La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 09 March 2012 - 04:15 PM
Doar ca n-am reteta...
Postat 09 March 2012 - 04:51 PM
Maya, ce bine arata tortul! La mai multi ani inainte!!
Vin si eu cu Mucenici de data asta, in fiecare an faceam sfintisori, dar anul asta am schimbat...
si daca tot sutem la invatatul alfabetului, mucenici integrali in forme de litere
IMG_4600.JPG (75.13K)
Number of downloads: 0
IMG_4612.JPG (56.45K)
Number of downloads: 0
Am mancat parca nu mai vazusem mancare
Postat 09 March 2012 - 04:57 PM
Vad ca si tie-ti plac cu multa nuca... eu ii inec in nuca si scortisoara.
#15405 Guest_Gelutza_*
Postat 09 March 2012 - 05:01 PM
La multi ani pentru ieri!
La multi ani pentru azi!
Sunt bineeeeeeeeeeee!
Poate ma veti putea ierta pentru indelungata absenta daca va spun ca am avut o saptamana traita la intensitate maxima.
Nici nu stiu cu ce sa incep ca sa ma pot explica suficient de bine....arcul se mai intinde, nu se intinde, dar eu a trebuit sa fiu mai ceva ca el, sa sardintr-o actiune intr-alta, din petrecere in petrecere, repetitie/spectacol cu ansamblul...in bucatarie nu am intrat decat atat cat sa beau cafeaua dimineata si marti noaptea sa fac torturile( am dormit trei ore atunci) eu nu am mancat acasa deloc zilele astea, iar legitimu' a profitat si a tabarat pe pastrama din dotare fiindca asta s-a priceput el sa faca mai bine si mai repede si i-a placut, cum naiba, pastrama home-made, mai e o bucata , sper sa o gust si eu maine...
In tot acest timp mi-a fost dor de voi, dar am ajuns acasa dupa ora 24 de fiecare data, azi noapte mult mai tarziu, realitatea mea nebuna si zbuciumata si atat de frumoasa din aceste zile de foc nu a lasat loc virtualului nici macar pret de o secunda.
Nu am timp sa citesc din urma, sper ca toata lumea e bine, ma voi documenta dupa ce mananc niste muraturi, doar asta mi-i pofta la ora asta si un bors de potroace acrit cu moare ar fi bun dar azi nu fac nimic, la orele opt fix voi fi in pat ca am bataturi in talpi, sunt ragusita la maxim( am chiuit in draci si am avut strigaturi la dansurile populare)
Trebuie sa descarc si sa colectionez poze de pe la cine a facut si o sa va pun macar una din spectacol, daca voi gasi si vreuna mai acatarii, in care nu sunt cu gura cat sura, cantand, sau dand din maini si din picioare, ati inteles, dansand,
Lasati-ma sa va pupacesc si sa va molipsesc de voie buna si sa ramana astea la voi, eu vreau sa ma moleshesc macar pana maine la zece...
Postat 09 March 2012 - 05:04 PM
Odihneste-te, pune-l pe dl. Gelutza sa-ti faca un masaj la talpi
Postat 09 March 2012 - 05:05 PM
#15408 Guest_Gelutza_*
Postat 09 March 2012 - 05:21 PM
any_annette, la 09 March 2012 - 05:04 PM, a spus:
Odihneste-te, pune-l pe dl. Gelutza sa-ti faca un masaj la talpi
Abia astept sa ma dragaleasca si domnul Gelu putin
Postat 09 March 2012 - 05:27 PM
#15411 Guest_Gelutza_*
Postat 09 March 2012 - 05:27 PM
sorinadaniela, la 09 March 2012 - 05:05 PM, a spus:
Mai e putina...dar maine ne ducem la tara si nu e mare lucru sa dam comanda de inca una!
Dar premiu merita fiindca a fost cuminte si nepretentios in timp ce eu m-am plimbat din local in local!
Stia ca peste tot pe unde ma duc(si petrec)sunt numai femei, asa ca nu a avut niciun alt stres decat acela ca nu l-a rasfatat nimeni, culinareste vorbind, zilele astea!
Postat 09 March 2012 - 05:29 PM
Gela draga, important e ca ti-o priit, si ca ai *enjoy*.
Hodina placuta, multe masaje de la domn Gelutz si pofta mare la pastrama maine.
Ce as vrea sa fiu si eu pe langa voi, sa manc pastrama cu maliga si muraturi, si sa palavragim in voie buna.
#15413 Guest_Gelutza_*
Postat 09 March 2012 - 05:33 PM
Oana S, la 09 March 2012 - 05:25 PM, a spus:
Tocmai vad poze si sunt de coma...am si d'alea cu bulane, wowwww!
