Pai nu ai vazut ca a scris si zozo mai sus: specimenul daca gatesc, nu-i place, sau comenteaza (trebuie sa existe un motiv, imposibil sa nu fie ceva. Un motiv nou, unul vechi este intotdeauna ceva!) si mananca de parca se chinuie, abia gusta, ca un pasaroi. Daca nu gatesc deschide frigiderul de 5 ori si intreaba: dar noi ce mancam? Zic: iti fac aia sau ailalta! nu vreau, lasa! dar ce ai vrea?! nu stiu, ce vrei tu! Pe naiba ce vreau eu, daca fac ce vreau eu imi spune: nu stii ca nu imi plac ciupercile/carnea de vitel/legumele etc etc! il vad ca insfaca un pachet de dulciuri sau zice ma duc in oras sa iau o shaorma. Sau cine stie ce tampenie ... Nu pot sa traiesc nici eu asa fara nimic de pus pe masa ... , mai ales ca mie imi place sa mananc!
Mai alaltaieri i-am aratat cupcakes alea cu branza, facute de Cosmina si zic: vrei sa-ti fac din astea? Zice: "da. De fapt nu, nu le face ca stai in bucatarie, murdaresti vase, te enervezi ca gatesti ...lasa stai cu bebelusa!" Pai io ma enervez ca gatesc si ca gaseste un vierme in orice e de mancare! d-aia ma enervez! nu ca stau in bucatarie, ci pt ca nu am nici o satisfactie, ca orice ar fi carcoteste d-aia! uffff ...si doar am citit cartea, ca trebuie sa fiu calma si sa transmit numai ganduri pozitive: e un barbat foarte bun fetelor, nu ma pune sa gatesc si nici nu trebuie sa cumpar mancare. Pot sa stau si 1 an fara sa gatesc, el nu se supara.
Io vreau sa il trimit la careva la reeducare. Il primeste vreun suflet milostiv?

Dar sa mi-l trimita inapoi "vindecat"

Cred ca ar trebui sa ma inscriu la emisiunea aia: schimb de mame
Tu ai dreptate, ar trebui sa il las sa traiasca din alea. Dar tb si eu sa pot sa traiesc cu alea.