Hazel, la 22 February 2012 - 04:24 PM, a spus:
Deci te urasc!

Ei, nu-i ca te urasc... da' am o ciudaaaa... Mesajul e pt Gela, ca sa ne intelegem.
Dexter, la 22 February 2012 - 04:26 PM, a spus:
dragilor, Dexter şi-a pus ochelari multilingvi şi îşi retrage catastiful,
escuzemoa ălora de v-am sîcîit cu glumele

Hai, dom'le, da' sensibilos mai esti... se vede treaba ca nu prea stii de gluma atunci cand o fac altii... Pacat!
Ellani, la 22 February 2012 - 04:34 PM, a spus:
Multumesc,dar se vede ca era scris in stele sa se-ntample.Dar nu cum ma asteptam.
Am facut alaltaieri niste clatite,inclusiv si pentru dat vecinilor,daca tot sunt tufa toti de gripa.Sotul meu,curajos din fire,a zis ca le duce el.De dus le-a dus,dar nici cu traista goala n-a venit,caci a inhatat virusul.De dus nu l-am mai dus pe vecin,pentru ca si-a dat seama ca nu rezista la drum atat de lung.Cu chiu,cu vai ,am inteles ca s-a lasat induplecat sa mearga la un medic mai pe-aproape,desi eu recomandasem sa cheme salvarea,in primul rand pentru masina adaptata si intr-al doilea,ca-l vor considera caz de urgenta,dar n-ai cu cine,ca s-a ambitionat sa nu.
Dar raceala,normal, ca a trecut si la mine de la sot.Atat ca eu am luat-o din start cu sirop,pastile si suc de ceapa si-s un pic mai bine.El insa,sta in pat cu febra si tot setul, iar eu fac pe sora medicala.

Imi pare rau... Aveti grija de voi si insanatosire grabnica!
Mutti, la 22 February 2012 - 04:38 PM, a spus:
V-am promis poze
Grupa Elenei de la cresa in ziua de luni :
Ce frumosi sunt...
any_annette, la 22 February 2012 - 05:35 PM, a spus:
N-am avut niciodata atatia invitati.
Brava Stellina!
Eu am avut ca invitati in jur de 50 de persoane de cateva ori in viata... sigur la botezuri, moturi si apoi varii chefuri, petreceri si aniversari.
Nu-i chiar asa de greu daca te organizezi bine.