mixta cu de toante pt tonti (Salate evrzi, bete crude de sfecla, ton natur, masline, seminte de in, ou fiert, peccorino, ulei + lamaie ... cam multe, trebuie sa mai reduc din ingrediente ... inca am cvasi-fobie la salata si la mirosul de peste ... ) ! Acum cred ca mananc 1-2 patratoaie de cioco 70% si mai beau o cafea amara. Diseara cred ca voi servi o friptura de vitel cu rosii cherry (cred ca ii pun in cap si ceva sos soia + vin) la cuptior cu niste castraveti murati. Si sper sa ma opresc la atat, ca nu mai am deocamdata timp si concentrare sa repet exercitiile ... .

Azi mi-a fost cel mai greu cu tigarile ... printre colegi ... la locul de fumat si de cafelit. Am reusit pana la ora sta si POT SA DUC PANA LA CAPAT! inca 18 zile jumatate! sa scap de meteahna!

#13910 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 February 2012 - 02:55 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 20 February 2012 - 02:49 PM, a spus:

Fetelor, am uitat sa va spun ca sambata seara am fost cu soanta din dotare la Opera. Pentru soanta a fost prima oara.
Am vazut "Mefistofele" de Boito, este un spectacol superb, ca interpretare muzicala, coregrafie, costume, decor, orchestra, tot. Spectacolul l-a vazut intai Alex cu scoala. Si noi am prins o ocazie, cumparai un bilet si al doilea gratuit. Mi-a placut ca sala era plina de tineri. A fost o seara deosebita si ne-am simtit excelent.
Acum soanta ma intreaba cand il mai duc la un spectacol, vrea ceva mai melodios, gen Verdi.
Adevarul ca nu am mai iesit sa ne mai distram putin, de foarte mult timp.

O imagine din spectacol:

Bravo de intiativa!!!! vreau si eu bilete Giorgi! cum ai luat de pe net? mi-e absolut peste mana sa ma duc pana acolo dupa bilete! ziceti ce piese bune ati vazut ultimamente ca mi-e tare, tare dor de un teatru!???

#13911 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 20 February 2012 - 02:56 PM

Vezi postareaDaniella, la 20 February 2012 - 02:52 PM, a spus:

Azi mi-a fost cel mai greu cu tigarile ... printre colegi ... la locul de fumat si de cafelit. Am reusit pana la ora sta si POT SA DUC PANA LA CAPAT! inca 18 zile jumatate! sa scap de meteahna!

Eu nu stiu cum este sa ai meteahna fumatului, dar cu toate astea iti tin pumnii sa reusesti ce ti-ai propus!
GEORGIA

#13912 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 20 February 2012 - 02:57 PM

Sa-ti fie de bine distractia si relaxarea Giorgi , la mai multe.
Ma bag eu la o moka cu Laponica , am un sooooooooooomnnnnn, casc intr-una!
Imagine postata

#13913 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 20 February 2012 - 03:01 PM

Vezi postareaDaniella, la 20 February 2012 - 02:55 PM, a spus:

Bravo de intiiativa!!!! vreau si eu bilete Giorgi! cum ai luat de pe net? mi-e absolut peste mana sa ma duc pana acolo dupa bilete! ziceti ce piese bune ati vazut ultimamente ca mi-e tare, tare dor de un teatru!

Se pot lua bilete si de pe net, dar trebuie platit cu cardul, eu am fost direct la casa de bilete cu cash, a fost mai simplu asa. Spectacolul acesta se reia in data de 2 martie si 30 martie.
Si la teatru as merge, o sa incep sa sap.
GEORGIA

#13914 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 February 2012 - 03:17 PM

Vezi postareakoral, la 19 February 2012 - 02:20 PM, a spus:

Ai ales bine renunţarea la tutun ca primă încercare de exerciţii, eu mi-am ales să devin mai ordonată. =))
Revin, acum am nişte musafiri .

Nu stiu daca am ales chiar bine, ca acolo zice ca initial sa iti alegi obiective usoare, iar asta cu renuntatul la dependente e unul dintre cele mai grele! Ma simt ametita azi, parca sunt in sevraj. Desi fumam paie de alea cele mai slabe 0,1, deci nicotina era cam vax albina, cred ca e de la cap ...

Iti tin pumnii sa devii mai ordonata! Dar la ce te referi? ca la taskuri esti foarte ordonata, cred ca la lumea materiala ... Si eu sunt la fel. La taskuri planific totul pana in cel mai mic amanunt, sunt extrem de ordonata. Si in dulap am o militarie, totul e la linie! :lol: Dar cu viata mea sunt dezordonata: nu reusesc sa fac pauze de masa, sa mananc la timp. Pt mine nu ma duc la dr. Pt mine nu am o ordine niciodata! :71:

#13915 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 February 2012 - 03:19 PM

Vezi postarea2ut, la 20 February 2012 - 08:54 AM, a spus:

Buna dimineata tuturor! N-am apucat sa citesc nimic din urma, dar am zis sa va salut mai intai si-apoi. Noi am avut un sfarsit de saptamana groazanic, care a inceput de miercuri seara cand a inceput pitica mea cu diaree, varsaturi, febra, 2 zile si ceva n-a mancat nimic, nu s-a ridicat din pat, iar de vineri a inceput si Ale, cea mare....nici acum nu-s chiar bine, sunt acasa cu mama, dar sper ca ce-a fost mai rau a trecut.
N-am mai patit niciodata cu ele chiar asa, mi-a fost tare mila de ele sa le vad asa.
No, v-am salutat, mi-am spus naduful, ma duc sa citesc ce-am ratat pana acum.

