Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 708
  • 709
  • 710
  • 711
  • 712
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#14181 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 February 2012 - 12:52 PM

Sanatate la copilasii dragalasi care sunt bolnaviori.Sanatate si celor mari , chiar daca nu asculta de infirmiera personala.blamul e pentru coleg care e hahalera...ca daca-l intoarce boala pe sot, sta si mai mult acasa...offfffffffffffffffff , ca tare e greu sa ai doua capete, si sa le gerezi pe amandoua....

#14182 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992

Postat 23 February 2012 - 01:00 PM

Frumos cadou, tine-te de el :( !

Stella, ce frumos din partea ta, sa faci la tine acasa petrecerea pentru colegul tau :( .
Salam de mistret am mancat, de rata nu, insa cred ca tre' sa fie tare bun.
Normal, o sa aduca si ei ceva, nu cred eu ca vin ei cu mana goala, asa e frumos cand te duci la cineva. In Ro de exemplu, obiceiul cu florile cand te duci la cineva, nu s-a pierdut, mie imi place foarte mult si asta, atata recunostinta macar pentru gospodina care sta la cratita :( .
Iar cand sunt asa multi, eu sa fiu invitata chiar as intreba ce sa aduc sau daca as putea sa ajut cu ceva.
E fain ca sarmalele le ai deja gata, numai trebuie fierte :( , deja te scutesc de o gramada de treaba, in plus sunt bune si satioase :pupic: !

#14183 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 February 2012 - 01:00 PM

Multa sanatate la bolnaviori! :pupic:

Sotul meu a muncit cu spor si nu mai are buba' nici calculatorul meu :(

Azi nu gatesc,ca mai am supa de ieri si tocanita de cartofi langa care o sa fac o salata de varza rosie ,ca am cumparat una azi :(

O zi buna tuturor !

#14184 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 23 February 2012 - 02:25 PM

Atunci Geany nu mai ai scuze la lipsa...
Eu am venit de la tzep, ms duc sa ma mai invart un pic prin casa, prin curte si dupa aia-mi vin fetele acasa.
Va pupacesc!
Sorina

#14185 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2012 - 02:30 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 23 February 2012 - 02:25 PM, a spus:

Atunci Geany nu mai ai scuze la lipsa...
Eu am venit de la tzep, ms duc sa ma mai invart un pic prin casa, prin curte si dupa aia-mi vin fetele acasa.
Va pupacesc!

Hieeii!! Da' eu nu caut scuze de lipsa (absente motivate =)) ),cel mai mult imi place sa palavragesc cu voi =)) Faza e ca bub' isi face de cap nu prea ma mai lasa :71:

Maine e liber asa ca ,cu sot cu tot plimbare... :71:

Fox pe unde o mai fi?!

Mac' sa-l culc pe bub' :71: si intra sotul la rand la calculator =))

#14186 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 23 February 2012 - 05:12 PM

Vezi postareastella, la 23 February 2012 - 12:52 PM, a spus:

Sanatate si celor mari , chiar daca nu asculta de infirmiera personala.blamul e pentru coleg care e hahalera...ca daca-l intoarce boala pe sot, sta si mai mult acasa...offfffffffffffffffff , ca tare e greu sa ai doua capete, si sa le gerezi pe amandoua....

Multumesc,Stella :71: Pai sa stii ca imi venea sa pun biciul de care zicea Sorina pe ambii si sa le fac un scandal de numa'. :71: Noroc ca n-am asa ceva acasa.
Pe-al meu,fiindca n-a putut sa-l refuze si sa zica ferm ca nu iese din casa,pe colegul pentru ca,pe langa faptul ca l-a purtat prin vant si ploaie pana i-a gasit ce i-a trebuit,l-a si mai tinut la sfat.Parca avea orbul gainilor de nu vedea in ce stare e.Toata afacerea a tinut doar o jumatate de ora,dar a fost de-ajuns,pentru ca azi iarasi am inceput-o de la capat,cu febra si tot setul.

Geany :71: ,da ai sot priceput nu gluma,daca repara asa usor calculatorul.

Dorina,scriu aici sa nu fac off-topic la celelalte subiecte.Dar,m-ai dat gata!Nu ziceai si tu ca esti racita?Eu azi in afara de o supa sotului si niste mancare de cartofi n-am mai facut nimic,in afara de drumurile sus-jos cu ceaiuri,siropuri,castronele....Cred ca imbatrinesc... =)) =))

#14187 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2012 - 05:14 PM

Ellani, ai casa pe 2 nivele, de aia zici sus jos?
Ce promitator suna, la noi tot pe 2 nivele o sa fie. Mai bine puneam lift :71: .

