buna ziua la han!

gata, vine primavara! iar e soare afara, iuhuuuuu

va doresc o primavara frumoasa si plina de bucurii!
1-martie-martisor1.jpeg (39.58K)
Number of downloads: 0
si o citez pe Gela, ca tare bine a zis:
Gelutza, la 01 March 2012 - 07:31 AM, a spus:
Va doresc o primavara cum nu a mai fost alta;cu soare-n suflet si-n priviri, cu sanatate, pentru a va putea bucura de toate lucrurile frumoase pe care le-a pus Dumnezeu in toata creatia sa!
moatza, la 29 February 2012 - 09:48 PM, a spus:
al meu, fi-miu, m-a sunat sa-mi spuna ca a castigat un frigider la o promotie pepsi . mai mic, da'i bun, ca se cam stricase ala de la camin.
mama, si cat il bat eu la cap sa nu mai bea suculente de-astea!
pai acu', ca si-a scos banii, ar putea sa se opreasca din baut sucurile astea
alimocanu, la 29 February 2012 - 10:21 PM, a spus:
Multumesc Moatza, cred ca-i cea mai frumoasa urare ce mi-o putea face cineva.Asta imi doresc... sa nu ma mai impiedic in decizii nepotrivite:)
aceeasi urare si de la mine, ca nu pot gasi cuvinte mai potrivite
Daniella, la 29 February 2012 - 10:50 PM, a spus:
si, lasand rateurile, asta e martisorul meu cel mai reusit:
pup martisor sugubat
Daniella, la 29 February 2012 - 11:08 PM, a spus:
sa va mai zic ceva, fiica-mea dupa ce a venit acasa, mi-a dat florile, apoi m-a luat in brate s-a lipit si juma de ora nu s-a dezlipit, tot venea ma lua in brate si ma strangea. Normal ca am pus cocile in forme pana suuuus , ca asa era si sufletul meu ....
asa-i, te topesc cand se guduresc asa. nu mai conteaza o praji cursa in tava cand ai sufletul asa plin
stella, la 29 February 2012 - 11:03 PM, a spus:
Bai eu am noroc de un barbat nemofturos...ca mamitza lui gateste asa de prost... ca mananca orice, si daca nu e nimic pregatit, ia un bol de lapte cu cereale... merci ammitza ca l-a *educat* asa de bine.
ia rapid o poza cu mandra mea, pe care am s-o sterg dupa, ca nu-i place sa pun poze cu ea...e recenta de acum cateva zile...ea si matzul kkcios

...
stella, sa-ti triaiasca fata frumoasa

si motanul kkcios
referitor la mofturosi. si al meu era o comoara cand ne-am luat, ca tot asa, nu-i gatea mamitza lui mare lucru. iar eu eram "o zana in bucatarie"

si ii faceam toate poftele. da' asa de repede s-a invatat cu binele ca am ajuns la un moment dat sa nu mai am chef sa fac nimic ca la toate le gasea cusur

cica tinea stacheta ridicata ca sa nu scada calitatea

. nu am nevoie de "motivari" ca sa fac ceva. trebuie sa o fac cu drag si din suflet, si fara frica de comentarii. altfel nu-mi iese neam.
noroc cu monti si cu lipsa de timp (

) ca fac prajituri "pentru mine" si este avertizat. daca ii plac e binevenit, daca nu ii sunt pe plac isi cumpara ceva sa-i placa.
imi amintesc (acum cu zambetul pe buze) de o data cand am cumparat peste intreg si l-am facut pe gril, asa, cu totul (curatat, bine inteles) si eram incatata ca il astept cu masa pregatita si aranjata. nu o aveam inca pe Maia si el ajungea acasa la jumate de ora dupa mine. mi-a spus ca el nu mananca asa ceva (pestii asa, cu cap)

doar la mare manacam hamsii prajite, asa intregi. am facut cu nervii si am facut un scandal, de si acum ma mir cum am fost in stare. eu nu prea sar la cearta, daca nu imi place ceva ma amarasc si tin in mine. e drept ca se vede imediat in afara... dar nu sar cu scandal. trebuie sa imi fie depasite niste limite ca sa "scot" afara atunci, la suparare.
izuk, la 01 March 2012 - 09:33 AM, a spus:
Azi i-am zis sotului sa nu vina acasa fara ghiocei

deci am scapat de el , ca n-are de unde sa-i scoata .
izuk-ule, esti totala

alimocanu, la 01 March 2012 - 10:32 AM, a spus:
...Eu fredonez din zori.. "primavara incepe cu tine"...
si eu! si eu!
[url="http://www.youtube.com/watch?v=CfQ2MbnkbYA"]http://www.youtube.c...h?v=CfQ2MbnkbYA[/url]
P.S. am scos din emoticoane pentru ca m-a "certat" forumul de multe ce am folosit