Geany, la 08 March 2012 - 11:03 AM, a spus:
Si un colaj facut de bub' e o rama ca are proptea la spate si sta in picioare...
Foarte frumoasa e rama! Si poza... nici nu mai zic de personaj, ca se subintelege!
sorinadaniela, la 08 March 2012 - 04:01 PM, a spus:
Aseara am ajuns cu amandoua la pediatra aia care-mi place mie...
Multa sanatate fetelor!
carmaw, la 08 March 2012 - 05:55 PM, a spus:
Buna dragele mele
Caut ca nauca reteta cu pui mac si lamiie...am cumparat totul ca s o fac dar nu o gasesc.....
Ma puteti ajuta va rog ca sa ies din orbecaiala....caci in seara asta e musai s o fac....miine am batalie cu nenea de la aprtament, dentist etc deci Buc ....si mi este frica ca 'mincaciosu' o sa moara de foame.....
Va rog eu mult unde este???....data viitoare o salvez!!
Multumesc mult!
Cam tarziu raspunsul meu, dar nici eu nu gasesc nimic de genul asta.... Sigur era aici reteta????
boni, la 08 March 2012 - 06:45 PM, a spus:
am venit
asa arata pe afara, e in "relief" si cu niste sclipici pe acolo. aici nu-i scrisul ei si asta e inauntru
aici a scris foaaaarte frumos. caietele ei de teme nu arata asa
ce m-a terminat cel mai tare sunt cele 3 inimioare. sunt facute in culorile mele preferate. nu se vede asa de bine ca a trebuit sa blitzui poza, dar e verde "crud", portocaliu si galben
M-a topit felicitarea!

Sa-ti traiasca copila!
Geany, la 08 March 2012 - 10:13 PM, a spus:
si o zambilica ,cu martisor de la ''maroiu'' o impart cu voi ca e tare parfumata
Parca-i simt mirosul..... Multumim de "imparteala"!
Destiny, la 08 March 2012 - 10:22 PM, a spus:
Buna seara,La multi ani,de ziua noastra.Sa ma laud si eu cu puiul meu mic
inainte de inceperea serbarii
si in timpul ''reprezentatiei''
Dragalas tare cavalerul tau!
Ellani, la 08 March 2012 - 11:56 PM, a spus:
Vin si eu cu felicitari mai la spartul targului sa va urez tot cei mai frumos de Ziua Femeii si nu doar.Copii n-am deocamdata,ca sa vin cu poze sa-nsoteasca felicitarea,dar vin si cu ce am(adica avut)- cu-n martisor comestibil.
Sunt un pic cam obosita,dar a fost o zi pe cinste!
Asa martisor, mai da!!!!

Detaliezi un pic "martisoarele"?