#14188 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 23 February 2012 - 05:17 PM

Sorina, am recuperat. am vazut cate-ai facut, mama ce harnica esti si tu! tare-mi place ca te-ai obisnuit cu tranformatul tot in Monti. Tre sa fac si eu chestia asta, macar ptr dulce. dar astia ai mei sunt mofturosi si-ar vrea altceva, cu siguranta. si numai ptr mine nu-mi vine sa fac, of!

De Stella ce sa mai zic! pai numai sa-ti intre-n casa 50 de persoane si tot e greu! dar sa mai si pregatesti aproape totul! Bravo, felicitari! Si-mi place ca esti f implicata, te oferi...felicitari, Stellutzo!

Giani, daca Bub e pe-acum e stapan pe pc, ai viata grea! ce ti-e si cu copiii astia, dom'le, zici ca i-ai facut in calculator! de parca noi am fi mai breze! daca n-ar tb sa mai si slugarim prin casa, tot numai aici ne-ai gasi!

ieri am prestat si eu la greu: o ciorba, un gulas, niste ficatei cu ceva pe langa ei si, cel mai tare, cu muuuulti nervi toba! pe langa ca am curatat 2 stomace proaspete de porc - numai cine a facut treaba asta stie despre ce vorbesc! -am avut neplacuta surpriza sa mi se sparga amandoua la fiert :71: =)) :71: =)) :71:
totusi, noroc c-am mai patzit o data si nu m-am pierdut cu firea. asta dupa prima nenorocire. nu s-au imprastiat chiar toate in oala, asa ca le-am recuperat si le-am indesat in cel de-al doilea stomac. noroc ca le curatasem pe-amandoua, ca daca era necuratat, aruncam totul la caini. ziceam c-am pierdut 20 de lei si gata!
al doilea stomac se congelase deja, dezgheata-l cu apa fierbinte, trage usor de el sa nu se rupa, in fine! am condimentat iar bucatelele de carne, nici nu mai stiam daca-i suficient...le-am indesat in stomac, am cusut, nici nu mai nimeream ata-n ac de nervi! omu'mi zice sa-l pun intr-un ciorap, ca asa i-a zis lui o colega, eu-nu! ca nu se poate sa am si-al doilea ghinion. ei, uite ca se poate! n-au trecut 2 min de cand l-am pus la fiert c-a crapat si asta, intr-un capat mai tare, plus alte plesneli mai mici. va zic sincer, primul impuls a fost s-arunc toata oala pe geam. aveam niste nervi! il chem pe om sa m-ajute sa recuperez bucatelele, sa le-ndes in stomacul ferfenitit, si-apoi sa-l bag intr-un ciorap. asta adormise, nu voia sa se scoale si striga sa le-arunc la caini si gata!
cand m-a vazut ca cotroboiam dupa ciorapi - noroc c-aveam o pereche de sosete de-astea subtiri noi, ca nu ma rabda inima sa-mi stric gazelu' -Sorina stie! - s-a dat si el jos din pat si-a inceput sa pescuiasca carnea din zeama din oala. am gasit ciorapii, spala-i totusi, ca miroseau prea tare a nou... ei acuma hai sa indesam carnea in ce-a mai ramas din stomac si-apoi totul in ciorap! da, da' cum? ca era fierbinte totul. ne-am oparit, am etalat toata colectia de injuraturi, am bufnit si-am traznit, da' am reusit! am legat ciorapul, l-am pus la fiert!
acuma spala toata bucataria iar, ca era numai stropi de grasime, de la cat ne scuturasem mainile de fierbinteala, bashca un morman de blide, doar de la transbordarea asta, ca inainte de prima nenorocire facusem luna si pusesem totul la loc.
cat am smotruit, s-a fiert si toba, alta munca s-o scoti din oala! am reusit, tragand pur si simplu ciorapul plin din oala, dar cu pretul unor alte opareli. am dus-o in balcon, am presat-o...toata noaptea n-am visat decat porci care trebuiau pregatiti! dimineata m-am dus glontz sa vad daca s-a legat, era beton!
deja parca mai uitasem de nervi, da' tot ma gandeam cum o fi inauntru, or fi bucatelele legate intre ele?
cand am venit de la munca, am taiat-o repede! tananananaaaa!

Fisier atasat  DSC07242 (Small).JPG (82.21K)
Number of downloads: 0

de-acuma, chiar ca-s experta! daca n-am capitulat eu cu-asa incercari, pot sa fac toba si la nunti =))

care vreti, care doriti?