Ati fost la medic? ce e ?
multa, multa sanatate fetelor si intregii familii! grabit sa va insanatositi!

#13916 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 February 2012 - 03:21 PM

Vezi postareaAngel, la 20 February 2012 - 12:32 PM, a spus:

o saptamana buna si de la mine. si fara belele de nici un fel. linistita sa fie :lol:

ies la o plimbare ca s-a mai racorit o tzara, maine iar 37. iar nu scot nasul decat la scoala si inapoi :71:

draga mea eu iti urez iar sarcina usoara, ca nu stiu cand te vad disparand ... ! care e termenul ? abia astept sa il vad pe fasolica!

#13917 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 20 February 2012 - 03:34 PM

Vezi postareaEllani, la 20 February 2012 - 12:41 AM, a spus:

Inseamna ca arunci spre mine cu chestia aia vanato-pasto-mozzarelica? Eu nu sunt la dieta(deocamdata,sotul nici atat
Bafta si rezistenta de otel la tentatii!

Merci Ellani, pana la ora asta n-am cazut in tentatie.
As arunca cu timballo, dar nu mai e -_- !

Vezi postareaDaniella, la 20 February 2012 - 12:44 AM, a spus:

mai bine zi si dumneata, inainte sa incepi dieta, ca apoi nu mai ai chef de vorba de asta, parca te vad numai la diete si detox =)) (iti spun eu dc intri pe la ce am gatit azi/dulciuri/cocalit si uneori han, e teroare=!) , ce crema simpla (fara foc si prea mlte murdariri de vase ) pot face cu mascarpone?

Nu pot sa te ajut, n-am facut niciodata decat crema pentru tiramisu.
Pe net am gasit asa: 250 de gr de mascarpone si 200 de gr de lapte condensat (sau chiar 150 gr daca vrei crema mai putin dulce).
Se bate bine cu mixerul mascarponele rece, apoi se adauga laptele condensat si se amesteca bine in continuare.

Vezi postareaDaniella, la 20 February 2012 - 12:48 AM, a spus:

vroiam sa zic sa arunce si la mine 1 portie, dar daca ma gandesc bine sa ma las de toate cele dintr-o lovitura: fumat, baut, mancat nu ar fi rau, nu? Ia sa intru eu si la dieta detox 3 sapt incepand de maine! ce daca am delegatii peste delegatii, daca vreau POT!

Any am vazut reteta :71: super as fi mancat juma de tava dc ma invitai pe la tine, asa ca tine minte ca-s paguba la casa omului si sa nu ma inviti ...decat cand om fi pensionare si o sa ma convertesc intre timp la vegan si o sa scap si de patima lacomiei la mancare!
asa imi plac si mie pastele al forno cu ragu si mozza, fara bechamel. sds vs le-ai facut fix pe gustul meu! Am vzt ca nu ai pus oua la timbala ?! nu as fi comandat niciodata din menu, dupa titlul asta nu.mi dadeam seama veci ce poate fi ...

La mine daca vii tre' sa mananci, nu tine cu una cu doua.
Noi suntem tauri Dani si tu si eu, mancarea ne place.
Nu, aici n-am pus oua, la cealalta varianta la cuptor am pus.

Vezi postareaany_annette, la 19 February 2012 - 11:39 PM, a spus:

Tre' sa chem niste ajutoare sa ne ajute sa le mancam =)) .

Ma ofer de buna voie si nesilita de nimeni!Jur! :lol:

Vino, de-ai sti ce bune sunt!!
Crude sunt in congi, apoi le decongelez si le fierb.

Vezi postareajulix_2007, la 20 February 2012 - 12:44 PM, a spus:

Si Stella mi-a trimis cu drag ciocolata adevarata elvetiana.

De lene nu am intrat. Acum creez tot felul de chestii pentru scoala, saptamana ciudata din aprilie, comisii si comitete, intru in viteza, mai citesc si cam atat.
Mari retete nu fac, merg pe cele cunoascute si clasice. Cand vin dupa 6 ore acasa nu am nici un chef sa ma apuc sa pozez haleala. Bashka, am fostz racita cobza.

Bravo si Stellei!
Pai mai treci pe-aici, macar mai vorbim de una alta :P .
De raceala nu e de mirare, la frigurile din Ro.

Vezi postareasorinadaniela, la 20 February 2012 - 01:07 PM, a spus:

Da, da, fiocchi sunt.
Am reusit, bine ca am reusit ca prea-mi statea pe creier.

Bine de stiut.
Sorina, eu am scris si la topic, eu o dau la cuptor la 160 de grade, tu am vazut la 180, da s-ar putea sa n-aiba nici o legatura chestia asta.

#13918 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 20 February 2012 - 03:35 PM

Vezi postareaDaniella, la 20 February 2012 - 03:21 PM, a spus:

Vezi postareaAngel, la 20 February 2012 - 12:32 PM, a spus:

o saptamana buna si de la mine. si fara belele de nici un fel. linistita sa fie :71:

ies la o plimbare ca s-a mai racorit o tzara, maine iar 37. iar nu scot nasul decat la scoala si inapoi =))

draga mea eu iti urez iar sarcina usoara, ca nu stiu cand te vad disparand ... ! care e termenul ? abia astept sa il vad pe fasolica!

si eu :lol:
am la semnatura, mai am 2 saptamani daca nu vine mai inainte. mai am putin si pleznesc, la propriu =))
abia ma misc -_-

#13919 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 February 2012 - 04:07 PM

Hazelina, vad ca suntem doar noi doua si o mocca :lol: Cum e vremea la Iasi?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#13920 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 February 2012 - 04:08 PM

Petru gravidute avem:
Fisier atasat  general.jpg (96.81K)