Astea, din ce am pe aparatul meu, ce-o fi pe la altii, ma intreb!
O sa incerc sa gasesc macar una in care sunt serioasa...dar cred ca pe duminica seara voi reusi, fiindca maine mergem la tara si ne intoarcem duminica!
Ma duc sa seman ridichi si salata, deja avem ceapa verde si salata, putin cam sifonate de greutatea zapezii, dar avem!
#15414 Guest_Gelutza_*
Postat 09 March 2012 - 05:41 PM
stella, la 09 March 2012 - 05:29 PM, a spus:
Gela draga, important e ca ti-o priit, si ca ai *enjoy*.
Hodina placuta, multe masaje de la domn Gelutz si pofta mare la pastrama maine.
Ce as vrea sa fiu si eu pe langa voi, sa manc pastrama cu maliga si muraturi, si sa palavragim in voie buna.
Sa stii ca mi-a priit, da recunosc faptul ca nu mai rezistam inca o noapte, aveam si pentru seara asta o invitatie, dar mi-ar fi fost imposibil sa o onorez, ma doare spatele rau, deja am facut exces, nu gluma!
Domnul Gelu mi-e ca vrea el masaj cand o veni, e la tara cu treaba...Pastrama nu vreau acum, muraturi goale vreau, daca nu imi aduce il desfiez, mai bine sa-l sun si sa-i amintesc sa-mi aduca din toate cate putin!
Si eu as vrea sa fii pe langa noi si sa palavragim, da sa si cantam, sunt ragusita la maxim, vorbesc prin semne acum, am cantat de enspe mii de ori " Iubesc femeia" si "Femeia, femeia" zilelel astea imi rasuna numai geamparale in urechi...dar a fost super saptamana, nu iti inchipui cat m-am nebunit!
Postat 09 March 2012 - 05:43 PM
Buni tare unsi cu miere si cu nuci mai grob asa ca-mi place sa le simt gustul.
Nuci din Ro
#15416 Guest_Gelutza_*
Postat 09 March 2012 - 05:44 PM
Pun carnati home-made la cuptor si fac mamaliga cu branza de oaie si aduc zeama de moare, daca tot nu am ciorba...mercic, stellut!
Gata, fug ca nu mai pot de oboaseala!
Va doresc seara buna si weekend placut tuturor!
Postat 09 March 2012 - 07:39 PM
2ut, la 09 March 2012 - 09:36 AM, a spus:
n-as putea spune ca au gust neaparat de cozonac.
Giorgiana, la 09 March 2012 - 09:48 AM, a spus:
Gorigiana , hai unul mai am ca am impartit si am mai lasat acasa si pt sot
boni, la 09 March 2012 - 10:03 AM, a spus:
Ioana, mucenicii tai arata de poveste
eu trebuie sa recunosc ca nu am mancat din cei muntenesti niciodata. n-am avut ocazia, dar nici nu imi vine sa imi fac o data de proba. nu-mi place cum arata
acum depinde de fiecare,noua ne plac,dar noi am si crescut cu astia
sorinadaniela, la 09 March 2012 - 11:12 AM, a spus:
Ioana, la 09 March 2012 - 09:35 AM, a spus:
Daca Giorgiana a venit cu mucenicii muntenesti, apai vin si aduc eu din cei moldovenesti
Frumosi mai arata! Nu ne uita atunci cand vei face rost de reteta minune.
Sper ca esti bine... eu am inceput sa am alergie la doctori in ultimul timp.
reteta n-am afalt-o, am " creeat" eu una, fiinca soacara colegei nu vrea sa divulge reteta.Oricum au iesit foarte buni, chiar am vb mai deveme la tel cu cei carora le-am impartit si au fost foarte laudati.
Sunt bine, aveam doar de mers la ortoped cu rezultatele la tomografie.
Stella, nasol cu dantura, brr, nici nu vreau sa ma gandesc ca si eu ar tb sa fac ceva reparatii.
Maya, la cat mai multi ani de blog si sa ne incanti cu bunatatile si pozele frumoase care le faci
Postat 09 March 2012 - 07:40 PM
Postat 09 March 2012 - 07:54 PM
Nu stiu a cui e baba azi..dar la noi a inceput cu o ninsoare deasa, cu fulgi imensi, a iesit soarele dupa o ora...dupa care a tras o ninsoare, dar nu mai mult de juma de ora si acum e soare de am tras transperantele la geam!!!
Maya, la multi ani lui blogu' (amandoua de fapt) si stiu eu ca vei continua sa ne tentezi cu retete minunate!
Sanatate multa puiutilor bolnaviori!

Ajutor