#14189 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 23 February 2012 - 05:20 PM

Vezi postareaEllani, la 23 February 2012 - 05:12 PM, a spus:

imi venea sa pun biciul de care zicea Sorina pe ambii si sa le fac un scandal de numa'. :71: Noroc ca n-am asa ceva acasa.

asta nu-i un noroc,Fisier atasat  bici.gif (7.03K)
Number of downloads: 0 e-o lipsa care tb remediata! =))

#14190 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2012 - 05:25 PM

Moatzo ce de aventuri!
Eu zic c-o sa mancati toba asta pana la ultima bucatica :71: , dupa toata munca prestata si nervi &co!
Dar a iesit o frumusete!

#14191 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 23 February 2012 - 05:25 PM

Dorina,scriu aici sa nu fac off-topic la celelalte subiecte.Dar,m-ai dat gata!Nu ziceai si tu ca esti racita?Eu azi in afara de o supa sotului si niste mancare de cartofi n-am mai facut nimic,in afara de drumurile sus-jos cu ceaiuri,siropuri,castronele....Cred ca imbatrinesc... :71: :71:

Ba sunt racita , dar eu sunt genul de om care nu se lase cu una cu doua , pentru ca daca o fac , nu ma mai ridic . Asa ca , doar daca-s jumatate moarta stau in pat :)Si incerc sa mobilizez si pitica , pentru ca stiu ca e mai bine asa . A facut cu mine "chiflele " de la "ce am copt azi" , apoi a tras un pui de somn =)) de vreo ora . Cand s-a trezit era cam miorlaita , dar s-a mobilizat destul de repede . Am curatat nasucul cu apa de mare , a luat siropel pentru tuse si vitamine si acum sta in varful patului si se uita la desene animate . De mancat refuza in continuare sa manance , dar nici nu o fortez . Poate mai pe seara ii vine foamea .

#14192 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 23 February 2012 - 05:28 PM

Vezi postareaany_annette, la 23 February 2012 - 05:25 PM, a spus:

Moatzo ce de aventuri!
Eu zic c-o sa mancati toba asta pana la ultima bucatica :71: , dupa toata munca prestata si nervi &co!
Dar a iesit o frumusete!

pai o sa-i dau lu' fi-miu la Bucuresti, o sa duc si la serviciu, le voi da si prietenilor de duminica, sper sa se termine repede!
mie mai mult imi place sa fac. si-a iesit mare, are vreo 2 kg.

#14193 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2012 - 05:28 PM

Ella sotul cand isi prinde de tot urechile si nu stie ce sa-i mai faca reinstaleaza windosul =))

Moato' bub' are perioade cand e mai interesat de calculator si perioade cand e plictisit de el ,acum a trecut prin perioada in care a cam stat lipt ,se uita la desene animate si joaca jocuri de gatit de colorat de construit :71:

#14194 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 23 February 2012 - 05:33 PM

Gelutza tu te pricepi...zi mi si mie pot imbraca 2 femei cu nou(asta pt pomana de 1an) adica cineva sarman de aici de la maunte si dna care are grija de mormint
Pot da?
pup fata harnica si jucausa!!

#14195 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 23 February 2012 - 05:36 PM

Carmen, poti sa-mbraci tot satu'! pomenile-s bine primite oricate si oricand. si poti da de pomana si lucruri pe care le-a avut mama.

#14196 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 23 February 2012 - 05:56 PM

Vezi postareamoatza, la 23 February 2012 - 05:36 PM, a spus:

Carmen, poti sa-mbraci tot satu'! pomenile-s bine primite oricate si oricand. si poti da de pomana si lucruri pe care le-a avut mama.

Papusico am dat lucruri,haine cearceafuri masa
¨patura noua cu cearceaf dar si la alta persoana un set de cearceaf
Acum a mai ramas asta cu imbracatu.
M oi descurca eu cumva
=)) sar' mina! :sm:

#14197 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 23 February 2012 - 06:01 PM

Vezi postareamoatza, la 23 February 2012 - 05:17 PM, a spus:

Sorina, am recuperat. am vazut cate-ai facut, mama ce harnica esti si tu! tare-mi place ca te-ai obisnuit cu tranformatul tot in Monti. Tre sa fac si eu chestia asta, macar ptr dulce. dar astia ai mei sunt mofturosi si-ar vrea altceva, cu siguranta. si numai ptr mine nu-mi vine sa fac, of!

ieri am prestat si eu la greu: o ciorba, un gulas, niste ficatei cu ceva pe langa ei si, cel mai tare, cu muuuulti nervi toba! pe langa ca am curatat 2 stomace proaspete de porc - numai cine a facut treaba asta stie despre ce vorbesc! -am avut neplacuta surpriza sa mi se sparga amandoua la fiert :sm: =)) :sm: =)) :sm:

