Oana S, la 09 March 2012 - 06:42 AM, a spus:
Of, of, mai Sorinel drag! Mi se rupe inima cand aud de fetitele tale tot bolnave.
Multa sanatate le doresc!
Saru' mana!
Oana S, la 09 March 2012 - 06:54 AM, a spus:
Eu am petrecut ziua de 8 Martie umbland pe la medici
Sper ca esti bine, nu?
2ut, la 09 March 2012 - 08:24 AM, a spus:
Sorina, multa sanatate fetelor,cum se simt azi? E tare bine cand dai peste un doctor in care poti sa ai incredere. pacat ca nu-i a voastra doctorita asta.
Giulia e mai bine, dar ea e tipul care duce boala pe picioare. Mai bine asa.
Mara e acasa. Azi noapte am alungat soata din pat si am tinut-o pe Mara cu mine. Toata noaptea muci, tuse, febra... facem si noi ce stim, ce putem...
Am schimbat-o de haine de cateva ori in noaptea asta... a transpirat tot intr-o veselie.
A si mancat un pic. Vedem acum la pranz cum ne descurcam.
Acum sta in varful patului, infofolita bine si intre o tuseala si un suflat de nas se joaca la Nintendo. E superfericita ca am lasat-o sa se joace mai mult... eu sunt aia rea care nu o lasa sa se joace cu el mai mult de o jumatate de ora.
Sa zicem ca spre deosebire de ieri, cand efectiv nu reusea nici macar sa deschida ochii, iar mucii ii curgeau in fir continuu, acum o vad mai bine.
Sper ca zilele astea sa-si revina, astfel ca luni sa poata merge la scoala.
Azi trebuie si sa ma duc la scoala sa-i iau temele... si am sa o las singura acasa, ca alta solutie nu am.
Foxyy, la 09 March 2012 - 08:50 AM, a spus:
Buna dimineata!
Cam frig si rece, e ceata pe aici.... pun rapid cate ceva pe masa, sa ne mai incalzim nitel:
Mamaaaa, ce de bunatati! Multumim frumos!
Giorgiana, la 09 March 2012 - 08:53 AM, a spus:
Sorina, imi pare tare rau ca iar sunt bolnavioare fetele, dar sa stii ca si Alex al meu este tot asa de sensibil! Pupici si multa sanatate!
Deci nu sunt singura pe lume... imi pare rau, ca stii despre ce e vorba!
Giorgiana, la 09 March 2012 - 08:58 AM, a spus:
Fetelor, am fost aseara la magazinul cu pricina, de unde am cumparat aparat pentru mucenici si

au, chiar multe, costa 4,5 RON buc., asa ca cine doreste sa spuna.
Cu
Foxxy este mai usor de rezolvat, cu celelalte fete este putin mai dificil, dar eu ma gandeam ca pentru anul asta nu stiu daca va mai este de folos si pentru anul care vine, eu pot sa le cumpar si de Paste sau la vara, in vacanta, vine cineva din voi in tara si asa puteti intra in posesia lor. Acum voi decideti!
Iti scriu pe PM. Multumesc mult!
Ioana, la 09 March 2012 - 09:35 AM, a spus:
... fug la doctor.
Daca Giorgiana a venit cu mucenicii muntenesti, apai vin si aduc eu din cei moldovenesti
Frumosi mai arata! Nu ne uita atunci cand vei face rost de reteta minune.
Sper ca esti bine... eu am inceput sa am alergie la doctori in ultimul timp.
Giorgiana, la 09 March 2012 - 09:49 AM, a spus:
Si ceva despre sarbatoarea de astazi, 9 Martie:
Mucenicii sau Macinicii este o sarbatoare traditional romaneasca, care a luat nastere din suprapunerea sarbatorii crestine a Sfintilor 40 de Mucenici din Sevastia si a inceperii anului agricol. De mucenici se pregatesc doua tipuri de mancare excelenta, mucenicii moldovenesti si cei muntenesti.
In ziua de 9 martie, gospodinele pregatesc, in cinstea Sfintilor Mucenici, 40 de colaci numiti sfinti, mucenici sau bradosi. In Moldova acestia au forma cifrei 8 (ca stilizare a formei umane) si sunt copti din aluat de cozonac si unsi cu miere si nuca.
In Dobrogea si Muntenia, obiceiul este ca mucenicii sa fie facuti tot din coca, insa sunt mai mici si fierti in apa cu zahar, sortisoara si nuca, simbolizand lacul in care au fost aruncati Sfintii Mucenici.
Habar nu aveam! Multumim pt info!