Hello, hello, moama cat ati scris. eu azi vrenica , primii de Craciun un bon de la fata cu 10 sedinte de pilates, iaca ma invrednicii sa demarez cu prima...astept maine sa vad rezultatele ( ca cica , simtim o *febra muschiulara* de la niscai muschi de care habar n-aveai ca-i ai

).
Ne pleaca menagerul actual, ( au angajat deja altul) la sfarsit de febr, si m-am gandit sa fac acasa o agapa cu o parte din colegi ; am incercat sa *aleg* pe cei cu care era in armonie

.
la chestii din astea , de obicei fac grosul...si mai aduc unii alti cate ceva gen, sticla-doua de vin, sau branza, sau chiar ceva dulce etc...aici se numeste *bufet canadian* , asta pe principiul ca tu gerezi tot, si le zici tu aduci asta, tu asta etc...dar eu prefer sa fac majoritatea...si le zic de explu sa-mi aduca pahare , sau cum am zis branza, vin,sucuri, sau niscai specialitati din zona ( salam de ratza sau de mistret, de astea).
altminteri, mai e o chestie , dar unde e invitata toata orchestra, si unde *sindicatul* plateste beuturile nonalcolice, vin, apa etc.
si fiecare aduce o chestie...sarat sau dulce...si asta va fi pe 7 martie...probabil ca acolo o sa duc 2-3 checuri sarate, si ceva dulce cu spor

gen ...caramel shortbread.ca acolo musai sa fie fingerfood. la mine e bufet, dar cu farfurii, tacamuri, pahare adevarate etc

e amuzant de facut asta .
deocamdata batut in cuie sunt sarmale de vita si de varza acra, icre de manciuria

o cutie babana

, somon irlandez, si probabil voi face chiftelutze, si cateva checuri sarate, in rest din borcaniada : zacusca, anghinare, rosii uscate etc etc etc