Harnica?! Nu prea... trebuie sa-mi umplu timpul cu ceva ca altfel o iau razna.
Transformatul la monti era de domeniul SF-ului acum ceva timp pentru mine. usor, osor am invatat ce si cum si acum merge struna.
Daca ai nevoie de ajutor e de ajuns sa strigi, ca sigur vei fi auzita... boni are si mai multa experienta decat mine. Asa ca orice problema daca poate fi rezolvata, cu siguranta va fi rezolvata.
Sa stii ca in primul rand gustul se educa, si in al doilea rand habar nu au ca sunt monti. Hai ca ai mei s-au invatat cu ce le fac eu, dar sunt multi altii care mananca la mine si care nu-si dau seama ce mananca. Ma intreaba cand vad ca-mi pun si eu daca e pt mine. Le zic da, si raman masca.
Iti garantez eu ca nu se prind de figura. Nu ai nimic de pierdut daca incerci... in cel mai rau caz le duci la munca si scapi de ele. De fiecare data cand am dus la munca, au ras tot ca furnicile.

Vezi, tu esti harnicuta... Toba nu am facut niciodata. Brava! Si cata rabdare...

Vezi postareamoatza, la 23 February 2012 - 05:20 PM, a spus:

imi venea sa pun biciul de care zicea Sorina pe ambii si sa le fac un scandal de numa'. =)) Noroc ca n-am asa ceva acasa.

asta nu-i un noroc,Fisier atasat  bici.gif (7.03K)
Number of downloads: 0 e-o lipsa care tb remediata! :lol:

Total de acord cu Moatza!

Izuk, voi sunteti mai bine?

Ellani, la voi care mai e situatia?

La noi... la noi, Giulia de cand a venit face numai prostii. Se vede ca e pe aproape de gemeni.
Cum a venit acasa a inceput ca mai e torta, ca vrea torta. Bine iubire, iti da mama. I-am taiat o feliuta, i-am pus-o pe farfurioara si i-am dat o lingurita... mananca!
Ce credeti ca facu? Dupa ce si-a terminat feliuta, a trecut la atacat platoul cu torta inarmata cu lingurita. Cine stia ce face ea in bucatarie...
Si vine Mara... vreau si eu torta. Bine iubire, hai sa-ti taie mama si tie. Si uite asa ma duc eu i bucatarie si gasesc torta ciopartita. Am ramas cu gura cascata... ce puteam sa zic?
Nu trec 5 minute si se apuca de colorat. Aveam culorile ei puse intr-o chestie filigranata dintr-un lut ceva... bine-inteles ca a spart-o. A rezistat ani buni cu Mara, cu Giulia nu a avut multe zile.
Si tot asa... ramane de vazut ce se va mai intampla pana la culcare.
Ma duc sa bucataresc...
Sorina

#14198 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2012 - 06:27 PM

Vreau si eu sa stiu daca mai e cineva ca mine si ca dl.Any , care pastreaza toate cutiile de la aproape orice: computer fix, portabil, telefon, eu pana si o cutie de la o geanta :sm: .

Ca "nu se stie, daca se strica e ca si garantie cutia".
Diseara ma duc si arunc cateva =)) .

#14199 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 23 February 2012 - 06:35 PM

la ce e inca in garantie, pastrez si eu. si mai tin cutiile de incaltaminte cu incaltamintea in ele.

Sorina, nu-s chiar asa de harnica, da' ma descurc.
Ref la ai mei si invatzul/dezvatzul de anumite chestii, afla ca nu-s catari mai mari pe lume decat ei. in special al mare. am lupte grele. :sm:

#14200 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2012 - 06:40 PM

Vezi postareamoatza, la 23 February 2012 - 06:35 PM, a spus:

la ce e inca in garantie, pastrez si eu. si mai tin cutiile de incaltaminte cu incaltamintea in ele.

Sorina, nu-s chiar asa de harnica, da' ma descurc.
Ref la ai mei si invatzul/dezvatzul de anumite chestii, afla ca nu-s catari mai mari pe lume decat ei. in special al mare. am lupte grele. :sm:

O da, incaltamintea o tin si eu in cutii, fiecare pereche cu cutia ei.
Rafturile sunt pline in debara, am mai facut turnuri pe jos, cum am putut, una peste alta.

In toamna am mai sortat din ele si am mai dat la caritas, la fel si haine, dar cutiile tot le-am pastrat =)) , mai pun papuci de casa cate 2 perechi, slapi de vara de stat in casa, de astea care n-au cutie.

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 708
  • 709
  • 710
  • 711
  • 712
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul