Ioana, la 06 March 2012 - 05:22 PM, a spus:
Foxy, asta este aparatul de mucenici(bine al meu e din 1900 toamna, mostenire de la bunica)
maine cred ca-i fac si eu.Acum astept reteta pt cei moldovenesti de la o fosta colega.De-a lungul anilor am incercat diverse retete da ca aia facut de soacra colegi niciodata.
Ce-mi place aparatul tau...
Asteptam reteta!
boni, la 06 March 2012 - 06:53 PM, a spus:
serios acum, tu poti gati toate cele fara sa te atingi de ele? te admir

eu, daca stiu ca n-am timp sa fac ceva si pentru mine atunci nu ma apuc de nimic, ca altfel dau iama in cele "nepermise"

Eu sunt exact invers decat tine. Daca nu vreau sa mananc dulce, singura solutie e sa le fac pt ei, asa stiu sigur ca nu am voie si nu ma ating de el.
Daca am apucat sa fac un dulce monti, aleluia.
any_annette, la 06 March 2012 - 07:01 PM, a spus:
O sa fac doua platouri, unul il trimit la socrii, altul ramane pentru noi.
Eu deja am planul facut, o mingiuta gust si eu, restul il las sa se lupte dl.Any cu el

.
Mda, normal, faci pt altii. Normal ca asa-ti convine. Tot sa faci dulciuri asa!
zoazorel, la 06 March 2012 - 07:55 PM, a spus:
Salut!
Am ajuns si eu acasa acum o ora!
Azi si maine am niste cursuri, apoi luni si marti!
Cursuri placute!
any_annette, la 06 March 2012 - 08:19 PM, a spus:
Am facut frisca si crema de ciocolata pentru profiterol.
Am mancat o mingiuta de proba (un choux) dar asta nu se pune ca e de proba

.
Deci umplut cu frisca, machiat pe dinafara cu cioco.
Dupa cum spuneam... mananca altii...
Oana S, la 07 March 2012 - 04:33 AM, a spus:
Eu va las cu gogoselele Petuniei
si Bebe care nu mai este bebe, a crescut si ea, acusica 2 ani, ce mai trece timpul!!
Gogosile, ca gogosile, da' cu Bebe ne-ai pus bine. O frumoasa!
bristena, la 07 March 2012 - 09:08 AM, a spus:
buna dimineata, nu am mai trecut de multisor pe aici, dar azi va servesc micul dejun
muffin de ricotta cu "sos" de portocale (cam zdrentuite, desi le-am lasat la racit putin)
si cafeluta
Un muffin am furat, cafea nu am voie... O zi buna si tie!
Giorgiana, la 07 March 2012 - 10:03 AM, a spus:
Eu am facut aseara mucenicii care urmeaza sa-i fierb in ziua de 9 martie.
Foxxy, pana la urma nu m-a ajutat cupilul la mucenici, ci mamitza, cupilul a venit tarziu de la scoala, bine ca m-a anuntat.
Si uite si aparatul meu de mucenici, cumparat din comert, am umblat dupa el un an intreg prin nu stiu cate magazine:
Ce frumos! Se vad niste maini la munca...
Eu am sa o rog pe mama sa-mi faca mucenicii, ca e ultimul an (luna) in care mai sta aici cu noi. Asa ca trebuie sa casc bine ochii si sa bag la cap cum se fac, daca vreau la anul sa-mi fac si eu.
Vreau si eu aparat din asta!
Angel, la 07 March 2012 - 11:18 AM, a spus:
cine-si face pomana sa-mi arunce si mie o mana de mucenici? nu-mi aduc aminte cand am mancat ultima oara. ar cam fi cazul sa invat sa fac si eu chiar daca o sa-i tai cu altceva nu cu forma de-aia hoata.
la anul poate sa fac si eu, acum nu am chef sa mai fac nimic. am obosit.
Te cred ca esti obosita... tu trebuie sa nasti nu sa te apuci de facut mucenici.
Mutti, la 07 March 2012 - 01:51 PM, a spus:
Georgi , sunt la voi de cumparat forme d-astea? Io ma chinui in fiecare an sa-i fac de mana.....al meu e innebunit dupa ei.
Si mama tot asa ii face... si noi pe langa ea. Facem suluri mici de aluat si le innodam in forma de 8. Dureaza mai mult, da' alta solutie nu avem.