Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 728
  • 729
  • 730
  • 731
  • 732
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#14581 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 29 February 2012 - 08:29 PM

Vezi postareaMaya, la 29 February 2012 - 05:30 PM, a spus:

Daniella, eu l-as lasa sa traiasca din ciocolata si ce se gaseste prin frigider, dulapuri, camara, pizza comandata... cîndva îi iese pe ochi!
Nu ar trebui sa-i mai suflati atîta în bors! De aia cîrcoteste si comenteaza Imagine postata

Pai eu asa am facut! Prima oara cand ne-am cunoscut (acum 9 ani!) am venit la el si i-am facut conopida cu carne.A mancat de-o parere.Can am venit urmatorul we, mancarea era in frigider, verde!Am aruncat-o! Am facut pui cu smantana-la fel! Eee, zic, tie nu-ti place? Ba daaa, dar ma plictisesc! Atunci, gata! Stop! Mananci ce vrei! Si face: pilaf-buun, spaghetti, cartofi prajiti, friptura, supa la plic...
Io-s o doamna!Daaaca fac, o data la..hahahat cate ceva, dupa cum ati vazut!Bate tot pe dulciuri! Si mi-e drag tare de el, ca astea-i plac si ma pune sa-i mai fac: 4 clatite, 6 briose, etc.
Acum il incerc cu trandafiri cu salam si cu palmierii.Palmierii i-au placut si el a zis sa-i mai fac!

Fisier atasat  trandafiri cu salam1.jpg (47.56K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  palmieri.jpg (63.79K)
Number of downloads: 0
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#14582 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 29 February 2012 - 08:41 PM

Vezi postareaDaniella, la 29 February 2012 - 06:09 PM, a spus:

Io vreau sa il trimit la careva la reeducare. Il primeste vreun suflet milostiv? :D Dar sa mi-l trimita inapoi "vindecat" :D Cred ca ar trebui sa ma inscriu la emisiunea aia: schimb de mame :rolleyes:
Tu ai dreptate, ar trebui sa il las sa traiasca din alea. Dar tb si eu sa pot sa traiesc cu alea. :D

Daniella si al meu e tot asa.....intelegi de ce mi am tras o culoare frumoasa pe par???
Pt ca nu vrea nimic ,e sclivosit si acum imi spune ca maninc ff mult(de fapt eu mai mult beau si asta dificil
Pe Choupylica si pe el la pus la cura de slabire....suntem grasi dom'le trebuie sa fii ca ei 60 grame cu o caramida in mina!
Vai si amar!
Anul trecut cind gateam m am ingrasat ca nimic nu minca(gusta si apoi gata si ca sa nu arunc totul m-am sacrificat...rezultatul se stie 'inelas' dar nici acum nu i bine caci si acum maninc mult
Ma astept sa mi se cenzureze si aerul:(

#14583 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 February 2012 - 08:57 PM

Ai mei sunt traditionalisti,mama si tata au mai mancat de pe la sorica de prin Italia si pe la prieteni diverse preparate mediteraneene si nu le-a placut deloc,ei le numesc ,citez:''SCLEROZATE'' :rolleyes: sotul l-am mai amagit spune ca e f bun mananca,mai sta si dupaia mi-o tranteste,:''da' sa nu mai faci '' :D

Ma enerveaza cand il intreb ce sa gatesc si nu-i hotarat,apoi nu-i convine ce am facut din proprie initiativa :D da dealtfel mananca ,nu-i problema ca-i hranaci :D

Nu-i plac ierbaciunile' mediteraneene gen rosmarin si altele dar eu la pizza pun oregano si nu behaie,nu-i plac ''sclerozatele'' si halvaua (are el un pitic cu asta)aaa si otetul nu-l suporta deloc

Maroiu nu mananca nimic ce contine ceapa cruda,(deci exclus salat de vinete si altele) nu mananca branza dar pun multa la pizza ,rad pe paste ,pun in senvisuri calde etc si asa topicios mananca,nu mustar ,nu salata buf.,nu mujdei de usturoi si muraturi...

Mancare gatita bobineaza la greu de orice fel ,pizza ,paste senvisuri si dulciuri...

Bub' idem maroiu'ambii mananca super picant :D

Eu is' beleaua casei mai bine nu mai vb. :D ii scot sotului par alb,asa ca ne-a tunat si ne-a adunat ,dar impac eu si capra si varza cu comentariile de rigoare sau nu :P

#14584 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 29 February 2012 - 09:06 PM

Buna seara, buna seara, maine vine primavara, la, la, la, la, la ,la la,,,,
Am ajuns devreme acasa, nu ma asteptam, dar e meci si baietzii nostri de la dans au fugit cat au putut sa-l prinda, bucuria mea :D ...mi-e o foame de nu va vad si mi-e lene sa ma duc la bucatarie sa pap singura, legitimu' stia ca intarzii si a mancat devreme...m-a asteptat cu martisor si flori,sa vad daca mi-or tine si de foame, ca de cald, da, mi-a tinut omu un spici, pupa-l-as inca o data! :rolleyes:

Oana, sper ca degetul e bine, daca ai reusit sa faci asa frumoase martisoare dulci, vreau si io!

Moato, omului de cand ma stiu i-am facut dulciurele pentru colege pe langa ghiocei si alte alea, asa, ca sa-i indulcesc sederea alaturi de ele, iar eu daca pe 8 Martie nu ma duc cu tortul la munca, stric ziua fetelor, :D
Si voi vorbiti de vopsit parul, eu miros numai a produse de-alea de la coafor , ma sufoccc!
Aaaa, ca mi-am amintit, Oana, nu m-am coafat...m-am tuns, vopsit, pensat, manichiura , pedichiura, epilat...am avut un pachet de servicii facute cadou de fiica mea.

#14585 Useril este offline   Vika 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 29 February 2012 - 09:15 PM

Va doresc un 1 Martie calduros si cat mai fericit!

Imagine postata

#14586 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 February 2012 - 09:38 PM

Maya, Ellani, Zerda mai incerc ..., dar e cam greu sa vezi mufturuzul imbufnat si nemancat, dupa ce ca se alimenteaza cum se alimenteaza ... un fel pe zi, o masa pe zi ... in rest "ciuguleste" = dulciuri.

Carmen, atunci tu ma intelegi. Si al meu imi repeta necontenit ca mananc prea mult. Si de asemenea si eu tb sa ma sacrific dc el nu serveste.

Nu inteleg zozo cum naiba reusesti sa faci 4 fursecuri si 3 clatite?

Ca sa fie treaba, treaba, parca sa confirme bietul om ca nu el e vinovat, astaseara am vrut sa ii fac un desert. Cupcakes-urile Cosminei. Cand? ce sa vezi? nu aveam cacao :rolleyes: Am inlocuit cu nuca de cocos (roz) rasa. Fiasco total, au crescut ca nebunele (zici ca a fost laptele tiganului ... s-a umplut toata tava ... ), au dat pe afara, dar nu s-a intarit coca. Booon!

In schimb sunt foarte fericita, cea mai fericita :D : in seara asta am primit primul martisor de la picea: a venit cu tati cu flori acasa! si pentru mine de la ea, si de la tati si pentru ea de la tati. Plus am primit martisor 2 bilete la teatru pe miercurea viitoare, de la tati :D Si cand sa ma laud ca i.am facut martisor dulce, na belea! Vi-l arat mai incolo, ca sa va sperii!

Oana, foarte dragute martisoarele! esti o artista si ai o rabdareeee! :D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#14587 Guest_Gelutza_*

Postat 29 February 2012 - 09:41 PM

Vezi postareaDaniella, la 29 February 2012 - 09:38 PM, a spus:

Maya, Ellani, Zerda mai incerc ..., dar e cam greu sa vezi mufturuzul imbufnat si nemancat, dupa ce ca se alimenteaza cum se alimenteaza ... un fel pe zi, o masa pe zi ... in rest "ciuguleste" = dulciuri.

Carmen, atunci tu ma intelegi. Si al meu imi repeta necontenit ca mananc prea mult. Si de asemenea si eu tb sa ma sacrific dc el nu serveste.

Nu inteleg zozo cum naiba reusesti sa faci 4 fursecuri si 3 clatite?

ca sa fie treaba, treba, parca sa confirme bietul om ca nu el e vinovat, astaseara am vrut sa ii fac un desert. Cupcakes-urile Cosminei. Cand? ce sa vezi? nu aveam cacao :rolleyes: Am inlocuit cu nuca de cocos (roz) rasa. Fiasco total, au crescut ca nebunele (zici ca a fost laptele tiganului ... s-a umplut toata tava ... ), au dat pe afara, dar nu s-a intarit coca. Booon!

In schimb sunt foarte fericita, cea mai fericita :D : in seara asta am primit primul martisor de la picea: a venit cu tati cu flori acasa! si pentru mine de la ea, si de la tati si pentru ea de la tati. Plus am primit martisor 2 bilete la teatru pe miercurea viitoare, de la tati :D Si cand sa ma laud ca i.am facut martisor dulce, na belea! Vi-l arat mai incolo, ca sa va sperii!

Oana, foarte dragute martisoarele! esti o artista si ai o rabdareeee! :D

Frumoase martisoare ai primit, si eu am primit...
Coafeaza un pic prajiturelele si sa vezi ce dulci o sa fie...abia astept sa le vad!

#14588 Guest_Gelutza_*

Postat 29 February 2012 - 09:45 PM

Vezi postareaNataly, la 29 February 2012 - 09:15 PM, a spus:

Va doresc un 1 Martie calduros si cat mai fericit!

Multumesc frumos...si de la mine unul pentru toate fetele de pe forum.

http://www.youtube.c...feature=related

#14589 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 29 February 2012 - 09:48 PM

Vezi postareaDaniella, la 29 February 2012 - 09:38 PM, a spus:

ca sa fie treaba, treba, parca sa confirme bietul om ca nu el e vinovat, astaseara am vrut sa ii fac un desert. Cupcakes-urile Cosminei. Cand? ce sa vezi? nu aveam cacao :rolleyes: Am inlocuit cu nuca de cocos (roz) rasa. Fiasco total, au crescut ca nebunele (zici ca a fost laptele tiganului ... s-a umplut toata tava ... ), au dat pe afara, dar nu s-a intarit coca. Booon!

vezi cum ajungem la vorba omului? aia cu mai bine nu gati, ca te enervezi, bla-bla...

esti o mamica fericita, ce-ti mai trebuie! pupam Beutza motorizata.

al meu, fi-miu, m-a sunat sa-mi spuna ca a castigat un frigider la o promotie pepsi :floare: . mai mic, da'i bun, ca se cam stricase ala de la camin.
mama, si cat il bat eu la cap sa nu mai bea suculente de-astea!

#14590 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 29 February 2012 - 09:52 PM

Nataly, multumesc de martisor, scump tare!
Geluta, tot astept poza cu tine :rolleyes:
Daniella, f frumos martisor ai primit!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#14591 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 February 2012 - 09:59 PM

Dani, ce frumos, primul martisor de la Bea :) !
Eu n-am curaj sa modific retetele la prima incercare.
Puteai sa pui mai multa faina in loc de cacao.

Moatza, ce norocos e juniorul :P ! Bravo!
I-ai zis de oua :floare: ?

Nataly, 1 martie cat mai frumos si tie :rolleyes: !

Gela, minunat martisor, multumesc :P

#14592 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 29 February 2012 - 10:00 PM

Geluta, degetul e ok astazi si ma bucur, ca asa am putut face la pice martisoare :floare:

Imi pare rau ca aveti mofturosi la mancare :) , eu nu stiu cum e sa ai asa ceva...dar cred ca e de RAU :rolleyes:

Picelele mele papa orice...mai au cate una 2 care nu papa, dar nu-i bai Jasu (cea mare) nu papa branza de la 2 ani dar in placinte, pizza, si nu mai stiu ce mancarica si paste le papa cu branza - cea ce ma bucura :P In schimb Bebe( pitica) papa orice branza ii dau, cu mucegai, de capra de oaie, nu conteaza ,branza sa fie si o papa cu o mare placere , cand o vede Jasu ii zice: IAC!!! Pitica inca nu are ceva ce sa nu-i placa...mai vedem noi mai incolo...

Sotul nu mananca racituri si icre dar in rest papa orice :P
Nici eu nu sunt mofturoasa, pap de toate...
ReteteFamilie.com

#14593 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 February 2012 - 10:00 PM

Zoazo, arata frumos tare si una si alta :rolleyes: !

#14594 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 29 February 2012 - 10:02 PM

Vezi postareamoatza, la 29 February 2012 - 09:48 PM, a spus:

al meu, fi-miu, m-a sunat sa-mi spuna ca a castigat un frigider la o promotie pepsi :floare: . mai mic, da'i bun, ca se cam stricase ala de la camin.
mama, si cat il bat eu la cap sa nu mai bea suculente de-astea!

ce ma bucur pt baiatul tau!! felicitari!!
Fie lucru cat de mic ,tot te bucura un pic!! :rolleyes:
ReteteFamilie.com

#14595 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 29 February 2012 - 10:05 PM

Zoazo, ideea asta o aveam in plan pt ziua picei, acusica bate la usa...Vorbesc de trandafiri. Foarte frumosi au iesit!!

Eu nu fac mofturi, poti sa-mi gatesti tot felul de mancare :rolleyes:

Pupici!
ReteteFamilie.com

#14596 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 29 February 2012 - 10:06 PM

Buna seara la toate lumile. Am zis ca e timpul sa mai zic si eu cate ceva, sa va urez tuturor o primavara nemaipomenita... mie faptul ca maine e intai martie, imi schimba deja moralul, am planuri mari pentru anul asta asa ca orice zi frumoasa... ma face sa vad totul mai roz.
Vad ca vorbiti de moftorosi... stiti ca eu candva am aparut pe forum si vorbeam despre casnicia mea, esuata din multe puncte de vedere, situatia nu s-a schimbat prea mult, doar ca eu nu mai sunt asa supusa, lucrurile s-au schimbat din punctul meu de vedere, nu mai sufar din cauza asta si imi doresc ca totul sa se termine, insa situatia nu e prielnica asa ca ma inarmez cu rabdare. Daaar, sotul meu este un moftoros... moftoros. Sau era... in fine, sincer acum nu mai are curaj sa faca ce facea inainte... la mamaica lui acasa ii dadeau zarzavaturile prin masina pentru ciorba, sa nu le vada bucati ca nu mai manca... la inceput incercam sa ma supun, pana m-am plictisit. Nu ma mai intereseaza ca nu ii place, ii pun in fata, daca mananca bine, daca nu sa-i fie de bine... ori face foamea... ori isi face singur ceva. A fost o perioada cand la orice gasea cusur.... pana intr-o zi, cand a strmbat din nas la ce gatisem, i-am luat farfuria din fata si am aruncat la gunoi(a fost un gest extrem... dar nu ma mai tineau nervii)... acu zice ca, nu se pune cu nebuna.. si mananca tot fara sa comenteze.
Iar cupilu... cupilu copie ce vede, asa e regula, eu de exemplu nu beau lapte ca nu-l suport si am scuipat o data laptele in fata lui... nu va zic ca imediat la prima gura de lapte a facut aceeasi treaba... asa ca mi-am dat doua palme si am zis ca nu o sa se mai intample asta. Si el ca si alti copii, are 2-3 feluri de mancare pe care le accepta oricand... dar, din nou, cand nu m-au mai tinut nervii la mofturi , am fortat putin nota si pe el, asa ca fara voia lui mai scheunand mai lamentandu-se.... mananca, nu are incotro.
M-am tot intrebat zilele astea tot citindu-va ce se intampla cu Foxy de nu mai scrie?.. si ma bucur ca a revenit Maya.
Imagine postata

#14597 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 29 February 2012 - 10:12 PM

Alimocanu, foarte bine ai facut!
ReteteFamilie.com

#14598 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 29 February 2012 - 10:20 PM

Vezi postareaany_annette, la 29 February 2012 - 09:59 PM, a spus:

Moatza, ce norocos e juniorul :) ! Bravo!

sa stii ca-i norocos! mai ales la din=astea, nemuncite.

I-ai zis de oua :floare: ?

e la curent cu toate.

Vezi postareaOana S, la 29 February 2012 - 10:02 PM, a spus:

ce ma bucur pt baiatul tau!! felicitari!!
Fie lucru cat de mic ,tot te bucura un pic!! :rolleyes:

era chiar necesar, mai ales el e f bucuros.

Ali, iti doresc o primavara cu decizii intelepte.

#14599 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 29 February 2012 - 10:21 PM

Oana... bine sau nu...mi-am mai regenerat ficatii:)) ca tare mi-ii mai manca el cu mofturile lui si comentariile la orice, oricand.

Multumesc Moatza, cred ca-i cea mai frumoasa urare ce mi-o putea face cineva.Asta imi doresc... sa nu ma mai impiedic in decizii nepotrivite:)
Imagine postata

#14600 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 February 2012 - 10:26 PM

Alina iti doresc numai bine :rolleyes: !

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 728
  • 729
  • 730
  • 731
  • 732
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul